כתבה שתעניין אותכם מאוד

I love Nsync

New member
היה לי משו שרציתי להגיד לך

אבל כניראה שזה לא יקרה עד שאל תודיע לי שאתה מפסיק לדרוך עליי פה. אם זה מה שעושה לך את זה סבבה - לא על חשבוני.

tsvegan

New member
תשובה בשלושה חלקים: ../images/Emo26.gif 1 ../images/Emo36.gif

ההסבר שלך ל "מה היא דת" עלוב בלשון המעטה, תעשה לעצמך טובה ופנה לאיזו אנציקלופדיה לקרוא מהי דת . הנה, אני אחסוך לך את הטירחה. שים לב טוב טוב במה התוכן שלה עוסק - תוכן, אני אגיד עוד פעם - תוכן ! אז שוב, תוכן של דת חייב לעסוק בדברים כמו: משמעות החיים, האם קיים אלוהים, כיצד נברא העולם, מה יש לאחר המוות - גן עדן גיהנום/גלגול נשמות וכו . ועכשיו, אחרי שקראת את זה כהגדרה, בוא נראה איך זה בא לידי ביטוי הלכה למעשה, כנס לפה ותראה רשימה של מאות דתות ובמה הן עוסקות. באמת, קח לך כמה דקות (או שעות) ותחפש דת שהיא כמו "דת זכויות בעלי חיים" - "דת" שלא עוסקת כלל בעיניינים כאלה ואז נראה אם מה שאני אומר נכון. לא, כי עושה רושם שאתה לא ממש מבין מה ההבדל בין דת לבין קבוצת אנשים שמנסה לעזור לבעלי חיים שעוברים התעללות קיצונית . אם קבוצת אנשים איננה עוסקת בדברים כמו משמעות החיים, האם קיים אלוהים, כיצד נברא העולם, מה יש לאחר המוות וכו, אז היא לא דת, הבנת ? בדיוק כמו שאנשים שמאמינים באיכות סביבה למשל והם מנסים לשכנע אותך למחזר בקבוקים וסוללות הם לא דת . תגיד, גם אנשים מהסוג הזה מבחינתך מנסים "לשלוט באנשים" ? מעניין אותי, אם הנורמה הרווחת הייתה לאכול סוסים ואתה כאחד שאכפת לו מסוסים היית מנסה להילחם בזה בכך שלא היית אוכל סוסים בעצמך ובכך שהיית מנסה לשכנע אחרים שזה לא מוסרי להרוג סוסים למאכל, וכל זה על מנת שלא יפגעו בסוסים כי אכפת לך מהם, אז גם היית כהן דת, צייד נפשות וכל זה ? ואם לא אז בבקשה ממך תסביר

tsvegan

New member
../images/Emo26.gif 2 ../images/Emo36.gif

לגבי הלוגיקה שלך שבה אתה אומר- 1) אתם רוצים לשלוט באנשים 2) כמו רב הדתות אתם עושים את זה בדרכי הפחדה והבטחות של גן עדן גיהנום 3) הגן עדן המיוחל שאתם מבטיחים הוא שכל היצורים יהיו חופשיים. אני מתקשה להאמין שאתה רציני. אני קורא את הדברים שלך ומשתומם. ואני מבקש ממי שחושב שאני מעוות את מה שהוא רשם לקרוא את ההודעה האחרונה שלו שוב. לקרוא ולא להאמין . המרחק בינך לבין המציאות לא ניתן להערכה . בוא ואסביר לך בקצרה מה ההבדל בין גן עדן שדתות מדברות עליו לבין "גן עדן" שאנחנו מדברים (דרך אגב, בקישור ששלחתי לך בהודעה הקודמת תוכל לקרוא על כך יותר בהרחבה) דתות שמאמינות בגן עדן מבטיחות שאם אדם יעשה את המוטל עליו בעולם הזה אז בעולם הבא הוא יקבל גמול בכך שיגיע לעולם מושלם בו הוא לא יסבול ויהיה מענה לכל צרכיו (הוא זה שמרוויח מכל הסיפור) אנחנו אומרים שבעולם הזה אם אנשים יגלו טוב לב לא רק כלפי בני אדם וכלבים חמודים, אלא גם כלפי פרות וכבשים אז בעלי חיים לא יסבלו סבל מיותר. ולגבי צמחונות, אנחנו לא באמת מתכוונים שבעלי חיים ישוחררו, זוהי רק סיסמה. המצב האמיתי הוא שיפסיקו לייצר בעלי חיים בצורה מלאכותית במשקים מתועשים וכך לא יהיו קיימים בעלי חיים במשקים יותר, אלא רק בטבע, איפה שהם אמורים להיות ויודעים לדאוג לעצמם . למען הסר ספק אציין כי אין אנו מגדירים מצב שבו לבעלי חיים יש זכויות והם אינם מנוצלים יותר בידי אדם כ"גן עדן" . זהו פרי הזייתו של מר הורסמאן ודרך אגב, אם ה"גן עדן" שאנחנו מבטיחים הוא שבעלי חיים לא יהיו מנוצלים בידי אדם, אז איפה הגיהנום שאנחנו מפחידים אנשים מפניו ?

tsvegan

New member
../images/Emo26.gif 3 ../images/Emo36.gif

הנה ציטוט שלך מההודעה האחרונה "לי עצוב מאוד שכל זה נעשה על גבם של בעלי חיים " ואני מבקש שוב שמי שלא קרא את הזיותיו של הורסמאן בהודעה הקודמת יקרא כעת כדי שיבין מה הוא ההקשר שהוא עשה למשפט הזה . באמת, פה כבר הרסת אותי לגמרי עד עכשיו הייתי בטוח שאתה הוא זה שנותן יד לדברים האלה : עיוות בע"ח מבחינה גנטית הפרדת צאצאים מאמם אחזקתם בכלובים לכל החיים צריבות של מספר זיהוי גופם מתן אנטיביוטיקה והורמונים באופן קבוע במזונם הובלתם במשאיות חיתוך גרונם כשהם בהכרה מלאה ואני הוא זה שמתנגד לזה ועכשיו אני מבין שבעצם לא ! אתה לא פוגע כלל בבעלי חיים, ואתה הוא זה שמאוד אכפת לו מבעלי חיים וזה בניגוד אלי ואנשים כמוני ש"עושים את כל זה (כל מה? דרך אגב) על גבם של בעלי חיים" .

הורסמאן

New member

מכל מה שכתבתי אתה מתרכז בנושא הדת? בוא אני אגלה לך סוד קטן, הקטע עם הדת היה שזור בליגלוג, אבל מצחיק במיוחד לראות עד כמה התגובה שלך מוכחה שהוא קרוב לאמת. אני ואנשים אחרים כמוני דואגים פיזית לבעלי חיים מידי יום. טיפול בבעלי חיים (במיוחד סוסים שאנשים כמוני משקיעים בהם את הנשמה) מלווה בעליות וירידות שאתה לא מסוגל לדמיין. זבחניקים כמוך, אשר לרובם ההכרה עם הצרכים והרצונות של בעלי חיים נעשית דרך מסך המחשב, משכנעים את עצמם שמסע הצלב שבו הם נתונים יציל בעלי חיים. בו בזמן אתם מודים בפה מלא שאתם תומכים בהכחדת זנים שלמים. תבדוק את עצמך טוב טוב בראי, אני במקומך הייתי יושן רע מאוד בלילה.

tsvegan

New member
ושוב תשובה ב3 חלקים ../images/Emo26.gif 1 ../images/Emo36.gif

אוי אדיר!! הבא נתייחס למשפט הבא שלך: "בוא אני אגלה לך סוד קטן, הקטע עם הדת היה שזור בליגלוג, אבל מצחיק במיוחד לראות עד כמה התגובה שלך מוכחה שהוא קרוב לאמת " . מצד אחד אתה אומר שכל הקטע עם הדת היה שזור בלגלוג, ככה שאתה לא באמת מאמין שהתנועה לזכויות בעלי חיים היא דת וכל ההשוואה הזו הייתה בשביל ללעוג ולהקניט פעילי זכויות בעלי חיים אך הפלא ופלא מצד שני אתה אומר ש(לפי התגובה שלי) דבריך כן קרובים לאמת . אם תשים לב זהו משפט שסותר את עצמו בוא ננתח את זה SHELL WE ? אם אתה טוען שמה שאמרת על הדת הוא בעצם לגלוג, כך שאתה לא באמת חושב שהתנועה לזכויות בעלי חיים היא דת, אז קודם כל אני שמח בשבילך ודבר שני הצלחת לעבוד עלי כי עשית ממש רושם שאתה מתכוון לדברים שלך. אבל מאוד מוזר שאתה אומר דבר כזה דווקא עכשיו ולא כשהתעמתתי איתך על זה לראשונה. הניחוש המאוד פרוע שלי אומר שהתשובה שנתתי לך הפעם לא השאירה אפשרות לסתור שום חלק ממנה ולהסביר איך התנועה לזכויות בעלי חיים כן מתפקדת כדת, ככה שבעצם לא היה לך מה לענות, אז אתה פתאום אומר - אני לא באמת חושב שזו דת, זה היה לגלוג. מה אני אגיד, מעורר רחמים עכשיו, אם אתה טוען שהתגובה שלי מוכיחה כמה שדבריך קרובים לאמת, אזי אתה כן מאמין שהתנועה לזכויות בעלי חיים היא בעצם דת . במקרה זה אשמח אם תענה להודעתי הקודמת ותאיר את עיניי במה שגיתי (וגם אודה לך מאוד אם תענה לשאר שאלותי שאולי פיספסת: שאלת הדוגמא לגבי פעילי איכות סביבה, שאלת הדוגמא לגבי אכילת בשר סוסים והשאלה לגבי הגן עדן גהינום שציינת- אם גן עדן שאנו מבטיחים הוא מצב בו בעלי חיים יהיו חופשיים אז איפה הגיהנום שאנחנו כנהוג בדתות, מפחידים אנשים מפניו) . רק תעשה לי טובה, תחליט מה אתה חושב כי זה לא ברור... אחח, מטעמים אני עושה ממך..

tsvegan

New member
כן, ואתה מכיר את המשפט

"כשאין לך מה לענות, זרוק סיסמה " ? אני חייב להגיד שאני רוחש כבוד רב לאינטליגנציה שלך, זו אשר הובילה אותך לרשום תשובות לוגיות ומנומקות שלא היו מביישות אף גאון. בנוסף, יש בי הערצה גדולה ליכולת שלך להודות בתבוסתך וללמוד מאחרים אני חושב שכאן תמו שידורנו מר הורסמאן היקר

הורסמאן

New member
אני בספק

אתם תמשיכו לשדר ולשדר ולשדר. בזמנו היינו מקבלים שידורים בארץ מכל הרעם בקהיר, השידורים שלכם לא שונים במאומה. אני רחוק מלהיות גאון. כשמשקרים, כשמספרים מעשיות, כשממצאים נוסחאות, צריך אינטלגנציה גבוהה כי אחרת מתקבל התבשיל שאתם מגישים. אני בסך הכל כותב את הדברים הפשוטים בצורה שכל בר דעת, צריך בעצם להיות מסוגל לראות בעצמו. לבסוף, כנראה שלא הבנת למה על ראשך בוער הכובע. אם אתה מרגיש צורך להגיב ב"שלושה חלקים" בנסיון לסתור את "האמת" בהודעה שבה אני צוחק עליך, כנראה שהצחוק הזה נוגע בנקודות שהם אפילו יותר נכונות ממה שאני חשבתי.

קראתי את הויכוח

בינך לבין tsvegan להגיד שדבריך נכונים בגלל שהאדם שאתה מתווכח איתו מנסה לסתור את דבריך ועושה זאת בתשובה בעלת שלושה חלקים, זה אבסורד מוחלט. מה שיכול להעיד על צדקתך הוא שתענה לטיעונים שלו, וזה דבר שלא עשית כלל .

הורסמאן

New member
אם הייתי כותב שיש לו

קרניים והוא היה שולח לי הודעה בשלושה חלקים שמסבירה שאין לו קרניים, וזה רק נראה כמו קרניים, אתה היית מצפה שאני אענה לטיעונים שלו? ואתם עוד טוענים שצימחונות לא מזיקה לבריאות? אלוהים שיעזור לכם.

אין ספק שאם היית אומר

שיש לו קרניים והוא היה מסביר לך בפירוט למה אין לו, אז ההסבר שלו היה מיותר כי לא באמת התכוונת שיש לו קרניים והוא היה צריך להבין את זה . ואני שמח שאתה משווה את השטות הזו- שהתנועה לזכויות בעלי חיים היא כמו דת ללהגיד שלמישהו יש קרניים. סוף סוף משהו הגיוני.. :) אבל כל כך, אבל כל כך ברור שכן התכוונת לזה כשכתבת את זה לtsvegan בתתחלה ולאחרים בכל מיני מקומות בפורום ואחרי שהוא סתר אותך בצורה מושלמת לא הייתה לך ברירה אז שינית פאזה ובמקום להודות שהוא צדק והתנועה לזכויות בעלי חיים היא לא כמו דת אז אמרת שזה היה לגלוג מוחלט ללא קשר למציאות ובאופן אבסורדי, עד ההודעה האחרונה שלך עוד המשכת להגיד שזה כן נכון רק בגלל העובדה שהוא עונה לך ברצינות אז כמו שאמרתי, כל כך ברור שכן היית רציני לגבי ההשוואה שלנו לדת בכל מיני מקומות שכתבת ואני שמח להוכיח את זה : ל"חור בצורת דודי" כתבת את ההודעה הבאה : "אני משווה אתכם לדת קיצונית ופאנטית כי כך אני מוצא אותכם. אם אתה מוצא עלבון תוך הסתכלות בראי, תנסה לשנות את התדמית שלך " לי זה נשמע רציני, לא יודע מה איתך.. ולtsvegan ענית אתה טוען שדת אמורה לעסוק בגהנום, גן עדן, ומשמעות החיים. שטויות. לכל הדתות יש תפקיד אחד בלבד, שטיפת מוח לשם שליטה באנשים. זה נעשה בדרכי הפחדה והבטחות. ברוב המקרים גהנום וגן עדן. דת הזב"ח עונה על הקריטריונים האלה. אתם ללא הפסק מתארים סבל בל יתואר ללא התיחסות לרוב המצבים שבהם לא קיים סבל כלל. אתם נוהגים להבטיח את גן העדן המיוחל שבו "כל היצורים יהיו חופשיים". הכוהנים שלכם עוסקים יומם ולילה בגניבת נפשות. כמו כוהני דת אחרים, למען גניבת נפשות הכוהנים שלכם לא בוחלים בשקרים ועלילות דם מהגרועות ביותר. לי עצוב מאוד שכל זה נעשה על גבם של בעלי חיים. לי זה נשמע רציני, לא יודע מה איתך.. היות וכן היית רציני וזו בטח לא פעם ראשונה שפעיל זכויות בעלי חיים שומע את הטיעון את הזה, אז מה שהוא עשה, זה נתן לך תשובה מוחצת למה אתה טועה ופתאום אחר כך אתה אומר- "זה היה צחוק וזה שאתה עונה ברצינות דווקא אומר שזה כן נכון", אבסורד מוחלט .

הורסמאן

New member
אני אסביר לך לאט

ההתנהגות של זבחניקים היא התנהגות פאנטית ואטומה בדיוק כמו כל התנהגות דתית אחרת. יש המון מקבילים ביניהם. הארתי את המקבילים האלה כשליגלגתי עליכם. פרסמתי כאן סאטירה שיש לה הרבה עוגנים במציאות. זה מצחיק שחלק מכם לא מסוגלים להבין זאת לבד, ובמקום לצחוק מעצמכם (או לבכות) אתם מנסים להוכיח שזה לא נכון ובונים את התיזה שלכם על כך שההגדרה של דת היא כזאת או אחרת. על ראש הגנב בעור הכובע. המחסור בבשר נותן בכם את אותותיו.

אז עכשיו

זה ירד מ"התנועה לזכויות בעלי חיים היא דת פנאטית" ל "יש מקבילים ביניכם" כמה נהדר שיש אנשים שמסוגלים לדחוק לפינה אפילו בן אדם לא ממוקד כמוך ולראות אותו משנה דברים פתאום.. היה ניתן להמשיך את הויכוח ולהוריד גם את המקבילים, ובעצם כל מה שאתה אומר נגד זכויות בעלי חיים, אבל זה לא יעזור באמת לבעלי חיים כי כמו שtsvegan אמר, זה יהיה כמו לדבר אל הקיר . אתה באמת בן אדם אכזרי - "הבשר שאני בדרך כלל אוכל לא עובר שחיטה. אבל כשאין לי ברירה אני אוכל בהנאה גם בשר שעבר שחיטה. עד כמה שאני נגד שחיטה, אני יותר בעד אכילת בשר, כך שבמקרה שבו אני צריך לבחור בין השניים אני תמיד אבחר את השחיטה. " עצוב שיש אנשים כמוך בעולם, בגלל זה בעלי החיים עוברים גיהנום .

הורסמאן

New member
אדרבא

בוא תראה לי איך אתה מוריד את המקבילים. הציטוטים שאתם מבאים כאן מפיטר סינגרים למיניהם אינם שונים "מנחמן מאומן". האטימות שמודגשת בשרשור זה בן מעל 500 הודעות שבוא שני מבקש ללא הרף הסבר מהייכן "הזכויות" הגיעו? נענית ב "אלוהים תמיד היה קיים". הסגידה לכוהנים/חכמים מובאת לאין ספור פעמים תוך ציטוטים מאנונימוס כמקור ללא עוררין. "כתוב בספר התורה, אי אפשר לסתור זאת". הפאנטיות שמביאה זבחניקים לכתוב כאן בשרשור שהם מוכנים לעקר בני אדם ובלבד שיוכלו להשוות "זכויות" של בעלי חיים לבני אדם, מקבילה לחוקי הסקילה של הדתות המחמירות ביותר. ההצתדקות "במידת הרחמים" לקוחה ישר מן הנצרות. ההבטחות על גן העדן שהזכרתי, אשר איש מכם לא יכול להצביע על קמצוץ מציאותי לגביו, קונספציה ערטילאית על זאב שיגור עם כבש. ימי המשיח אולי? העבודה המסיונרית אשר ללא לאות מנסה להשתית רגשות אשם, (ראינו לא מעט דוגמאות כאן בשרשור), שוב לקוחה הישר מן הנצרות. אדרבא, נסה להוריד את המקבילים האלה ונוכל להמשיך עם עוד כמה.

כמו שאמרתי

ניתן לסתור כל אחד מההקבלות שעשית, אך אני יכול באותה מידה לדבר אל הקיר. הדיון בינך ובין tsvegan הראה לי בדיוק כמה אתה עונה לעניין וכמה אתה תמשיך מהנקודה שאני אקח אותך אליה אם אענה לך ראה דוגמת "גן עדן" שהוא ענה לך בצורה מפורטת ומושלמת פה, ואתה לא התייחסת לדברים שלו בכלל והנה עכשיו רשמת את אותו טיעון בדיוק כאילו אף אחד לא סתר אותו אז אם כמה שזה מפתה, ממש חבל על הזמן שלי להיכנס לכל אחד מהשטויות שרשמת חוץ מזה, בין אדם שכותב "הבשר שאני בדרך כלל אוכל לא עובר שחיטה. אבל כשאין לי ברירה אני אוכל בהנאה גם בשר שעבר שחיטה. עד כמה שאני נגד שחיטה, אני יותר בעד אכילת בשר, כך שבמקרה שבו אני צריך לבחור בין השניים אני תמיד אבחר את השחיטה. " הוא אכזרי, ולא אכפת לו שבעלי חיים עוברים גיהנום כדי שיהיה לו משהו טעים לאכול, אז מה יש לי לשכנע אותך .. הרי אין סיכוי שתפסיק לפגוע בבעלי חיים הדבר היחיד שננקף לזכותך בויכוח הוא שאתה תמיד עונה, וגם אם אין לך ולוּ חצי מילה לענות, אתה עדיין תענה (כמו כאן למשל). באופן הזה זה נראה שתמיד יש לך מה להגיד, אבל כמו שtsvegan אמר "התוכן" לעזאזל התוכן ... גם אני סיימתי את הסיפור איתך

tsvegan

New member
למקרה שאתה לא עושה את עצמך

לא מבין למה אני לא עונה להזיות שלך, אני אגיד את זה שוב רק תקרא את זה לעצמך בקול רם הפעם, אולי זה יעזור לך להבין את המסר כמו שמה שאמרת ירד מ"התנועה לזכויות בעלי חיים היא דת פנאטית" ל "יש מקבילים ביניכם" עקב דחיקתך לפינה, כך ניתן לסתור כל אחד מההקבלות שעשית. הדיון בינך ובין tsvegan הראה לי בדיוק כמה אתה עונה לעניין וכמה אתה תמשיך מהנקודה שאני אקח אותך אליה אם אענה לך
ראה דוגמת "גן עדן" שהוא ענה לך בצורה מפורטת ומושלמת פה, ואתה לא התייחסת לדברים שלו בכלל, והנה עכשיו רשמת את אותו טיעון בדיוק כאילו אף אחד לא סתר אותו
אז אם כמה שזה מפתה, ממש חבל על הזמן שלי להיכנס לכל אחד מהשטויות שרשמת אם תענה באופן לוגי לכל מה שtsvegan ענה לך ולא התייחסת, אתה מוזמן להמשיך לדבר איתי

אופסס

tsvegan הוא חבר שלי שאני תמיד כותב אצלו והמכיר מכיר.. שכחתי להחליף את השם

tsvegan

New member
הלאה ../images/Emo26.gif 2 ../images/Emo36.gif

אולי לא הבנת את כוונתי באומרי שהמטרה היא שיפסיקו לייצר בעלי חיים בצורה מלאכותית במשקים מתועשים וכך לא יהיו קיימים בעלי חיים במשקים יותר, אלא רק בטבע. מה שאמרתי זה כלל לא עניין של הכחדה, פשוט את בעלי החיים שאנחנו מייצרים באופן מלאכותי (כמו בייצים מופרות בתנורים והזרעה מלאכותית של פרה בידי אדם) להפסיק כי זו לא זכות שלנו לייצר אותם עבור הצרכים שלנו, הכוונה היא להפסיק לייצר בעלי חיים בעצמנו ולתת לבעלי החיים שבטבע להמשיך את קיומם באופן טבעי. בעלי חיים שהתנועה לזכויות בעלי חיים מעוניינת להפסיק ביצורם המתועש מעוותים גנטית עד כדי כך שעצם הקיום שלהם מהווה עבורם מקור לסבל, הייתי יכול להרחיב לגבי העיוות הגנטי ולתת דוגמאות אבל יהיה אפקטיבי באותה מידה לדבר אל הקיר. בכל מקרה אתה יכול לקרוא על זה כאן .

למעלה