כתבה שתעניין אותכם מאוד

הורסמאן

New member
חזרנו אל הדת

איפה נמצא גן העדן הזה שבו תשחרר את כל בעלי החיים לטבע? אם את רוצה למנוע עיוות גנטי, איך זה מתקשר לסוסים? שאותם התנועה שלך קוראת להשמיד? איך זה מתקשר לכל הבשר האורגני שגודל בתנאים מצויינים? חזרנו גם אל דיברי חכמים שמפורסמים באנונימוס. אנונימוס משקרים, אנונימוס מגזימים, אנונימוס עורכים שטיפות מוח ע"י ערבוב חצאי אמיתות עם שקרים בוטים.

tsvegan

New member
ועכשיו תסביר לי ../images/Emo26.gif 3 ../images/Emo36.gif

איך אני זה שאמור לישון רע בלילה ואתה לא אם אתה כאוכל בשר גורם ל: עיוות בע"ח מבחינה גנטית הפרדת צאצאים מאמם אחזקתם בכלובים לכל החיים צריבות של מספר זיהוי בגופם מתן אנטיביוטיקה והורמונים באופן קבוע במזונם הובלתם במשאיות חיתוך גרונם כשהם בהכרה מלאה ועוד מנסה להצדיק את זה ואני כטבעוני לא גורם לזה לקרות וכפעיל זכויות בעלי חיים יוצא נגד זה ?

פיצושקה

New member
הורסמאן היקר! וכל שאר תומכיו בפורום

קראתי עד את כל ההודעות שלך (כמעט) בשירשור הזה. הן נוטפות שינאה לכל אלו שאוהבי בעלי חיים (אני בינהם) ודואגים לזכויות שמגיעות להם. אם להם אין פה לדבר ואין יכולת להתבטא אנחנו הפה שלהם ואנחנו אלה שזועקים את זעקתם לשמיים. השאלה האם הריגתם/שחיטתם לצירכי מאכל או כל דרך מתעללת אחרת נקראת רצח היא לא לעניין, ייתכן שעל פי מושגים משפטיים טענתך תהיה נכונה אבל מבחינה חברתית מעשי הפשיעה האלה הם רצח ככל דבר! אתה יכול לקרוא לי פנאטית,קיצונית,עובדת אלילים (בעלי חיים) וכל מה שמחשבותיך שכל כך אנטי נגד כל מעשינו מעלות על דעתך. המינוח רצח כלפי ההריגה של בעלי החיים הוא מינוח קשה והרבה אנשים כמוך שלא רגישים או שכנראה לא ראו והיו בשטח מספיק כדי לראות את מה שהחיות המסכנות האלו עוברות רק כדי שאנשים יאכלו אותם כהנאה ריגעית ואחכ יחרבנו אותם בשירותים (סליחה על הבוטות) לא יבינו. האנושות שאנחנו חלק ממנה לצערי הרב לא רואה את סיבלם של בעלי החיים כדבר חשוב ומרכזי ויוצאת בדיוק כמוך מנקודת הנחה שהם נחותים מאיתנו ומשום כך ישנם הבדלים בגישות ביני לבינך. לפי דעתי זהו רצח ולפי דעתך זה לא. אני מניחה עוד שרבים כמוך שלא נחשפו עדיין מספיק לסבל היומיומי והמתמשך יחשבו אותו הדבר ויסתכלו עלינו אלו שבאמת איכפת להם כחבורת תימהונים. אולי כדאי שתפקח את העיניים טיפה מעבר ותבין גם את מה שעובר עליהם?

הורסמאן

New member
אתה חצופה

מהיכן את מביאה "הן נוטפות שינאה לכל אלו שאוהבי בעלי חיים". יש לך זכויות יוצרים על אהבה לבעלי חיים? אהבה לבעלי חיים מתבטאת ביחס מתאים אליהם, לא במאין סגידה לא מובנת. הקדשתי את חיי לבעלי חיים. את בעלי החיים שאיתם אני מתעסק אני מכיר ואפילו אוהב יותר מבני אדם, אך זה לא מסמא את עיני לחשוב שיש להם זכויות כלשהם. את רוצה לעזור לבעלי חיים שסובלים? על ידי כך שתכחידי אותם? גם לפרות "מתועשות" מתאים לחיות, מוטל עלינו לשפר את התנאים שלהן, לא להכחיד אותן.

לפי דעתי

לא צריך להיות קיצוניים. יש דברים שהאגודה אומרת לעשות שהם קיצוניים ויש כאלו שלא. אני ראיתי בעלי חיים סובלים וגם אני סבלתי רק מלראות אותם, כך שאני יודעת מה זה בעלי חיים סובלים. אני לא נוטפת שינאה לסוסים! מי את שתחליטי מי אוהב סוסים ומי לא? כי היה עוד מישהו מהאגודה (ואני לא אזכיר את שמו כי זה יהיה מעשה מגעיל) שטען שבפורום הזה שונאים סוסים ולא אוהבים אותם בכלל. מי שאוהב סוסים צריך לתת להם תנאי חיים שכוללים את כל מה שהם צריכים: סביבה נקייה, אהבה, חברה, מזון מאיכות טוב, מים נקיים וזמינים ועוד. זה שאני לא מסכימה עם כל מה שהאגודה אומרת לא אומר שאני שונאת סוסים. אני גם לא שונאת בעלי חיים.

פיצושקה

New member
מעולם לא טענתי את זה!

מעולם לא טענתי שאתם שונאים סוסים. למען האמת אין לי מספיק מידע לאיזה צרכים אתם מחזיקים אותם ואני לא ממש מבינה בזה. ההודעה שלי הגיעה מכיוון אחר לגמרי, שלפי דעתי לכל בעל חי יש זכויות ואנחנו הפעילים מבטאים סך הכול באופן גלוי ומוחצן עד קיצוני מאוד את סבלם על מנת לצור הרתעה בציבור ולהביא את הנושא למודעות.

פיצושקה

New member
שים לב!!! ../images/Emo36.gif

אני לא טענתי שאתה נוטף שינאה לבעלי החיים אלא שההודעות שלך נוטפות שנאה וזלזול אלינו פעילי האגודות "אנונימוס" וכל שאר הצימחונים ה"פנאטים". אני לא באה לשפוט את מידת האהבה שלך לבעלי חיים אלא אני מנסה לפקוח את עיניך למה שמתרחש במשקים המתועשים. כשעוצמים עיניים אכן המציאות נראית יותר טוב, אבל זה לא באמת ככה. אחרי כל מה שאני ראיתי אני לא חושבת שישנה הצדקה כלשהי לאף אחד מאיתנו בני האדם לאכול או להשתמש בבעלי החיים לצרכינו האישיים. אין לנו שום זכות או בעלות עליהם רק בגלל שאין להם פה בשביל לדבר.

הורסמאן

New member
את טענת,

וצטטי אותך, שאני נוטף שינאה לכל מי שאוהב בעלי חיים. ואני שואל אם יש לך זכויות יוצרים על אהבה לבעלי חיים. אודה ואתגאה שאני נוטף שינאה לאנשים שמעללים עלי עלליות שווא, לאנשים שממצאים עלי שקרים, וכלפי כל מי שתומך בהם. צר לי אם זה נראה לך מוזר אך אני מציע שהבעיה היא שלך. אם היה להם פה לדבר, הם לא היו בעלי חיים וכנראה שגם היו להם זכויות. אין להם זכויות. אני לא בטוח כמה קראת ממה שכתבתי אז לייתר ביטחון אוסיף שוב. כבני אדם עם זכויות מוטלת עלינו החובה לדאוג לרווחת בעלי חיים, לדאוג למחסורם ולמנוע מהם סבל ככול האפשר. (במיוחד לאלה ש"פקחת את עיני" לגביהם) אין לחובה הזאת שום קשר עם זכויות בעלי חיים, שדבר קיומן היה מביא לחיסול האנושות.

פיצושקה

New member
אתה יכול לפרט?

לא הבנתי את כוונתך לגבי עניין "חיסול האנושות"? אם יהיו זכויות אז האנושות תושמד? אתה מדבר על תעשיית המזון? למה אתה חושב ככה?

fliperit

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה עם זה

וכך גם רוב הזבחניקים. עיקור חתולים הוא עיקור בכפיה. הוא גוזל מהן את "זכויותיהן" (וזה בכוונה במרכאות!)- בשביל מטרה נעלה יותר. אתם בעד עיקור נשים בכפיה? כמובן שלא! גם אם היה ריבוי גדול בכמות הנשים שיולדותך והיה פיצוץ אוכליסין, אף אחד לא היה מציע לעקר נשים ולסרס גברים בכפיה. מכאן- שלנשים יש זכות להחליט מה לעשות עם הגוף שלהן, ולחתולות לא. (ולגיל one achoe: לא, אני לאשפוטה של הורסמאן ולא הולכת בעיוורון אחרי דעותיו. אני כותבת מתוך מחשבה חופשית ובוגרת)

פיצושקה

New member
כמו שכתבתי להורסמאן קודם

בצורה הכי פנאטית שתשמע-נשים כאלה שלא מסוגלות לדאוג לילדים שלהן ואני מדברת על כל אלו (נפוץ בעיקר בחו"ל) שמטיילות ברחוב עם תינוק ביד (במקרה הטוב, לפעמים זה כמה ילדים)לבושות בסחבות ומקבצות נדבות- כן צריך לעקר!! אני מודעת לכך שדבר כזה לא יקרה בחיים. אבל זה כל כך מרגיז אותי!!! הילדים האלה לא בחרו לבוא לעולם ואם את היית אמא מספיק לא אחראית כדי לא להשתמש באמצעים אז ראוי לקחת ממך את הזכות להיות אמא!! זה פשע מה שהן עושות! מצטערת שסטיתי מהנושא אבל זה גם משהו שחורה לי מאוד!

הורסמאן

New member
פיצושקה

כתבה לך נערה צעירה דברים חשובים, תנסי ללמוד ממנה במקום לקפוץ כמו תיש.

fliperit

New member
אני קוראת ולא מאמינה!

אני אפילו לא יודעת איך להגיב לכזאת הודעה. את רוצה להגיד לי שאת חושבת שיש לך יותר זכות מאשר לאותן נשים מסכנות, שהחיים התאכזרו אליהן, להיות אמא? ולהמשיך את המשפחה שלך? זאת ההודעה הכי מזעזעת שקראתי ואני מקווה שהיא תימחק מהר!

הורסמאן

New member
לאט לאט

בזכות הודעות כאלה את יכולה להמחיש את האבסורד שמובע בהודעתיהם בצורה הטובה ביותר. האמת היא שאני לא מוצא הבדל גדול בין ההודעה המחרידה כאן, לבין הטענות שבעלי חיים שווים לבני אדם. בשני המקרים מובעת זילות מחרידה בחיי אדם.

למעלה