כתבה שתעניין אותכם מאוד

פיצושקה

New member
תיארתי לעצמי שזה מה שיגיבו

זו לא אמא אחת שבמקרה בטעות נולד לה ילד. זה המון המון נשים שלא משתמשות באמצעי מניעה. אני מדברת אתיך על נשים לא משכילות במיוחד אפילו כאלה שירדו לזנות לפי דעתי שנכנסות להריון במודע!! שאין להן דרך לגדל את הילדים המסכנים הללו. הילדים האלה נדונים עוד ברחם אימם לחיים של סבל ורעב ברחובות!! ואחרי שהם נולדים הם חיים משאריות של זבל ברחובות ומנדבות וסובלים מקור ומחום ברחובות בגלל שאמא שלהם לא שמרה על עצמה!! בהתחלה ריחמתי וחילקתי כסף ואוכל אבל זו כבר נהיית תופעה!!!! כן!! לא מגיע לנשים כאלה את הזכות ללדת!! נקודה! זו אכזריות לשמה!!!

fliperit

New member
לתת כסף זה לא פתרון.

לתת עבודה זה פתרון. להקים מוסדות של הממשלה לילדים ולאמהות זה פתרון. לחלק אמצעי מניעה בחינם זה פתרון (אם כי רק לילדים שלא יוולדו..מה עם האמהות שסובלות?). החוסר הומאניות שלך מזעזע. אני מקווה שאין עוד הרבה שמחזיים בדיעה המפלה ומשפילה הזאת.

זה דוחה וזה מגעיל אבל

כל הזונות למיניהן עושות את זה כדי להרוויח כסף (ככה אומרים לפעמים בחדשות). כדי למנוע את זה כמו שפליפרית אומרת צריך לתת מקום עבודה שהן ירוויחו כסף ולא יצטרכו לעשות את מה שהן עושות.
אם קוצים לעקור עשב שוטה צריך לעקור אותו מהשורש ולא חלק מהעלה שלו (אם ככה קוראים לחלק העליון שלו)- רק ככה העשב השוטה לא יצמח שוב.

fliperit

New member
צודקת.

כשהממשלה תתחיל לדאוג לחלשים אז הם ילכו ויתמעטו.

פיצושקה

New member
למי לתת עבודה??

נוו באמת.. לזונות? לנשים אנאפלביות שלא רוצות בכלל להשתקם?? אלו נשים שנולדו לרחובות וגדלו בהם ועכשיו הן מגדלות דור שלם לחיים אומללים כאלה. לצורך הבהרה: אני מדברת על נשים שראיתי במדינות עולם שלישי לא נתקלתי בתופעה כזו בארץ

fliperit

New member
לא רוצות להשתקם?!?!

את חושבת שכיף להן בחיים שלהן? שהן לא מרגישות מושפלות? למה נדמה לך שאת שייכת לאיזה גזע עליון? רק בגלל שאת יודעת לקרוא ואולי למדת באוניברסיטה? (וכן- ה"גזע עליון" עושה קונוטציות...זאת בדיוק הכוונה)

נכון. אולי יש כאלו שאוהבות

את הדבר הזה, אבל בטוח שיש כאלו שלא. זו לא אשמתן של הנשים שחיות במדינות העולם השלישי שהמדינות שהאלו לא מפותחות. אבל כמובן שמי שחי באמריקה עדיך על מי שחי באחת ממדינות העולם השלישי. בושה וחרפה!!!

fliperit

New member
יש גם זונות באמריקה

ואפילו בישראל, שהיא טיפה יותר סוציאליסית מארה"ב. הן לא רוצות בזה, הן לא נהנות מזה. אין להן ברירה. הן נולדו לתוך המציאות הזאת, והן צריכות שיהיה להן מה לאכול. כל עוד המדינה לא תדאג להן ולילדיהן ימשיכו להוולד ילדים למציאות כזאת.

בסין שהיא מפוצצת בסינים

יש חוק שאישה לא תלד יותר מילד אחד (במקרה של תיאומים מקבלים את זה). אי אפשר לומר לחתולות להמליט רק פעם אחת וחתולות ממליטות מספר גורים.

fliperit

New member
בדיוק!

בדיוק משום כך בע"ח לא שוים לאדם! אני שמחה ביותר שכתבת את ההודעה הזאת!

גם אני הייתי שוקלת

להיות צמחונית אם הייתי יכולה. גם אני בעד רווחה אבל לא צמחונית. רק חבל שחלק מהזב"חניקים לא מבינים את זה.

פיצושקה

New member
זה הכול הגדרות!!!

בתכל'ס כולנו רוצים שלבעלי החיים יהיה טוב! את מסכימה איתי? זכויות או לא זכויות לא מעניינות אותי הכותרות האלה. אני לא רוצה שהם יסבלו ונראה לי שכך גם כולם!

הורסמאן

New member
ממש לא

זבחניקים דורשים להכחיד גזעים שלמים. הם מעוניינים שאנחנו נשחרר את כל הסוסים. איך את יכולה לטעון שכולם רוצים לעשות טוב לבעלי חיים? עברת יותר מדי שטיפות מוח באנונימוס, את לא מסוגלת להבחין בהבדלים שבין סבל (גרוע ככול שהוא) לבין דרישה לחיסול טוטאלי של רוב בעלי החיים.

פיצושקה

New member
פגעת בשאלה מעניינת

והבנתי גם לאן אתה חותר. מצד אחד אני שואלת את עצמי, מי אני שאקבע על הילודה שלהם, מי אני שאחליט לעקר או לסרס בעל חיים. והמחשבה שעשיתי את זה לחתולה האהובה שלי מפריעה לי את האמת, אבל מצד שני עשיתי את זה כשהייתי קטנה ולא הבנתי כל כך על המשמעויות של זה. כולם אמרו לי שזהמ ה שנהוג ושזה עדיף ושזה יכול למנוע מחלות אז "הלכתי עם הזרם" כמו שאומרים. מצד אחד אין לי שום זכות. מצד שני אני חושבת על כל הגורים הקטנים,החסרי ישע שנמצאים ברחובות בקור,בחום,מועדים להתעלליות של אנשים. וגם הם בעצם לא ביקשו להיוולד לעולם הזה ולהיות נדונים לחיים אכזריים ברחובות. אז כאן אפשר למנוע מהם את הסבל הזה. אז אני מניחה שאני בעד העניין הזה לטובתם. החתולים בניגוד אלינו מתרבים מתוך אינסטינקט מסוים הם לא ממש מודעים להשלכות של כל העניין. (ד"א כמובן שיש יוצאים מן הכלל גם בבני האדם, ובטיולי בכל מיני מדינות עולם שלישי נתקלתי כבר בנשים מקבצות נדבות ברחובות עם הילדים שלהם- ואני אהיה הכי קיצונית,פנאטית משוגעת שתרצה כשאני אטען שאת הנשים האלה צריך לעקר אבל זה כבר נוש אחר לגמרי). בקיצור אם יש דרך הומנית לעקר ולסרס חתולי רחוב וכמובן הכי חשוב לתת להם להחלים מהניתוח ולהחזירם בביטחה למקום הקבוע שלהם אני בעד!

הורסמאן

New member
ענית כאן בעצמך

כשכתבת "ואני אהיה הכי קיצונית,פנאטית משוגעת שתרצה כשאני אטען שאת הנשים האלה צריך לעקר". ונכון שבאופן מעשי את לא עומדת להוציא את זה אל הפועל, אך את מודה שעל מנת שאפשר יהיה לערוך השוואה בין בעלי חיים לבני אדם צריך להיות פאנטי, קיצוני ומשוגע. עכשיו קחי את הדברים האלה (אולי ביחד עם איזה כוס קפה) וחשבי האם אי אפשר לתקן דברים חשובים בצורה טובה יותר, אם במקום לטעון בשגעון קיצוני ופאנטי (כדבריך) ולדרוש זכויות לבעלי חיים, פשוט תעמדי על מילוי החובות שלנו כבני אדם. יתרה מכך, מעבר לחובות הקיימים כדאי מאוד שנעבוד ביחד להשטתת חובות נוספים חשובים. לשם כך אנחנו לא צרכים להיות פאנטים, לא משוגעים, לא קיצוניים ואפילו לא אטומים.

פיצושקה

New member
ולכן..

כתבתי את זה כי צפתי מראש מבול תגובות זועמות על המשפט הזה וניסיתי להמנע ממנו.(למרות שביננו-נראה לי שאנשים מיצו את השירשור הזה כבר). וכפי שאתה טוען שאנחנו צריכים למלא את החובות שלנו כבני אדם-אז אני מרגישה שחלק מהחובות שלי כבן אדם עם יכולת התבטאות היא להגן על אלו שלא יכולים. זה מה שאני מרגישה. אני זו שיכולה לדבר בשמם אני מרגישה שזו החובה שלי כבת אדם. למה אתה מתכוון?

למעלה