כתבה שתעניין אותכם מאוד

הורסמאן

New member
הנקודה היא

שלמרות שניסית להמנע מלומר את המשפט הזה, מאחר שאת כנה, לא יכולת. אני מניח שאת מבינה שאם יש לך יש זכות לעקר את ההיא כי צורת החיים שלה לא מוצאת חן בעיניך, לי יש זכות לעקר אותך אם צבע השיער שלך לא מוצא חן בעיני. את רוצה לעזור לילדים שלה? תשקעי מאמצים בחינוך שלה, של הוריה, של ילדיה. אם את לא יכולה, את צריכה להשלים עם העובדה שלא תוכלי לתקן את כל הדברים טעוני התיקון בעולם. מאחר שאם תנסי ללא פשרות, פשוט תגרמי נזק הרבה יותר גדול. אותו דבר גם לגבי בעלי חיים, את יכולה לעזור להם אבל את לא יכולה ללכת עם הראש בקיר ולטעון דברים שלא קיימים. כמו, "זכויות בעלי חיים".

fliperit

New member
../images/Emo45.gif

ממש מסכימה עם המשפט "את רוצה לעזור לילדים שלה? תשקעי מאמצים בחינוך שלה, של הוריה, של ילדיה". הוא כ"כ נכון.

פיצושקה

New member
טוב, נראה לי

שאו שאנחנו מתווכחים על משהו ששנינו מסכימים עליו או שאנחנו לא מבינים אחד את השני. אותי לא מעניינות ההגדרות האלה "זכויות בעלי חיים" וכדומה. פשוט לא מעניינות. אתה רוצה לקרוא לזה רווחה? בבקשה.. אין לי בעיה. מה שחשוב לי וכתבתי את זה גם קודם הוא שהן לא יסבלו! לא איכפת לי באיזה דרך. אני יודעת שזו מחשבה מרחיקת לכת ורחוקה שנות אור ממימוש. אבל בסופו של דבר אני רוצה למזער את הסבל שלהן. אני עדיין חושבת שאין לנו כבני אדם זכות לאכול אותם. או לנצל אותם לצרכי ביגוד ושעשועים וכל שאר הדברים. אני אשמח אם תבהיר לי יותר את עמדתך. מה אתה מתכוון ברווחה? מה העמדה שלך? אתה בעד ניסויים בבעלי חיים? אתה בעד שימוש בהם לאוכל? אתה בעד קירקסים? לא הצלחתי להבין .. אשמח אם תבהיר לי את העניין

fliperit

New member
"לכל אלו שאוהבים בע"ח?!?!

יש לך מונופול על אהבת בע"ח? מי את שתגדירי מהי אהבת בע"ח? כל החיים שלי סובבים סביב בע"ח, בין אם זה הסוס שלי (או סוסים אחרים), הכלבים שלי, או חתולים וציפורים שוצא לי להציל מדי פעם. אני עושה את כל זה מאהבה מלאה ואמיתית לכל החיות האלה. את אולי אוהבת את כל מבעלי החיים, מלבד מין אחד: האדם. ההודעה שלך מזלזלת ומעליבה את כל מי שאינו זבחניק (שזה רוב רובו של המין האנושי)

בדיוק

וכבר כתבתי בדיון הזה ואני אכתוב שוב- אף זבחניק לא יכול להחליט מי אוהב סוסים ומי לא! זה מעליב (בדיוק כמו שפליפרית כתבה). אם מישהו לא מסכים עם כל מה שהאגודה ו"אנונימוס" אומרים זה לא אומר שהוא לא אוהב בעלי חיים!

One Echoe

New member
מעניין איך הייתם מגיבים

אם הייתם שומעים על שחיטת סוסים לבשר... בטח כולם פה היו מזדעזעים. אך כשמדובר בפרות או בתרנגולות או בדגים כולם מקבלים את זה כמובן מאליו ואף משתתפים בדבר. הצביעות.

הורסמאן

New member
אני מבדיל בין

סוסים לדגים. זה לא אומר שלסוסים יש זכויות. איפה כאן הצביעות?

I love Nsync

New member
אז אתה פשוט מבטל קליל

את הטענה שלכל היצורים החשים מגיעות זכויות? תגיד לי, מה גורם לך לחשוב שיש לך הזכות?

fliperit

New member
זה שיש לו גם חובות.

לדג אין חובות. לנו יש. חובות וזכויות הולכים יד ביד. הוא כבר הסביר את זה.... לא שהמין האנושי ממלא את חובתו כפי שאני רואה אותה, אבל יש לו חובות- ומכאן שיש לו גם זכויות.

I love Nsync

New member
אוקיי, אז מי אנחנו שנגיד

לדג, לדוגמא, מה הן חובותיו? או מי אנחנו שניקח מהסוס את זכויותיו בתירוץ שאין הוא ממלא חובות מסויימות?!?

fliperit

New member
לדג אין חובות.

הוא שוחה בים (אם יש לו מזל) ומתרבה ואוכל.

fliperit

New member
להגיד לך שלדג אין חובות.

ומכאן שגם לא זכויות. רווחה? חיים? אני בעד...אבל זכויות לא.

למעלה