הממממ...
אני מבין שזה לא נעים לשמוע על הדברים הללו, כי מדובר בנושאים כאובים, שקשה להתמודד איתם. זה קשה גם לפעילים שמדברים על כך, ולא רק לאנשים ששומעים על כך מפי הפעילים. אבל אני מקווה שברור לך שאף-אחד לא מנסה לפגוע בך אישית... זה לא שפעילי אנונימוס הם נודניקים לשם הנודניקיות עצמה, אנחנו נודניקים מכיוון שיש לנו מטרה שחשובה לנו וחשוב לנו לקדם אותה, וחשוב לנו להעלות את הנושא של הפגיעה בבעלי-חיים ולהשאיר אותו במודעות. העיצה שלך "להפסיק ולהזכיר את זה, רק אם אתם חייבים"- זה בערך הכלל שעל-פיו אנחנו פועלים כרגע. אנחנו מזכירים את הסבל של בעלי-חיים רק במידה שזה נחוץ- ולמרבה הצער, במציאות שלנו זה נחוץ מאוד. אם זה גורם לאנשים לפעמים להרגיש לא נעים- צר לי על כך, אבל מכיוון שזה מצד שני עוזר להציל בעלי-חיים, אני חושב שזה חשוב. בקשר לצמחונות- אני לא אנדנד לך יותר מדי בנושא אבל אני רק אזכיר לך כמה דברים- אחת, שבכל מקרה עדיף לצמצם את צריכת הבשר ולאכול יותר מזון מהצומח, כדי לפחות להפחית את הפגיעה בבעלי-חיים למינימום. שתיים, שלמרות מה שאת חושבת יכול להיות שאת כן יכולה להיות צמחונית. אני מזכיר לך שרשויות מקצעיות שעוסקות בתזונה טוענות שניתן להתאים תזונה צמחונית לכל אדם. יכול להיות שהבעיה שלך- תהא אשר תהא- מצריכה טיפול מיוחד, אבל זה כבר לא העניין שלי, ובשביל זה עדיף לפנות לתזונאי או לפחות לפורום תזונה (אם הבעיה היא אישית ואת מתבישת בה- את יכולה לכתוב שם בשם בדוי).