לבנות הפורום הבתולות בגיל מאוחר

Berethor

New member
עריכה

מתחבר לחיות אינטליגנטיות, ולא אגואיסטיות הרבה יותר

Reyn

New member
אפשר לחשוב שהאנושות בכללותה מתנהלת

על סמך מה שמקובל בטבע. בטבע אין גם חיות שלובשות בגדים, ובכל זאת כל הנשים שאני מכיר מתעקשות ללכת עם בגדים, לצערי.

זה גם לא נכון שאין חיות שאצלן שני ההורים מטפלים יחד בצאצאים. בונים למשל.
http://en.wikipedia.org/wiki/Beaver#Family_life

סווינג

New member
מי שהוא מהקהילה הגאה

ישמע כמה וכמה פעמים בחייו את המשפט "זה לא טבעי!".
אני לא באמת מגנה על המשפט הזה.

Reyn

New member
קצת טפשי להעלות טיעונים שאת עצמך לא תומכת בהם

סווינג

New member
באופן לא מפתיע

משם שואבים הדימויים של ברת'ור ושל רוב מי שחושב כמוהו. אז זה שווה ציון.

Berethor

New member
זה לא רלוונטי

במקום להתחיל לחקור ולנחש מאיפה אני שואב דימויים, ולסטות מהנושא.

סווינג

New member
זו לא סטיה מהנושא וזה גם לא אישי

אני פשוט באה מתחום של לימודי תרבות ומדעי הרוח אז אני נוטה לזיין את השכל.

זו שאלה שרלוונטית לא רק לבתולות

אלא לכל מי שלא מוצאת את בחיר ליבה בשלב יחסית מאוחר.
אני אמנם עוד בגיל בו אני אמורה להיות פוריה אבל בהחלט מטריד אותי שיבוא יום ולא אהיה בזוגיות ולא יהיה לי עם מי להביא ילד.
אני מודה, מפחיד אותי להביא ילד דרך בנק הזרע, כל התהליך הזה של ההפריה מלחיץ אותי.
אני מאמינה שאם זה היה בגלל בעיות פוריות והיה לצידי בן זוג תומך אולי הפחד היה מצטמק אבל לעבור לבד את כל התהליך הלא פשוט הזה, זה פשוט מלחיץ!

איזה תהליך?

ה"תהליך" יכול להיות מאוד פשוט, ויכןל גם להיות מעט יותר מורכב.
נכון שזה להכנס להריון בלי ההנאה והרומנטיקה שמסביב, ונכון שבתחילת הדרך זה יכול להניות מפחיד ומטריד, אבל ברגע שנכנסים לזה, ובעיקר כשכבר יש תינוק ביד, הכל נשכח, ומתחיל מסע מופלא ונהדר, ואהבה שאין לה שום גבולות ושום תנאים.

shanit159

New member
אני מכיר כמה נשים שמגדלות ילד לבד. אני

מתרשם שטוב להן וטוב לילדים.

תהליך ההזרעה וההפריה

מיליוני בדיקות, מציאת תורם, הרבה מזה אלו פעולות פולשניות, הורמונים לא טבעיים ורצויים וכו'.

זה לא בהכרח מליוני בדיקות

וזה לא בהכרח מלווה בהורמונים.

נכון - יש לעשות בדיקות מקדימות (בעיקר בדיקות דם כאלה ואחרות), ויש לעשות מעקב לצורך תזמון, ונכון שיש "פעולות פולשניות", אבל, כפי שכבר אמרתי, בהתחלה זה נראה ממש מפחיד, אבל ברגע שנכנסים לזה, זה בר הרבה פחות נורא.

(ואם תרצי לשמוע קצת יותר, את מוזמנת לפנות אלי)

רוצה בעתיד...

אבל לא לבד.
כבר אמרתי ואמשיך לומר,לא אעשה לבד ילד,מעדיפה להשאר ללא ילדים. אם כבר ילדים אז רק בזוגיות.

יש עוד אופציה

שנקראת "הורות משותפת". שני אנשים שלא רוצים לחיות בזוגיות זה עם זו (בד"כ הבחורים שפונים לזה הם הומוסקסואליים, אבל לא רק), שמתחברים לצורך הבאת ילד משותף לעולם, עם כל הכרוך בזה.

אישית, לא מתחברת למסלול הזה, כי אם לא מצאתי לי בן זוג לחיים משותפים, אז איך אוכל להסתדר בשיתוף על הדבר היקר לי מכל?
אבל כל אחד חי את חיין באופן אחר, ויש כאלה שזה בהחלט מתאים להם, ויש גם סיפורי הצלחה בתחום.

Berethor

New member
גם לא משהו

יש דבר שנקרא הורות משותפת, עם שני הורים שאשכרה נשארים ביחד, זה המצב הכי נורמטיבי וטוב לילד.

אתה, כשאתה מאמין במשהו

אז זה אצלך עד הסוף, בלי טיפת פתיחות להקשיב לצד השני.
אין לי ויכוח איתך, וזכותך להאמין במה שאתה רוצה להאמין,
אבל הצורה בה אתה שולל כל אפשרות שהיא אחרת מהאמת הפנימית שלך, לא ממש לעניין.
אז נכון שהפעם הגבת בצורה נינוחה, אבל אני אומרת לך את זה, כי כבר ראיתי לא פעם התנצחויות איתך, אשר נובעות מהמקום הזה.
לדעתי זה לא יקח אותך רחוק (אלא אם כן תמצא איזו "יסמנית" שרק מחפשת מישהו שיגיד לה כל היום מה נכון ואיך הדברים צריכים להיות. יש גם כאלה...)

Berethor

New member
יסמנית? לא דווקא

אם כבר אני מעדיף מישהו שיש לה השקפות עולם וידע דומים לשלי. חוץ מזה האופציה שאת מציעה לפומיקית במלא לא רלוונטית, היא ציינה שהיא מעדיפה להביא ילד רק בזוגיות ויגדלו אותו שני הורים ולא רק היא לבד. זה החלטה נורמטיבית, טבעית ולטובת הילד ככה שטוב שהיא החליטה כך. מה שאת הצעת לה במלא לא יותר טוב מהפריה מלאכותית, ככה שזה לא ממש משנה.

קראת מה כתבתי לה?

הצגתי בפניה את האופציה של "הורות משותפת", שיש לילד גם אמא וגם אבא, אלא שבם לא חיים ביחד באותו הבית.

בעמם, אני בכלל לא מבינה למה אני מגיבה לך.
אתה מתיש אותי עם הקבעונות שלך.

Berethor

New member

כל הכבוד, להביא ילד לבד תמיד נראה לי לא בסדר, לא טבעי. ונואש מדי. אימי כבר הציעה לי משהו בסגנון למצוא אם פונדקאית אבל אני מרגיש שזה פתטי ולא בסדר מדי. אני לחלוטין מאמין שזה שעדיף שזה יהיה כחלק מזוגיות עם שני הורים. ילדים עושים באהבה או לא עושים בכלל..

למעלה