לי יש חלום

אם תרצו אין זאת אגדה,

ואם לא תרצו כל מה שלא נולד אתמול יהיה אגדה! המאת היא שאין דבר העומד בפניי הרצון. (אולי היום חוץ מכסף...)

אני חושב שלקנות אדמות

בניו זילנד או אייפשהו באפריקה זה יכול להיות נחמד. ואגב לא נולד אתמול זאת זכותך, אבל על בסיס עקרון ההגדרה העצמאית את תקים אותה? על בסיס מעמד הפועלים?

בקרוב אפרסם את מגילת העצמאות

באופן כללי תהיה חוקה, בניגוד לחוקי יסוד בישראל, יהיה חופש דת, מין, גזע וכו' יהיה שיוויון, צדק, אחווה, אחדות, סולידריות, מערכת בריאות מודרנית וכו' בטוח לא תהיה שחיתות, "חברים", קשרים וקומבינות.

אגב...

זה מאוד קשה מדינהנ כזאת במיוחד בשינם הראשונות יצטרכו יאמבה של כסף והמון עבודה וזעה ודם, והרבה דמעות, אבל אם אכן המדינה הזאת באמת תיהיה טובה ותביא פייט יפה למדינה היהודית הותיקה ותראה שהיא באמת עדיפה עליה ובהרבה יותר! אז דיי במהירות המדינה החדשה תתפתח, ותשיג את המדינה הותיקה בקלות. נכון אבל אם תיהיה חוקה אז היא כנראה צריכה להיות לא בהסמכה ואם היא לא תיהיה בהסכמה אז אתהמראש אומר שבמדינה היהודית החדשה יהיה סוג מסווים של יהודים.. (חרדים לא ממש יוכלו לגור שם).. אגב כמעט בכל מקום יש שחיתות... זה לצערי במידה מסויימת דיי טבע האדם, אפשר מאוד לצמצם אותה אבל זה בערך כמו טרור, אי אפשר נראה לי לחסלה.

למעלה