לי יש חלום

antreprize

New member
אם יהיה חופש דת, מין, גזע וכו',

מה יהפוך את המדינה הזאת ליהודית?

antreprize

New member
אוקיי, אז מה גורם לך לחשוב שרק יהודים יבואו

לשם? למה אתה חושב שמליוני האנשים שנמצאים במצב די גרוע מבחינה כלכלית וחברתית בכל רחבי העולם לא יבואו לשם כדי לשפר את מצבם?

מכיוון שנקנה אדמות/אי פרטי

נוכל להחליט על מספר קריטריונים לקבלת האזרחים החדשים, למשל בעלי מקצוע חשוב ויעיל, אנשים ללא עבר פלילי וכו'.. את ההזמנה למדינה החדשה נפרסם בארץ ונבחר לבד.

antreprize

New member
אוקי, אז אם תוכלו לבחור תושבים בעזרת

קריטריונים אז זה אומר שתהיה אצלכם אפליה.

אפשר לקרוא לזה אפליה, אם אתה רוצה

רופא צריך? כן-ברוך הבא, אסטרונאוט צריך? לא-תבוא פעם הבאה, הבנת את העקרון?

antreprize

New member
כן, וזאת אפליה, בזמן האחרון

הרבה אנשים מתלוננים על וועזות הקבלה של היישובים הקהילתיים השונים שמפלות אנשים על רקע "אי התאמה" כי זה אסור לאפלות על רק דת או מוצא אתני, סביר להניח שאותו דבר יקרה במדינה שלך.

רק בעלייה הראשונה והחשובה מבחינה חלוצית

אחר כך יבואו השאר, צריך להתחיל ממקום מסוים, בהתחלה צריך פועלי, לא מלצרים, אחרי שיגמרו להקים את המסעדה הראשונה, נביא גם מלצרים, הבנת את הרעיון?

antreprize

New member
אז מה, זה לא משנה את העובדה

אלפי(במקרה הטוב) לא יהודים יבואו למדינה החדשה כדי לשפר את מצבם.

כמו שלישראל לא באים כך גם לשם

אני חייב לזוז, נמשיך להתדיין בפעם הבאה

antreprize

New member
זה ממש לא אותו דבר,

מדינת ישראל הוקמה בשביל היהודים, ולעומת זאת, אתה מציע מדינה שאליה יוכלו אנשים להגר ללא הבדל דת, גדע ומין, אתה גם אומר שיושקעו מאות מליוני דולרים ושהמדינה תהיה בקריביים.

לא, הוא הסביר שזה רק ליהודים

אני בכל מיקרה בחיים לא עשים את ידי למדינה שיה א לא מתבססת ביסודה כמדינת היהודים.

יש גם חופש דת במדינת ישראל

או חופש דת מזוייף חופש דת זה מצויין אני לא מבין מה יש לך נגד חופש דת?!

antreprize

New member
אין לי שום דבר נגד חופש דת, אבל אם המדינה

שלו תבטיח את זה לא תהיה לו דרך למנוע מלא יהודים להגר למדינה שהוא רוצה להקים.

לא נכון

חופש דת /חופש מדת. זה מדינה עם הפרדה למעשה בין דת למדינה, מדינה ללא כפיה דתית, בעצם מה שמדינת ישראל הייתה צריכה להיות ממזמן. אבל זה עדיין לא אומר שנותנים לכל מי שלא יהודי לעלות לאותה מדינה. יש הבדל בין הדברים חביבי. אני רוצה שיהיה חופש דת בישראל אבל בחיים לא אסכים לשנות את הסטטוס של מדינת ישראל כמדינה יהודית למדינת כל אזרחיה. ואין לי כל כוונה להקים עוד מדינת כל אזרחיה שכזאת. מה שלא נולד אתמול מדבר עליו זה להקים שוב מדינה יהודית ואני מדגיש מדינת היהודים ורק יהודים! אבל רק הרבה יותר טובה. לא סם היא ציטט את מגילת העצמאות. ועובדה שיש דרך לא לעלות יהודים בידיוק כמו בישראל. יש חוק שבות, יש חוקי התאזרחות וחוקי הגירה. אם המדינה מראש מוקמת כמידנה של העם היהודי, אז יש לנו זכות להגגדרה עצמאית ויש לנו זכות להגיד שאנחנו בתור עם לא מעונינים לחיות עם עמים אחרים באותה מדינה, לא משנה שאנחנו כן חיים באותה מדינה עם עמים אחרים כמו מוסלמים נוצרים וכו, אבל זה בלית בררה בגלל המציאות בשטח.

antreprize

New member
עם יש חופש דת אז אסור למדינה לחוקק חוקים

או לעשות מעשים שמגבילים דת כלשהי או שנותנים זכויות יתר לדת כלשהי, אם המדינה שלו תאפשר רק ליהודים להגר אליה היא תפגע בחופש הדת.

נו מצוין

גם בישראל אין חוקים כאלו והיא עדין מדינה יהודית!! מותר לבנות בתי כנסת בידיוק שמותר לבנות מסגידם או כנסיות לדוגמא... ואופיר אל תעשה את עצמך שה תמים!! אז שתפגע בחופש הדת דיי להתחקמיות האלו!!! חופש הדת חופש הדת!! נמאס כבר@!!! הדת יותר מידי חופשית!!1

antreprize

New member
מסכים איתך, הדת באמת יותר מידי חופשית.

נכון, מותר לבנות מסדים וכנסיות בדיוק כמו שמותר לבנות בתי כנסת, אבל זה לא משנה את העובדה שהדת היהודית נכפית על אזרחי המדינה הלא יהודים.

למעלה