בינתיים תישאר איתו אתה
הוא מתאים מאוד לחשיבה המקובעת שלך. כל מה שאתם אומרים לא אומר כלום חד משמעית, ואתם אפילו לא מצליחים לשים לב לזה. יש אריות הומואים ? נכון... אדרבא, אני אתן לכם יותר מזה, יש גם כלבים הומואים, ונשרים הומואים, וחתולים הומואים...אה, והיה המחקר ההוא שדיבר על פינגווינים הומואים. נו.....אז ?????? רק בני אדם חולים ? לא, נכון ?....אחלה, קלטתם ת'תמונה שגם חיות חולות וגם עצים חולים, לא רק בני אדם לגבי G6PD, אף פעם לא שמעתי שהאלרגיה הזאת לפול מחסנת מפני מלריה... אבל שיהיה, אני אצא מתוך הנחה שאתה צודק, ואראה לך איך עדיין אין שום ערך לדברים שלך... נראה שהטבע יוצר חוסר איזונים כל הזמן, וכשקורה חוסר איזון הוא גם יוצר "פיצוי" במקום אחר. אני יכול להוסיף למה שאתה אומר ולהגיד שגם אוטיסטים מסוימים הם גאוני חישוב. אפשר גם להוסיף את מה שאני אמרתי קודם בהודעה אחרת : שאצל הומואים רואים הרבה פעמים רגישויות ויתרונות שאצל גברים רגילים אין, הגברים הסטרייטים נוטים להיות גסים יותר וחסרי מודעות לדברים מסוימים, כמו טיפוח, נימוס, רגישות אומנותית וכו'...שיש אצל הומואים... אז בראיה רחבה אפשר לומר שכל החברה היא חולה, גם הסטרייטים. ולפני שאתם קופצים כמו קופים בכלוב, אני לא מאלתר פה, זאת גישה שלא אני המצאתי, אלא קיימת וידועה בחוגים מסוימים. הגישה שאתם מציגים היא בעלת דומיננטיות כיום, אבל רק מטעמים פוליטיקלי קורקטיים. למדע כיום אין שום יכולת לאשש אותה. והמהלך הלוגי הזה שלכם : "המדע לא יכול להראות שהומוסקסואליות היא מנוגדת לטבע" אז מכאן נובע ש-"היא לא" הוא מטופש למדי. זה שהמדע לא יכול להראות את זה, זה לא סוף פסוק. זה לא אומר שביום מן הימים הוא לא יוכל. הוא הרי מתפתח כל הזמן. אז לפחות, מן הדין הוא שתהיו ספקנים ולא נחרצים בעמדותיכם. הגישה שאני מסתמך עליה טוענת בין היתר לקשר בין תזונה לקויה לבין מחלות תורשתיות. בני-אדם משחר הציוויליזציה (כל ציוויליזציה) אכלו מזון שאינו מותאם לגופם ! מזון זה הוא שמהווה את הגורם לכל כך הרבה מחלות גנטיות (כולל הומוסקסואליות) התזונה הראויה לאדם לאכילה הוא טבעונית בלבד.