למה אני תמיד מתאהבת
בהומואים?

ItsikH

Member
כ-3% בכל מקום ובכל מצב ובכל הקשר לא מתרבים ולא מתמעטים.

SimsY

New member
אתה מדבר כמו היטלר על היהודים

זה בדיוק מה שהוא אמר בנאומי הבחירות שלו ב-1933 למרבה הצער היהודים הם כמעט 50 אחוז מהאוכלוסיה של גרמניה כיום וצריך לפעול כדי לשים סוף לזה

inbardaf

New member
כי הם מקסימים

מוכר, בטח מוכר... יש לי חברה כזו גם ואנחנו כל הזמן צוחקות על זה שאנחנו אוהבות הומואים. הקליפ יפהיפה!

Martin Rawls

New member
האמת שלפעמים לפעמים הם חמודים ומצחיקים

אבל זה כמעט תמיד רק בטלביזיה, אם אתה זוכר דמויות כמו מיסטר המפריז ב-"are you being served?" ויש עוד... (למרות שמצד שני יש את מיקי בוגנים הסופגניה המזדיינת הזה, שיש לו פרצוף ואישיות דורשי לאטמה) אבל בגדול אתה צודק, אין בזה שום דבר מקסים... זה למעשה תופעה גועלית למדי, וחבל שהיא קיימת.

אזרח111

New member
התכוונתי שהם לא מקסימים יותר ולא מגעילים יותר

סתם עוד בני אדם ....

Martin Rawls

New member
לגבי "סתם" אני כמובן מסכים איתך

99.999999 אחוז מכלל האנושות הם זבל סתמי (ההערכה שלי משאירה בערך 700, שזה מספר יפה, גם אם הוא קצת מחמיר) הדיון פה, אם לא הבנת, הוא על הומוסקסואליות, ולא על הומואים. מן הסתם, אין סיבה לשפוט אותם על הפגם הגנטי הזה. הומוסקסואליות היא דבר מבחיל.

inbardaf

New member
אני אישית אוהבת גברים נשיים

והם פשוט יפים יותר, כי הם משקיעים בהופעה שלהם יותר - תלמדו! וזה כיף שאת יכולה לדבר עם החבר שלך על עוד דברים חוץ מכדורגל.. חוץ מזה אני אישית לא מבינה כלום בבגדים, אז זה מאוד נוח שיש לך סטיייסט צמוד

Martin Rawls

New member
אני מתעב כדורגל !

אבל מתעב ! משחק מפגר ומשעמם, בפעמים הבודדות שניסיתי לראות, נרדמתי. כשהייתי בתיכון, אהבתי לשחק אותו, אבל לראות אחרים משחקים ? מה עשיתי רע ? חחח לעומת זאת אני עוסק באגרוף תאילנדי, אבל לראות קטעים למשל ביו-טיוב של קרבות גם משעמם לי ת'צורה... ואני מטופח ומעודן למראה, ומבין בבגדים. מה אני מנסה להגיד ? שזה הכול שטויות... כשרוצים לדבר על הומוסקסואליות, צריך לדבר על שני גברים שתוקעים אחד את השני בטוסיק, כל השאר זה קלישאות וסטיגמות וכו.... ושני גברים שתוקעים אחד את השני בטוסיק זה מגעיל ! נקודה ! וזה חולני, הטבע התכוון שמשיכה מינית תהיה בין זכר לנקבה. כמו שהוא התכוון שבני אדם לא יימשכו לחיות או לעציצים. וכמו שהוא התכוון שמי שנולד גבר או אישה, יהיה גבר או אישה.

inbardaf

New member
גם אני אוהבת לשחק אבל לא לראות

באופן כללי רוב הדברים משעממים לצפיה.. אני לא נמשכת ~רק~ להומואים, אבל קרה יותר מפעם שחשבתי שמישהו נראה טוב ואהבתי את הדיבור שלו וכד' ואמרו לי שהוא הומו. יש זן מסויים של הומואים שיש בהם טיפוח ורגישות שאותי לפחות מושכים. יש גם גברים רגילים כאלה, אבל בצורה פחות נפוצה. נתקלתי בלא מעט גברים שרואים בטיפוח אישי (כמו לשים למשל קרם פנים) פגיעה בגבריות שלהם. חבל.

Martin Rawls

New member
עזבי אותך, סתם טמבלים ../images/Emo13.gif

אני מורח קרם אחרי מקלחת (יש גם קרם לגברים - יש לו ריח כמו אפטר שייב) ובאופן כללי, מבלה כמה דקות טובות מול המראה כל יום (ואני מאודדד אוהב את מה שאני רואה
) טיפוח זה כיף, ובגדים יפים זה כיף. כל אותם גברים סתם מבלבלים ת'מוח. מי שנראה טוב, טבעי שירצה לטפח את עצמו. כל היסטוריון של העת העתיקה ידע להגיד לך שהלוחמים הספרטנים (שהיו הלוחמים הקשוחים והאכזריים ביותר ביוון העתיקה ואולי בכל העולם באותו זמן) נהגו להסתרק לפני שהיו יוצאים לקרב.

inbardaf

New member
נו, כבר אמרתי, אתה שונה מכולם

ולא דוגמא בכלל לגבר רגיל. אפילו חבר שלי, שהוא לא גבר רגיל בהרבה מובנים, עשה לי פרצופים כשהבאתי לו קרם פנים שהוא בעצם אפטר שייב עם מקדם הגנה ועוד כמה דברים טובים. אני מכירה גברים שנראים טוב וחושבים שזה 'סיסי' לשים קרם. הספרטנים באמת נהגו להסתרק לפני הקרב?
טוב, למדתי עוד משהו..

Martin Rawls

New member
יש לי הצעה בשבילך ../images/Emo13.gif

תבואי את וחבר שלך למועדון שאני מתאמן בו, והוא יכנס איתי לזירה. ( אני אסתרק לפני ואשים קרם ) ואחרי שתראי איך אני מוריד אותו תוך 3 דקות גג, תביני שהוא "סיסי" ותעזבי אותו בשבילי ( צריך הרי פרס לכל תחרות, לא ?
)

inbardaf

New member
הלו - בלי אלימות!

אני רואה שזה משתדרג.. פעם אחרונה שעשו עלי קרב, זה היה בפינג פונג

Martin Rawls

New member
בסדר, באמת עדיף בלי ../images/Emo13.gif

אז פשוט תעזבי אותו בשבילי גם ככה (זה עדיין משתלם לך
) נ.ב. פינג פונג ???

inbardaf

New member
כן, פינג פונג

כשהייתי בת 19, רכזתי סניף בתנוער נוער. יום אחד נכנסתי לסניף כששני חבר'ה שיחקו פינג פונג. ואז אחד מהם (אגב, מישהו שהייתי מאוהבת בו מגיל 13..) אמר ברגע שהוא ראה אותי: טוב, מי שמנצח זוכה ב... הלכתי משם לפני שזה יכאב.. אין סיכוי שאני עוזבת את חבר שלי. והוא מוסר שבאלימות כנראה תצטרך דקה כדי לנצח, אבל הוא מזמים אותך לשח-מט

Martin Rawls

New member
אני מבין אותך, הוא נשמע אחלה גבר שבעולם

לשח-מט אין לי כוח... אני לא כל כך חכם כמו שהייתי בעבר, לצערי... אבל יאללה אפשר דמקה... והמנצח זוכה ב...

למעלה