למה אתם כל כך שונאים את שפרה?

לונה 2

New member
"ביקורת מוסיקה": עשרה קבין של התעלמות?

"כאילו כזה" דילגת על כל מה שלא ניתן לפרשנות? זו תמימות או קירבה משפחתית?

שמישהו אחד פה יסביר לי מדוע שפרה אינטלגנטית.

איזה אינטלגנציה שופעת וקורנת ממנה לדעתכם, לא באמת אני מנסה להבין, מה גרם להצמיד את המושג אינטלגנציה והשכלה לשפרה, אני באמת באמת לא מבין. אנשים פשוט סטיגמטים באופן מחריד !! באיזו קלות אנשים נשבים במיצג שווא של אחרים, זה לא יאומן. ובעניין החכמה - אין מה להשוות בין יוסי לשפרה, אני בהלם שאנשים לא רואים את זה. ולא - יוסי רחוק מלהיות אדם משכיל, הוא אדם חכם מאוד, והוכיח את זה כמה פעמים. צבר, ושי הודו בזה בפה מלא כמה פעמים. שי אפילו התפעל מזה בגלוי ודאג לומר שהוא לא סרקסטי.

איתי בל

New member
זה לא שהיא אינטיליגנטית

כמו שהיא פשוט יותר אינטיליגנטית מאנשים פה בפורום... זה עניין של אינטיליגנטית בהשוואה למי אולי היא חכמה... מה שבטוח פשוט יותר חכמה מהם זה לא כזה קשה וכן יוסי בחור מאוד חכם יש לו חוכמת רחוב מאוד חזקה ובגלל שהוא חכם הוא ידוע גם לעשות ממנו טיפש ולכן החוכמה של יוסי יותר נוח לקבל.... כי לא מבינים את החוכמה שלו וזה לא נראה ככה גם לאנשים שבתוך הבית שאיתו לקח המון זמן להבין שהוא חכם ויש אנשים שעדיין חושבים שלא יוסי יש לו חוכמה אחרת לגמרי מצוינת אגב שלא מפריעה לצופה הממוצע

אולי תוכל לנמק באופן ענייני את התשובה שלך ?

לנסות לעלוב בחברי הפורום זו לא תשובה. זו התחמקות.

איתי בל

New member
אבל זו התשובה

כמו שכבר נאמר כאן הסיבה ששיפרה מאיימת פה על כך הרבה אנשים ושונאים אותה כי היא יותר חכמה מהם והיא באמת... יותר חכמה מהם אם אתה רוצה להגיד שזה לא עושה אותה לבנאדם חכמה לבריאות אבל היא באמת יותר חכמה מאנשים פה ואני לא חושב שאני צריך להתאמץ גם כדי להוכיח את זה כמה חכם כבר בנאדם יכול להיות שהוא פותח קבוצה בפייסבוק על מישהי שהוא לא מכיר כמה חכם בנאדם יכול להיות שהוא לוקח דמות ריאליטי עוקב אחרי כל מילה שלה רק מחכה שתגיד משהו שתיתן לו תירוץ מספיק טוב לשנוא אותה כאשר הוא כבר שונא תראה איך אנשים דמברים פה זה נראה לך אנשים חכמים? אם שפרה חכמה או לא זה דיון אחר... אפשר לפתוח אותו מה שכן היא חכ מה יותר מהם...לכן השנאה סה טו

דלשון

New member
קודם כל היא לא חכמה כל כך כמו שאתה מדבר

תראה לנו דבר אחד שהיא עשתה שמראה את חוכמתה ? וחוץ מי זה התוכנית לא עוסקת מי חכם יותר אלה מי ישאר אחרון בבית אז לא משנה כל כך מה היא. וכרגע יוסי בובליל שולט חזק מבחוץ ונשאר הדחה אחרי הדחה מה שמראה שהוא שם אותה בכיס הקטן. בקיצור יצאה אפס שתעוף בקרוב ויוסי בדרך עם המיליון לבנק.[ ואתה יכול רק לאכול את הכובע ולבכות על שיפרה החזירה האינטלגנטית שכל היום סורגת.

התחמקות ברורה מתשובה לשאלתי. מאכזב.

שאלה : למה אתה חושב ששפרה אינטלגנטית ? תשובה : כי היא יותר חכמה ממעריצי בובליל. שאלה : למה ? תשובה: ככה. וזוהתשובה שמשקפת א כל תומכ שפרה ? ... מעניין.

איתי בל

New member
אל תכניס לי מילים לפה

הדיון פה היה למה שונאים את שיפרה זו הסיבה כי שיפרה יותר חכמה מהצופים אם שיפרה חכמה בכלל או לא זה דיון אחר זו שאלה אחרת שהאמת... אין לי יותר מידי דעה בנושא שיפרה האמת לא כזה מעניינת אותי אני מסתכל עליה נראה שהיא יודעת הרבה ומכירה הרבה ושיש לה ידע כללי טוב... נראה שאפשר לפתח איתה שיחה ונראה שהיא בנאדם חושב אולי כן ואולי לא אולי היא בכלל בורה... באמת לא יודע אף פעם לא טרחתי לחשוב האם שפרה חכמה או לא מצטער לאכזב אותך אין לי דוגמא בשבילך אותה אני לא מכיר אם תשים לב עד עכשיו לא דיברתי על שיפרה דיברתי על חברי הפורום איתם אני מתכתב עם שיפרה אני לא מתכתב...מצטער אני אינני!!! תומך שפרה אני פשוט מתנגד לכם

אוקי, אז אתה לא יודע אם היא אינטלגנטית,

אם הבנתי אותך נכון, אני רואה עצמי אדם משכיל, ובמקרה אני כן מקשיב למה שהיא אומרת, ואני לא רואה בה אדם משכיל או חכם. תומכי שפרה כן משתמשים בדימויים לבובלילים כגון ניאנדרטלים, קופי אדם, בושה לעם היהודי ולמדינה, תת רמה ועוד שלל תארים כאלה ואחרים לא פחות ארסיים. אז אתה צריך קצת להתעורר ולהבין שהמגמה באה גם מכיוון תומכי שפרה. אתה רואה יותר את אלו מכיוון הבובלילים כי הם יותר נפוצים מהסיבה הפשוטה - הם יותר אהודים ולכן בעלי יותר אוהדים.

איתי בל

New member
אני לא רואה איך זה רלוונטי

נניח והיא לא חכמה אין בעיה... מבחינתי לשעה הקרובה אני יוצא מנקודת הנחה ששפרה היא ממוצעת ביותר אם אופציה לפחות לשם הדיון סגרנו כרגע ששפרה לא חכמה זה לא עושה את הבובלילים ליותר או פחות חכמים.. זה דבר ראשון דבר שני להגיד בושה לעם היהודי ולמדינה זה אידיוט יגיד תת רמה זו הגזמה קופי אדם זה טיפשי וכו' וכו' אז מה זה אומר? שהפורום הזה מלא בטיפשים גם מצד התומכים וגם מצד המתנגדים כשאני יורד על המתנגדים אני לא תומך בשפרה ולא בתומכים אני פשוט יורד על המתנגדים ואם תבוא עכשיו משיהי לפה ותגיד שיפרה מושלמת שיפרה מלכה אני אצחק עליה ואם היא תגיד יוסי הוא נאצי מצידי ועינב צריך הלעיף אותה מהמדינה אני אגורם לה לצאת הכי קטנה שבעולם אחד לא קשור לשני...כרגע אני מדבר עם מתנגדי שפרה לא תומכי שפרה ולא סתם מתנגדי שפרה אני מדבר עם מתנגדי שפרה הטיפשים! יבוא לפה מישהו יגיד לא באה לי בטוב שפרה לבריאות לא אגיד לו מילה יש םה אנשים שהם באמת... תת רמה אני מודע לכך שהמגמה הזו באה מכל צעד בפורום וסמוך עלי שכל פעם שזה יתעורר לא משנה בעד או נגד או על איזו דמות אני אהיה שם ואם אני לא שם קרא לי ואני אומר את זה דווקא בתור בנאדם שבעבר קרא לעינב בובליל בהמה! כי יש הבדל בין לדבר משנאה מטומטמת לבין להגיד...תשמע היא באמת בהמה לא אומר שהיא בושה לשום דבר ולא שונא אותה על זה אבל פאק... אם יש מישהי שהיא באמת בהמה במלוא מובן המילה זו עינב זה ממש מטורף... זה כבר נושא לדיון

אתה לא רואה או לא מוצא ? לפעמים יש לנו נטיה

כזו , ואני אומר את זה בלי סרקזם, ואני גם מודה לך על הנימוק בתשובתך. אני מסביר ומנמק בתשובתי, ולצערי אתה ממאן לראות אותה, אחרת לא היית כותב את שכתבת. אתה אומר בגלוי או מרמז לכך שצד אחד שונא, ואילו הצד השני רק מעליב, אם לא השכלתי להבין אתה מוזמן לתקן אותי. אני מסביר לך התנהגות אנושית הכי נפוצה, אני מפרש לך תגובות אנושיות הנפוצות והשכיחות ביותר. יש מעשה - ויש תגובה למעשה, תגובה אנושית שמתעוררת באנשים למראה תרחישים מסויימים. אתה לא יכול להתנהג בנאויות ולומר שזה לא קשור לזה, לבודד את התגובה לסיבה ולשאול - רגע , מה הסיבה ? במעין שאלת תוכחה. העובדות: יוסי עשה דברים פסולים בתוכנית, אולם רוב הצופים רואים בהתנהגותו לנוכח הנסיבות כאנושיות לחלוטין גם אם הם פסולים, ולמרות הדחיה ממעשה כזה או אחר עדיין אהדו אותו לנוכח נסיבותיו האישיות (גילו, השכלתו, תלותו הקשה בהתמכרות, העמדתו להדחה כמעט בכל התוכניות, התרחקות אנשים ממנו ועוד ועוד. שפרה עושה המון מניפולציות ברגשות של ילד חסר דעה שאוהב אותה (לאון) וכמעט מחייבת אותו להרגיש ולחשוב כמוה, אהבתו לאשר מיד נתפסה כמשהו פסול בעינה והיא לא הסכימה לכך. היא מתנהגת כך עם אחרים, היא לא סובלת את יוסי ומנסה לנדות אותו חברתית בכדי להקשות על ההתמודדות שלו עם ההתמכרות שלו בסיגריות, וגם מודה בעקרון האישי שלה ברצון לנשל את יוסי מסיגריות רק בכדי להקשות עליו את השהות. היא מרבה ארס על יוסי כמעט בכל הזדמנות שיש לה. יש תוצאה- וצריך לפנות לסיבה בכדי להבין רגש אנושי בסיסי ביותר, ואני לא מצדיק שפת ביבים.

איתי בל

New member
העלת דברים מעניינים מאוד

אני אומנם לא מסכים עם כל המניפולציות שהאשמת את שפרה בהם אבל זה שאני לא מסכים לא אומר שזה לא נכון למרות שליפ דעתי זה מופרך אבל אחלה אתה מה שעשית עכשיו מינת סיבות מצוינות לא לאהוב את שפרה וזה אחלה באמת..הלוואי כולם יהיו ככה ולא יגידו שונאים את שפרה כי היא אוכלת או כי היא מחברנת או כי היא סורגת אבל.... יש גם דרכים שלנוא זכותך לשנוא אותה באמת לבריאות זכותך גם לדבר על זה... בעצם זכות כל האנשים בפורום לעשות את כל מה שעשו אבל... הרבה מהאנשים כאן שונאים אותה כי היא באמת יותר חכמה מהם אולי גם אתה ככה ואתה לא מודע לכך... ואולי לא... שוב לא יודע אבל... כל עוד אנשים ינצלו את הזכות שלהם לבזות אותה ולהגיב בטיפשות לגבי השנאה הזאת ושונאים אותה בצורה מגעילה ולוקחים את התוכנית הזו כל כך ללב אני אנצל את זכותי לעשות מהם קטנים וטיפשים מותר לשנוא... מותר לא לאהוב מותר לרצות הלעיף אותה מהתוכנית מותר להצביע למישהו שלא מתים עליו כי רוצים להעיף אותה מותר הכל אבל כשמתנהגים בטיפשות...ובצורה הקיצונית שהגיעו אליה בפורום אני אהיה כאן לגנות את זה... לא את השנאה... את הטימטום

יפה. עניין נוסף שנשאר פתוח בנינו

הוא שאוהדי הבובלילים מכירים היטב בחסרונותיהם אבל מאוד אוהבים אותם חרף החסרונות הללו ואולי בגללם. אני אוהב את עינב, אני חושב שהיא מקסימה אבל למרות הכל מתנהגת כבהמה.מה לעשות? זה האופי שלה, אבל יש בה כנות פנימית שלהרבה אנשים היא קוסמת. אני אוהב את יוסי, מאוד, אבל אני חושב שהוא לא משכיל, הוא עילג, ולעיתים שוכח את מקומו וחוטא בחטא היוהרה. אבל הוא גיבור אמיתי בשבילי, אני רואה אותו כזורבה יווני (ישראלי), ראיה אמיתית להבדל בין אדם פשוט שהוא פשוט אדם. לגבי שפרה, אנשים לא מכירים בחסרונות שלה, הם נסחפים בדימוי שהיא עצמה הדביקה לעצמה, וזה מתפרש בעיני הרבה אנשים בציבור כצביעות וחוסר כנות פנימית. אחד החטאים הגדולים והנפוצים ביותר בקרב אנשים שרואים עצמם כמשכילים מעל הממוצע הוא חטא הצביעות , סופרים ומבקרים רבים הרבו לדון בכך, ועל כל אמן אמיתי אחד שקם - צצו עשרות שחיקו אותו מבלי להבין את גדולתו, ואני מקווה שאתה יודע ומבין את המשל הזה ביחס לדיירת שאני מתכוון אליה.

איתי בל

New member
ופה אני חולק על דעתך

אתה חושב שמעריצי בובליל איכותיים יותר ממעריצי שפרה אני חושב שכולם ממש טיפשים באותה מידה:) אבל גם זה בסדר תחשוב אתה לא הראשון לחשוב שהקבוצה שלו היכ טובה אני באותה מידה אגיד לך שקבוצת בובליל מכפישה מתמודדים אחרים בצורה מגעילה כאשר תומכי שפרה רגועים משהו אבל גם זה לא משנה פשוט תהיו בני אדם למען השם לא מעניין אותי באיזו קבוצה אתם ואת מי אתם אוהבים על הזין שלי אני בחיים לא סימסתי פעם אחת מצידי שאיתי ינצח מצידי שיחזירו את בוריס והוא יקח פשוט תהיו בני אדם תסתכלו איך הפורום הזה נראה מה זה החרא הזה

חילוקי הדעות הם למראית עין בלבד.

שנינו תמימי דעים בנוגע לאופן ההתבטאות , גם אני מעדתי פה ושם. לגבי איכויות האנשים, אף אחד לא בוחן כליות ולב, אבל אני ציינתי עובדה שאתה בהחלט מוזמן לחלוק עליה, זה פשוט משהו שבראייתי הסובייקטיבית , מנקודת מבטך, קופץ לי לעניים. בהחלט מסכים לגבי המשפט האחרון, ואי אפשר להבין מדברי אחרת.

mooolly

New member
על סמך מה קבעת ששפרה יותר אינטלגנטית מאנשים

פה בפורום? אני מניח שהתכוונת לתגובות כמו "אני שונא את שפרעעעעעעעע" זה שכותבים ששונאים אותה, זה לא מעיד על חוסר אינטלגנציה. אני לא נמנה עם אוהדיה, ודאגתי להודיע על כך, אבל אף פעם לא הבאתי לכך הסבר כלשהו בשפה גבוהה או התיימרתי לבצע איזשהו ניתוח אישיות כדי להסביר את רגשותי. אז ייתכן שהתגובה המצויינת לעיל או תגובה אחרת כפי שתיארתי נשמעת לקונית משהו, אך על סמך זה אפשר לומר שאני לא אינטליגנט? או שלא מבינים את החוכמה של שפרה? אני מבין וחצי כל מילה שיוצאת לה מהפה... ישנן כמה תגובות של משתמשים שאני לא זוכרת את שמם (אולי אתי משהו??) שהסבירו טוב ויפה את הבעיתיות של שפרה... אין צורך לחזור על הדברים. אני לא שונא אף אחד כי הוא חכם. אלה האנשים שהכי כיף לשוחח איתם. זה ההתנשאות שבה שמעצבנת. כמו שדידי הררי אמר באחות הקטנה- היא הולכת כאילו היא כוסית על אבל במציאות היא קצת פחות (משהו כזה, לא זוכר ניסוח מדוייק), אז היא גם מדברת כאילו היא איזה גאון- ובמציאות היא פחות.

איתי בל

New member
שנאה לא מעידה על חוסר אינטיליגנציה

באותה מידה יכלו לאהוב אותה אהבה עיוורת והייתי אומר בדיוק אותו דבר זה לא שאתם שונאים זה איך שאתם שונאים הצורה שבה אתם מגיבים עליה המעשים שאתם עושים בנידון הקיצוניות שהגעתם אליה והדרך שאתם מבטאים את זה מעיד על חסור אינטיליגנציה מוחלטת וזה נכון גם אם הייתם מגיבים ככה אל יוסי בוביל וזה נכון אם זה היה גם אהבה

למעלה