למה אתם כל כך שונאים את שפרה?

קפרי

New member
יש המון צופים ממוצעים שלא מסתדרים עם ההתנהגות

של יוסי, אני לא חושבת שחוכמת רחוב של יוסי אם יש לו, הועילה לו להתנהג בצורה בוגרת (ועזוב כעת את שיפרה רגע אוקיי?), אדם עם חוכמת רחוב ונסיון חיים, יודע גם לכבד ולהתחשב באחרים-ישב ליד שולחן שבת עם כיפה כי ידע לכבד, אדם עם חוכמת רחוב ובגיל 56 יודע שמצפים ממנו לסבלנות שאין לו, אדם עם חוכמת רחוב ובגילו לא יעלה לו השתן לראש ו"ירקוד" על הפצעים של הדיירים האחרים לעורר עוד יותר את קנאתם כשהודיעו לו שנשאר, עכשיו לגבי ההשכלה שלו, נכון, הוא לא משכיל אבל בחייאת, הוא לא יודע המון דברים פשוטים - כמו יום הולדת של הבת וגם לא הצליח לקלוט אחרי מליון פעם, העברית העילגת שלא הצליח לאורך שנות חייו לתקן ולו מעט, הוא שאל את איתי מה זה ספרינקלר, איך קבלן שיפוצים לא יודע מה זה? איך הוא עם חוכמת הרחוב שלו יכול לצרוח על לאון לפני כולם שילך לעינב (עזוב אם צודק או לא) בלי טיפת רגישות?, ואיזה שאלות שאל את לאון על כך שהוא הומו? ואיך העיר לו בלי לעשות לו חשבון על השן הלא מטופלת שעושה לו ריח? חכם יודע שזה מעליב, כל מי שעבר את גיל ה-45 יש לו חוכמת חיים וחוכמת רחוב מסויימת, אני לא רואה ביוסי חכם, אני חושבת שיש לו נסיון חיים, אולי הוא לא רע אבל להגיד שיש לו חוכמה, תרבות, חן, או אפילו הבידור שלו שנעשה מתוך (סליחה שלא מצאתי מילה אחרת-ואם פגעתי), בורות לא מעידים על חוכמה , ועזוב כרגע את שיפרה.

קפרי

New member
יוסי לא משתמש נכון בחוכמת הרחוב שלו. יוסי לא

מכבד מינימום את ישיבתו ליד שולחן שבת עם כיפה כבחור מאמין ובוגר לפחות לבת שלו, יוסי לא זוכר יום הולדת של הבת שלו ולא קולט גם כשאשר ועינב מסבירים לו מליון פעם, יוסי לא משתמש בעברית סבירה ופשוטה למרות שהוא חיי המון שנים כאן, יוסי לא ידע להתאפק כשהודיעו לו שהוא נשאר ועל ידי כך עורר את קנאת או שנאת הדיירים כלפיו כבוגר, היה צריך להבין את זה, יוסי לא היה רגיש ללאון המון פעמים בשאלותיו הפוגעניות מה שמצופה מאדם בגילו, מילים פשוטות שאפילו קשורות למקצוע שלו-כמו ספרינקלר שאפילו אני יודעת מה זה, הוא לא יודע, ליוסי אולי נסיון חיים אבל מכאן לחוכמה, רגישות או חן? לא אצלי ולא אצל בני ביתי ומכריי. מצטערת!!!

ועדיין יוסי עדיף על כולם שם למה?

כי שוב קפרי...יוסי לא צריך להשתמש בחוכמת הרחוב שלו היא כבר קיימת,קראי את הדו"ח של עידן קפון ואז תחזרי לדבר.

דלשון

New member
איזה אינטלגנטית חוץ מללעוס כל מה שזז

ולדפוק גושים באסלה לא עשתה כלום.

איתי בל

New member
נכון..היא אוכלת ומחרבנת

יש גם שמועות שהיא משתינה תוקעת גרפסים וישנה לפעמים ואתה יודע מי עוד היה נוהג להשתין? היטלר!

דלשון

New member
עוד דבר שלא ידעת היא לא משתינה

היא ממחזרת אתה השתן שלה למיץ לימונדה לחבר הדיקט שלה.

איתי בל

New member
שימו לב!!! שמועה שהגיעה זה עתה!!! כולם להיכנס

שמעתי ממקור אמין מאוד.. ואני אומר את זה בבטחון ששפרה! כן כן! שפרה! היהודיה התמימה בגיל 5 עוד! ביום שבת לא פחות יצאה מהחדר שינה שלה הלכה לשירותים פתאום נעצרה ואמרה!!! איך אני מקימה בין החדר שינה לשירותים... אוהל! כן כן! אוהל! מה היא בדואית?! שתחזור לגמלים שלה!!!

קפרי

New member
איתי בל-לא יעזור, אנשים שונאים את מי שלא

בקבוצה שלהם, הם הולכים בשיטתיות וכרגע שיפרה קורבן, בלי שום סיבה מוצדקת, הם יביאו כבר, שי היה לפני, זו השיטה שלהם לגרום לאנשים להעיף כדי לקדם את בני משפחתם או החברי שלהם וזה לא אומר בכלל שהם צודקים, פשוט הסחפות עיוורת. לילה טוב.

rinatt1

New member
"בלי שום סיבה" חחחחח ממש מצחיקה את../images/Emo6.gif

אני לא בקבוצה בכלל, ואני מתה כבר שיעיפו את שיפרה, בהתחלה מאוד הערכתי אותה והאהבתי לשמוע מה שיש לה להגיד. אבל, עכשיו היא ממש בלתי נסבלת ונראה לי שזה בגלל ששי עזב או אולי בגלל שהיא לא הודחה, לא יודעת למה, היא השתנתה ב- 180 מעלות, תפסה תחת על כולם, עושה דברים בכוונה, גורמת לאנשים לסבול, יורדת על כולם, משמיצה את כולם, עושה דווקא לאנשים בבית, כל היום מרכלת, ואפילו אומרת דברים קשים במיחוד כמו"אנשים זוג ב'" וכאלה. וזו הסיבה שאנשים רוצים שהיא תעוף ובלי קשר בכלל לקבוצות או משפחות. אם היא תחזור להיות כמו שהייתה בהתחלה אמיתית, כנה, אוהבת אדם, אכפתית, אז אולי היא תחזיר לעצמה את הכבוד האבוד.

sharoon14

New member
../images/Emo45.gifצודקת

לא שבהתחלה אהבתי אותה.. היא לגמרי מתנשאת... וכמו שאמרו פה עושה פרצוף כזה שאמרו לה שיוסי קילל אותה אחרי שהיא קיללה את אשר... פשוט לא אוהבת אותה ...אולי יותר נעים לשמוע אותה מדברת מאחרים אבל היא לגמרי מעצבנת...

quarantine

New member
היא לא. פשוט אוצר המילים שלה גדול.

והיא עושה בו שימוש מוטעה כי חצי מהאנשים חושבים שהיא חופרת. במקום לתמצת היא מאריכה ומאריכה ומאריכה...........שתסיים כבר. ואם מתרגמים את כל מה שהיא אומרת למילים פשוטות של האדם הנורמאלי. אין שם הרבה תוכן. והאמת נמאס מהצורת דיבור שלה. היא קובעת עובדה או מדברת כאילו היא ויקיפדיה מהלכת. חבל שהיא לקחה את הערכים הכי משעממים לדבר עליהם.

דלשון

New member
כי היא אוכלת הרבה ולא נשאר לדיירים

האחרים כסף לקנות סיגריות.

איתי בל

New member
סיגריות באמת יותר חשוב מאוכל...

מזל שעינב לא אוכלת כלום היא כבר מקל בסוף היא תשאר עור עצמות וסיליקון

דלשון

New member
שיפרה קונה לעצמה עוגות ומחביאה אותם

ואומרת שאין כסף לסיגריות למה ? והיא לא הביאה ליוסי את הלחם שלו ובמקום זה קנתה לעצמה 2 לחמים. היא חושבת רק על הבטן שלה שום דבר לא מעניין אותה חוץ מי זה.

איתי בל

New member
אולי כדאי גם לך להתחיל טיפה לחשוב...

טוב שלא אמרת ששיפרה מוחקת לכולם את הלוח ומזמינה מקדונלדס חופשי בזמן שהציצים של יוסי נהפכים להרקולס ממש עצוב...

דלשון

New member
אולי תפעיל את 2 הגרגרים שנשארו לך בראש

ותתחיל לקלוט מה קורה בבית הזה. לכולם נאמס מהשפרה הצבועה הזאת שחוץ מלרכל ולסרוג ולאכול לא עושה כלום. ועוד אחרי זה משחקת אותה צדיקה היא יותר צבועה מזיקית. בגלל זה אף אחד לא סובל תדבר הזה.

דלשון

New member
ועוד התחברה לצבר הדיקט הזה שחושב שהוא מיסטר

פרפקט מציל האומה רק ששכח שהוא נמצא בתוכנית ריאלטי מזוינת שמחפשת רק ליכלוכים. כולו מחושב ועסוק באסטרטגיות בא מוכן לקחת את המיליון רק שהוא קיבל בובליל לפנים.

למעלה