לסיכום: (ברשות ההנהלה)

בבקשה

אתה מוזמן להסביר לי את ההבדל בין "מיגו - כח טענה" ל-"מיגו - כח בירור" במילים פשוטות. זה נושא שאתה אמור להכיר, ואני אשמח לראות אותך מסביר אותו למישהו שאין לו רקע ישיבתי בפחות מעמוד.

Legato

New member

אם אלה הם הנהלים - מקובל עלי.

לא חשבתי שבאמת צריך לבקש רשות על הודעה כזו נצרכת (מצידי לפחות)

deathcaster

New member
תגובה

לא צריך, אבל זה מטומטם לכתוב "ברשות ההנהלה" מבלי לבקש רשות על כך. למעשה, זה שקר.

אתה צודק, אני התכוונתי לכתוב ברשות ההנהלה עם

סימן שאלה.. אבל הייתי מרוכז יותר בהודעה ובמה שרציתי להגיד כך שלא שמתי לב (ברור שלא התכוונתי לשקר)

deathcaster

New member
אז מה שהיית צריך לעשות ונא עשה זאת להבא

זה לשלוח מסר פרטי למנהל הפורום (הרי אתה כ"כ אוהב מסרים לא?) אם אתה מתכוון לפתוח נושא חדש על עניין ישן... ואז אולי תקבל את רשות ההנהלה.

Kubachrick

New member
שקר זה אסטרטגיה מצוינת.

אני יכול לדמיין שקרים שהובילו אנשים,כאלה המתקראים על ידי החברה שלנו נקיי כפיים,וכאלה הזוכים לשם חלאות המין האנושי, להרוויח את חייהם.

האמירה "ברשות ההנהלה" היא בקשת רשות.

וזה מקובל בעברית, ועוד יותר בשפות אחרות. באנגלית מקובל להגיד "with your permission" או "by your leave", ועוד כמה כאלה. בערבית המילה "בחאתרכ' ", מילולית "ברשותך", היא ברכת פרידה (כלומר "ברשותך אני עוזב כעת").

Wolverchenus

New member
הדבר הנכון אם ורק אם

הוא נכתב בסגנון כגון "אני אסכם, ברשותך," ולא "אני אסכם (ברשותך)"

באינטרנט זה עובר אחרת

הייתי בטוח שהוא אכן קיבל אישור לכתוב את כל זה, ולא הבנתי איך זה קרה.

הגדרה ברורה?! בקשה אני מחכה להגדרה הברורה

שלך למושג הידיעה... (כבר ידעתי מראש מתי אני אתחיל לשעמם אותך..)

למד לשונך לומר איני יודע...

לבנתים אתה אתאיסט שמלא בתאוריות על גבי תאוריות - שום דבר אינו ברור לך ולכן כשהגעתי איתך לתכלס אתה מפנה אותי למילון.. אתה בעצמך לא יודע מה נחשב לידיעה (ראיה חושית או שכלית?) ומשום כך אתה מתחמק כי נגעתי לך בנקודה שמפילה לך את כל התאוריות למיניהם כך שכל החתימה שלך מבוססת על מה שאמרת בעצמך דברים שלא למדת מבחינתך הם אינם קיימים!!

deathcaster

New member
אהה.. אם אתה מחליט עבורי

מה אני חושב ומה אני יודע או לא ומה אני אומר או לא אז אתה בהחלט יכול לערוך דיון רק עם עצמך

הא עכשיו אתה גם ממציא דברים בשמי?!

כל הפוסל במומו פוסל! באף הודעה שלי לא אמרתי את זה... אבל אתה בכמה הודעות כן ערכת דיון רק עם עצמך אבל אני הבלגתי לך על זה.. עכשיו אתה עוד ממציא דברים בשמי?! מה אני אגיד לך שחקת אותה!

deathcaster

New member
בבקשה

א. כי אני לא יכול לדעת, בשביל לדעת אני הייתי צריך להיות שם כשזה נעשה. בגלל זה - דבר כזה לא יכול להיות הוכחה- אפילו לא ראיה. [אני יודע שאתה רוצה שנתקדם צעד צעד, אבל כאן בדיוק נכשל טיעון השען של פיילי] ב.אני לא, אני רק יכול לדעת שלא בהכרח קיים לזה רק הסבר אפשרי אחד בלבד

למעלה