לא טישו, רק טופי
נתחיל:
"להיות שמן זה לא בריא" - איך זה בדיוק קשור ל"לכבוש את העולם"? בשום קטע בפרומו לא דיברו על הבריאות.
"רוב האנשים השמנים הם לא מאושרים" - אני לא יודע מאיפה הבאת את זה. נראה לי שזה מה ש
את חושבת עלינו. לזה קוראים, יקירה, דעה קדומה.
"לאדם שמן יותר קשה למצוא קשר" - נכון, זה גם מסביר את מבול החתונות שיש בפורום הזה, פלוס הילד שנולד לפני שבוע.
"לחיות בעולם פנטזיות שבחורה שמנה היא סקסית בפני כל העולם בדיוק כמו בחורה רזה ואולי אפילו יותר זה קישקוש" - לא, זו דעתך האישית. היא דעה מקובעת, ללא בדיקה עצמית, שהולכת רק על פי מה שהכתיבו לה מיום היוולדה, אבל זה בסדר. אנחנו עדיין אוהבים אותך. זו לא אשמתך שמעולם לא ניסית לבדוק את מה שחינכו אותך.
זה יכול לעזור להמון אנשים שבאמת רוצים לרדת במשקל לעשות את זה ולהצליח - כ-90% ממי שעושים דיאטה, יחזירו את משקלם תוך חמש שנים, הרוב עושים את זה בשנה הראשונה. הפרומו לא יעודד אנשים להצליח, כי הדיאטות לא ממש עובדות. ד"א, אם איני טועה, אחד המשתתפים שם השתתף ב"דיאט-דודו" הזכורה לשמצה, כך אל תקשקשי על "לעודד אנשים לרזות ולהצליח". זה גם מה שאמרו על דודו.
"שמנה ויפה" אתם אשכרה הבדלתן את עצמכן משאר הנשים... אני לא רואה פורום "רזה וסקסית" - תיקון, יקירה, אנחנו לא המתבדלים, אלא החברה היא זו שסימנה את השמנים. את בעצמך טוענת ששמנה היא לא סקסית וגו', ואת חלק מהחברה הרזה. סימנת את כל השמנות באשר הן. אנחנו לא התבדלנו. זו את שמסמנת אותנו.
רוה איך חברה שלי יושבת איתי ואשכרה בוכה בגלל שהיא כבר בת 25 ועדיין לא היה לה חבר רציני - לאנשים לא מעטים אין בני זוג בגיל הזה, בלי קשר למשקל. לעומתם, יש הרבה שמנים עם יופי של קשרים בגיל הזה. ככל שידוע לי, העולם שלנו מורכב מעוד כמה אנשים חוץ ממך ומחברתך. ד"א, אם את כזו חברה טובה, תכירי לה את הפורום הזה. אני בטוח שאנחנו נעשה עבודה קצת יותר טובה ממך בלעזור לה לפתח בטחון עצמי.
"בולשיט" - נו, מה, לשלוח אותך לשטוף את הפה עם סבון? או שככה את נוהגת לדבר רק לאנשים שמנים? בפעם הבאה תצטרכי להיות ילדה טובה. הפעם נסלח לך, כי את נסערת נורא.
ע'