לרדת בגדול-עונת שקר חדשה

חייבת להגיב

"ואם את תופסת גברים זה לא בגלל איך שאת נראת זה בגלל מי שאת בגלל האני החזקה שיש בתוכך שיודעת מה היא רוצה!!" מה שלילי בכך? אני מעדיפה שבן זוגי יהיה איתי בגלל מי שאני, ולא בגלל איך שאני נראית.

להביא לך כרית שתוכלי לחבוט בה?

ואולי ככה תוכלי לנווט את התסכולים שלך? לא משנה מהי מהות הדיון את חרגת פה מכללים בסיסיים של שיחה וויכוח. את יכולה לתת לדעותייך האישיות את המינוח עובדות. שיהיה לך לבריאות. המכתב שלך אינו נוטף כנות אלא נוטף לכלוך וארס. גם אם "עובדה" שאני חיה באשליה ובפנטזיה עדיין זו בעיה שלי ואני לא מבינה מה זה עניינך. עדיין אין פה שום דבר מפחיד. אם תבדקי תראי שיש פורומים שונים וכל אחד מוצא לו את הנישה שלו, הידעת שיש פורום לנשים שלא רוצות ילדים? או לנשים שעובדות מהבית או לאמהות חד הוריות? אין פה בידול אלא איחוד כוחות למען מטרה משותפת והיא לשתף אחרים בתחושותינו ובחיינו ואת אם לא מוצא חן בעיניך אל תכנסי, אבל עשי טובה כי מעז יצא מתוק ותשלחי את החברה שלך לפה. אולי בכל זאת מכל הטמטום הזה שהפגנת פה יוולד משהו טוב ומישהי תצא מורווחת שבת שלום

ואו.. עצבנית ../images/Emo6.gif

"גם אם "עובדה" שאני חיה באשליה ובפנטזיה עדיין זו בעיה שלי ואני לא מבינה מה זה עניינך" - זה לא הקטע של פורום? להביע דעות שונות? אהה אופס.. בפורום הזה מותרת רק דעה אחת.

אף אחד לא אמר לך לא להביע דעה

רק ביקשו שאם לא קשה לך וחונכת כבת אדם שתלמדי לכל הפחות איך לעשות את זה. אני בטוחה שגם אצלך יש שפע נקודות, תכונות ומעשים שניתן למתוח עליהם ביקורת אבל הכי קל לבוא לכאן, להרגיש אלוהים ולנסות להסביר לנו כמה כולנו טועים וכמה את מושלמת. אל תשכחי לשלוח את חברה שלך לכאן

אם הייתי

מביעה את הדעה ההפוכה זאת אומרת הדעה שלכן בניסוח דומה אשכרה הייתי מקבל מחיאות כפיים אבל בגלל שקשה להתמודד עם שמה בוטה (ללא קללות יש לציין) פשוט לא עדינה אז אתן לוקחות קשה?

תזכירי לי מי את????

למה אני צריכה בכלל לקחת אותך באיזה שהוא אופן? ככה את רוצה שידברו אלייך? תגידי מה הקטע שלך? יפה, לא קיללת באמת מגיע לך אות חסידת עולם השמנים הקוסמי. אני לא רק שמנה אלא גם סתומה וקשה לי להתמודד עם הבוטות שלך והעובדות שלך (אגב, תני מראה מקום מחקרי שמוכיח את הטענה שלך ,שאת החלטת שהיא עובדה,שרזים מתחתנים יותר משמנים , ואל תשכחי לצרף גם את אחוז המתגרשים מכל צד) את נכנסת לפה כולך שוצפת וקוצפת והשורה התחתונה היא גם אם בחרת ניק כזה כמו אלוהים, צאי מזה את לא יותר מיתוש שבא עושה בזזזזזזזז והולך או מודבק לקיר עם עיתון. עכשיו את מבינה? ככה צריך לדבר אלייך? זה יפה? זה נעים לך? האמיתות שלך יכולות להאמר בצורה אחרת , את יכולה לבוא עם זרקור עצום להאיר את עיננו כל עוד תמשיכי לדבר ככה אלה התגובות שתקבלי. נ.ב. אני מהבנות הפחות נחמדות פה, יש לך מזל שהיתר רגועות קצתי בך . יאללה סיימי ותלכי

למה אני צריכה בכלל לקחת אותך באיזה שהוא אופן?

את לא חייבת אבל עצם העובדה שאת מגיבה מראה שאת כן לוקחת :) ולגבי "נ.ב. אני מהבנות הפחות נחמדות פה" מותק לא כדאי לך להתחרות איתי בקטע הזה כי רק מלהזיע בגללי את תורידי את כל המשקל העודף שלך ואז חס וחלילה!##@%$@# תהיי רזה!! בעע >:

אני מהמרת ששמעת את זה לא פעם

אבל את בטוחה שאת מסניפה רק טופי? את מנסה להעביר את הדיעה שלך (ואני לגמרי מבינה ומכבדת אותה) אבל למה להיגרר לויכוחים טיפשיים? את כמו ילד קטן שמנסה לעקוץ כל הזמן. את באמת חושבת שתצליחי ללחוץ על נקודות רגישות של שמן/ה בפורום?

רק אתם רואים בה את מה שאתם מייחסים לה...

זה לא שהיא באמת מטומטמת, זה לא שהיא מותחת ביקורת על עצם הווייתכם כבני אדם. היא הביעה דעה, שונה משלכם. אתם מתנפלים עליה כאילו דרכה לכם על יבלות. תחשבו מדוע אתם מרגישים ככה. מדוע אתם מתרגשים כל כך ונפגעים(?!) מדיעה שאיננה זהה לדעתכם שלכם? הפגם איננו בה. נ.ב. אני לא חברה שלה, לא מכירה אותה, ואני בכלל אדם של כלבים (לא של חתולים)
* תיכף אני מביאה את מה שהבטחתי. תיכף. חכו. סבלנות. בינתיים אני קוראת את שאר השרשור המעניין הזה
מיקי

עופר 123

New member
לא טישו, רק טופי

נתחיל: "להיות שמן זה לא בריא" - איך זה בדיוק קשור ל"לכבוש את העולם"? בשום קטע בפרומו לא דיברו על הבריאות. "רוב האנשים השמנים הם לא מאושרים" - אני לא יודע מאיפה הבאת את זה. נראה לי שזה מה שאת חושבת עלינו. לזה קוראים, יקירה, דעה קדומה. "לאדם שמן יותר קשה למצוא קשר" - נכון, זה גם מסביר את מבול החתונות שיש בפורום הזה, פלוס הילד שנולד לפני שבוע. "לחיות בעולם פנטזיות שבחורה שמנה היא סקסית בפני כל העולם בדיוק כמו בחורה רזה ואולי אפילו יותר זה קישקוש" - לא, זו דעתך האישית. היא דעה מקובעת, ללא בדיקה עצמית, שהולכת רק על פי מה שהכתיבו לה מיום היוולדה, אבל זה בסדר. אנחנו עדיין אוהבים אותך. זו לא אשמתך שמעולם לא ניסית לבדוק את מה שחינכו אותך. זה יכול לעזור להמון אנשים שבאמת רוצים לרדת במשקל לעשות את זה ולהצליח - כ-90% ממי שעושים דיאטה, יחזירו את משקלם תוך חמש שנים, הרוב עושים את זה בשנה הראשונה. הפרומו לא יעודד אנשים להצליח, כי הדיאטות לא ממש עובדות. ד"א, אם איני טועה, אחד המשתתפים שם השתתף ב"דיאט-דודו" הזכורה לשמצה, כך אל תקשקשי על "לעודד אנשים לרזות ולהצליח". זה גם מה שאמרו על דודו. "שמנה ויפה" אתם אשכרה הבדלתן את עצמכן משאר הנשים... אני לא רואה פורום "רזה וסקסית" - תיקון, יקירה, אנחנו לא המתבדלים, אלא החברה היא זו שסימנה את השמנים. את בעצמך טוענת ששמנה היא לא סקסית וגו', ואת חלק מהחברה הרזה. סימנת את כל השמנות באשר הן. אנחנו לא התבדלנו. זו את שמסמנת אותנו. רוה איך חברה שלי יושבת איתי ואשכרה בוכה בגלל שהיא כבר בת 25 ועדיין לא היה לה חבר רציני - לאנשים לא מעטים אין בני זוג בגיל הזה, בלי קשר למשקל. לעומתם, יש הרבה שמנים עם יופי של קשרים בגיל הזה. ככל שידוע לי, העולם שלנו מורכב מעוד כמה אנשים חוץ ממך ומחברתך. ד"א, אם את כזו חברה טובה, תכירי לה את הפורום הזה. אני בטוח שאנחנו נעשה עבודה קצת יותר טובה ממך בלעזור לה לפתח בטחון עצמי. "בולשיט" - נו, מה, לשלוח אותך לשטוף את הפה עם סבון? או שככה את נוהגת לדבר רק לאנשים שמנים? בפעם הבאה תצטרכי להיות ילדה טובה. הפעם נסלח לך, כי את נסערת נורא.
ע'

אתה בהכחשה רצינית >:

זה קשור ללכבוש את העולם כי בלי בריאות טובה גג תכבוש את הקופת חולים :) רוב האנשים השמנים לא מאושרים... תתפלא אבל זה ככה אם בא לך ואם לא זה שאתה אולי שונה לא אומר שאחרים כמוך לאדם שמן כן יותר קשה למצוא קשר וסליחה שהסטטיסטיקה שלי זה לא פורום אחד מתוך מדינה שלמה :) שמע.. אני הייתי יותר נמשכת לגבר שיכול לזוז בלי להתנשם בכבדות ושלא מזיע בטירוף נראה לי שכמוני יש עוד הרבה ולמעשה הרוב.. אבל אתה לא תסכים :) לא אמרתי שאין סיכוי בעולם להימשך לאישה שמנה ולא אמרתי שכולן מכוערות אבל אמרתי המון דברים אחרים וכן זה אנושי שלגבר שמן יהיה קשר.. אני בעצמי יצאתי עם בחור שמן תתפלא... טוב לא שמן שמן 200 קילו אבל אפשר בוודאות לומר מלא ביותר אצלו דווקא לא הייתה לי כל כך בעיה כי הוא לא חיי באשליות והוא ניסה לעבוד אל עצמו.. וידעתי שביחד נגרור אצלו שינוי ואכן הצלחנו! לגבי הנסערת.. מה אני אעשה אתה כנראה גבר מסעיר מאוד :)

רק רציתי להגיד

שלא רק רוב האנשים השמנים לא מאושרים, אלא גם רוב האנשים הרזים לא מאושרים, ובאופן כללי, רוב האנשים לא מאושרים, ובכלל, המרדף הזה אחרי האושר כל הזמן, די מעצבן אותי.

למעלה