לרדת בגדול-עונת שקר חדשה

סופסוף מישו אומר ת'אמת..

אין דבר כזה אושר מוחלט. יש רגעים קטנים של אושר, שיש לכולם לרזים שמנים ,שחורים לבנים. יכול להיות אדם רזה שנהנה כשהמידה 36 עולה עליו בלי מאמץ, ויכול להיות שמן שמתבונן במראה ורואה שאין לו קמטים.. אז הכל יחסי כן??

הרבה דברים שכתבת הם נכונים.../images/Emo13.gif

וחבל שאנשים בפורום הזה אטומים מדי בשביל לקבל דעות שונות, גם אם הם נגדם. אבל כמה דברים שלא ציינת בלי קשר לתוכן ההודעה, את אומרת שמבחינה של 'לכבוש את העולם' זה מבחינה בריאותית גם, אם כי בתוכנית הם עושים את זה ממש לא בריא. בעניין של לעשות דיאטת כאסח ולהוריד איזה 10קג בשבועיים, שזה בדרך ממש לא בריאה, ואחר כך מעלים את כל זה בחזרה כי הדיאטה היא במטרה לנצח ואינה לאורך זמן בשביל להפוך את זה לממש הרגל כשזה בעצם כל מטרת הדיאטה. יכול להיות שיש לתוכנית מטרה טובה, של לתת מוטיוציה לאנשים עם עודף משקל להרזות, אבל המסר שהיא מעבירה היא בדיוק ההיפך שכל הדברים האלה תלויים בגוף רזה והרבה אנשים רואים את זה באור שלילי. לא רק אנשים שמנים שמתכחשים לעצמם.. :/ ולא חסר ילדות עם הפרעות אכילה ורואות את זה וחושבות שזה הן ושגם להן כל הבעיות יפתרו אם יעשו פעילות גופנית של 5 שעות וירעיבו את עצמם. לדעתי אם הם רוצים לעשות תוכנית שמעודדת אנשים להוריד במשקל אז שיעשו תוכנית של בישולים בריאים עם עצות להצליח ואירוח אנשים שהרזו באופן בריא וכל זה.. להביא מלא אנשים שמנים ולראות אותם מזיעים מול המסך זה נשמע כמו חדירה לפרטיות שלהם והשפלה(למרות שהסכימו..:/ הם כניראה ממש לא אוהבים את עצמם) כי זה מה שהצופים רוצים לראות. אם זה להרגיש יותר טוב עם עצמם או לקבל מוטיוציה. :)

צפרדעית

New member
וואט דא פאק?

אני יכולה אולי להסכים איתך שהשמנת יתר היא לא בריאה אבל מפה ועד להגיד שמי ששמן הוא בהכרח לא מאושר הדרך ארוכה! מי סיפר לך את השטות הדבילית שלאדם שמן קשה למצוא קשר? מי סיפר לך ש"רוב" השמנים לא מאושרים? למה לדעתך החברים השמנים שלך סובלים? לכי תדעי, אולי זה בגלל שהחברים "הפרופורציונלים" שלהם נותנים להם הרגשה שכזאת? צפרדעית (שאומרת שבולשיט זה בולשיט
)

tal306

New member
מסכימה עם חתולת הטופי ומוסיפה

אני בטוחה שלא רק שמנים בקונספט הכללי מוגדרים כלא מאושרים. כל חריגה מהנורמה לכיוון מטה היא לא קלה למחיה. הלוואי ויכולתי להיות יפת נפש ולהגיד לך בלב מלא שאני יכולה להמשך לשמן כמו שאני יכולה להמשך לחתיך שרירי.. אבל אני אהיה כנה עם עצמי ועם כל יפות הפורום ואומר.. אני נמשכת לחתיכים שרירים יותר מאשר לשמנים מאד. אילוהיה מדובר במעט שומן, באמת אין עניין לדסקס, אבל ההבדל הוא בעשרות קילוגרים. אווביז. על זה מדובר. ומי כאן יאמר שהוא חולה שמנות - אני בהחלט אאמין, כי יש כאלו ונתקלתי בכאלו בחיי.. אבל זה לא כלל החברה. ולא חושבת שלתכניתץ לוקחים מסכנים. לא זכור לי מסכנות מצידי. או מצד הילה או רונן או ארנון או עופר.. מלרדת בגדול 1. זכורה לי אמת. לפעמים קשה ולפעמים פחות. מציאות לא קלה עם השומן וההתמודדות. והשאיפה להיות נורמאלי! לא להיות רזה... לא להיות כוטסית.. אתה חייב להבין.. להיות בסך הכל כמו כולם.. שווה בין שוים... אדם מן השורה. רגיל.. שנכנס בכיסא ממוצע בקולנוע ובאוטובוס. שלא מסתכלים עליו. שלא מדלגים עליו באוטובוס ולא יושבים לידו כי הוא שמן מידי, אחד שיכול לבחור כל חנות.. כל בגד ממוצע.. שמותר לו לפתח טעם בבגדים ולא רק במתאים לי , עונות וג'אמפ. הצורך להיות נורמאלי בכדי שיהיה לנו - לי יותר נוח. לא בכדי לרצות אף אחד.

אמרת כבר הכל...

"שווה בין שוים... אדם מן השורה. רגיל.. שנכנס בכיסא ממוצע בקולנוע ובאוטובוס. שלא מסתכלים עליו. שלא מדלגים עליו באוטובוס ולא יושבים לידו כי הוא שמן מידי, אחד שיכול לבחור כל חנות.. כל בגד ממוצע.. שמותר לו לפתח טעם בבגדים ולא רק במתאים לי , עונות וג'אמפ. הצורך להיות נורמאלי בכדי שיהיה לנו - לי יותר נוח. לא בכדי לרצות אף אחד." אם החברה לא הייתה עושה לך את העללות הנ"ל שאת בצמך מנית, לא היה לך שום צורך לתוכנית המשפילה והמבזה הזו.

והשאלה כמובן מי משקר למי???

עופר היקר... בינינו, כל שמן באשר הוא שמן, לא מרוצה מהמצב שלו. אם זה בגלל מה שהוא חושב על עצמו ואם זה בגלל מה שהוא מקבל מהסביבה.... לאור מצב רפואי "מיוחד" העלתי קילוגרמים מיותרים בשנים האחרונות. לאור סיבוך רפואי שעברתי בשנה האחרונה,... הצלחתי להגיע למשקל מדהים במיוחד - 90 קילו.... ומידה 46... עכשיו מה ??? מילכוד.. הרופאים שלי הנחו אותי שהמשקל המופרז הזה, לא יביא לי בריאות, וממש ציוו עלי אורך חיים אחר, על מנת להשיל את הקילוגרמים המיותרים. חזרתי למשקל של לפני הסיבוך - 75 קילו. עדיין מעל מה שצריך... (---> צריך להיות 60 קילו). אני ממש לא מסתנוורת מכל מיני אנורקסיות שלובשות סמרטוטים שמבליטים להם את העצמות. אבל גם ממש לא קונה את כל האנשים הכבדים הללו בכל הפרסומות של אוכל או בגדים גדולים, שאומרים שהם נהנים מהחיים. צריך להיות איזה קו שפוי באמצע. כן להרשות לעצמך להנות מהחיים, אבל לנסות לחיות חיים בריאים עד כמה שאפשר. לי !!! - ממש לא מתאימה קבוצת תמיכה להרזיה... אבל זו אני... ולי ממש לא מתאימה מסגרת. לא מתאים לי כשיראו אותי אוכלת או מתעמלת ובטח לא כשאני עולה על המשקל. יש המון אנשים שמסגרת שכזו מתאימה להם. שהמשברים האישיים, נהיים משברים של כולם, וזו עצם התמיכה בעניין הזה. למרות הזולות של תוכניות מהסוג הזה, אני קצת בעדם... כי גם מישהו כמוך שיכול לראות את זה רק בטלויזיה, אולי זה ידרבן אותך לעשות משהו עם עצמך, ולחיות חיים יותר בריאים. אז... לסיכום... השאלה היא מי משקר למי? ונדמה לי שגם השלדים המהלכים וגם השמנים המהלכים, אתם משקרים לעצמכם... ויכול מאד להיות שאם תשיל 20-30 קילו מעצמך, ותוכל לרוץ ולהתעמל וכו', אולי עם הזמן תאהב את עצמך יותר... כי גם תוכל ללבוש בגדים יותר מחמיאים, וסביר שהסביבה עצמה תגיב למראה החדש שלך, כמו שתמיד קורה... אני לא מצפה שתגיב בכנות... כי שוב, ממילא זו מחשבה רטורית

טוב, תגידי לי גברתי... למה באת לפה בכלל../images/Emo35.gif

אני לא מבינה אותך. יש לך דעה שונה, מקובל, אבל למה להביע אותה פה
גם אני יכולה בהרבה פורומים לבוא ולהביע את הדעה שלי. את רוצה לעורר פרובוקציות
הצלחת. רצית לעורר תגובות
הצלחת. מה הקטע שלך, בדיוק
אני יכולה לבוא לכתוב בפורומים של עדי הימלבלוי ושורטי מה אני בדיוק חושבת עליהם בתור בני אדם, אבל אני בחיים לא אוריד את עצמי לרמה כזאת נמוכה...

הקטע העצוב הוא שלפי החתימה שלך את מנהלת פורום

הורים למחוננים...
יש לך תשובה קצת יותר מפורטת
למה לעזאעזל את כאן
מה המטרה שלך
מה את רוצה
או שאת בעצמך לא יודעת לענות על זה... ואז זה כבר עניין אחר
XD

זה היה בשער האתר.

מה שמוביל לכך שאנשים שאין להם קשר לפורום נכנסים. למה נראה לך שיש לי מטרה כאן?

אילנוש12

New member
התוכנית לרדת בגדול-חוות דעתי

התוכנית לדעתי היא מעין עידוד לאנשים מסויימים ונכון שיש כ"כ הרבה דיאטות אנשים יורדים במשקל מהר מאוד לעיתים אבל אל נשכח שהחוכמה היא להישאר במשקל הנמוך שזה בהחלט יותר קשה מאשר לעשות את הדיאטה עצמו. אני מאחלת הצלחה לתוכנית החדשה (העונה)

למעלה