לרדת בגדול-עונת שקר חדשה

זה פאקינג בולשיט אחד גדול!!!!

בתור אחד שהיה שמן, מאוד שמן, (40 קילו יותר ממה שאני היום) אחרי שירד המשקל גיליתי שזה לא שהחיים פשוטים יותר, זה שלא הצלחתי לתת לעצמי שום לגיטמציה לאהוב את עצמי בגלל מוסכמות חברתיות, אבל היום כשאני מסתכל אחורה, כשהייתי שמן, חייכתי, בכל תמונה שצולמתי בה, היום אני רק דופק פוזה כלשהיא עם איזה מבט סתמי... אני חושב שאז באמת הייתי שמח, פשוט לא הבנתי את זה, זה לא שאני רוצה לחזור אחורה, אני שמח שרזיתי, אבל אני מכיר מספיק אנשים שטוב להם עם איך שהם, שמן או רזה, ויכולים לכבוש אפילו יותר מחצי עולם!!!

איזה קישקוש

עכשיו שמן מחייך במצלמה ורזה (אפילו לא רזה.. משקל ממוצע) דופק פוזה? :/ תגידו שזה לא פנטזיה לאנד!!! אין לך את אותן הסיבות לחייך היום כמו שהיו לך כשהיית שמן?

לדעתי אם להיות כנה ובתור שמנה....

יש בזה משהו משני הצדדים.... זה נכון שהם אולי מגזמים אבל זה גם נכון שלשמן יש את הפנטזיות הללו איך הוא היה נראה אם היה רזה, איזה בגדים הייתי לובש....איזה באסה שהשמלה הזאות לא עולה עלי וכ"ו.... לכן לדעתי יש פה מקום לשני הצדדים הצד של עופר והצד של הפרסומת. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך....

כשהייתי שמן לא הייתי מודאג 24 שעות

איך אני נראה איך זה נראה מה אני אוכל כמה אני אוכל למה אני אוכל מה יוצא החוצה מה נשאר בפנים למה ככה למה לא ככה אין ספק , עברתי כמה וכמה משברים, אבל אני יודע, שאין תמונה אחת של התקופה שהייתי שמן שלא חייכתי או נראתי מאושר, היום , נדיר לראות אותי מחייך בתמונה.. בחיי

sickX6

New member
אז אולי כמו שאתם טוענים

שהאושר והביטחון צריכים לבוא מבפנים ולא קשורים למשקל, כדאי שתקלוט שגם את העובדה שאתה לא מצטלם מחייך עכשיו אתה לא יכול לקשור באופן בלעדי להורדה במשקל, אלא שמדובר בתסביך נפשי שדורש עבודה? הריי לא הכל זה מראה חיצוני..........
<לא שמנה, לא רזה, לא קשורה לפורום, אתם בעמוד הראשי>.

01מישהי

New member
חתלתולה

דבר אחד שמוציא לי עשן מהאזניים כשאני קוראת את התגובות שלך את לא מקשיבה למה שאנשים עונים לך את מקשיבה למה שאת חושבת שהם חושבים. למה שאת חושבת שהם מנסים להסתיר. את באמת לא מאמינה שאנשים אוהבים אותנו ככה? כולם אוהבים בלונדניות? עיניים כחולות? רזות? דעות שונות זה סבבה, להקשיב להם זה בכלל טוב...

אני בניגוד לניק שלי שמנמה, יש עלי

10 ק"ג מיותרים, מתנשאת לגובה של 178 כך שלכל הדעות שמנה אני לא ! אך לא נלאת מלעשות דיאטות, לעשות כושר, לנסות להוריד את 10 הק"ג האלה, כי : קשה לי איתם, מזיע לי בין הרגלים מזיע לי מתחת לציצי, ובכלל תסחבו כל אחד מכם שק עם עוד 10 או יותר ק"ג ותראו כמה זה כבד. אנשים יכולים להיות מאושרים גם כשהם שמנים, גם כשהם מכועריםפ ובכלל בכל מצב, מה שלי מפריע זה שאתם מציגים את השמנים כאדיאל, ומנסים לעודד אחד את השני. לא תמיד זה בחירה שלנו להיות רזה או להיות שמן, לפעמים זו מחלה, לפעמים אורח חיים, לפעמים גנטיקה, ולפעמים סתם השתוללות ובלליסה בלי הכרה, זה לא בריא , זה לא נוח, וזה גם לא יפה. אך בהחלט אדם שמן הוא לא אדם סוג ב', יש בחיינו מקום לשמנים ולרזים, אך כמו שלא מעודדים אנוקסיה כך לא צריך לעודד שומן. וסוף שורה לא כל שמנה היא יפה, יפה זה בעני המסתכל, אחד אוהב כך והאחר אוהב כך. יש מקום בעולמינו לכולם.

יו את 1.78?

עקפתי אותך ב- 2 ס"מ P: אני 1.80 וכן גם אני הייתי במצב שלך, לא בגדירו אותי שמנה אבל עדיין הפריע לי.. הורדתי 15 קילו ומאז הכל אחלה :) גובה זה דבר מדהים שווה לנצל אותו

שמים../images/Emo23.gif שאת אוהבת לתפוס "גובה" תרתי משמע ../images/Emo3.gif

וחוץ מזה, את רוצה פרסת שעקפת אותה בשני סנטימטרים
חחח

r a k a n i

New member
להיות רזה יכול להקל קצת על החיים

אבל ( וזה אבל גדול) זה לא יכול לתת לך אושר אם מבחינה נפשית אתה לא שם כשאני אומרת "להקל על החיים" אני מתכוונת גם מבחינה בריאותית ( כמובן במשקל תקין ולא של דוגמנית אוכלת חסה), וגם מבחינה חברתית. אני לגמרי מסכימה שלא צריך להיות כוסית על כדי שתהיה לך אהבה ויש שמנים שנמצאים במערכת יחסים מדהימה, שכל הרזים מסביב רק מקנאים בה,יחד עם זאת בואו לא נתעלם מהמציאות ונודה שככל שאת נראית טוב ( ושכל אחד יחליט מה זה: נראה טוב), גם מתחילים איתך יותר, יותר קל נפשית להגיע לבליינד דייטים כשלא מודאגים מאיך תראי לצד השני וכדומה. כל זה כמובן לא אומר שתהיה מאושר, אבל זה פשוט נותן מין פור קטן.. ותעיד על כך כל בחורה שהיתה שמנה ורזתה והרגישה את שינוי היחס הגדול מצד אנשים ( זה שזה יכול מאוד לפגוע, זה כבר סיפור אחר) אני הכי מעריכה והכי מכבדת אנשים שמרגישים טוב עם עצמם בכל משקל שהוא, אבל נראה לי שהמפתח הוא האיזון.

אפשר חיבוקי? ../images/Emo24.gif גם את עשית לך הרגל מגונה

להעלם לי! גרררררררררררר טוב שאני מוצאת אתכן כאן, טלי וליזה!

אילנוש12

New member
אני גם יכולה לקלל בשביל הכותרת אבל אני לא!

צר לי מאוד שאינך שמח כעט אולי כדאי שתעשה משהו שישמח אותך ואולי תיזכר בימים ההם כשהית שמח אך חשבת שאם תרזה אתה תהיה יותר שמח... אני בטוחה שאם היה לך כ"כ טוב בליהות שמן מאוד זה לא עשה אותך כ"כ שמח כי אם כן אולי פשוט תשמין בחזרה (הרי אתה תהיה שמח והיום אתה לא שמח) מאחלת לך חיים מאושרים ובריאים.... תהיה אופטימי,אני! זאת שקיללת!

טושית18

New member
עצוב עצוב -יש בזה מין האמת!

אין ספק שלאנשים שמנים קשה למצוא אהבה יחסית לרזים, קשה למצוא לבוש בחנויות רגילות, קשה למצוא פריטי לבוש "אופנתיים" במידותיהם, קשה להתפשט ליד אחרים ועוד הרבה קשיים... ולא אני לא שמנה בכזאת דרגה, אבל כל החיים מתמודדת עם שומן ועודף משקל וזה באמת ככה! כל מסע שופינג שלא נכנסת לג'ינס של "קסטרו" מסתיים במטר דמעות...

אז אל תלכי לקסטרו

יש עוד חנויות בגדים בעולם. לא חייבם להיכנס לסקיני ג'ינס כדי להרגיש סקסית. אני רצינית. תתפלאי לגלות איך בחנויות רגילות (לא של רשתות אופנה בקניון) יש בגדים בכל מני גדלים, ואת יכולה להרגיש יפה וסקסית בבגדים שהם מוכרים. מומלץ בחום

גמני הגעתי מהעמוד הראשי

למרות שאני זוכרת שבעונה הראשונה , היו לי ויכוחים איתך על הנושא<בפורום 1538> עופר, אם אתה יוצא כנגד ההכללות שכל השמנים שונאים את עצמם, בגלל השומן-אזי אתה צודק במחאה שלך. אם אתה מוחה כנגד זה ששמנים לא יכולים לאהוב את עצמם שמנים, אני חושבת שזה קורה בעיקר בגלל "שטיפת המח" התקשורתית. תראה לי מגיש\ת טלויזיה אחד שהוא שמן...<יש רק איזה כתב 1 בערוץ 2, אבל הוא כתב לא מגיש, ויש הבדל..> על אותו משקל , אני זוכרת שקרארתי פעם שמישהו עשה עבודה<אקדמית> על כך , שהישראלים מעדיפים את הדוגמנים\יות שלהם בצבעי כחול לבן צהוב... עיניים כחולות, עור לבן ושיער צהוב... <וזה כבר נושא לפוסט אחר, פורום אחר..> שבת שלום
.

למעלה