טוב אני אספר לכם על המקרה הכי
גרוע שקרה לי עם מישי ... יצאתי עם מישי הקיצר דייט ראשון סבבה, שילמתי.. דייט שני הלכנו לסרט, אז בערך סיכמנו לא בפרוש שאני משלם על הכרטיסים והיא על הפופקורן והשתיה. במחצית השניה היא הלכה לקנות ושאלה אותי מה אני רוצה הקיצר היא חזרה עם קולה הכי קטנה ופופקורן הכי קטן! זה פשוט עיצבן אותי, אבל אמרתי טוב, אולי היא לא התכוונה וכו.. בדייט שלישי הלכנו לאיזה מסעדה קטנה. היא שתתה ואכלה עוגה ואני סנוויץ הקיצר החשבון יצא 50 שח. (שבערך זה חצי חצי כל מה שמישהו הזמין)ג הקיצר היא בכלל לא הראתה סימן שהיא הולכת להוציא איזה שטר, גם שקיבלנו את החשבון! אז, לא יודע, אמרתי , מילא.. אז הוצאתי שטר של 50 ושאלתי אותה אם יש לה לטיפ אז היא עשתה לי פרצוף ואמרה לי שהיא לא משלמת טיפים!! פשוט מחדל :-O הקיצר אמרתי לה טוב טוב , שימי ואני כבר אחזיר לך באוטו... חכו, זה לא נגמר! אחרי זה הורדתי אותה בתחנה המרכזית, היא נתנה לי נשיקה וכל זה ואז היא יוצאת, וחוזרת בשניה! ואומרת לי "היי, מה עם הכסף?!" באותו הרגע הייתי פשוט בשוק.. אמרתי לה פעם הבאה אז החוצפנית הזאת התחילה לחטט לי בכל האוטו ולקחה לי שלוש שקל!!!! אתם מבינים? איזה רמות הבנות מגיעות לפעמים. פשוט בושה. כנ"ל הסיפור של זאתי שיצאתי איתה והלכה איתי למקדולנס בשביל שאני אקנה לה פוטטוצ'יפס. והיתה עוד אחת שיצאתי איתה שידעה מהתחלה שזה לא ילך, ונתנה לי כמו גדול לשלם עליה.. פשוט רעות !