לשלם בדייטים - אם הגבר לא משלם

or1311

New member
ממש, אבל ממש טיפשי.

אם הוא לא משלם עליהן הוא קמצן? פאק, זה כ"כ לא נכון. בכלל, אצלי ואצל החבר אין שאלה של כסף. כשלי יש, אני משלמת. כשלו יש-הוא משלם. בסופו של דבר זה מתקזז, אני מניחה. זה כזה טיפשי לתת למשהו כמו כסף להפריד בין שני אנשים.

L y c a n

New member
אתן מגזימות, פמיניסטיות..

לא כל פעם שבחור מציע לשלם על הדייט שלו זה מתוך שוביניזם.. אז אוקיי, היום אני אשלם, ואם כל כך בא לך, פעם הבאה זה עלייך.. זה לא עיניין של קמצנות ושל כלום, עיניין של נימוס והליכות.. בדיוק כמו אני אצא עם חבר, ואולי אני אזמין אותם, ופעם הבאה מישהו אחר יזמין.. איפה כאן הבעיה? חלאס עם ההגזמות ועם ההיסחפות, לא הכל שחור ולבן, לא כולם איתך או נגדך. יש כאלה שפשוט לא איכפת להם והם באמצע ואם יש לי כח לכתוב כ"כ הרבה אחרי היומיים שעברו עלי, ישנתי פעם אחרונה בצורה רצינית לפני מספר ימים, אז זה כי לא אהבתי את הגישה.. לא מבין את זה.

נועם m

New member
הבעיה היא לא בגברים...

אני לא מכירה הרבה גברים שמשלמים בדייטים מתוך שוביניזם צרוף... הבעיה פה נעוצה בעיקר בנשים- וזו גם הסיטואציה שטל הציג. נשים שמצפות שישלמו עליהן, רק כי הן נשים. וזה, כן שוביניזם.

L y c a n

New member
תשמעי..

העוגה הסטטיסטית שנובעת מהפורום, מראה בבירור כי רוב הנשים אינן מעדיפות ואינן מצפות שההגבר ישלם עליהם.. תקשיבי. אני מעדיף שמישהו אחד ישלם, אם הבחורה להוטה לשלם.. אוקיי! אם יושבים במסעדה הגונה ויוצא חשבון הגון.. אז ברור שמתחלקים.. אבל כשאני קופץ רגע לדוכן מזנון מהיר להביא שתי מנות צ'יפס, זה לא אמור להיות סוף העולם מבחינתך! זה נכון? או שלא? איפה הגבול בפמיניסטיות? זה גם פוגע ב"שיוויוניות" המדומה גם כך?

נועם m

New member
ושוב-

לא יודעת אם שמת לב או לא, אבל רוב האנשים לא מתייחסים לזה כאל "אני קופץ רגע להביא שתי מנות צ'יפס"... אמנם היה יכול להיות מאוד נחמד אם כלם היו רואים דייטים באור כזה, אבל מה לעשות שזה לא קורה. אז בינתיים יש לנו נשים שמצפות, אשכרה מצפות! שישלמו עליהן, גברים שרוצים "לפנק פרינססות", גברים שמשלמים כי הם מרגישים שאין להם ברירה, ועוד כהנה וכהנה סיפורי זוועה... צריך להתמודד עם זה באיזושהי דרך. ואני חושבת שהדרך שהייתה נהוגה עד כה, של "הגבר משלם"- "למה?"- "ככה!", היא הפתרון הגרוע ביותר...

L y c a n

New member
ושוב (התשובה)

אני לא יכול לדבר בשם כל המין הגברי אנחנו לא קופים, אין לכולנו אותו דפוס התנהגות.. (חוץ מבשעת מונדיאל\אליפות אירופה) אני רואה את זה ככה, כמו שאמרתי, ופועל ככה, עדיין, זה לא טוב בשביל התפיסה שלך.. אז אולי נגיע לזה שכשגבר מביא לך פרחים, שיבקש חשבונית מהחנות, ויבקש ממך החזר? ... אלוה.. אני...

TalKz

New member
אני מוכן לשלם על מישהי בכיף

אבל רק אחרי שהיא כבר חברה שלי כמה זמן. לדוגמה היתה לי חברה שנה והיא לא היתה עובדת, אז הייתי די נהנה להזמין אותה לבתי קפה וכאלה כי אני יודע שאין לה

pain is MY love

New member
דוקא הפוך

כשכבר נמצאים בקשר לא מתחשבנים על כסף אתה לא צריך לעשות רושם על אף אחד אתם יודעים שתצאו גם מחר וגם מחרתיים אז פעם אתה תשלם ופעם היא...

TalKz

New member
טוב אני אספר לכם על המקרה הכי

גרוע שקרה לי עם מישי ... יצאתי עם מישי הקיצר דייט ראשון סבבה, שילמתי.. דייט שני הלכנו לסרט, אז בערך סיכמנו לא בפרוש שאני משלם על הכרטיסים והיא על הפופקורן והשתיה. במחצית השניה היא הלכה לקנות ושאלה אותי מה אני רוצה הקיצר היא חזרה עם קולה הכי קטנה ופופקורן הכי קטן! זה פשוט עיצבן אותי, אבל אמרתי טוב, אולי היא לא התכוונה וכו.. בדייט שלישי הלכנו לאיזה מסעדה קטנה. היא שתתה ואכלה עוגה ואני סנוויץ הקיצר החשבון יצא 50 שח. (שבערך זה חצי חצי כל מה שמישהו הזמין)ג הקיצר היא בכלל לא הראתה סימן שהיא הולכת להוציא איזה שטר, גם שקיבלנו את החשבון! אז, לא יודע, אמרתי , מילא.. אז הוצאתי שטר של 50 ושאלתי אותה אם יש לה לטיפ אז היא עשתה לי פרצוף ואמרה לי שהיא לא משלמת טיפים!! פשוט מחדל :-O הקיצר אמרתי לה טוב טוב , שימי ואני כבר אחזיר לך באוטו... חכו, זה לא נגמר! אחרי זה הורדתי אותה בתחנה המרכזית, היא נתנה לי נשיקה וכל זה ואז היא יוצאת, וחוזרת בשניה! ואומרת לי "היי, מה עם הכסף?!" באותו הרגע הייתי פשוט בשוק.. אמרתי לה פעם הבאה אז החוצפנית הזאת התחילה לחטט לי בכל האוטו ולקחה לי שלוש שקל!!!! אתם מבינים? איזה רמות הבנות מגיעות לפעמים. פשוט בושה. כנ"ל הסיפור של זאתי שיצאתי איתה והלכה איתי למקדולנס בשביל שאני אקנה לה פוטטוצ'יפס. והיתה עוד אחת שיצאתי איתה שידעה מהתחלה שזה לא ילך, ונתנה לי כמו גדול לשלם עליה.. פשוט רעות !

pain is MY love

New member
חחחחחחחח הרסת אותי עכשיו!

הפכה לך את האוטו בשביל 3 שקלים?!?!?!?! עם מי אתה יוצא קיבינימאט?!?!?!

TalKz

New member
לאן אתה חושב שהעפתי אותה אחר"כ?

חחח היא עוד בכתה ש"נפרדתי" ממנה דפוקה בשכל

pain is MY love

New member
אני לא חושב כלום...

אולי ח-ו-ש-ב-ת

גבריאל 5

New member
אף אחד פה לא אמר

כלום על הקשר בין התשלום בדייט הראשון ובין סקס בדייט הראשון או השני.

RVD18

New member
למה המשכת לצאת איתה בכלל

אחרי שהלכתם לסרט... קשר זה דו כיווני, צריך גם לקבל, לא רק לתת ולתת כל הזמן.

Paranoid Eyes

New member
תגידו לי

מזה הזיוני שכל האלה@??@?@!! מרינה את מפתיעה אותי כל פעם!!! לא רק את כמובן.. למה הוא חייב לשלם עליי דייט ראשון ולא אני חייבת לשלם עליו?! מזה החוקיות המטומטמת הזאת!? והרי ברור לכם זה לא עניין של כמה כסף הוא משלם. אלא זה עניין עקרוני. אני בטוחה שלאף אחד לא יכאב הכיס עם פחות 12 שקל על קפה! עניין עקרוני, שהבחורה אפילו לא מציעה לשלם על עצמה... לא מוציאה את הארנק ועוד מצפה שהבחור ישלם עליה כי הוא בחור!! תסלחו לי אני הייתי מעיפה את הבחורה הזאת קיביניטיזי! לאלף עזאזל! אני לא אוהבת בדייט ראשון/שני או בכלל בתחילת קשר שהבחור חושב שהוא צריך לממן לי את הקפה או האוכל שהזמנתי. אני עובדת,יש לי כסף ברוך השם!! כשאני אצא עם מישהו יותר רציני, ואנחנו נשלם אחד על השניה,כל פעם מישהו אחר.. בצורה מאוזנת.. אז סבבה. אבל בחייאת... לחשוב שבנאדם קמצן, או שהערך שלו ירד בעינייכן כי הוא לא שילם או הציע לשלם פגישה ראשונה?/שניה? WTF!?!?? כפי שאמרתי, אני ישר שולפת את הארנק וזה תמיד מלווה בויכוח של איזה 5 דקות של " את לא משלמת, אני משלם" חצי מהם נכנעים לי, ולפעמים אני להם. אבל זה לא העניין... אתם יודעים מה? גם היו לפעמים פעמים שאני זו ששילמתי על שנינו בדייט.. אה? איך אני איתכם? רק כי נהניתי, והיה לי כיף.. הרגשתי לארגי'ת חחח ולא, זה לא קטע של פמיניזם בכלל.. זה פשוט קטע של מה פתאום בנאדם שרק הכרתי עוד צריך לשלם עליי, ומה פתאום ובאיזו חוצפה יש בנות שחושבות שזו חובת הבחור לשלם!!! זה מרתיח אותי!

גבריאל 5

New member
זה שאת מתעלמת

עוד לא מעלים את הקשר בין כסף וסקס בחברה שלנו ובהרבה מקומות בעולם שעדיין חושבים שבחורה נותנת וגבר משלם. אני מכירה מקרה שגבר הזמין מישהי לארוחת ערב בדייט ראשון והו שילם על הכל וכמובן היא אכלה טוב ולא הציעה לשלם, אבל אחר כך הלכה הביתה אז אחרי יומיים הוא טילפן ואמר שתשלם חצי ארוחה כי לא יצא לו מזה כלום. אז חוץ ממך מעניין אם עוד אנשים בפורום חושב שהנושא הזה לא קיים.

למעלה