אולי משהו כזה?
א אישה אורחת New member 8/6/04 #48 ../images/Emo24.gif מקסימה אחת מודה לך מאוד חושבת שבחרתי אשתף אותך כשזה יהיה סופי רחוקה אבל קרובה מדהים
../images/Emo24.gif מקסימה אחת מודה לך מאוד חושבת שבחרתי אשתף אותך כשזה יהיה סופי רחוקה אבל קרובה מדהים
ע עוזי שחף New member 9/6/04 #58 אישה,סתם מעניין כמה זה בכסף,אם יצא לך לברר ותזכרי,אשמח אם תאמרי לי,לסקרנות,להשוואה,וככה סתם... לילה טוב עוזי.
אישה,סתם מעניין כמה זה בכסף,אם יצא לך לברר ותזכרי,אשמח אם תאמרי לי,לסקרנות,להשוואה,וככה סתם... לילה טוב עוזי.
א אישה אורחת New member 9/6/04 #61 פגישתפורוםעםבניבנותהזוגבמושבצוריאל 1100 לבקתה בסוף שבוע ...חמישי שישי/שישי שבת (שתי לילות חובה) נו להזמין?חחחח
פגישתפורוםעםבניבנותהזוגבמושבצוריאל 1100 לבקתה בסוף שבוע ...חמישי שישי/שישי שבת (שתי לילות חובה) נו להזמין?חחחח
ע עוזי שחף New member 9/6/04 #59 אישה,סתם מעניין כמה זה בכסף,אם יצא לך לברר ותזכרי,אשמח אם תאמרי לי,לסקרנות,להשוואה,וככה סתם... לילה טוב עוזי.
אישה,סתם מעניין כמה זה בכסף,אם יצא לך לברר ותזכרי,אשמח אם תאמרי לי,לסקרנות,להשוואה,וככה סתם... לילה טוב עוזי.
D Deerest New member 6/6/04 #14 לא ידעתי רק עכשיו אני רואה מה מוכיח? מה אמרת? איפה אנחנו? אבא שלי היה אומר אני מאחל לך כל מה שאתה מאחל לי. עדיין נחמד mazel tof
לא ידעתי רק עכשיו אני רואה מה מוכיח? מה אמרת? איפה אנחנו? אבא שלי היה אומר אני מאחל לך כל מה שאתה מאחל לי. עדיין נחמד mazel tof
ע עוזי שחף New member 6/6/04 #16 פספסת את הודעתי מ 23.09 וחוץ מזה,מכיר את המתנות שמגיעות ממש ביום ההולדת? הנה תראה..
ע עוזי שחף New member 9/6/04 #60 rest!!!!!!! נפל לי האסימון,או שנדמה לי? תגיד רגע,זה החלק שאתה מחובר אליו? עוזי.
א אישה אורחת New member 6/6/04 #12 גם לי יש יום הולדת ב-11 בחודש נובמבר ספרו איך הייתם רוצים לחגוג את היום הזה