לשניכם יש יום הולדת ב-11 בחודש?

דירסט,אתה עושה סקס ביום ההולדת?

אני בעד! אני חושב שסקס זו ההעצמה הכי גדולה שיש בחיים, הלוואי שאפשר היה לחיות אורגאזמה כל החיים,או שעה ביום! הייתי עושה סקס כל היום. עשיתי חישוב פעם,שגבר שחי בערך 70 שנה,ועושה סקס 3 פעמים בשבוע,מגיע לאורגזמה של 9 שעות ו 4 שניות,בחישוב כולל לכל חייו! בהנחה והוא התחיל בכך בגיל 16! 9 שעות, ו 4 שניות! לא מגיע לנו יותר? עוזי

Deerest

New member
למה? יש יום אחר?

ואיני יכול להמנע מהבדיחה השחוקה על הסקר שנעשה: כמה פעמים בשנה אתה עושה סקס?" הייתה השאלה. (אדלג על כל התשובות של הגילאים השונים ואקפוץ ישר לעיקר) בן ה 70 חושב... חושב... חושב... ולפתע הוא מחייך ואומר: פעם אחת. "אז מה אתה מחייך?" שואלים אותו. הוא עונה: "זה היום!" מגיע, בטח שמגיע ואפילו אם זו אותה האחת.

Deerest

New member
מעגל הקסמים

מתי זה נגמר כאשר מישהו רוצה יותר? כל הקסמים וכל הנשים לא יספיקו למי שרוצה יותר. זה לעולם לא מספיק, רק כשאתה מפסיק לרצות יותר. לרצות יותר צריך לבוא עם איזשהוא מתאר כמות, אחרת זה כמו הכוס המפונצ'רת של עוזי.

Deerest

New member
למה

כל כך הרבה סימני שאלה? זה רק תחום אחד של לרצות עוד אבל בואי ונמשיך באותו עניין. גם מצד האשה זה לרצות יותר... לרצות יותר קסמים כדי שתרצה יותר ואז גם הוא "יקבל" יותר, כדי שיקסים יותר, כדי ש... מה יקרה שהם יגמרו? הקסמים. מה יקרה שהיא תתרגל? לי הם נגמרו. גם החדשים וגם המומצאים. רגע, אולי אצל אשה אחרת שעדיין לא מכירה אותם הם יעבדו מחדש? זהו? זה הפתרון לעבור לאשה/גבר הבא/ה בתור? בטוח שעד סוף חיי לא אספיק לעבור אצל כולן, אז יאללה לעבודה, הזמן קצר. כשאני אומר רוצה יותר אני רואה בעיני קרן. קרן - קו שיוצא מנקודה אחת וממשיך לאין סוף. אבל באמת, כל אחד וההגדרות שלו ללרצות יותר. כנראה שזה מאד תלוי בנקודת הפתיחה שלו ובדימוי העצמי... הוא כל כך נמוך שבשבילו להגיע רק לגובה פני הים זה ממש לרצות יותר. אולי רק כך אפשר להדביק את ה"נורמלים" במרוץ החיים. ולשאלתך, כן. שוב.

הקסמים

שאני מדברת עליהם הם הבנות עצוב לי שאתה כועס

Deerest

New member
בשביל הבנות

צריך להוריד מחסומים בשביל להוריד מחסומים צריך לראות אותם בשביל לראות אותם צריך להכיר בשביל להכיר צריך להבין בשביל להבין צריך להקשיב בשביל להקשיב (לא מוצא את צרוף האותיות במקלדת כדי שתתחבר לי המלה המתאימה)

Deerest

New member
אולי

אולי זו תופעת לוואי של הקשבה, תלוי מה שומעים ורואים. מצאתי צריך להתעורר !!!

חחחחחחח תודה

עוד לא .... עם ברכות כאלה כדאי לי לנסוע (ב25) איקון האוטו זה שאני נעלמת מהמסך

אמרתי את זה לחבר לעבודה היום!

דירסט,לא התבלבלת? כשאדם רוצה יותר,זה בא אמנם עם מתאר כמותי,אך הכוונה בכוס המפונצ'רת, היתה לאדם שרוצה להרחיב את ידיעותיו וחכמתו(יש כאן גם סוג של מתאר),ולכן יש כאן מתאר כמותי! העניין הוא שיש מקום למתאר כמותי כנראה רק כשמדובר בידע וחכמה... אתה מסכים איתי? הכוונה למיקרים שהם בבחינת,ללא הגבלה,בלי גבול..(מה ש"מתאים",לידע). אבל לא מתאים לחומר,ו/או תאווה... לילה טוב. עוזי

Deerest

New member
לא התבלבלתי

הכוונה שלך יחד עם שימוש בכוס כדוגמא השתלבו היטב. אני, כאן, לקחתי רק את הכוס כדוגמא לאדם שכמה שלא תתן לו הוא ירצה עוד כי המים שעוברים דרך הכוס בדרכם למטה (וזה לוקח זמן, כן) חלק הוא שותה, חלק הוא מאבד וחלק הופכים להיות מעופשים. אתה יודע מה, לא כוס מפונצ'רת, בוא ניקח כוס ללא גודל או כוס גמישה שכמה מים שאתה שם, זה לעולם לא מספיק. עם הזמן משהו רע יקרה לכוס.

Deerest

New member
היא מאבדת צלם כוס

לרצות יותר = תחושת חוסר סיפוק תמידי. אני הייתי מסתפק בלרצות עוד. עד שמתמלא. משתמש, שבע, עד שמתרוקן ושוב רוצה עוד... כמו הדבורה. אבל לרצות יותר... זה לא מפסיק זה לא מתמלא, זה לא מספיק זה... כמו הנמלה. לרצות יותר

למעלה