שפיפון ים סינגפורי
New member
הביטו וראו - איש קש קורם עור וגידים כאן ועכשיו!
קודם כל, הטענה שמנתחים מתייעצים עם המנותח במהלך הניתוח היא טענה **שלך**. לא אני וגם לא בראוומן כתבנו את זה, וגם לא הסכמנו עם זה. זהו כשל לוגי מסוג איש קש במלוא תפארתו.

דבר שני, שים לב, אגב - זה לא רק אני שאומר שאינך מבין.
(למרות שלדעתי אתה מבין היטב, אלא שאתה נאלץ לשקר כדי להצדיק את העמדה שלך).
בשרשור הזה לבד לפחות שלושה גולשים אחרים העלו את הסברה שאינך מבין על מה אתה מדבר -
nightjar כתב לך "אני חושש שאתה לא יודע מהי זכות ומהו רצון.",
אני רק עובר כתב לך "אתה צריך לשקול את האפשרות שכשלת לחלוטין בהבנה הבסיסית
של מה זה הומניזם",
חנוך כתב לך "גזענות זה יחוס של תכונות/התנהגות *מולדות*,
בראוומן כתב לך "אז אתה גם לא יודע איך בתי החולים מתנהלים?" ובהמשך "גם לקרוא אתה לא יודע?"
dude101 כתב לך "הקפיצה מ"הומניזם הוא בין השאר הכרה באוטונומיה ובאינדבידואליות של האדם הוא הכרה ביכולתו ובזכותו של האדם לקבוע את גורלו שלו." לעיקר ההודעה שלך היא שרירותית לחלוטין"

נראה שרוב המשתתפים בפתיל הזה מעבירים ביקורת על הדרך שבה אתה מציג את הדברים - לו היית טיפוס הגיוני היית כנראה נאלץ לקחת בחשבון את העובדה שיכול להיות שהעמדות שלך (לפחות כפי שאתה מציג אותן בשרשור הזה) הן שגויות. משום מה, לא נראה לי שזה יקרה בקרוב.
קודם כל, הטענה שמנתחים מתייעצים עם המנותח במהלך הניתוח היא טענה **שלך**. לא אני וגם לא בראוומן כתבנו את זה, וגם לא הסכמנו עם זה. זהו כשל לוגי מסוג איש קש במלוא תפארתו.

דבר שני, שים לב, אגב - זה לא רק אני שאומר שאינך מבין.
(למרות שלדעתי אתה מבין היטב, אלא שאתה נאלץ לשקר כדי להצדיק את העמדה שלך).
בשרשור הזה לבד לפחות שלושה גולשים אחרים העלו את הסברה שאינך מבין על מה אתה מדבר -
nightjar כתב לך "אני חושש שאתה לא יודע מהי זכות ומהו רצון.",
אני רק עובר כתב לך "אתה צריך לשקול את האפשרות שכשלת לחלוטין בהבנה הבסיסית
של מה זה הומניזם",
חנוך כתב לך "גזענות זה יחוס של תכונות/התנהגות *מולדות*,
בראוומן כתב לך "אז אתה גם לא יודע איך בתי החולים מתנהלים?" ובהמשך "גם לקרוא אתה לא יודע?"
dude101 כתב לך "הקפיצה מ"הומניזם הוא בין השאר הכרה באוטונומיה ובאינדבידואליות של האדם הוא הכרה ביכולתו ובזכותו של האדם לקבוע את גורלו שלו." לעיקר ההודעה שלך היא שרירותית לחלוטין"

נראה שרוב המשתתפים בפתיל הזה מעבירים ביקורת על הדרך שבה אתה מציג את הדברים - לו היית טיפוס הגיוני היית כנראה נאלץ לקחת בחשבון את העובדה שיכול להיות שהעמדות שלך (לפחות כפי שאתה מציג אותן בשרשור הזה) הן שגויות. משום מה, לא נראה לי שזה יקרה בקרוב.