תרגילי רטוריקה לא יעזרו לך.
כן, כתבתי את מה שכתבתי, וכן, אני עדיין עומד מאחורי זה.
כתבתי על ברית מילה ליהודים כי זה הנושא שדיברנו עליו. יותר נכון, זה הנושא ש **אתה** דיברת עליו. באותה מידה זה יכולה להיות מילת תינוקות נקבות בתת תנאים - הנקודה היא לא הקבוצה האתנית שמאופיינת ע"י המעשה, אלא המעשה עצמו.
אתה כתבת -
"יהודים מאופיינים בכך שהם מלים את בניהם. מילת תינוקות מסיבה דתית היא מאפיין יסודי ומהותי של העם היהודי, במבט כולל. לכן אפשר להחליף את "יהודי שמל את בנו" בביטוי "יהודים" והאמירה "יהודים מתעללים בתינוקות שלהם ומטילים בהם מום" נובעת לוגית ישירות מהאמירה שאישרת."
רק שזה פשוט לא נכון.
א. יהודים לא מאופיינים בכך שהם מלים את בניהם. מילת תינוקות היא בשום פנים ואופן לא מאפיין של העם היהודי, ואם תנסה לעשות סקר אצל יהודים חילונים, תגלה כמה דברים שאולי יפתיעו אותך - למשל שלא כולם מלו את בניהם, ומאלו שכן, הסיבה לרוב היא לא סיבה דתית.
ב. יהודים כעם ויהודים כמאמינים בדת היהודית זה לא בהכרח אותו דבר - וגזענות היא לא על רקע דתי, היא על רקע מוצא.
ג. "יהודים מתעללים בתינוקות שלהם ומטילים בהם מום" - אלו מהם שמלים את התינוקות שלהם, בתנאים לא סטריליים ע"י אדם ללא הכשרה רפואית - בהחלט כן. אלא שהדגש כאן איננו על היותם יהודים, אלא על העובדה שהם בוחרים לבצע ניתוח אלקטיבי בתת תנאים ע"י אדם ללא הכשרה רפואית בתינוק חסר ישע.
ד. אני לא מכיר שום עם שמילת תינוקות היא מאפיין יסודי ומהותי שלו. לכל היותר, אתה יכול לומר שמילת תינוקות היא מאפיין יסודי ומהותי של הדת היהודית - אבל ראה סעיף ב' - העם והדת זה לא אותו הדבר.
לסיכום, אני לא מכחיש את הלוגיקה, אני אומר שהלוגיקה שלך שגויה ומעוותת, ולמעשה אינה לוגיקה בכלל.
אני, וכמוני עוד רבים אחרים, מתנגד למילה, לא ליהדות ולא ליהודים.
ולא אתה ולא אף אחד אחר, אפילו לא יהוה, זאוס, שיווה או נענע, לא יחליט עבורי שאני גזען.
ואגב, בקשר לכותרת - מי שמל מסיבות רפואיות אמיתיות (כלומר, מצב שבו העורלה מסכנת את בעליה) אינו שונה ממי שמוציא את התוספתן או את השקדים מסיבות רפואיות.
אלא שלרוב, הסיבות ה "רפואיות" שתומכי המילה מונים אינן כאלו - מדובר על שטויות כגון "ברית מילה עוזרת למנוע הדבקות באיידס" שזה אולי נכון באזורים מוכי איידס במדינות עולם שלישי, וגם אז מדובר על הורדת הסיכון להדבקות ולא על מניעת הדבקות, כאשר בפועל יש שיטות זולות וקלות להמנע מהדבקות באיידס שאינן כוללות הסרת איברים כגון שימוש בקונדומים או המנעות מפרטנרים מרובים ליחסי מין.