מה לדרך הלוחמים ולאהבה בין בני זוג?

ibag

New member
אני נהנת מהכתיבה שלך

-כמה אי דיוקים (מבחינת המידע שיש לי כרגע, כלומר לא בהכרח אי דיוקים) השושלת של דון חואן הסתיימה עם דון חואן עצמו.קסטנדה לא שבר את המסורת, הוא לא המשיך כלל את השושלת. הסיבה שקסטנדה היה יכול לכתוב את הספרים, הוא שהאנושות "עלה רמה",והתאפשרה הפצת הידע ( שעד שנות השישים היה אזוטרי ועבר מפה לפה) לכל מי שחפץ לו.רק הביצוע קשור לקסטנדה, ההחלטה לא. יש הטוענים שקסטנדה כלל לא סיים את הכשרתו ובחר ללכת בדרך ההרפתקאות(דרך המכשפים) במקום בדרך אל החופש( דרך הידעים). אני לא חושבת שדון חואן וחבורתו בחרו בדרך קיצונית, לטעמי הם עשו בלב שלם את מה שהיה עליהם לעשות, כמו שקסטנדה עשה (לפחות בנוגע לספרים) את מה שהיה עליו לעשות.מה גם שלגבי הזוגיות שלהם אי אפשר לדעת דבר. וכן, גם לי נראה לי שהדברים שונים היום. אז איך אתה מדמיין גאולה?

נראה לי שאתחיל ללמד

כמו שלימדו עד שנות השישים... מפה לפה. נראה לי הרבה יותר כיף מהשיטה שאני מלמד כעת: מפה לאוזן. לגבי יתר ההודעה שלך... אני מסכים איתך כמעט לגמרי.

ibag

New member
../images/Emo6.gif

אולי חלק יהנו יותר ללמוד ממך מפה לפה, לך תדע.

נראה לי שאני יודע... נראה לי

שאפתח 2 קורסים חדשים לבנות בלבד 1- לימוד מפה לפה 2- לימוד באמצעות התחברות ל"צינור הידע" שלי. רוצה להרשם לאחד הקורסים? ה"פתיחה" בקרוב...

ibag

New member
אם ה"צינור הידע" שלך

מספיק גדול, אשקול את הצעתך.

כולי תקווה

שהוא מספיק גדול בשבילך אחרי שעשיתי ניתוח להקטנתו... הפתגם אומר: אין חכם כבעל הנסיון.... אז, עד שלא תנסי לא תדעי. שחכתי לציין: שיעור נסיון חינם

ibag

New member
למה עשית ניתוח להקטנת ה"צינור"?

הפעולה שלך לא מסתדרת לי עם הפתגם...

כי....

כפי שתלמיד בוחר את המורה שלו... כך גם המורה בוחר את התלמיד/ה שלו. אבל לא יפה לקפח את הגברים.... אז חשבתי לפתוח קורס שבו אלמד Oral Teaching... בעברית:לימודים אורליים גם לגברים וגם לנשים. זה עונה לך על השאלה?

מתי לא הייתי משוחרר?

אגב, אם זה סוג הלימוד שאת מחפסת אני לא המורה המתאים לך.... מצד שני אולי אלמד את הלימודים שאת מציעה לנשים אחרות.

ibag

New member
עדיין לא

בוחרים את התלמידים לפי סוג לימוד שמתאים להם לקבל, לא? רוצה להגיד שמהנסיון שלך לאף גבר לא מתאים הלימוד בעמצאות התחברות לצינור הידע שלך?

מה?

את באמת שואלת? העברתי את זה לתלמיד ממין זכר בשיעור של סוף שבוע.... הוא ממש נהנה, היתר התמלאו קינאה וכולם למדו מזה המון.

ibag

New member
טוב

מרוב אנאלי ואוראלי, נהיה השרשור הזה די בנאלי.

למעלה