מה זה מילה?
מילה זה ה"תווית" שמעל מושג, מושג מצביע על משהו במצאיות או בדמיון.... מושגים ומילים קיימים אם משתמשים בהם, אין צורך כלל "להוכיח את קיומו", אפשר ורצוי לדייק ולהיות בהירים עם מילים. לא,לא היו לי "השגות" היה לי ויש לי (עדיין) חוסר הבנה של מה הכוונה שלך מאחורי מילה מסויימת. מעבר לכך מדובר בהתנצחות "מי צודק" שאני לא מעוניינת להשתתף בה. אף אחד לא צודק... אף אחד לא יכול להיות צודק (באופו כללי, ובפרט במה שמדובר כאן). כשאני משתמש במילה אני מסביר מה הכוונה מאחורי זה אם שואלים אותי כי אחרת כלל לא יבינו מה אני אומר. כשאני כותב מה הכוונה שלי במילה "אהבה" אני מסביר בדיוק את זה, מה יש מאורי המילה, מה היא מייצגת (בדיבור שלי).... אני לא מגדיר "אהבה"... אני לא מציג עובדות ומחקר... את רואה את ההבדל?.... איך להגיד את זה יותר בפשטות (הרי זאת לא הפעם הראשונה שאני כותב את זה בפורום)?... מה שאני מסביר זה מה הכוונה שלי כשאני אומר X. מה שאני מבקש מהפרטנר לשיחה זה שהוא יגידר מה הכוונה שלו כשהוא אומר X. 2 ההגדרות לא חייבות להיות זהות ואין אחת יותר נכונה מהשניה. אם יש הגדרה משותפת זה יכול לשפר את התקשורת אך זה לא הכרחי... העיקר שכל צד מבין (ברמה סבירה) מה הכוונה של הצד השני כשמשתמשים במילה X..... יש מקרים שעל מנת לשפר את התקשורת 2 הצדדים מחליטים לוותר על המילה X בשיחה מסויימת או לתת לה משמעות זמנית שונה על מנת לשפר את התקשורת ביניהם. אין לי שום צורך או רצון להוכיח שהראייה שלי יותר נכונה, בניגוד אלייך ראיה (פיזית, אנרגטית, ראיית צא'קרות, וכו' וכו' וכו') אף פעם לא מדוייקת. ראיה זו זווית ראיה מסויימת.... מכל זווית רואים משהו אחר או רואים באופן שונה... אך אין ראיה "יותר טובה"... לא נראה לי ששמעת ממני דבר כזה... כל ראיה היא מוגבלת לפחות מבובן אחד... לא את לא צריכה להוכיח את קיומו של מושג, אף אחד גם לא ביקש ממנך, מה שביקשתי זה שתסבירי לי מה הכוונה שלך מאחורי מילה מסויימת, מצד אחד את חושבת שהסברת לי את זה, מצד שני אני עדיין לא מבין... יכול להיות אני מאוד טיפש ותצטרכי להסביר לי כמו לילד מפגר... קיימות מין הסתם גם אופציות אחרות. את לא "צריכה" כלום, את "לא חייבת" לי או לאחרים שום דבר. אם את רוצה לנהל תקשורת איתי (באמצעות מילים כתובות או מעל פה) שנינו אמורים להבין את המילים... ולא לנחש מה השני אומר, או גרוע מזה, להלביש את המושגים של השומע למילים של המדבר.... אני לא קורא לזה תקשורת, אולי את כן. החיים זה משחק, כל מה שמתרחש בחיים זה שטויות.... אל תקחי אותי, את עצמך ואת היקום ברצינות רבה מידיי כעת הכדור אצלך, את יכולה להעביר אותו לצד שלי של המגרש או לרדת לחדר הלבשה... את מחליטה הבחירה שלך עכשיו, כמו תמיד עכשיו כמו תמיד, אני ממתין ופועל צוחק ונהנה גם כי החיים הם אסופה של הבלים וגם כי אני חי. ולרגע אני לא שוכח שהמוות ממתין לי ולא משנה עד כמה אני יהיה יוקש גדול ודגול המוות יוקש יותר טוב מכולנו ביחד.