מה עושים כשבן הזוג מתנגד להחלטה ?

זו לא דרכו של עולם. פעם היה מותר

לבוס ולמפקד להטריד מינית בעבודה ובצבא. היום זה אסור. העולם משתנה, תודה לאל.
אבל עדיין לא הבנתי למה התכוונת כשדיברת על היפה בתבל והקשר להתחלות ברחוב.

unicornus

New member
פתחת מלחמה בכמה חזיתות...

כל מקום אפשר להכיר נשים
בתור בסופר, בים, בבריכה, בעבודה
באוויר בים וביבשה בכל זמן ובכל אתר
אם אזהה אחת שהיא לטעמי, אחת שאני רוצה אותה ולא רק לסקס, אני אגש אליה בלי בושה. בלי לדפוק חשבון ובלי כלום
לא כמו בבון חולה אלא בצורה נחמדה ומכבדת
על ה*** שלי מה חושב העולם ומה יגידו או לא..
אם אני מחפש ואני רוצה זוגיות אני לא צריך ולא מחפש דין וחשבון מאף אחד. ואם אגש לכל אחת מ600 נשים במועדון וכולן יגידו לי "לא" אחת תגיד כן. ואם לא במועדון ליד יש עוד 600 בחורות. אם אני מחפש קשר ולא רק לסקס
מעניין לי את התחת מה כולם חושבים עלי

גם לי מעניין את התחת מה חושבים עליך. מה שמעניין אותי היא

האישה המסכנה שפוגשת ביום כמה וכמה גברים כמוך, שחושבים שעכשיו זה הסיכוי שלהם, ועל ה*** שלהם ופונים אליה - ברחוב, בסופר, בדואר. וכך עובר עליה היום, בניסיון התחמקות (כדי שזה לא יקרה) או בפניות שהיא צריכה לדחות (ואם היית אישה היית יודע שזה גם קצת מפחיד לדחות מישהו שאת מעולם לא פגשת ולא יודעת איך הוא יגיב. זו אחת הסיבות לטלפונים המזויפים שנשים נותנות - אבל זה גם מסוכן כי היא עלולה לפגוש אותו שוב, ואז להצטרך להסביר את העניין).
אם היית הגבר היחיד בעולם - סבבה. לא הייתה לי בעייה להגיד לך לא מדי יום. אבל אתה לא הגבר היחיד. למה אישה צריכה להעביר כך את יומה, או להישאר בבית?

unicornus

New member
את יכולה גם לרדת למיקלט אם זאת הפרשנות שלך

או פשוט לאמר "לא" ולהתקדם
יש מרחק אטומי בין להחמיא ללהטריד מינית
ויש כאלה שעם קרש לא יגעו באישה נשואה
ולא משנה אם היא מלכת יופי, פשוט עקרונות
אבל תקציני..
תראי גבר, תקפצי לשיחים שלא יקלוט אותך
תעשי את עצמך כמו עץ להשתלב ותעברי רמזור אדום בריצה
כדי שחלילה לא ישיגו אותך..
או שפשוט תגידי "לא, זה לא מתאים, אני נשואה"
ואם יש לך בעייה תתרגלי את זה כמה פעמים בבוקר אחרי דאת מצחצחת שיניים.
לא תשני את העולם אני לא אשנה את העולם
קצת פרספקטיבה על דברים והכל מסתדר

כאמור, גם לפני שהייתי נשואה לא הייתי

מעוניינת שגברים יפנו אליי ברחוב, כמו שרבות אחרות לא מעוניינות, אבל הגברים מתקשים להבין ולהפנים - כמו שהם מתקשים להבין שהם לא הגבר היחיד בעולם, ואם מדובר היה רק בהם זו לא בעייה, אבל כשמדובר בחצי מהאוכלוסייה זה כן הופך להיות בעייה.
אני לא צריכה לתרגל משפטי דחייה, אתה צריך לתרגל איפוק - איך לרצות להתחיל עם מישהי ברחוב ולא לעשות את זה. בהצלחה.

unicornus

New member
תעברי קצת אחורה

תקראי פעם ופעמיים ושלוש
בסוף תפנימי
אף גבר לא דופק לך חשבון (בלי לפגוע או לזלזל בל חלילה) לתחושתי את אוהבת להיתבלט, כמו שאת אוהבת להגיד את המילה האחרונה וזאת הסיבה שנופלים עלייך
ותיהני מהשנים האלה שעוד נופלים עלייך עוד 10-15 שנה מהיום את תתגעגעי לזה
בלי להתחסד ובלי לעשות טררם גדול, תגידי לא וזהו
גם אם היית האישה האחרונה בעולם והייתי יודע שאת נשואה לא הייתי מתקרב אלייך בכלל
תיהני מזה כל עוד את יכולה :)
את תמשיכי להגיב אבל אני לא אענה יותר
מיציתי עם הפוסט המשונה הזה
שבת מלכה שתהיה לך !!

אם תקרא אתה קצת אחורה, תראה

שאני בדיוק ההפך מאוהבת להתבלט. אני מתלבשת באופן מאוד לא חושפני, לא מתאפרת ולא נועלת נעלי עקב, ולרוב באמת מצליחה להתחמק מגברים שמתחילים להתקדם לכיווני. אבל זה לא מספיק - זה לא הספיק למשל לנהג האוטובוס שהייתי צריכה לרדת מהאוטובוס שלו והייתי האחרונה - והוא התחיל לדבר איתי (ועוד שאל אם אני קיבוצניקית בגלל הלבוש הצנוע) ולא פתח את הדלת! עד שנופפתי לאחותי שחיכתה לי בתחנה והוא פתח סוף סוף.
לא להאמין לבחורה פה שמטרידים אותה זה הזוי בשרשור שבו הגברים מדגימים בדיוק כמה זה נכון, ואיך לא אכפת להם בכלל איך היא מרגישה.

Berethor

New member
אם אפילו לא להתאפר לא מספיק עוזר, אז תמיד אפשר לנסות בורקה

"הבורקה היא פיסת לבוש אחת המכסה את האשה מהראש ועד הרגליים. בדרך-כלל, גם העיניים מכוסות ברשת שקופה למחצה. לבישת הבורקה היא חלק מהמנהג העתיק של לבישת הרעלה, הדורש את הסתרת הנשים בציבור מעיני הגברים."

[URL]https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%A7%D7%94[/URL]

oneofus

New member
לא נכון !

אף פעם לא היה מותר.
העניין הוא שלא עשו מזה עניין. וזה לא קשור להתחלות.
בסביבה שלי היו בנות שהתייחסו אליהן מצויין, אבל זה לא חוכמה כשאתה ביחידה קרבית...
מאידך כשהמפקד של אישתי בצבא התנכל לה כי אמרה לו לא, היא שלחה אותו לעזאזל.

נראה לי שכדאי שתברר מה אומר

החוק לגבי הטרדה מינית. הטרדה מינית היא לא רק התנכלות כי מישהי אמרה למישהו לא. מספיק שהבוס ינסה להתחיל איתה או יעיר משהו לגבי הגוף האטרקטיבי שלה מספר פעמים כדי שזו תהיה הטרדה. לא צריכה להיות שום התנכלות וגם לא בקשה למין. הנקודה היא שנשים צריכות להיות חופשיות לבוא למקום העבודה ולעבוד בדיוק כמו גברים. כמו שאתה לא חושש שהבוס שלך יתחיל איתך או יגיד לך כמה אתה חתיך, גם אישה לא צריכה לחשוש. ובעבר זה בהחלט היה מקובל ולא ראו בזה משהו פסול (בעיקר הגברים לא ראו).
גם אונס ועבדות היו מקובלים פעם. זה לא אומר שלא צריך היה לשנות את זה.
והנורמה גם משתנה בין מדינות ואזורים. מאוד התביישתי כשקרובת משפחה הולנדית סיפרה על החוויות שלה בישראל מבחינת היחס של גברים אליה כשהיא מתהלכת ברחוב. אתה יכול לגגל, אגב, ולמצוא את הסרטים שצולמו בנימוק יורק, קהיר וישראל של מה קורה לבחורה שהולכת ברחוב, לעומת מה שקורה לה בניו זילנד. אפשר להתחיל פה http://mobile.mako.co.il/women-fitness/Article-4bfa39a50a48941006.htm.

oneofus

New member
ראיתי את השטות שקישרת

ולא זה הנושא שלנו.

יתר על כן לו הייתי מתיחס ברצינות אליו הוא היה שומט את הבסיס לטיעוניך. שהרי כל בר דעת מבין את ההבדל בין התחלה עם בחורה לבין הצקה (שגם מותרת רק עד דרגה מסויימת).

גם הצקה מותרת, מה? מצוין. לדעתי כל בר דעת

צריך להבין שזה לא בסדר שאישה לא יכולה לצאת לרחוב בלי שגברים יראו בזה סימן שמותר להתחיל איתה (כי אחרת היא הייתה נשארת בבית כמו אותה יפה בתבל מסכנה). אבל או שלא כל בר דעת מבין את זה, או שחלק גדול מהגברים חסרי דעת.
זה לא שומט את הבסיס לטיעוניי - זה מראה מה זה להיות בחורה, שעושה את המקסימום כדי שלא יחשבו שהיא מעוניינת - היא אפילו הולכת ולא נעצרת - לא מאפשרת לפתוח בשיחה על השעה או על האוטובוס או על אם יש לה סיגריה - ובכל זאת הגברים לא מוותרים, וחייבים לזרוק מילה. זה פשוט איום. ואתם ממשיכים להיות אטומים ולא להבין. ממשיכים לחשוב שזו הזכות שלכם להתחיל עם כל אישה שלא ספונה בביתה.
פעם התחילו איתי ברכבת כשישבתי וקראתי ספר על שפת C! זאת הייתה האמתלה. אתה קולט? ואין לי איך לברוח אפילו. אסור לי לקרוא ספר (ולא משנה איזה) כי זה סימן ברור שאני מעוניינת שיתחילו איתי, נכון? (וגם אם יציקו לי זה בסדר, כמובן - אבל רק עד דרגה מסוימת. ולמה? כי אני אישה והם גברים? וזו דרכו של עולם? ואיש הישר בעיניו יעשה? הזוי פשוט).
רכבת זה לא מקום לגיטימי. רחוב זה לא מקום לגיטימי. אישה צריכה את החופש ללכת ברחוב בלי הטרדות, ובלי התחלות, ובלי כלום.

oneofus

New member
איש הישר בעיניו יעשה

חיזור הוא משהו סטטיסטי. זכותו של כל אחד לעשות כרצונו.
מותר לך לקרוא ספר על C וזה אחלה נושא להתחיל שיחה עם בחורה.
יותר מרומן אחד התחיל בספריה ...
לא מתאים לך - תגידי תודה אני לא מעוניינת, יש לי חבר, אני עסוקה, או תתקשר אלי בעוד שנה...
לא מעניין אותי מה את חושבת. אם ציפי חוטובלי התחילו 300 איש לפי טענתה, מה את חושבת הם הכירו במכולת?
זו דרכו של עולם אם טוב לך או לא.
אני מחפש את המהדורה הראשונה של קרניגהם וריצ'י - למרות שנכנס Cו++ C# עדיין אלה הפקודות הבסיסיות.
להתחיל עם בנות - זו דרכו של עולם. שידוכים זה לא במגזר שלנו.
אני תציד אומר שאם היה לי שקל על כל אחת שאמרה לי לא הייתי אדם מאוד עשיר. לו עוד אחת הייתה אומרת לי לא, ביל גיטס היה מנקה אצלי את השרותים...

אכן, גם בספרייה הפריעו לי, וגם זה היה מעצבן מאוד.

אני מבינה שלא מעניין אותך מה אני חושבת ומה אני מרגישה, ומה חשבה והרגישה כל אחת מהמיליארדיות שאמרו לך לא - ולא רק לך, אלא לכל הגברים שחושבים כמוך, ושנאלצו להעביר את חייהן במפגשים לא נעימים עם טיפוסים כמוך. איזה עיוורון כלפי הצד השני. פשוט לא ייאמן.
אני מקווה שנשאיר מקום נעים יותר לדור הבא, נקי מגברים שחושבים ומתנהגים כמוך.

oneofus

New member
תרשי לי להרגיע אותך

אני אומנם לא מכיר בנות שהעבירו את חייהן במפגשים לא נעימים, אבל כנראה שאת מוכשרת במיוחד או עם הפרעה כלשהיא.
לגבי אני רואה מצויין , ואין לי ספק שזו את שחיה בהכחשה.
הדור הבא שאני מגדל - מתחיל עם בנות ומצפה שבנים יתחילו איתו!
לגבי גברים כמוני. אני אמשיך להסתובב כאן אי"ה עוד שנים רבות. עם זאת כיוון שמצאתי את בחירת ליבי
לפני יותר מ 30 שנה - אני לא מתחיל עם נשים.

הסרט שצפית בו לא הכיל מפגשים לא נעימים להערכתך?

הכל היה סבבה, ותשמח אם כך יעברו על בתך חייה? (או ימשיכו לעבור, כי אני מניחה שבתך כבר בוגרת). כל הבחורות הללו בסרטונים (פרט לזאת בניו זילנד, שם הגברים מתנהגים אחרת) הן מוכשרות במיוחד או עם הפרעה כלשהי? באמת לא היה מפריע לך לעבור כך את חייך, לו היית במקומן של אותן נשים (ובמקום כל אותן נשים שחוות דברים דומים, אבל פשוט לא צילמו סרטון...)?

oneofus

New member
עברתי את הגיל שבו סרט מגמתי וערוך משפיע עלי

כלל גדול במחקר הוא שהתוצאה תואמת את מטרת החוקר.
וזה בדיוק מה שה"סרטים" הללו עושים
לא ראיתי הרבה גברים ניגשים לנשים בתל ברוך וגם לא בחוף הכרמל.
אני מסתובב 15 שנים במקומות ציבוריים קניונים בתי קפה ורחובות
יש שם גם נשים - ולא ראיתי שום דבר ממה שאת כותבת עליו.
את חיה בסרט !
לו היית קוראת בבלוג שלי היית יודעת בת כמה הבת שלי.
וכל יום מישהו מתחיל איתה , והרבה בנים היו רוצים אותה בתור חברה!
היא קובעת DATE או נהנית מהחיזור וממשיכה הלאה.

אם גברים היו מתחילים איתה ברחוב, זה היה מקובל עליך?

היא יוצאת עם אנשים שהיא לא מכירה ופגשה ברחוב? וזה לא מדאיג אותך? שוב, אנחנו לא מדברים על נערים שהיא מכירה - אלא על זרים ברחוב. אתה לא רואה גברים ניגשים כי אתה עיוור. אתה עיוור למה שקורה סביבך, עיוור לנשים המתחמקות, עיוור לנשים שלא מצליחות להתחמק - וגם כשמביאים לך הוכחות אתה עוצם עיניים ולא מאמין. זה לא יכול להיות. זה ערוך. וכל מי שמדברת על זה משקרת. זה נהדר לנשים שגברים חושבים שכל מקום כשר להתחלה איתן. הן נהנות מזה ואוהבות את זה וזה משמח אותן. ברחוב? מעולה. ברכבת? סבבה. במעלית? אחלה. כל מקום הוא ראוי. כל מקום הוא טוב. וגם הצקות זה סבבה. הכל טוב.

למעלה