מה עושים כשבן הזוג מתנגד להחלטה ?

oneofus

New member
נערים שהבת שלי לא מכירה לפעמים מתחילים איתה ברחוב

ככה היה עם חבר 1 2 3 , לאחרים היא אמרה לא .
ואת נראית לי מסובבת קצת, מאוד לא בעניינים. איפה לעזאזל את רוצה שיכירו
לא, אני לא עיוור זו את שמפנטזת! להתחיל עם בחורה זו רומנטיקה במיטבה! אפילו אם היא אומרת שאינה מעונינת
בפורום "חבל שנשארנו בבית?" או בקבוצת תמיכה "איך לא פגשתי את אהבת חיי?"
אין כמו מראה עינים!
קוראים לזה פרומון.
ואני עדיין מחפש את קארניגהם וריצ'י מהדורה ראשונה לאוסף שלי.
בת 35 בלי משפחה, 5 שנים בתפוז והבלוג שלך ריק
תתעוררי ! זה לא אני , זו את !

אני בטוחה שמאוד נעים לה כשגברים

פונים אליה ברחוב כשהיא הולכת לבד.
ואני נשואה, עם שלושה ילדים, אני לא בת 35 אלא סתם שמתי גיל כלשהו (אגב, השם שלי גם לא באמת חייבתלהגיב...), ואין לי בלוג. פגשתי את אהבת חיי - אבל כמו רובה הגדול של האוכלוסיה, ואני מניחה שגם אתה, זה לא היה ברחוב.

oneofus

New member
כתבתי נערים והתכוונתי לזה

גברים לא מתחילים עם ילדות.
אם הגיל שכתבת לא נכון, אין סיבה להאמין לך בשום טענה אחרת
גם השם שלי לא oneofus אלא ניק שבחרתי . אבל כל הפרטים שאני מתאר - נכונים.
את אשתי אגב פגשתי בתחנת אוטובוס ...

איזה קשקוש. רבים מכניסים גיל אקראי או

נותנים לו להישאר מה שהמערכת בוחרת - זה משהו אופציונלי.. אכן ה"עולם שלי" לא מכיל פרטים עליי, אלא אני כותבת בפורומים את הפרטים הרלבנטיים לדיון - וגם במקרה שלי כל הפרטים שאני מתארת נכונים. את הגיל אני לא חושפת, גם מטעמי אאוטינג (חשפתי מספיק פרטים בפורומים השונים שאפשרו לאחדים לגלות את זהותי - אני לא רוצה להרבות באאוטינג עצמי...), וזו זכותי המלאה.

כתבת נערים, אבל הבת שלך לא בוחרת מי ייגש אליה ברחוב. ניגש מי שרוצה.

אם את אשתך פגשת בתחנת אוטובוס אני מבינה למה כל כך חשוב לך שהעניין הזה יימשך. ואולי זה מסביר גם למה מחמיא לה עד היום שגברים פונים אליה ברחוב. היא כנראה באמת מאלה שאוהבות את זה. מעניין אם עכשיו היא מתחרטת
סתם סתם...
אני, כאמור, לא מכירה אף אחד שפגש כך את אשתו. דברים משתנים, כנראה. וטוב שכך.

oneofus

New member
יתכן שעולמך שונה מעולמי.

לגבי גיל אקראי - רבים אולי מכניסים, אבל את הכנסת, לא בגלל אאוטינג כי הבלוג שלך ריק, אלא כי את רוצה להסתיר. (התנהגות כזו ניתן למצוא אצל אנשים דתיים, שמפחדים מסביבתם, או אצל אנשים שרגילים לכופף ...)
אני אסביר לך אחת ולתמיד משהו שאינך מסוגלת להבין כי משהו אצלך בחינוך שונה מאחרים!

&&&& גברים לא ניגשים לנערות $$$$$$$$$$
נערים כן.

גברים ניגשים לנשים. נשים היום אינן פסיביות יותר. נגמר POOR LITTLE ME !
הן שוות לגברים וגם מגודלות באותה צורה , בחברה בה יש בנים ובנות יחד. הן לא שונות.
הן יכולות לישון אצל חברים בנים או בנות גם כשאין שום דבר רומנטי. נניח כשלומדים עד מאוחר.
ויכולות לישון אצל החבר אם הן חושבות לנכון.
לדוגמא בתי התותחית לומדת באוניברסיטה עם ידיד שהיא מכירה הרבה זמן. היום היא הלכה ללמוד אצלו מתמטיקה דיסקרטית .ב 2 בלילה כשיסימו היא לא תחזור הביתה, אלא תישן אצלו! ומחר הם ילכו לאוניברסיטה יחד. היא בוחרת מי יהיו חבריה. לדוגמא לבחור החמד הזה היא הבהירה שהם לא "חברים" רק לומדים יחד.
וזה לא אומר שלא מתחילים איתה. (למזלה את היופי היא קיבלה מאשתי ואת האסרטיביות - מאימא שלי אני חושב ...)

איפה את היכרת בנים? בטח היו כמה וכמה? בטוח שזה לא קרה בלי פרסום ושיווק!

כאמור, כתבתי הרבה פרטים לגבי עצמי

בפורומים השונים. הרבה מאוד. מי שמכיר אותי יזהה אותי בוודאות - אבל יש גם מי שלא מכיר אותי וכבר הצליח למצוא מי אני לפי הפרטים שמסרתי.

גברים ניגשים לנשים - וזה מפריע לנשים! זה מפריע למהלך התקין של יומן. הן לא חופשיות ללכת לאן שהן רוצות ולהסתכל לאן שהן רוצות כמו גברים. הן צריכות להשתמש ב"אסטרטגיות" כדי שיגשו אליהן כמה שפחות גברים, וגם באסטרטגיות לדחיית אותם אלה שבכל זאת הצליחו ללכוד אותן בלי שתהיה להן אפשרות לברוח (תחנת אוטובוס זו דוגמא טובה, אם כי רכבת ומעלית דוגמאות טובות יותר - ואם היית קורא פה בשרשור היית רואה גם דוגמא של נהג אוטובוס שלא נתן לי לצאת מהאוטובוס שלו! ).

לגבי בתך והידיד שלה - בוא נאמר שאני במקומך הייתי אומרת לה כמה מילים לגבי הזהירות שהיא צריכה לנקוט בה, גם אחרי שהיא "מבהירה" דברים כאלה ואחרים.

איפה אני היכרתי בנים? במסגרות השונות שהייתי בהן (לימודים, חוגים, צבא, עבודה). את הגברים שהצליחו לגשת אליי ברחוב או במקומות ציבוריים דחיתי תמיד, ולא משנה כמה אטרקטיביים פיזית הם היו. אני לא אגיד שלא מעיק לדחות גם את הגברים במסגרות - אבל לפחות מדובר בכמות סבירה של אנשים שלא מתחלפים לעיתים קרובות, כך שדוחים אותם ואז ממשיכים הלאה.

oneofus

New member
אני לא מכיר נשים שמפריע להן שמתחילים איתן!

המילה "ללכוד" משמשת במובן שנשים משתמשות על גברים.
נהג שלא נתו לך לצאת מהאוטובוס הוא משהו שלא הופיע מעולם בעיתונות - פני למשטרה. אנחנו לא מדברים על פושעים, אם כי לפי מה שנראה לי עד עכשיו את ממציאה.
דחית גברים במקומות ציבוריים כי? ... יש הרבה אחרות שזכו באהבת חייהן דווקא כך.

ולגבי הבת שלי - מספיק שהיא מקפידה על הכללים - לא אכפת לי מהשאר. אולי זו הסיבה שיש לי ילדה עצמאית תותחית ואסרטיבית. את כל מי שהיא איתו, חבר או ידיד חברה או חבר של חבר. אני מכיר.
כשיש מסיבה - זה תמיד עם חברים שאני מכיר היטב.
לגבי "שמרנות" אם לזה התכוונת - זה עוד יגיע . זה יקח זמן. ואין לי בעייה עם זה .אבל זה בתחום האחריות של אשתי, שהיא הרבה פחות יורמית ממני.

עם כמה נשים ניהלת דיון בנושא?

הבנתי, אשתך אוהבת את זה. וחוץ ממנה, מה אתה יודע על הגישה של שאר הנשים היום בנושא? מהסרטונים אתה מתעלם כי הם ערוכים, מהדברים שלי אתה מתעלם כי אני חריגה או משקרת או לא יודעת מה. הנה קישור לאתר רלבנטי http://israel.ihollaback.org/ שכמובן מלא בנשים שמעמידות פנים ומשקרות.

דחיתי גברים במקומות ציבוריים כי (א) זה לא מקובל עליי שיתחילו איתי במקומות כאלה, כי (ב) אני לא יודעת עליהם כלום, וכמו שתיארתי פה בשרשור אני גם לא מתעניינת באנשים בגלל המראה שלהם, אלא רק אחרי שאני יודעת מי הם ומה הם. המראה הוא פקטור שישפיע על אם אמשך אל מישהו כבן זוג (וגם אז זה צריך להיות מראה שמוצא חן בעיניי - לא אכפת לי אם זה מראה שמוצא חן בעיני אחרות או לא), אבל קודם כל אני צריכה לדעת מי הוא.
המחיר שנשים משלמות בגלל המעטות (לא הרבות !) שזכו באהבת חייהן דווקא כך הוא יקר מדי בעיניי. שהנשים הללו ימצאו דרך אחרת למצוא גבר, וששאר הנשים תוכלנה להתהלך ברחוב בדיוק באותה חופשיות כמו גברים.

לגבי הבת שלך - לא, לא מספיק שהיא מקפידה על הכללים. גם הבחור צריך להקפיד - ופה נכנסת הזהירות שלה. עדיף שתמעט בשינה אצל בנים, גם אם היא "הבהירה" להם שלא יקרה כלום.

oneofus

New member
בוקר טוב. נקדיש לך 10 דקות הבוקר כדי לענות לך עניינית

1) האתר שהפנית אליו מדבר על מעשים פליליים ולא על התחלות/ רומנטיקה. ומחזק את דברי .
2) לא ראיתי שם כלום על מישהי שכותבת "היום התחיל איתי בחור נחמד"
https://www.youtube.com/watch?v=DT-89QqU_ow
3) לא מקובל עליך? הרי המראה חשוב לך , לא נדרשת להתחתן איתו ברגע שראית אותו. אם יצא מזה דייט - תוכלי לברר בדייט. לא עשית - נ. שלך פיספסת הזדמנות. לא משהו שנשים עושות בקלות.
4) נשים הולכות בחופשיות - זה הכל בראש שלך!
5) בשביל אהבה אנשים ילכו לסוף העולם , וכשהמזל מגיע , רק טיפש יזרוק אותו.
6) יתכן שיש לך הפרעהבעניין הזה.
7) לגבי הבת שלי. הסיבה להבהרה של חברים / ידידים היא לא מינית אלא עניינית- שהבחור לא יפתח ציפיות. אין לי ספק שיבוא יום והיא תחלל את כבודו של עלם חמודות. אבל זה עוד רחוק !
8) כיוון שהסביבה בה גדלה בתי אינה צרת אופקים חלילה אלא פלורליסטית חילונית, ולא סביבה בה נושאים כמו המין השני, הוא טאבו או הפרדה - היא מורגלת בעבודה עם בנים.
9) כאשר ילד מופרע ניסה לגעת בה בבי"ס בשנה שעברה - הוא חטף סטירה מצלצלת מול כל חבריו.
10 ) בתוך מעטפת של בתי היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה כל עוד בטחונה הפיזי או הנפשי נשמר.
נושאים כמו מתי את הולכת לאן , עם מי , מתי את חוזרת, ואיך את חוזרת + הודעה על כל שינוי הם המעטפת הפיסית. את החברים (והחברות כמובן) אנו מכירים לא מהיום, הם בני בית כאן. ההורים מסיעים ולפעמים מחזירים, או קוי הלילה שעובדים עד 5 בבוקר. כל עוד הבת שלי לומדת (90% מהזמן... ) היא חייבת לבלות. זה הגיל ! ההורמונים משתוללים....
11) ועכשיו כשהכל ברור, תסתכלי שוב על עצמך, על ילדיך, האם כשית את הנדרש כדי לגרןם לפיתוחם השיכלי הנפשי? האם את מנסה לקבוע להם דרך חיים או מסתפקת ב "ראה וקדש"
12) מזוית הראיה המאוד משונה שלך - בעיני - משהו אצלך נשאר 20 שנה אחורה.אנחנו בעולם אחר היום בתרבות שונה. ערביה לא הייתה יוצאת בלי אחיה ש"ישמור" או דוד. חרדים מחתנים מהר כדי שלא יתפתחו. ורוסים מתחילים מוקדם (יש לנו מכירים שהאימא עשתה את הבת בגיל 14 ... והסבא והסבתא מגדלים אותה לתפארת כמו עוד אחות). אנחנו מגדלים את ילדינו כך שיוכלו לבחור. לצורך זה נועדה המעטפת שהוגדרה ל 3 ילדי ורק עליה אני לא מוותר.
בוקר טוב זה לקח חצי שעה ואני מאחר...
.

מציעה לך לקרוא שוב את הדף שהפניתי אליו.

הוא ממש לא מדבר רק על מעשים פליליים. קרא קצת יותר בעיון.
ברור שאף אחת לא כותבת שהבחור שהתחיל איתה נחמד. עצם הפנייה ברחוב היא כבר מעשה לא נחמד - (ומי שחושבת שזה נחמד, כמו אשתך, מן הסתם לא תכתוב על זה באתר).
אבל ברור שלעולם לא תקלוט את המסר, ולא משנה מה אני ועוד רבות נכתוב ונגיד.
כאמור, נקווה שהדור הבא יהיה מוצלח יותר.

ולא נראה לי שהייתי מוצאת מישהו מוצלח יותר מבעלי, כך שאתה לא צריך לדאוג לי ולהזדמנויות שפספסתי. אבל תודה.

oneofus

New member
קראתי שוב

לא כולנו מחונכים אבל אנו חלוקים על הפניה ברחוב
את טועה ומטעה. מנסה ליצור מציאות שאינה קיימת עבור אחרים.
דוקא מהתגובה שלך "אני ועוד רבות" אפשר להסיק שאת מחפשת "מיליה"
זה לא יקרה , את שייכת למיעוט שבמיעוט או בעלת הפרעה חברתית. מצטער זו דעתי.
לגבי בעלך. אני שמח שאת מרוצה.אבל כיוון שהאוייב של הטוב הוא טוב יותר מחד, והסתפקות במה שיש היא תכונה מגונה בימינו (פעם לא !) אין לי ספק שבזמן שפגשת אותו לא היו לך אופציות טובות יותר על השולחן. ובחרת במנ שנראה לך טוב מספיק.
וכאן בעצם אני מקבל את מה שכתבת "לא נראה לי שהייתי מוצאת ..." זה הגיוני אם פסלת מיליון אחרים על הסף. המבחר שלך היה קטן יותר.

אולי אתה לא קורא כל כך טוב.

קרא, לדוגמא, את "רק אם תהיי ילדה טובה", את " למה אני צריכה לחייך?", ואת "לגבר אחר הוא בחיים לא היה אומר דבר כזה".

ולקינוח אתה יכול לקרוא גם את "מי אתה בכלל שתרים עליי את הקול יא חתיכת אפס" שאמנם כולל נגיעה, אבל הגבר יכול היה להגיב בצורה דומה גם אם היא הייתה דוחה אותו קודם לכן, ובעצם מבטא במילים ברורות את מה שאתה חושב - שכולן בעצם מתות שיתחילו איתן ברחוב ורק "משחקות אותה פמיניסטיות" ו"מי הן בכלל" שיהיה מותר להן בכלל להביע מורת רוח מהעניין הזה.

לגבי בעלי, תכונה שמאוד חשובה לי בגבר היא חוכמה רבה. לשמחתי לא הייתי צריכה לבדוק מיליון גברים, כי גופים אחרים מיינו אותם עבורי (כמו צה"ל) - במוצלח מביניהם (שילוב של חוכמה, מראה ואופי) התאהבתי, ולשמחתי גם הוא בי (אחרי שהיינו ידידים תקופה קצרה) ואיתו התחתנתי. מאוד פשוט.
אבל מה שאתה מתאר הוא באמת בעייה של הדור הנוכחי, שתמיד חושב שמשהו מוצלח יותר מחכה מעבר לפינה, ומתקשה למצוא בן זוג להקים איתו משפחה - וגם כשהוא מוצא מרגיש שהוא התפשר כי הוא הרי לא בדק מיליון אחרים (שנמצאים מרחק הקלקה ממנו) - ובכלל למה דווקא בארץ? אולי יש גבר מוצלח יותר בעולם? או שמחכה כל כך הרבה זמן עד שהאופציות כבר באמת מצטמצמות ובאמת יש צורך להתפשר על מישהו שלא היית רוצה במצב אחר, ובעצם די לא מתאים לך (ובשני המקרים פעמים רבות מתגרשים בהמשך). זו ממש בעייה בדור הזה.

oneofus

New member
זה בדיוק מה שהתכוונתי

אנשים גסי רוח יש בכל מקום והשפה | מי אתה בכלל שתרים עליי את הקול יא חתיכת אפס| היא לא שפה של POOR LITTLE ME. אלא של בחורה אסרטיבית שבקלות הייתה יכולה להיות בן.
לגבי מיון של גברים עבורך - צר לי עליך ואני באמת מרחם עליך מכל ליבי. היכולת לתקשר לחזר ולהיות מחוזר היא חלק של גיל ההתבגרות.
כמו שאמרתי לגדול: עד שמישהי שאהבת לא תזרוק אוצך - לא תהיה גבר.
לגבי חוכמה - אני בטוח שמצאת את הגבר הנכון.
אני אישית מכיר אנשים שחוכמתם עולה לאין שיעור על שלי - והם גלמודים. וזה לא שאני אהבל. יש לי 149 IQ 3 תארים ורזומה מהמם! ועדין למרות שעש לי זיכרון צילומי ואני קורא דף ב20 שניות אני לא מגיע לקרסוליהם . ואני מכיר אחד או שנים כאלה 30 ו40 שנה ....

שם המשחק בעיני הוא כימיה !

ג'יזס. העניין הוא שהמצב הלא נורמלי

הוא שגברים חושבים שהם יכולים להתחיל עם בחורות ו"להחמיא" להן בכל מקום ובכל מצב. ידעתי שתתפס דווקא למקרה האחרון, ולאיך שהיא הגיבה. אבל מה שמשנה הוא מה שהוא עשה, ולא איך היא הגיבה. למה היא צריכה בכלל להיות בסיטואציה כזאת? למה היא לא יכולה לשבת בתחנה בשקט, בלי שהוא יטריד אותה? וכמו שאתה רואה משלושת המקרים הראשונים - מה שאתה היית תופס כבסדר גמור, הנשים תופסות אחרת לגמרי.

לגבי החיזור - אלוהים אדירים. אתה לא מבין שדיברתי רק על איך מצאתי את בעלי? הוא לא הגבר היחיד שיצאתי איתו, וחיזרו אחריי. אני לא צריכה לצאת עם גברים שאני פוגשת ברחוב כדי לצאת עם גברים... וכן, הוא יותר אינטליגנטי גם ממך. בזה אין ספק... כל אחד ומה שמושך אותו. אצלי חלק מהמשיכה היא לחוכמה, מה לעשות? אנשים טיפשים משעממים אותי, ולא הייתי רוצה להעביר את חיי עם מישהו כזה, גם אלמלא זה היה חלק מהמשיכה אצלי. זה פשוט משעמם.

oneofus

New member
ךא קוראים לי ישו

גברים לא "חושבים" הם עושים. הם לצעאנו היוזמים . אנחנו דיברנו על להתחיל לא להטריד
לגבי האתר ההוא כבר סיכמנו שהוא מתאר מקרים קיצונים.
אני יכול להסיק מה שאני רוצה- את לא חייבת להסכים.
לגביך- את מצאת בעל במקום א. יופי!
האם נשים מחפשות רק בעל? זו סטיגמא ארכאית ונשים מודרניות תתקוממנה למשמע ההגדרה הזו.
יתר על כן. האם רק המטרה חשובה או שגם הדרך?
לגבי בעלך - אין לי ספק שהוא גבר שבגברים וחכם ממני לאין שיעור. תמיד יש לי ממי ללמוד.
העבודה שלי היא ברובה מחקר ולימוד ולכן אני מעריך ידע.
במה האיש עוסק?

הדרך היא החשובה, קרי מי שלא יצאה עם מישהו שהתחיל איתה ברחוב

החיים שלה הם פספוס אחד גדול?

בעלי מתמטיקאי.

oneofus

New member
מי שלא יצאה עם מישהו נחמד שהתחיל איתה

הפסידה אופציות.
לצערי אחד מהתארים של בני הוא במתמטיקה...
הוא עשה 3 ב 3 שהעם בטכניון עם ממוצע 94.5

וואו, אז חבל שלא התחתנתי איתו.

פחחח...
לפי קו החשיבה שלך, מי שלא רשומה לאתר היכרויות (סליחה, לכל אתרי ההיכרויות שיש...) ויוצאת עם כל מי שמעוניין גם הפסידה אופציות. וברגע שהיא התחתנה ויצאה מאתר ההיכרויות, היא גם הפסידה את כל האופציות. פשוט חיים מבוזבזים, מה אני אגיד לך. צריך פשוט לצאת עם כל מי שמוכן עד שמתים. רק אלה חיים ששווה לחיות אותם - כי אחרת מי יודע אילו אופציות פספסת...

כלומר, אתה אשכרה חושב שעד שמישהי לא מיצתה

את כל מאגרי ההיכרויות ויצאה עם כל מי שהיא מעוניינת בו, החיים שלה הם פספוס אחד גדול?

למעלה