מה עושים כשבן הזוג מתנגד להחלטה ?

oneofus

New member
אין לי ספק שעמדת ראשונה בתור ליופי....

תמיד אפשר להסתפק במצוי.
ביום שתקני עגבניות בשוק בעינים עצומות עם כפפות איגרוף תביני את המושג "מבחר"
למדתי עלייך שהחיים שלך תלויים בשידוך ...
זה לא כך. אנו לא חיים למען שום מטרה פרט לחיים עצמם.

אני חושב שבנקודה הזו מיצינו את חילוקי הדעות והגענו למסקנה שעש הבדל בין 1899 1999 ו 2015 ביחסו של העולם לנשים.
צאי מהטיפשות - נשים שוות לגברים. הסיגנון שלהן שונה אך המטרות זהות. ואני אישית לא מכיר גבר שיעמוד בפני אישה נחושה!

אין לי שמץ של מושג מה אמרת פה. באיזה מובן החיים שלי תלויים

בשידוך? איזה שידוך? לא חיים למען שום מטרה, אבל המטרות של נשים זהות לאלה של גברים? אילו מטרות, אם אין מטרה?

oneofus

New member
השלימי את המשפט

"אם תשלח חמור לאוניברסיטה , אחרי 10 שנים הוא יצא חמור מלומד" = טרי פראצ'ט.
חפשי מישהו שיסביר לך, שעמדה ראשונה בתור ליופי ...

אם ניסית להגיד לגבי המטרות השוות

שגברים ונשים מתייחסים היום בדיוק באותה צורה למין, זה לא נכון ולא יהיה נכון עד שהגבר ייכנס להריון כמו האישה או עד שימציאו אמצעי מניעה בטוח במאה אחוז (אבל הפיך ולא פוגע בגוף, כמובן). כל עוד יש סיכוי שהאישה תיכנס להריון מיחסי מין, היא תמיד תבחר את בני הזוג שלה בקפידה (בין אם אחר כך היא כן או לא מוכנה להפיל - גם זו פגיעה בגוף ואולי בפוריות העתידית), הרבה יותר מהגבר. יש דרכים לגרום לנשים להתעלם מההשלכות של יחסי מין, אבל הן כוללות שימוש בחומרים כאלה ואחרים שמשבשים את היכולת שלהן לקבל החלטות...

oneofus

New member
את מתמטיקאית כמו שאני קוגלגר

רמז: עמדת ראשונה בתור ליופי .....

במובן מסוים אתה צודק, כי

אחרי התואר השני ועבודה כאלגוריתמיקאית, עברתי תחום ועכשיו אני עושה דוקטורט במדעי המוח (התואר הראשון שלי הוא במתמטיקה ופיסיקה, השני במתמטיקה, וגם עסקתי בפיתוח תוכנה ובאלגוריתמיקה, כאמור).
כך שאני מתמטיקאית בהכשרתי ועסקתי בכך בעבר, אבל העיסוק שלי כרגע הוא אחר.
עכשיו אשמח לשמוע על הכשרתך כקוגלגר ועל עברך המקצועי בתחום

oneofus

New member
לא נראה לי.

לא מאמין למי שלא יודעת לפתור משוואה בנעלם אחד .(שזה בעצם מה שקיבלת 3 פעמים במהלך השיחות שלנו.)
אלגוריתמיקה כתבת? יש לי ספק אם את יודעת לעשות מיון BRUT FORCE.

להתעלם ממשהו

לא מעיד על כך שאתה לא מבין אותו. הדעה שלך על האינטליגנציה שלי לא מעניינת אותי, מן הסתם. ולמה בדיוק שתעניין אותי? כבר הגענו הרי למסקנה לגבי היכולת של המוח שלך לקלוט מידע מבחוץ. אם היא פעם הייתה קיימת (לא יודעת מה היה פעם) עכשיו היא כבר לא. כאמור, נחכה לדור הבא.

oneofus

New member
גילית לי את סודך...

כשמשהו לא מתאים לך את בורחת, לא מתמודדת.
המוח שלי גברתי מגיב ומתמודד יום יום.
דעתי לא מעניינת אותך, רק מה שאת חושבת נכון. העובדות אף פעם לא יבלבלו אותך.
תמשיכי כך, להדחיק לברוח ולספר סיפורים.
לא מאמין לך ב כלום.

ממה בדיוק ברחתי?

דעתך על האינטליגנציה שלי אמורה לעניין אותי? וכי למה? לכל יתר הדברים שלך הגבתי בענייניות. אתה, לעומת זאת, רק חזרת על התפיסות המיושנות שלך, ועוד כשנדמה לך שאתה הוא זה שמייצג את רוח הקידמה ושקלט את הדור החדש. אתה אפילו לא מבין עד כמה אתה לא. עצם התפיסה שרק גבר מתחיל עם אישה היא כשלעצמה מיושנת מאוד. אתה לא תבין שהעולם השתנה ואיך, ולא תשתנה בעצמך, אבל, כאמור, זה לא ממש משנה. העולם מתקדם בלי לשכנע את הדורות הקודמים שהוא צודק - משימה שהייתה מאז ומתמיד קרוב לבלתי אפשרית. שינוי הוא אפשרי בהחלט. לשכנע את הדור הקודם זה בעיקר בזבוז מיותר של אנרגיה. אפשר פשוט להתקדם בלעדיהם וזהו.

למען הסר ספק, גם נשים לא צריכות להתחיל

עם גברים ברחוב או בתחבורה ציבורית או בסופר. גם לגברים אותה זכות להתהלך במרחב. הן יכולות להתחיל איתם בכל אותם מקומות ודרכים שלגברים סביר להתחיל עם נשים. במובן הזה אין הבדל בין המינים. כמות הגברים שהן תתחלנה איתם והשיקולים שלהן בבחירת הגברים, כאמור, כן יהיו שונים.

ולגבי הבת שלך - הבעייה היא בדיוק

ההורמונים המשתוללים. לא שלה - של זה שהיא ישנה אצלו. דווקא אם היא הייתה חברה שלו או מעוניינת בו באופן הזה זו לא הייתה בעייה (כלומר, החל מהשלב שבו היא פעילה מינית). אבל כשהיא לא מעוניינת בו עדיף פשוט לא להיכנס למצבים כאלה במקום לסמוך על כך ששום דבר לא יקרה ולהיפגע אם כן קורה משהו. גם אני למדתי ועבדתי עד לאחרונה במסגרות שהיה בהן רוב גברי. ולא הייתה שום סיבה לישון אצלם, ואם גם עבורה זה לא ממש הכרחי, פשוט כדאי שהיא תימנע מכך. אחרי מעשה כבר לא ישנה כמה טוב היכרתם את הבחור.
אני לא אומרת לך לאסור את זה עליה - אלא שכדאי (עדיף לאשתך) לשוחח איתה בנושא ולייעץ לה לשמור על עצמה, גם אם לפעמים נוח יותר להישאר לישון.

oneofus

New member
שטות מוחלטת שמראה על חוסר הבנה

המילה "תפגע" היא סלנג של עבריינים !
מה את מעדיפה - לבוא הבית ב 2 בלילה וללכת ברגל חצי שעה לפחות כשאת עיפה , או לישון ולקום רעננה למחרת?

ועכשיו לו היית אם - מה היית מעדיפה?

בטיחות מעל הכל.
הביטוי "לשמור על עצמה" מתאים לחייל, לא לילדה או בחורה.
לך לא הייתה סיבה לישון, אבל הילדים שלי רגילים מגיל קטן לישון בחוץ וטני לא חושב שזה ישתנה.
גם כשהגדול יצא עם מישהי והיא הזמינה אותו לישון אצלה כיוון שכבר לא היו אוטובוסים. זה היה לישון ! לא משהו אחר.

במקרה ככמט שאתה מתאר בהתחלה

הייתי מעדיפה שילמדו אצלי (אם מדובר בלימודים) ואם יש צורך להישאר לישון שהוא יישאר ולא להפך (ואז הייתי מסדרת לו לינה בחדר אחר). אם אין אפשרות, וגם אין מי שיסיע - הייתי מעדיפה לקחת מונית.

oneofus

New member
למה?

לא ברור לי. מאידך זו העדפה שלך ולא של ילדה בת 16, ובטח לא שלי כהורה

ואם אתה לא מבין שילדה או בחורה

צריכה לשמור על עצמה מפני פגיעה על ידי גברים (והפעם באמת במובן של נגיעות מיניות לא רצויות ולא רק התחלה או מחמאה), כנראה אתה באמת חי בעולם אחר מהעולם האמיתי.

oneofus

New member
אני חי בעולם האמיתי. את חיה בעולם אחר.

גברים שפוגעים בילדות הם פדופילים וצריכים טיפול.
גברים אינם נמצאים בכלל בנושא בו אנו דנים.
גברים לא נוגעים בילדות.
אם יש 10 פדופילים ו 7 לסביות זה לא מכתים את כל קהילת הגברים או הנשים, ובעניין בזה הבן והבת שלי לא שונים. אין הבדל בין תקיפה של זה או של אחר.

הבת שלך לא הולכת לישון אצל גברים, ולכן מן הסתם

במקרה הזה אני מדברת על נערים. וכשהיא תהיה בוגרת - על גברים.

למעלה