מה עושים עם אחים שקשה לאהוב?

לא

זה לא היה מתוכנן ולא לא השפה הקשה משהו בחופש שניתן לו עשה לו טוב הלב התרחב באמירה שלי היתה החלטיות/שחרור לא חריפות או רוע הדברים נאמרו בכאב והתחשבות בתחושה הקשה שהיתה לו הדברים נאמרו באהבה וברוך לכן גם התוצאה הטובה

Deerest

New member
שעוד הרבה לפני כן

מגיע שלב הבגרות של בן ה 3. ואז יהיו פחות חיכוכים. אבל מה יש לבן 3 לא להסתדר עם בן 18? רבאק, זה 15 שנה... איפה הם משיקים בכלל. הם בטח הקצוות, ה 3 זה הרביעי וה 18 זה הראשון? יש לי תיאוריה מעניינת זה כמו מישהו חדש שנכנס לכלא וכדי לבסס את מקומו הוא מתמודד עם החזק ביותר. זה מתאים שם אצלך? (תתעלמי מההשוואה לבית כלא, כן) נראה לי שה 3 עוד יתגעגע ל 18 כשהוא יהיה בצבא.

התשובה שלי

אני לא חושבת שעלינו לאהוב הורים/אחים אהבת הורים/אחים זה לא דבר מובן מאליו הורים/אחים זוכים לאהבה אצלי בגלל מה שהם ולא בגלל קשר דם צריך להשתדל ולהשתדל יותר מרגיל על מנת שתהיה אהבה וקשר טוב אני חושבת שהורים/אחים שגורמים נזק ניתן לסלק אותם מחיינו ולהמשיך הלאה אני משחררת את הילדים שלי מהדרישה הזו לאהוב את האחים שלהם ואותנו ההורים בכל מחיר. לדעתי עצם ההכרה שזה לא דבר מובן מאליו....תביא את כולם לעבוד קשה על טיב הקשר שישמור על האהבה

Deerest

New member
וכל התיאוריה הזו

יכול להתרסק לרסיסי רסיסים על קרקע המציאות כל שלא תדעי בכלל מאיפה להתחיל לאסוף את עצמך. אבל זה טוב לדעת שיש לך דעה בנושא רגיש זה. אני גם יודע את כל השלבים הדרושים כדי להביא בואינג 747 בשלום לקרקע.

דיסו

בוא דירסט לוקח אותנו לסיבוב ב
שלו חחחחח
בינתיים התיאוריה עובדת עשר אין סיבה להתרסקות

Deerest

New member
תודה

על חוש ההומור. בכל הטיסות שלי רק המראתי אף פעם לא יצא לי לנחות... אתם עדיין רוצים להצטרף?

קבל ביטול,דירסט!...

מקווה שזה לא מאוחר מידי, כתבתי לך הודעה לפני שניה... מקווה שלא נתרסק.... עוזי.

זה נכון דירסט,אגב,עשית בצבא ?

או באזרחות? או שזו היתה רק דוגמא יפה? עוזי. עושה סימולטורים....?

../images/Emo41.gifהמציאות מראה

שאיננו נשארים עם כל האחים בקשר צמוד ולפעמים בכלל לא. זה נראה נורמלי בעיננו שאנו מתפזרים בכל הארץ וגם העולם היום. הקשר יכול להיות עם חלק מהאחים פעם ב..או אפילו טלפון חד פעמי פעם ב....... זה עניין עד כמה שני האחים רוצים בקשר ויש גם את הצד של בן הזוג ומצבים בחיים שלא מאפשרים תמיד קשר רצוף. קשר הרסני או לא נוח יכול לגרום עם השנים לריחוק. עם ההורים כבר ידועה האמרה הורה יכול לגדל עשרה ילדים ועשרה לא הורה אחד. לא בהכרח כל הילדים יאהבו לטפל למשל בהורה חולה ומזדקן או לתקן נזקים שקורים ליחסים עם ההור עם השנים. לא זה לא מובן מאליו יחסים עם הורים ואחים ואכן זאת תיבת פנדורה

סדהרתא

New member
אי אפשר לענות על השאלה הזו

מבלי להגדיר מה זאת אהבה. ההגדרה של אהבה שונה ביו הורה, אח, חבר או בעל.

קצת שירה, חליל גובראן

ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם: באים המה דרככם אך אינם שיכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם אך לא את מחשבותיכם, כי להם הגיגיהם. גופם ישכון בבתיכם, אך לא נשמתם כי נשמם מסתופפת בבית המחר- שם לא תוכלו לבוא אף בחלומותיכם. אפשר לכם לחפוץ להיות כמותם אך אל לכם לעשותם כמותכם, כי החיים פניהם קדימה לא אחור, והם לא יתרפקו על האתמול.

סמסרה1

New member
מכירה בן של אמא...

היי אביבה שיר מקסים. אני מכירה בן ,שכבר שנים מנפנף בכתוב בשיר זה מול אימו... ישנם צאצאים, שמפרשים שיר זה, שאין בינם לבין הוריהם כלום, הם רק במקרה ילדו אותם ... ויש סיטואציות כואבות...

אביבה,מותר להשחיל מילה?

לא עשה לי טוב,השיר הזה. (מקווה שאת לא כועסת) היה מתאים לי שהילד שלי,יהיה קצת יותר שלי. אני רכושן מעט,ואוהב הרבה,את פרי זרעי,ותמיד מתגעגע,ורוצה אותה לידי.. יש כאן יותר מדי חופש,ואותי זה מרחיק. זה מה שהרגשתי. עוזי.

תודה לך על הכנות

שירה אינה צריכה הסכמה אלא רק את מה שהיא מעוררת. אם זה משהיא עשתה לך, זה בסדר גמור, וזהו. אני מסכימה עם מה שכתוב בשיר הזה... זה כואב אבל בעיני זה בדיוק כך, ובכאב יש הרבה מאוד חופש... החופש לכאוב, פעם, אמרה לי חברה כואבת, שבעלה עזב אותה, והלך כי הפסיק לאהוב... "מה? שאתן לו ללכת כך סתם? שלא אלחם עליו? שלא אנסה לעצור אותו?" אמרתי לה, שלא כדאי לה להיות איתו אם הוא לא אוהב, ואם זה מה שהוא רוצה, הרי זה ממילא יקרה, עוד שנה, עוד שנתיים או עוד חמש... אתה יכול להיות כמה רכושני שאתה רוצה, ובכיף, גם אני לעיתים משתעשעת במחשבה הזו, אבל... המציאות שונה... ערב טוב

למעלה