אמרה האקדמאית החדשה, שהגיעה מכלום, הבת להורים מרוויחי שכר מינימום, מהמעמד בינוני-נמוך, גדלה ברמה נמוכה, תרבות נמוכה, ושגם אחרי שלוש תארים אקדמיים בתור אקדמאית חדשה, היא עדיין חסרת כל מחשבות מקוריות משלה, שכל דבריה הם חזרות על דברי אחרים, שכותבת שרשורים של אלפי מילים על תוכניות ריאליטי טראשיות, שצריכה לשאת את עיניה אל חרדים ואתיופים בשביל לדעת מה לחשוב, מה להגיד, ושיא השיאים, לא יודעת לאיית באופן בסיסי בשפת האם שלה
שזה כמובן שקר בוטה שהומצא לי על-ידי החרדי, שהחרדי סירב להסביר את אותה טענה במשך זמן ממושך, מכיוון שידע כמה היא רעועה ולא מבוססת על כלום, ושמטענה זאת הוסברה לבסוף על-ידו, היא הופרכה מיד וללא כל מאמץ:
צפה בקובץ המצורף 125301
אמרה האקדמאית החדשה, שהגיעה מכלום, הבת להורים מרוויחי שכר מינימום, מהמעמד בינוני-נמוך, גדלה ברמה נמוכה, תרבות נמוכה, ושגם אחרי שלוש תארים אקדמיים בתור אקדמאית חדשה, היא עדיין חסרת כל מחשבות מקוריות משלה, שכל דבריה הם חזרות על דברי אחרים, שכותבת שרשורים של אלפי מילים על תוכניות ריאליטי טראשיות, שצריכה לשאת את עיניה אל חרדים ואתיופים בשביל לדעת מה לחשוב, מה להגיד, ושיא השיאים, לא יודעת לאיית באופן בסיסי בשפת האם שלה; להייטקיסט המצליח, העשיר, מעשירון ההכנסה העליון ביותר, הבעלים של מספר דירות, האינטליגנט; על קשריו עם האדם החכם ביותר, המוכשר ביותר, החתיך ביותר, העשיר ביותר, המצליח ביותר והמוצלח ביותר באתר, זה שיצא לו מוניטין של גאון מופלג ושכולם מהללים ללא הרף את גאונותו (
על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים); כל זה בשעה שהיא עצמה רואה פרטנרים ראויים לדיון והיא חברה קרובה של אחד ש-11 אנשים שונים אומרים עליו שהוא מפגר; ואז עוד אחד שרמתו כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, שהוא מפגר לא קטן בכלל, שהוא אקדמאי חדש, ועוד עם פייק-תואר בצילום, שחי את כל חייו בעוני מרוד וכך הוא גם מסיים אותם, שהעוני שלו כה קשה שהוא לא מסוגל לממן לעצמו אפילו אוכל רחוב פשוט, שהוא מחפש להתפשר אפילו על היגיינה בסיסית ולקנות את סכיני הגילוח שלו במחירים נמוכים בצורה מחשידה מאתרי אינטרנט לא אמינים (לשם ההשוואה, אני את הביצים שלי מגלח עם מכונת גילוח שעלתה 400), שמגיע מהתחתית של התחתית של העולם הזה ושל החיים האלו, שהוא אחד מעלובי החיים, ושהוא אימץ עבור עצמו את דעותיו הפוליטיות של אותם אלו שרצחו את בני משפחתו ועוד שישה מיליון מבני עמו, לא מתוך תסמונת שטוקהולם, אלא מתוך טיפשות טהורה וכאשר הוא לא יודע ולא מבין שזה מה שהוא עושה ושדעותיו ודעותיהם עולים בקנה אחד, ושכשאומרים לו מה הוא, מה דעותיו הפוליטיות ואיך קוראים לאדם עם כאלו דעות פוליטיות, נעלב עלבון גדול
השכל הוא לא הצד החזק שלך, הא נוסטלגיה מותק?

LMAO
אני אינפנטיל בערך כמו מה שהרינגטון שקרן, זה דבר ראשון
דבר שני, למרות שמנקודת המבט שלך, הן אני הן ai27 מצויים מה שנקרא "מהצד השני של פסי הרכבת", "הצד השני של השכונה", או איך שלא תרצי לקרוא לזה, להגיד שאנחנו שקולים, יש בזה מן ההגזמה.
אמנם זה נכון ששנינו משתייכים אל האליטות האינטלקטואליות, הכלכליות, התרבותיות וכיוצא בזה של המדינה בכלל והאתר בפרט, גם בתוך העולם הזה יש דירוגים, כפי מה שיש בעולמך, כך שלהחמיא לו עד כדי כך, עד לכדי להגיד שאנו שקולים, יש בדבר מן ההפרזה.
דבר שלישי ואחרון, לא מפתיע לגלות שכפי מה שאת לא מסתדרת איתי, כך את לא מסתדרת איתו. בעולם יש אנשים ברמה גבוהה, ובעולם יש אנשים ברמה נמוכה, וכל אחד הוא חבר ונמשך לאלו שכמותו.
זה למה את מסתדרת וחברה של פולגאר ודיברגנט, ואני מסתדר וחבר של ai27, ccertified והנרי.
זה למה את, פולגאר ודיברגנט בקבוצה אחת, ואני, certified, ai27 והנרי בקבוצה השנייה.
הכול ברור, הכול הגיוני, הכול מובן והכול מסתדר.
עולם כמנהגו נוהג, ואין חדש תחת השמש.