It's Always Sunny
Well-known member
באיחור אופנתי
אני לא בטוחה ממש מה דעתי על הסרט, לא הייתי מרוכזת בו במאה אחוזים אז יכול להיות שזה השפיע. זה לא היה טוב מאוד אבל גם לא רע מאוד, זה פשוט היה.
בכל מקרה, אני מתכוונת לרוץ עליו שוב עכשיו ולראות אם יש נקודות שעניינו אותי כדי שאכתוב עליהן כאן.
בכל מקרה, אני מתכוונת לרוץ עליו שוב עכשיו ולראות אם יש נקודות שעניינו אותי כדי שאכתוב עליהן כאן.
- השפה שמדברים באטלנטיס היא מומצאת או אמיתית? לא מצאתי תשובה בעמוד ויקי של הסרט.
- מייקל ג'יי פוקס מדבב את מיילו
- היה לי לא נעים ברגע ההוא שניגבו את מיילו מהשמשה עם מגבים
- מר ויטמור הוא אדם עשיר וקצת מוזר שהכיר את סבא של מיילו ומוכן לשלוח את מיילו למסע כדי למצוא את אטלנטיס. אהבתי שויטמור אירגן למיילו הכל (את ההתפטרות, הספרים ואפילו החתול )
- ראיתי מקודם את מה שעדי כתבה על קוקי הטבח ואני חייבת לשתף שגם אני הייתי בטוחה שהוא בכלל ויטמור
- כמה צפוי שרק הצוות המרכזי מצליח לברוח וכל השאר מתים.
- חחחח, מיילו עם המשאית. אני מניחה שבאותה תקופה לנהוג לא היה דבר נפוץ.
- מעניין שתושבי אטלנטיס מכירים הרבה שפות (וכמובן שהם חייבים לדעת אנגלית), איך הם למדו אותן בכלל.
- קוקי והקעקועים שלו
- מילא קידה אבל איך מיילו הצליח להחזיק את הנשימה כשהם שחו? כשהוא אמר שהוא יודע לשחות, לרגע תהיתי אם הוא משקר לה או שהוא הולך להתעלף כי הוא לא נשם כמה דקות מתחת למים אבל נראה שהוא היה בסדר.
- אני לא זוכרת מה הייתה התגובה הראשונית שלי לכך שהצוות רוצה כסף ושהגנרל (וגם הלגה אני מניחה) הוא הרע של הסרט אבל הונסטלי, אחרי שצפיתי בסרט בפעם השנייה זה נראה לי מתבקש שהגנרל יהיה רע.
- אהבתי שבסופו של דבר שלרוב חברי הצוות יש מצפון ומיילו מצליח לשכנע אותם לא להמשיך עם הגנרל. במיוחד שויני אומר שהם עשו הרבה דברים רגעים אבל אף אחד לא נפגע בגלל זה. והצחיק אותי שבתוך הדברים שויני מנה יש חנייה כפולה
- מה דעתכם על כך שמיילו נשאר עם קידה בממלכה שלה? אני רואה שהזכרתם את פוקהונטס בתגובות שלכם ופתאום חשבתי שהסוף של פוקהונטס הוא בכלל מקרה הפוך לאטלנטיס.