אם אף אחד אחר לא ירים את הכפפה אז אני ארים אותה.יכול להיות ששבוע הבא לא יהיה סרט?
חשבתי פשוט לתת עוד כמה ימים לראות אם יש מציעים.
אם אף אחד אחר לא ירים את הכפפה אז אני ארים אותה.יכול להיות ששבוע הבא לא יהיה סרט?
וואלה, זה רעיון חמודוכשחושבים על זה אז במילות השיר אין שום דבר המזכיר ישירות קשר רומנטי, ולראות שני אחים שרים את השיר נותן לזה משמעות אחרת ומקסימה
על איך הבכור בא ומציג לקטן את העולם
אה חח נכון. אז מלך האריות היה רפרנס לזה.נכון רק שאלאדין יצא ב1992 ומלך האריות ב1994
מהמם!
נו גם אני ראיתי את כל זה.דווקא גדלתי גם על סרטים מצוירים, רק שמה שאנחנו קראנו סרטים מצוירים זה היה סרטונים חמודים של טום וג'רי, של דונלד דאק ומיקי מאוס. וסדרות כמו הלב, פינוקיו, נילס הולגרסון, גברת פלפלת, הקטקטים, והקלאסיקה הכי גדולה - הדרדסים!
מה הקשר, אלו סדרות לצפות בהם בצהריים ואז סרט לצפות בו אחרי הצהריים. והשיריםואל תגרשו אותי, אבל זה הרבה יותר טוב מסיפורי נסיכות ונסיכים
חבורה של עצלנים.אם אף אחד אחר לא ירים את הכפפה אז אני ארים אותה.
חשבתי פשוט לתת עוד כמה ימים לראות אם יש מציעים.
אפילו השיר הזה, שהוא בטח הכי פחות טוב בסרט, הוא ממש טובארביאן ניייטסססססססססססססססס
מבחינתי זה לא קאנון - המספר הוא הסוחר הזה והוא לא קשור.המספר זה הג'יני?
אבל מאוד גבוהג'פאר אחד המפחידים.
חחחחחחחחחאחותי אומרת שאני נשמעת בבוקר כמו המערה
לחלוטין.חחח יאגו צריך צ'יל פיל
שיר מעולה. אני צריך להוסיף לרשימת השירים הקבועים שלי.אלאדין גם די חתיך. יאיי שיר חמוד.
כן, אני לא בטוח אם הריחוף שלו על השטיח הלא קסום הוא הגיוני מבחינה פיזיקאית. הייתי מקבל בערך אם הוא היה רק משתמש בו כמצנח.היי פורשאדינג לשטיח המעופף.
זה כי אלדין הוא diamond in the roughאבל שנדע שאלדין הוא גנב טוב לב הוא נותן את קצת הלחם שלו עם ילדים רעבים. (אבו פחות טוב לב, אבל הוא קוף) אה לא הוא גם קוף טוב.
לעומת איש עשיר ומגעיל שעמד להכות ילדים קטנים.
הוא לא ממש רצה לשנות את החוק כי הוא רצה שהיא תתחתן. יש בטח לא מעט הורים שהיו רוצים חוק שהילדים שלהם חייבים להתחתן. במקום זה הם צריכים להיות רק פאסיב אגרסיב.כפרעל ראז'ה אני גם רוצה טיגריס מחמד. אולסו הבגד של יסמין אייקוני
אדון סולטן אתה המלך תשנה את החוק!!!
אוי, עדיף לא לדבר על השיר של יסמין בלייב אקשן. היו דברים שעבדו בעיבוד הזה והיו דברים שלא.כזה מחדל שאין ליסמין שיר משלה, יכל להיות אייקוני כמו השיר של אריאל. (השיר שנתנו לה בלייב אקשן לא משהו, וגם מאוחר מידי).
חחחחח לא חשבתי על זה שבאמת לכמעט כל הדמויות יש חיה סיידקיק (רק לסולטן המסכן אין)פתאום שמתי לב - תמיד בסרטי דיסני יש איזה חיה סיידקיק, אבל פה לכל דמות יש חיה סיידקיק משלה.
זה הזכיר לי שבסדרה Once Upon a Time In Wonderland ג'פאר הוא דמות די חשובה ורואים שם איך הוא יצר את השרביט הזה.אוי ג'אפר מהפנט את הסולטן עם המקל שלו לעשות כרצונו.
עם כל אהבתי ליסמין, לצאת לעיר לבדה לא היה חכם במיוחד. זה שהיא אפילו לא יודעת שמשלמים בשוק על דברים רק מוכיח את זה.יסמין בורחת וראג'ה לא רוצה שהיא תלך אבל הוא עוזר לה, והוא עצובי איזה חמוד אני מתה
חחח יסמין המהבולה שלא יצאה מהארמון מחייה לא יודעת שצריך לשלם בשוק.
אלאדין מציל אותה. חחח היא זורמת יפה עם ההצגה.
כן, רק שיסמין לא בסכנת מוות קבועה משומרים או רעב בכלא שלה, אז לא בדיוק אותו דבר.אלאדין ויסמין כל אחד מרגיש לכוד בחיים שלו ומקנא בחיים של האחר. קלאסי.
כי אלדין כל הזמן מכריח אותו לתת את האוכל שלו לילדים חוצפנים שאפילו לא יודעים שלא לרוץ לכביש.תנו לאבו תפוח הוא רעב מסכן!!
וזה שהיא סומכת עליו בקפיצה מהגג זה לא כל כך חכם.השומרים הורסים רגע רומנטי!! חחח אלאדין ויסמין כל אחד חושב שהם רודפים אחריו.
אוי הדו יו טראסט מי הזה, איזה הטרמה יפה.
אם לא מקשיבים לנסיכה אז למי מקשיבים?יסמין מנסה להשתמש בסמכותה אבל זה לא עובד. ג'פאר אומר לה שהוא הוצא להורג. אהה אולי בגלל זה היא לא קולטת בהמשך, היא חושבת שהוא כבר מת.
איך הוא עשה את השיניים המוזרות האלו?אלאדין בכלא. אבו משחרר אותו ויורד עליו קצת.
האסיר-ג'פאר הזה מפחיד יותר מג'פאר עצמו.
כן השטיח חמוד מאוד. וכמו שאמרתי הוא כמו חיית מחמד נוספת של אלדיןיאא הנה השטיח, חלום שלי שטיח מעופף. מתה על זה שהשטיח מתנהג כמו כלב ושיש לו אופי ואפשר להרגיש במצב רוח שלו אפילו שאין לו פנים.
בעצם מראש המערה נותנת לאבו להכנס. האם זה אומר שגם אבו הוא worthy בנוסף לאלדין? או שחיות לא נחשבות? אבל אם חיות לא נחשבות אז זה לא צריך להחשב כשהוא נוגע באוצר.אואו אבו מוסח ע"י אבן רובי נוצצת. לא לגעת!!!! וופס. המערה כועסת. הכל קורס!!!
חחחחח "עושה סקאר" (אם כי זה כמה שנים לפני סקאר)ג'פאר מקבל את המנורה ועושה סקאר. יאיי שטיח להצלה.
כן, הוא נראה מאוד מוזר שםאוי ג'אפר קרח בלי הכובע הגדול שלו???? איזה מכוער.
הדבר המאוד לא ברור זה - כיצד אבו מסתיר את המנורה על הגוף שלו כשהיא כמעט בגודל של הגוף שלו.חחח אבו הקלפטומן הזה הספיק לסחוב את המנורה
הג'יני בהחלט מעולהוהנה בא הג'ינייייייייייייייי
חחחח לא יכולה לפרט פה את כל הטירופים של הג'יני הוא על 1000 קמ"ש עובדה ידועה היא שרובין ווילאמס אלתר בטירוף בהקלטות והאנימטורים המסכנים היו צריכים לצייר בהתאם לטירוף שלו.
טהטהטהטהטטהה יו אינט נבר גוט א פריינד לייק מי!!!!!!
כן, זה חכם.חחח אני אוהבת את אלאדין מתחמן את הג'יני להוציא אותם מהמהערה בלי לבזבז משאלה.
בהתחלה גם חשבתי שמוזר שג'אפר לא חשב על זה לפני. אבל בעצם הייתה לו תונכית שיהיה לו ג'יני, אז הוא לא היה צריך להתחתן איתה.ג'אפר לא כזה חכם אם רק עכשיו הוא חשב להתחתן עם הנסיכה ולהיות סולטן. לא חכם בכלל בעצם התוכי שלו חשב על זה. תוכי פסיכופט היאגו הזה
כן, מהר מאוד הוא מסכים על זה. מהר מידי ובלי מחשבה ולכן לא מפתיע בכלל שאחר כך הוא חוזר בעצמו (לפני שבסוף הוא כן עושה את זה)חחח פינוקיו.
ג'יני רוצה להיות חופשי, אלאדין הנחמד מוכן להשתמש במשאלה השלישית לשחרר אותו.
מאוד לא ברור למה הוא יכל לתת לו אחר כך איזה מיליון חיות אחרות (75 גמלים זהובים) אבל לא יכל ליצור לו פיל מכלום, אלא היה צריך להפוך את אבו לפיל.מסכן אבו הפך לכל מיני חיות. עכשיו הוא פיל.
עוד שיר מעולה. והפמליה (והגן חיות) של הנסיך עלי מוגזמים לחלוטין אבל זה כיף.ג'פאר כמעט מהפנט את הסולטן לחתן את יסמין איתו, אבל הוא זקן ופרינס עלי מגיע לעיר ומסיח את דעתו.
יסמין לא מתרשמת.
הונסטלי הייתי מסתפקת במרבד המעופף. הסולטן גם מתלהב.
המלך מיד מתרשם לטובה. ג'אפר מיד רוצה להרוג אותויסמין לא מתלהבת מעוד נסיך שחצן ועשיר. אבל פתאום שמה לב למשהו שונה בו.
עוד שיר מדהים. איזה סרט מפוצץ.כן גם יסמין מתלהבת מהשטיח הקסום, בצדק. דו יו טראסט מי. אה היא כבר קלטה שזה הוא אני תמיד שוכחת.
זמן לשיר מספר אחת לסלואו חתן כלה בחתונות מאז 92!!!!!
א הול ניו וורלדדדדדדדדדדדדדדדדדד
זאת עובדה שמעט אנשי יודעים ששטיחים קסומים יכולים לנוע במהירות שגדולה ממהירות הקול, ובלי שהאנשים שיושבים עליהם ירגישושיר מושלם ואייקוני אולסו חלומה של כל בחורה הטיול הזה על השטיח המעופף.
איך הם הגיעו מאגרבה וואטאבר שזה נמצא למצריים ליוון לסין? למי אכפת. הם בדיוק הגיעו לסיום של מולאן.
אה כן, זה מה שאני אמרתי. באמת מאכזב עוד יותר שגם אחרי שהיא מבינה שהוא אלדין אז הוא מתעקש לשקר לה.אהבתי איך היא התחכמה עם אבו.
אלאדין יטיפש אבל יסמין רוצה את הבחור מהשוק ולא נסיך אידיוט.
מילא זה, אבל הם קושרים את השטיח לעץ. מסכן.אוי הבריונים של ג'אפר משליכים את אלאדין למים
ותכלס לא ברור למה הוא לא יכול להציל את אלדין גם בלי משאלה. האם אין לו יכולת לעשוות דברים פשוטים בלי פקודה?אוי אלאדין מאבד הכרה אבל הספיק לשפשפף את המנורה. ג'יני בדיוק התקלח. הוא מציל את אלאדין.
יאיייפה ליסמין פזור.
אוי ההפנוט של הסולטאן הצליח.
אבל פרינס עלי חזר. והוא מנפץ את נחש ההפנוט וחושף את ג'אפר!! אבל ג'אפר נעלם בתרגיל עשן.
הסולטאן מבואס מג'אפר אבל לא להרבה זמן כי יסמין בחרה נסיך. אבל אלאדין מרגיש אשם כשהסולטן מכריז שהוא יהיה סולטאן כי הוא יודע שלא מגיע לו.
אולסו ג'פאר קלט שלאלאדין יש מנורה.
אלדין נלחץ כי עכשיו החליטו שהוא יהיה הסולטן. בעוד שהגיוני שיסמין תהיה סולטנית והוא יהיה רק הבעל של הסולטנית.ועכשיו אלאדין לא רוצה לשחרר את הג'יני. ג'יני נעלב. מסתבר שאלאדין אנוכי כמו כולם.
דילגת על כל הקטע שבו יאגו מתחזה לפלמינגו ומחקה את הכל של יסמין כדי שאלדין יצא החוצה (אם כי היה לו מזל שהוא לא לקח את המנורה איתו)אוי ג'פאר השיג את הג'יני. משאלה ראשונה: להיות סולטן. והכל נהיה אפל פתאום.
משאלה שניה: להיות המכשף הכי חזק.
הי עד הטיגריס
אה, זה ברור שזה שלג, לא?ג'אפר מעיף את אלאדןי רחוק רחוק. אף פעם לא בטוחה אם זה שלג או חול. נראה לי שלג. עד לאן הוא עף שיש שם שלג?
הקטע שהוא מתנהג כאילו הסולטן בכוונה התעלל בו. הסולטן בטח חשב שיאגו אוהב את הקרקרים האלו. אם ג'פאר פשוט היה אומר לסולטן שיאגו לא אוהב את זה אז הוא בטח היה מפסיק.חחח יאגו מתעלל בסולטאן כמו שהוא תמיד רצה זה קצת מצחיק.
זה לחלוטין slave princess Lea (זה משהו ממלחמת כוכבים אז כנראה לא תכירי)אולסו זה אכזרי מה שהוא עושה להם אבל הלוק של יסמין יפה ככה.
אה, היא באמת נישקה אותו? כנראה הדחקתי את זהחחח פוסיקאט? בסרט של דיסני?? אולסו אני אוהבת שיסמין קלטה אל אלאדין ומשתפת פעולה במזימה להסיח את דעתו של ג'אפר.
אוי אבל איכס היא נאצלה לנשק אותו.
מעניין אבל שהשטיח מאבד יכולת תעופה כשהוא נפרם? האם לא הגיוני שגם החוט יוכל לעופף? איפה בעצם נמצא הקסם שלו?לאאא השטיח
חחחח זה קטע מעולה, שהוא עושה כאילו הוא מעודד את ג'אפר בשיא הלא כנות.ג'אפר לקח מילולית את זה שקראו לו נחש. מאד טיילור-רפיוטישיין-ארה מצידו.
חחח ג'יני הצ'ירלידר
באמת מסכן יאגו.אלאדין מתמרן את ג'אפר לרצות להיות ג'יני כדי לכלוא אותו במנורה זה מבריק ואחד הנצחונות-על-נבלים האהובים עליי. כי זה מחוכם מאד ולא סתם אלימות.
אוי מסכן יאגו אבל נתקע שם גם.
בדרך כלל בדברים האלו כשהמכשף הרע מת אז כל הכשפים שלו מתבטלים. מאוד נוח.השטיח חזר!! כל הכשופים מבוטלים! חח הם רבים בתוך המנורה
כל הקטע של הג'יני מתלהב וזה שהוא אומר לאלדין לבקש את נהר הנילוס (למרות שאלדין בטח אפילו לא יודע מה זה) ואז אומר לו "לא"אלאדין מבצע הקרבה ומשחרר את הג'יני להראות לנו שהוא למד לקח והוא בוחר טובת משהו אחר על טובתו האישית. אולסו הג'יני חופשי איך הוא מתרגש חמוד.
כן, כי עכשיו יש לו סיבה לשנות את החוק. כי הוא רוצה שיסמין תתחתן (אפילו אם זה עם עכבר רחוב)הסולטאן הגאון נזכר שהוא קובע את החוק ומשנה את החוק
4U&meחתונה זיקוקים הפי אנדינג עולם חדש פור יו אנד מייייייייייייייי
לפי דעתי אי אפשר פשוט להעביר למישהו את המנורה סתם ככה.**אם כי גם זה לא ברור. אז אחרי שאלדין ביקש 3 משאלות (ונניח והוא לא היה משחרר את הג'יני) אז האם הוא לא יכול פשוט להרים את המנורה, לשפשף אותה שוב ואז לבקש עוד 3 משאלות? האם זה מוגבל עבור אדם והוא לא יוכל יותר לעולם לבקש משאלות?
ובכל מקרה האם הוא לא היה יכול לתת ליסמין את המנורה והיא הייתה מבקשת עוד שתי משאלות ואז משחררת את הג'יני?
זה הכובע בתכלסאבל מאוד גבוה
כי זה מה שאנשים מניחים שתוכים עושים.ומה הקטע שלו שליד אנשים אחרים הוא מעמיד פנים שהוא תוכי אידיוט שחוזר על דברים בצורה מעצבנת? כלומר אני מבין שהוא לא רוצה שידעו שהוא חכם, אבל למה לעשות את הקטע של לומר מילים בחזרתיות?
לא שמתי לב, כנראה יהלום לא מלוטש.זה כי אלדין הוא diamond in the rough
(איך תרגמו את זה בעברית?)
יש בטח לא מעט הורים שהיו רוצים חוק שהילדים שלהם חייבים להתחתן. במקום זה הם צריכים להיות רק פאסיב אגרסיב.
אין. הוא בכלל די למלמ*בעוד בבת הים הקטנה לא קוראים לסרט "אריק" ולכן הגיוני שאין לו שיר (אין לו שיר, נכון? אני בקושי זוכר את הסרט ההוא)
הוא נספח של אלאדין. הוא נכנס תחת חסותו, אז גם מה שהוא עושה נחשב כמעשה של אלאדין.בעצם מראש המערה נותנת לאבו להכנס. האם זה אומר שגם אבו הוא worthy בנוסף לאלדין? או שחיות לא נחשבות? אבל אם חיות לא נחשבות אז זה לא צריך להחשב כשהוא נוגע באוצר.
ממשאה כן, זה מה שאני אמרתי. באמת מאכזב עוד יותר שגם אחרי שהיא מבינה שהוא אלדין אז הוא מתעקש לשקר לה.
חחח כן החוקיות שלו לא 100% ברורהותכלס לא ברור למה הוא לא יכול להציל את אלדין גם בלי משאלה. האם אין לו יכולת לעשוות דברים פשוטים בלי פקודה?
חחחחחח אבל זה ברגילבקיצור מסתבר שגם כשאני לא מסטול אני מתקשה על נקודות של הגיון.
הניטפוקים הם רק כשאני כותב על זה ועובר על זה בראש שלי.אבל אלוהים איך אתה נהנה מסרטים מצויירים עם כל הניטפוקים האלה???
אוקי, אני ניטפקתי.הוא נספח של אלאדין. הוא נכנס תחת חסותו, אז גם מה שהוא עושה נחשב כמעשה של אלאדין.
זה נשמע לי מאוד מוזרלפי דעתי אי אפשר פשוט להעביר למישהו את המנורה סתם ככה.
את המנורה צריך "להשיג", צריך להתאמץ קצת בשביל לזכות בה, לגנוב אותה או למצוא אותה.
אין לי שום סימוכין למה שכתבתי, אבל ככה זה נראה לי הגיוני. בגלל זה גם היא היתה קבורה במערה סודית ומסוכנת.
אולי ככה הוא חושב שתוכים אמורים להתנהג?ומה הקטע שלו שליד אנשים אחרים הוא מעמיד פנים שהוא תוכי אידיוט שחוזר על דברים בצורה מעצבנת? כלומר אני מבין שהוא לא רוצה שידעו שהוא חכם, אבל למה לעשות את הקטע של לומר מילים בחזרתיות?
נכון כאילו הם החליטו לשים לעצמם מטרה לרדוף רק אחרי אלאדין.כמות ההשקעה במאבים על מנת לתפוס גנב אחד שגנב רק כיכר לחם אחד מרגישה מוגזמת. בטח הרבה פשע אחר מתרחש ככה בסתר בזמן שהם משתתפים איתו בשיר.
בדרך יש המון קלישאות (או משהו כזה, של דברים שנחשבים מזרח) כמו מיטת מסמרים, בולע חרבות, יורק אש, הליכה על גחלים, מישהו עם חבל מעופף.
אוי והקטע של אבו יש חרב וכולם מפוחדים עד שהמפקד מזכיר להם שגם להם יש חרבות
חחחחחחחחחחחהרי יש את הפתגם הזה: תן לאדם כיכר לחם והוא יאכל ליום, אבל תלמד אותו כיצד לגנוב כיכר לחם בעצמו והוא יאכל כל חייו (שזה עד שהשומרים יתפסו אותו).
אהבת את הסדרה הזו?זה הזכיר לי שבסדרה Once Upon a Time In Wonderland ג'פאר הוא דמות די חשובה ורואים שם איך הוא יצר את השרביט הזה.
חחחחוזה אשמתם שלספינקס שבמצרים יש אף שבור.
איפה הפיצויים?
בהתחלה הייתי בטוחה שהפלמינגו השני הוא ג'אפר, לא יודעת למה.דילגת על כל הקטע שבו יאגו מתחזה לפלמינגו ומחקה את הכל של יסמין כדי שאלדין יצא החוצה (אם כי היה לו מזל שהוא לא לקח את המנורה איתו)
טוב, ג'אפר כבר הוכיח שהוא לא המרקר הכי זוהר בקלמר.בכל מקרה המשאלה השניה של להיות המכשף הכי חזק בעולם היא כמעט גאונית. ותכלס ג'אפר היה מנצח אם הוא פשוט היה משתמש בקסם שלו כדי לכלוא את המנורה בתוך משהו שאף אחד אחר לא יוכל להשיג אותה.
לג'אפר לא מספיק אכפת כדי לומר לסולטאן.הקטע שהוא מתנהג כאילו הסולטן בכוונה התעלל בו. הסולטן בטח חשב שיאגו אוהב את הקרקרים האלו. אם ג'פאר פשוט היה אומר לסולטן שיאגו לא אוהב את זה אז הוא בטח היה מפסיק.
נכון.זה לחלוטין slave princess Lea (זה משהו ממלחמת כוכבים אז כנראה לא תכירי)
איזה יופיברוכים השבים למועדון דיסני
לתקופה הקרובה לפחות אני ארים את הכפפה ואנהל את המועדון
לא שזה אומר שיהיו שינויים
אני התעייצתי עם יעל לגבי סדר הסרטים לכמה החודשים הקרובים
והסרט של השבוע הוא...
בת הים הקטנה
צפה בקובץ המצורף 65365
אותו כנל גם לגבי בת הים הקטנה.האמת זה סרט שפחות גדלתי עליו, לא הייתה לי קלטת לדעתי. אני בשלב מסויים פחדתי מהכל בגלל שלגיה, והנטיה בבית שאני לא בטוחה אם הגיעה יותר מאחותי או מההורים שלי הייתה לסרטי חיות של דיסני ופחות נסיכות. אבל עדיין לפני כמה שנים כשצפיתי בתור בוגרת הרגיש לי שאני מכירה את הסרט, אז כנראה כן ראיתי אותו מתישהו. קיצר פה הגרסה העברית לא חרוטה לי בראש. בכל מקרה מאז ראיתי מספיק פעמים. ואת השירים כמובן הכרתי כל חיי. ואת גם את העלילה הכללית, הדמויות והדימויים והרפרנסים המוכרים.
חחחחחמסתרקת עם מזלג ויושבת לצפות.
פלאונדר מאוד חמודפלאונדר החרדתי כזה חמודי.
חחחחח שכחתי ממנו גם מצחיקחחח סקאטל כזה מסטול.
א דינגלהופר!
יצא לה מזל שהיא הגיעה לממלכה הכי נחמדה בעולם"בטח על האדמה הם מבינים הם לא מדכאים את הבנות שלהם" - אוי חמודה #2.
לחלוטין חתיך.אריאל מתאהבת בנסיך אריק רק כי הוא חתיך. צודקת. הוא דומה להארי סטיילס, היא מבינה עניין.
כן חמוד. אבל כמו שאמרתי זאת ממלכה של אנשים נחמדיםכולם כבר בסירת הצלה אבל אריק הגיבור יוצא להצלת הכלב. גבר שיוצא להצלת הכלב הוא גבר לחתונה.
הייתי מעדיף להתעורר עם אריק שר לימי לא היה רוצה להתעורר עם בחורה יפיפיה שרה בקול של מלאך??
אייקוני
Daddy don't preach"דאדי איי לאב הים!" את לא מכירה אותו. סתם אבל אני טים אריאל אפילו שהיא קצת פוסטמה, כי אם נתחיל להסתכל על הסרטים האלה מזווית הגיונית או בסנטדרטים של היום נוציא מהם את כל הכיף. אז אני זורמת עם ההגיון הטיפשי של אריאל.
לחלוטין מלכהחח לאורוסלה יש קול של מישהי שמעשנת שתי חפיסות מלבורו ביום
אבל לא התלהבתי מהשיר הזהפור אנפורצ'נט סולס!!! שיר הנבל השני הכי טוב.
כן, הממלכה הזאת מאוד לחוצה לחתונהתראו מה זה הבחור ג'נטלמן לא ממהר לנשק אותה וכולם מאיצים בו.
זה טיפ טוב לחייםאבל היא חתמה על חוזה. חוקי ומחייב. אני תמיד מתייעצת עם אבא שלי לפני חתימה על חוזה.
נראה לי שהוא הבין שעדיף לוותר עליה. זה כמו שהורים מוותרים על הילד הבעייתי ופשוט נותנים לו להרוס את החיים שלו ולא מנסים לעצור אותו כי אם הם מנסים אז הוא רק עושה עוד יותר צרות כדווקא.כמובן שהמסקנה מכל ההרפתקאה הזאת הייתה צריכה להיות שהיא הייתה צריכה להקשיב לאבא שלה ולא לצאת מהחדר עד גיל 30, אבל איכשהו אבא שלה הגיע למסקנה שצריך לשחרר אותה. ולתת לה להתחתן עם בן אנוש. בגיל 16. אבל אני זורמת אמרתי.
זה בהחלט יהיה טוב.אני מקווה שהוא נותן לה אופציה גם וגם. כמו בסדרה ההיא H2O, ביבשה רגליים ובים סנפירים.
זה גם בערך מה שאני שאלתי.האם אבל בעקבות זה שהוא מתחתן עם נסיכת הים יעברו למטבח צמחוני כאן?
מעניין באמת איך זה יהיה.אני ממש סקרנית לגבי איך יעשו את הלייב אקשן.
מצד אחד אני מתנגדת לכל העיבודים המיותרים האלה.
מצד שני לין מנואל מירנדה אמור להוסיף שירים שזה כבר - פלוס הוא מעריץ גדול של הסרט הוא לא יהרוס אותו. פאן פאקט - הוא קרא לבן שלו סבסטיאן על שם סבסטיאן הסרטן.
וגם יש פה פוטנציאל לנאמברים ממש יפים.
אבל גם עלילה עם מסרים מאד בעייתים שמצד אחד לא לעניין לשים בסרט חדש, מצד שני יהיה מעצבן אם ישנו את כל הסרט. בטח יעשו אותה איכשו יותר עצמאית ופמניטסטית. מעניין איך יעשו את זה וכמה עקום זה יצא להם.
תמיד הנחתי שאני ראיתי את הסרט הזה מתישהו כשהייתי קטן ואני פשוט כמעט לא זוכר שום דבר.
הנחתי שכשאני אראה אני אזכר בדברים.
אבל כנראה אף פעם לא ראיתי אותו כי הדבר היחיד למעשה שזכרתי היה מי הדמויות הראשיות והשיר Under The Sea שהגיוני שראיתי בנפרד.
חחחחח "מרצ'נדייז"את כל המרצ'נדייז של בני האדם
הוא חתיך. דה.מה היא הייתה מרוויחה מזה שהיא גם הייתה נשואה לו?
הם כנראה ממש נואשים שהוא יתחתן, בכל זאת הוא כבר בן 18 (נראה לי?) טוב לדעת שלא רק על נסיכות לוחצים בדיסני להתחתן, גם על נסיכים.האם נסיך לא אמור להתחתן עם נסיכה? או לפחות עם מישהי עם מעמד. או מישהי שיודעת לדבר.
(אוקי, אריק סטרייט מידי, בוא ישר נהפוך אותו לאצה)
חחחחחחחחחח בדיוק מה שחשבתי*מעניין אם בממלכה הזאת עכשיו הפסיקו לאכול דגים וחיות אחרות מהים. אני מניח שהנסיך אריק הוציא איזה חוק שלא יאכלו את החברים של אשתו.
אוקי נרגעתי. כשכתבת קודם שהכרת רק את אנדר דה סי חשבתי שאתה לא מכיר את השיר של אריאל ונבהלתי.אבל גם די הכרתי את השיר של אריאל על כמה שהיא רוצה להיות חלק מעולם בני האדם
כןמצחיק גם שהיא ממשיכה להסתרק איתו גם אחרי שהיא מבינה שזה כנראה לא השימוש הנכון בו
באמת היו דיבורים, שאני לא בטוחה אם זה היה באמת אפשרות או קמפיין מעריצים. אבל אני שמחה שלא בחרו בו, לאדעת להסביר למה.לחלוטין חתיך.
רגע, מי משחק אותו בסרט בסוף? זכור לי שהיו דיבורים שאולי יקחו את הארי סטיילס באמת.
בטח יוסיפו לו שיר בסרט החדש.הייתי מעדיף להתעורר עם אריק שר לי
הם באמת אקסטרה נחמדים.כן חמוד. אבל כמו שאמרתי זאת ממלכה של אנשים נחמדים
בהחלטאייקוני
Daddy don't preach
ו
I'm keeping my baby
אבל לא התלהבתי מהשיר הזה
אולי הם בכלל פולנים ולא דנים.כן, הממלכה הזאת מאוד לחוצה לחתונה
ישמי יודע אולי יש עוד מכשף ימי שהיא הייתה הולכת אליו. לא נראה לי שהיא למדה את הלקח שלה.
אני גם אראה בטוח אבל לא נראה לי בקולנוע.אבל ראיתי את רוב הרימייקים עד כה, אז אני מניח שאני אראה גם את זה.
לא נראה לי שאורסולה בקטע של בניםהוא חתיך. דה.
אה כן, זה הבחור מהסדרה World on Fire (אני זוכר שעוד מישהו כאן ראה איתי)באמת היו דיבורים, שאני לא בטוחה אם זה היה באמת אפשרות או קמפיין מעריצים. אבל אני שמחה שלא בחרו בו, לאדעת להסביר למה.
ומי כן אמממ בוא נגלה....
הבחור הזה: Jonah Hauer-King
נראה מתאים דווקא.
חחחחהארי בכלל רצה לשחק את אריאל. הייתה לו תחרות עם טיילור. בסוף לקחו בחורה אחרת לגמרי, הפסד שלהם.
אני רק מקווה שזה יהיה שיר טוב ולא כמו השיר שדחפו ליסמין באלדין.בטח יוסיפו לו שיר בסרט החדש.
אז מובן למה לא אהבתי את השיר הזהאתה בעצמך פור אנפורצ'ונט סול!
חחחחחחאולי הם בכלל פולנים ולא דנים.
רגע, אז הבת של אריאל נולדת גם כבת ים?יש
יש סרט שני מהסרטים האלה של ישר לוידאו שבו הבת של אריאל מתגלה כמרדנית כמוה ומתסבכת עם אחותה של אורסולה, שהיא גם מכשפת ים.
היפה והחיה הוא בין הרימייקים הטובים.אני גם אראה בטוח אבל לא נראה לי בקולנוע.
רק מלך האריות ראיתי בקולנוע ואני מתביישת שתרמתי להם כסף לתועבה הזאת.
אם בעצם גם היפה והחיה ראיתי בקולנוע, הוא דווקא היה חמוד.
אה נכון. כן אני ראיתי. הצלחת לגרור אותי בתירוץ של M/M אבל זה היה קו עלילה שולי יחסית ולא מספיק מעניין.אה כן, זה הבחור מהסדרה World on Fire (אני זוכר שעוד מישהו כאן ראה איתי)
ראיתי חלק מזה כי זה צץ לי בטיקטוק אבל השתעממתי באמצע.אגב, בפרק האחרון של SNL קולין ג'וסט ראיין את בלאק אריאל בוויקאנד אפדייט (היא כל הזמן התעצבן שהוא קורא לה בלאק אריאל ולא פשוט אריאל)
אאאאאמןןאני רק מקווה שזה יהיה שיר טוב ולא כמו השיר שדחפו ליסמין באלדין.
אה בעצם זה לין, אז בטוח השיר יהיה טוב.
כן היא נולדת בת אדם ואריאל מסתירה ממנה את הקשר שלהם לים כי זה מסוכן או משהו. אז כמובן שהיא עושה דווקא והופכת לבת ים איכשהו.רגע, אז הבת של אריאל נולדת גם כבת ים?
או שהיא נולדת בת אדם והיא דווקא רוצה לחיות בים כי זה בגנים שלה לעשות דווקא להורים שלה.
(אוי, איזה קטע, הסתכלתי עכשיו וזה באמת מה שכתוב שיש בסרט)
לא כ"כ אהבתי.גם את זה של ספר הג'ונגל אהבתי.
הייתה לי תחושה שאת זאת שראית את זה איתי, אבל זה לא נשמע סדרה שתעניין אותך (באופן כללי היה די מעייף)אה נכון. כן אני ראיתי. הצלחת לגרור אותי בתירוץ של M/M אבל זה היה קו עלילה שולי יחסית ולא מספיק מעניין.
את לחלוטין gen Z אם את יכולה להסתעמם באמצע של סרטון טיקטוקראיתי חלק מזה כי זה צץ לי בטיקטוק אבל השתעממתי באמצע.
המון המון שנים לא ראיתי את היפה והחיה המצויר (לפחות אותו אני בטוח שראיתי) אז בכלל לא קלטתי שהיה בחידוש שיר שלא היה במקורי.השיר של החיה בסרט החדש דווקא חמוד.
אה כן, הסרט Three Thousand Years of Longingעשו סרט חדש על שד בבקבוק. ובלי ויל סמית! יצא יותר טוב, אבל עדיין לא עשוי הכי מעניין שאפשר בתחום הזה.
השאלות החשובות של הסרטאיך הדפים של סבסטיאן לא רטובים?
חחח, לגמריחח סבסטיאן מחמם. ודפק את עצמו בלהיות בייביסיטר. זה עונשו של סכסכן
אריאל מתאהבת בנסיך אריק רק כי הוא חתיך. צודקת. הוא דומה להארי סטיילס, היא מבינה עניין.
מגניב! זה כמו הסרט מז"ל טוב.האמת פה יש הברקה בדיבוב שאני זוכרת שעובדת דווקא בעברית ולא באנגלית - " זה לא יעלה הרבה - רק הקול/הכל"
וואי, נכון! באמת התפלאתי איך הוא הצליח להגיע לתחתית הים מבלי למות בדרך.אבא חותם במקומה והופך ליצור קטן ועצוב. אורוסלה קיבלה את הקלשון. אריק בא לעזרה אבל אתה בנאדם אתה צריך אוויר!
אני זוכרת שקראתי את זה בויקיפדיה, הדבר הטוב בזה זה שהשם סבסטיאן הוא שם לגיטימי בניגוד לשמות של דמויות אחרות שהורים קראו לילדים שלהם אחריהן. לא אציין מה הם.מצד שני לין מנואל מירנדה אמור להוסיף שירים שזה כבר - פלוס הוא מעריץ גדול של הסרט הוא לא יהרוס אותו. פאן פאקט - הוא קרא לבן שלו סבסטיאן על שם סבסטיאן הסרטן.
כנראה שכן, אז זה אומר שהשף שלו הולך להיות מפוטרהאם אבל בעקבות זה שהוא מתחתן עם נסיכת הים יעברו למטבח צמחוני כאן?
נכון? קראתי לא מזמן תגובה בעין הדג על הסרט שאומרת בדיוק את מה שאתה אומר. אז חשבתי על זה כשראיתי את הסרט וזה מעניין איך היא מצליחה להפעיל על אריאל מניפולציה בזמן שהיא לא משקרת לה בכלל.משהו שהפתיע אותי זה שאורסולה ממש לא הסתירה שום פרט ממנה כשהיא הסבירה את העסקה. אני חשבתי שזה שהיא צריכה לתת את הקול שלה יבוא כהפתעה, או זה שהיא תהפוך לאצה מוזרה אם היא לא תקבל נשיקה תוך 3 ימים. אבל לא. אורסולה הסבירה לה את הכל.
כדי לעשות לאריאל דווקא ולהכאיב לה?לא ברור לי למה היא מנסה להתחתן עם אריק, כל מה שהיא הייתה צריכה זה למנוע ממנו מלנשק את אריאל עד השקיעה. מה היא הייתה מרוויחה מזה שהיא גם הייתה נשואה לו?
חשבתי שאתה אהבתהייתה לי תחושה שאת זאת שראית את זה איתי, אבל זה לא נשמע סדרה שתעניין אותך (באופן כללי היה די מעייף)
תודה אתה גורם לי להרגיש צעירה.את לחלוטין gen Z אם את יכולה להסתעמם באמצע של סרטון טיקטוק
זה גם וגם בארץ לא?
- מסתבר שבגלל הסרט, השם אריאל נהיה פופולארי לבנות וזה די מצחיק כי זה אמור להיות שם של בנים (בארץ) ואני קצת מרגישה רע בין גברים/ילדים בשם אריאל כשהם בחו"ל כי לפי דעתי זה יותר נפוץ שלנשים יהיה את השם הזה.
כנל
- כבתור ילדה קצת סלדתי מאורסולה, היה בה משהו מפחיד מעט אבל בצפייה הזו הייתי בסדר גמור איתה, אני גם חושבת שהיא קצת מגניבה.
נראה לי שאת צודקת
- אם אני לא טועה, זה הסרט שהכניס את דיסני לתקופת הרנסאנס שלהם והוא היה סרט נסיכות שנוצר בהפרש של 30 שנים מהקודם (היפהפייה הנרדמת יצא ב-1959).
קצת כן. אבל הפעם שמתי לב שיש לו קצת. הוא מציל את הכלב. הוא ג'נטלמן שלא רוצה לנשק בחורה שהוא פגש הרגע. אוקי זהו
- אריק מרגיש לי קצת כמו דמות חסרת אופי.
וואלה. לא שמתי לב שהיא היחידה שהשם שלה לא נגמר בAושהשמות של כולן מתחילים וגם נגמרים ב-A אבל אריאל היא היחידה שהשם שלה לא נגמר ב-A.
יש מצב
- תכלס הסיבה שאריאל חושבת שהחיים של בני האדם טובים זה כי אריק הוא עשיר וחי בארמון עם משרתים, נכון? אם הוא היה עני, הדעה שלה הייתה שונה, מה אתם חושבים?
- טריטון מחליט לשחרר את אריאל ולתת לה להתחתן עם אריק בגיל 16 למרות ששאר האחיות שלה כנראה יותר גדולות ממנה ועדיין לא נשואות (לפי מה שידוע לנו, יכול להיות שהן כן ואנחנו לא יודעים. מצד שני, אם היו להן בעלים, טריטון היה דואג להזכיר את זה כל הזמן ולהתמרמר על זה, אז לא יודעת? )
או "הקול בראש"מגניב! זה כמו הסרט מז"ל טוב.
חאליסי?אני זוכרת שקראתי את זה בויקיפדיה, הדבר הטוב בזה זה שהשם סבסטיאן הוא שם לגיטימי בניגוד לשמות של דמויות אחרות שהורים קראו לילדים שלהם אחריהן. לא אציין מה הם.
כי אריאל קצת פוסטמה וכ"כ רוצה להיות בת אדם וגם בטוחה שלגרום למישהו שהיא מאוהבת בו תוך 3 ימים זאת לא בעיה שהיא לא חושבת בכלל על ההשלכות.נכון? קראתי לא מזמן תגובה בעין הדג על הסרט שאומרת בדיוק את מה שאתה אומר. אז חשבתי על זה כשראיתי את הסרט וזה מעניין איך היא מצליחה להפעיל על אריאל מניפולציה בזמן שהיא לא משקרת לה בכלל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.