מז"ט על הפורום החדש, וטיפ...

dodo281

New member
מירלה - ? ../images/Emo13.gif

יוצא מדברייך שמאחר והרופאים אינם לוקחים תרופות של ממש - הם מסיבוכים של כלום, = אילו היו לוקחים התרופות "הכבדות - לא היו מתים מדברים של כלום = כדאי לקחת את התרופות ה"כבדות" כדי לא למות מסיבוכים רפואיים קלים ?! פלונטר?!
למה התכוונת ?!

מיאה49

New member
היי דודינקה, התכוונתי שהרופאים

הם בבחינת הסנדלר הולך יחף. הם לא מוכנים לקבל שום טיפול הכי פשוט. יש לי זוג חברים רופאים. הבעל קבל אולקוס מדמדם. שכב מספר ימים בבית חולים כפציינט, פעם ראשונה בחייו. מצאו אצלו הליקו באקטר. הטיפול הוא יחסית פשוט. 2 סוגי אנטיביוטיקה וסותר חומצה. טיפול לעד שבועיים. אשתו הרופאה הייתה צריכה לריב איתו שיקח את הטיפול ויגמור עם החיידק. אחרי חודשים שטירטרה אותו יום יום ועוד דימום לא גדול. הסכים לקחת. כמובן שהוא בריא היום. ואם היה מסרב לקחת? היה נפטר מסתם אולקוס מדמם. טוב שהסכים בכלל להגיע למיון. ויש עוד דוגמאות. לילה טוב מירה

dodo281

New member
וואלה ?! לא הייתי מאמינה על רופא,

אבל - גם רופאים הם בני-אדם - מי יודע למה בחר להמשיך להתמודד עם החיידק במקום להביס אותו מייד.... שלא נדע ממצבים כאלה,

מיאה49

New member
כי הרופאים הכי פוחדים ממחלות

לכן הם רופאים. מבחינה פסיכולוגית הם מתגברים על הפחד הזה ע"י היותם רופאים. טוב לא כולם, אבל הרבה מאוד. יש לי חברה שהיא אחות במכון הלב בבית חולים. הייתה צריכה לעבור ניתוח בשחלה, בשיטת הלאפראסקופיה. ניתוח מאוד פשוט יחסית. היא הייתה בחרדה עצומה. ההחלמה שלה הייתה נורא איטית, וחודשים לאחר שהחלימה מהניתוח עדיין סבלה מחרדות ודיכאון. החרדות נבעו מהידע שלה לגבי שיבושים שקורים בחדר ניתוח. תאמינו לי שהיא באמת יודעת מה קורה שם. לילה טוב ושקט מירה

tshgn

New member
מירה - שמעת על "פרסונליטיס"?../images/Emo4.gif

אצל אנשי הרפואה יש מושג "פרסונליטיס". מושג זה מבטא, נאמנה, את מה שחווים הרופאים ובני משפחותיהם כשמגיעים כמטופלים למערכת הבריאות. לדוגמא: רופא כירורג, חבר לשעבר:, אשתו חטפה זיהום לאחר הלידה, דודניתו שהגיע מרחוק לעבור ניתוח הסתבכה מאוד לאחריו, בנו נשאי פעיל רוב הזמן של סטרפטוקוקוס פנאומוניה לא סימפטי וכן הלאה... לי יש הרגשה/תחושה/ידיעה! שחלק מהמחלות הם מעבירים בתוך המערכת (גם כי לא יודעים לעבוד נקי!!) ולביתם, וגם שיש מעשי "נקמה מתוקה" בין קולגות מתחרים (ויש לי כאן מספיק סיפורים מסמרי שיער, שלא הפרטם בפומבי!!!). המצב כאוב, אך על רוב הרופאים ליבי לא דואב... וחבל שכך, אך ממצבי אין לי אנרגיות לחשוב עליהם... תומר

מיאה49

New member
ממה שאתה אומר, אני יכולה

עכשיו להבין את החרדה שתקפה את חברתי אחות במכון הלב, כשהיא הייתה צריכה לעבור ניתוח פשוט יחסי. לא בלב. החרדה לא עזבה אותה 3 חודשים לאחר הניתוח שממנו החלימה כעבור שבועיים. יום טוב מירה

sayv

New member
אני יודעת, האיסור הוא על תרופות

שמיועדות להעלאת סרטונין באופן כללי.

anadin

New member
../images/Emo101.gif הרופא שלי אסר עלי

|לקחת רודיולה! הוא אומר שאסור לקחת תרופות עם צמחים מסוג זה ושאני עלולה לעשות בלאגן היסטרי בגוף. לא מוכן גם שאמיר את המינון הנמוך של הסרוקסט בצמחים. כך שעדיין לא החלטתי אם עלי להמשיך לקרוא אתכם ולהתפוצץ מקינאה או לוותר. אני מחפשת משהו שיעזור לי לישון. אחרי כמה חודשים של סטילנוקס - הפסקתי ועכשיו שוב לא ישנה והסטילנוקס לא עובד. יש למישהו רעיון איך להרדים אותי?

שריק 7

New member
../images/Emo1.gifאנאדין- יש לי הצעה

אני הפסקתי עם נוקטורנו לשינה ומשתמשת ב-קלמנרבין סירופ. מכיל:פסיפלורה ו-ולריאן. אפשר להתחיל עם כפית אחת,אמיתית, בת 5 מ"ל(יש כוסית מידה) ולהגיע ל-2 כפיות. 30-45 דק´ לפני השינה. הרצויה.... ובירור בלשי שלי: האם את יפעתיק? שרי

anadin

New member
תומר חמוד../images/Emo6.gif

|אני מעריצה נלהבת של שירתך בעיקר התפעלתי ממהירות התגובה לתולי החתולי. (האם גם לי שווה להעלב?) אולם למרות שמתקשה לעיתים לעקוב אחרי החרוזים אין להם כלל השפעה מרדימה! דווקא גורמים לחיוך!!!
and if your fishing for compliments: your the best!!!!!

מיאה49

New member
תודה סיון, למרות שהמייל לא מופיעה

המסרים נשארים בלי בעיות

sayv

New member
למירה ולתומר- בעניין חומצה פולית

ותרופות נוגדות דיכאון. מירה לשאלתך ותומר- לעניין מה שאמרת על הפרוזאק שלא השפיע עליך!

מיאה49

New member
תודה על המאמר על חומצה פולית.

קבלתי כדורים של חומצה פולית מקופת חולים. יש כמות קצת מתחת לנורמלי.

למעלה