מז"ט על הפורום החדש, וטיפ...

sayv

New member
רופא החלומות שלי?

אני לא יודעת, צריך להיות בעל הכשרה נטורופתית וקונבנציונאלית. באתר טבע לייף יש נטורופת שעונה על שאלות לגבי שילובים כאלו של תרופות עם צמחים/תוספים.

sayv

New member
שמו חן משהו, מופיע בין העונים

לשאלות הגולשים באמצע הדף. שאלתי אותו שאלה מאוד מפורטת- מדי מפורטת כנראה, תוכלי לראות אותה שם, אך הוא רק הפנה אותי לנטורופת- אמר שכדאי להתייעץ בקשר למינונים ושמצבי רגיש מדי או משהו. אבל לקוראים ששאלו שאלות "פשוטות" יותר, ענה בצורה יותר מועילה. ספרי מה אמר, אם את שולחת לו שאלה. לי הוא ענה תוך כמה ימים. צריך לחזור ולבדוק באתר אם התפרסמה השאלה והתשובה.

dodo281

New member
הרופא שלי מתאים לי התוספים ../images/Emo145.gif

וכמובן - דואג לתיאום התוספים והתרופות. לוקחת אך ורק בהנחייתו. למזלי
DODO.

שריק 7

New member
סייב- נדמה לי כי טעות בידייך../images/Emo15.gif

אני חושבת שהתכוונת בדברייך לפאקסט=סרוקסט. לא? כי קסנקס שייך לדור החדש שאחרי הוואליום. השפעתו מיידית אחרי לקיחתו, ואינו "עושה את המפנה" כתרופות ה-SSRI. מה דעתך האם כדאי לי לחפש מידע על הקסנקס??. שרי

sayv

New member
שרי, מודעת לטעות, סליחה.

אכן התבלבלתי. בכתבה שהפניתי אליה- הארוכה- מדובר על כך- על איסורים, שילובים וכו´- שם ראיתי שהתבלבלתי בשם התרופה. בנוסף אני מפנה אותך ל"אתר החרדה", לדף המדבר על "תרופות- כן או לא" - יש שם חומר מאוד מאוד מפורט על התרופות הללו. אני בטוחה שתמצאי שם עניין.

שריק 7

New member
סייב חביבה- שלחת לי אתר נהדר../images/Emo23.gif

אני חייבת לומר לכולם שיש במאמר: "תרופות-כן או לא" מצבור של מידע מאוד חשוב ומעניין. ושימו לב שיש בסיום סקירת הסוגים השונים-הארוכה- גם מכתבים אחדים של נפגעי... אי-אפשר , לדעתי להכיל את מה שכתוב שם במכה אחת- אך חשוב מאוד לדעת על קיום המאמר. וגם לדעת שזה חלק מאתר מקיף על חרדה. תודה, סיון, ובהצלחה בבחינות!!!!!!!!!!!!
שרי

sayv

New member
המאמר הזה שכנע אותי להמנע!!!

במיוחד כשעברתי עם חברה טובה שלוקחת פקסט והיא ענתה ב"יש לי" על כל תופעות הלוואי המצויינות, כולל החמורות.. ללא שקבלה רקע מוקדם על הסיכונים הללו מזו שרשמה לה... היא לא ידעה מה קורה לה, ובטח לא שיערה שזה בגלל התרופה. מזכיר את זה שלפני שמצאתי את הפורום, ייחסתי כל סימפטום למשהו אחר, עד שהבנתי שיש יותר סימפטומים מאלו שהרופא המאבחן סיפר עליהם, מאלו שהיו לי בתחילת המחלה- התקבעתי על תפיסה זו כ"כ חזק, שאפילו לא ניסיתי לבדוק על התפתחויות במודעות לתופעות הפיברו´ - מאז - לפני כמעט 6 שנים. כאב רגליים/פרקים- היה פיברו- השאר... פשוט הנחתי יום אחד שאני פסיכית... מי חשב שהכל הכל.. הסרטונין וחבריו אשמים.. וכל הבלאגן והתסביכים שהתפתחו מתוך חיים בצורה כזו.. טוב, סליחה על ההשתפכות- מה שרציתי לומר היה שידע=המון. שמחה שעזרתי! לילה טוב!

שריק 7

New member
סייב- מסכימה עם כל מה שהעלית.

ועכשיו- ידוע לי שקסנקס שייך לבזודיאפזינים.(מקווה שלא עיוותי את השם... ומהפירוט הובהר לי שהוא ממכר יותר מכל "חבריו" לקבוצה. עכשיו אני אחפש לעצמי דרך מקורית לגמילה עצמית. רק מה??? מוסבר כי יש המון תופעות גמילה וחלקן עלולות להתרחש שנה ואף לנצח...!!!! מישהו סבור שמאז פיתוחן של כל התרופות הללו חלה ירידה במספר הלא-מתפקדים בשל חרדה/דיכאון? אני חושדת במע´ הפסיכיאטרית שתפשה ראש ומכרה מרכולתה לכל דורש ללא סייגים!!! ורופאי המשפחה? הופכים מטופלים לעבדי השיטה מתוך בורות ואטימות!!! לילה מרענן לך שרי

sayv

New member
אבל הרי זה ידוע, שחב´ התרופות

עושות את זה מאוד משתלם לרופאים ופסיכיאטרים לחלק כמעט "דוגמיות חינם"- אם כי כמובן הדגש הוא ממש לא על החינם... וכן, שרופא ממוצע לא ממש איכפת לו להרים את הראש- לקרוא מאמרים, ליידע לנזקים.. ובטח שלחברות התרופות אין אינטרס לידע את הציבור- ראי השוואה פשוטה לעניין חברות הטבק! וכן כמו שכתוב באתר- השתקת עניין האלימות והאובדנות שה-SSRI מעוררות. מי יודע כמה תביעות וקייסים הושתקו.. ובאילו עניינים, עד כמה אנחנו לא יודעים ומשאירים אותנו באפילה וחשופים לסכנה בכדי להגן על הכיס של חברות התרופות. אם זאת יש לשים לב, לעיניי שאלתך בעניין התפקוד- כתוב שם שיש אנשים רבים שזו קרן האור שלהם. שלא היו יכולים לתפקד אלמלא (נקודה שדודו הפנתה אותי אליה אחרי שקראתי והתרעמתי מאוד על כל העניין). אחד המרצים שלי טוען כי התופעות לוואי של התרופות הפסיכיאטריות, לרוב יותר גרועות ממה שהן אמורות היו לטפל בו מלכתחילה. אני מאמינה לו ב-100% סמסטר הבא אני לוקחת קורס בפסיכיאטריה ומשפט- כמה שזה רלוואנטי לנו פתאום.. דרך לגמילה היא עד כמה שאני יודעת להפחית בהדרגה, בכתבה על דכאון ותזונה מדובר על כך גם, אולי תמצאי בה טיפים לדברים שמפחיתים תופעות הגמילה הללו. וכל מקרה- תמיד אפשר לחפש עוד חומר- לשאול מומחים וכו´.

שריק 7

New member
סייב ותומר- בגמר הקורס הזה תדעי|זהי

לבקר נכונה יותר מקרים שיועלו כאן. זה יועיל בוודאי לך, ואולי נוכל לקבל דעותייך... אבל מה עם הבחינות? אני חושבת שהבדיחות של תומר ממכרות באופן מסוכן. ההפתעות שיוצאות לו מדירות שינה מעיניי. תומר- צריך להגביל את הצפייה בך למבוגרים מעל גיל 30. כדי למנוע נזקים מסטודנטים שמזניחים את המרקר שלהם ומעדיפים את יצירותיך. שרי

yifatic

New member
תודה על הקישור - התבררו לי דברים

אני לא יודעת איך להגיב אפילו. לא סיימתי לקרוא משום שהמאמר ארוך והעציב אותי מאוד. עכשיו הבנתי איך התנפחתי ב12 ק"ג תוך כמה חודשים וכמובן - עוד תופעות לוואי נלוות ואין לכם מושג כמה זמן לקח לי להתנקות מהפבוקסיל. ובמה הוא עזר? לי בפיזור "ערפל הפיברו" - אבל באיזה מחיר! לאחר 1/2 שנה של נקיון מהכדור - יורדת במשקל ותופעות הלוואי נעלמו ועכשיו בא לי פשוט ללכת ולצרוח על הפסיכיאטרית שרשמה לי את התרופה. ואני עוד מנסה לקרוא לפני כל כדור שאני מסכימה לקחת! מה אכפת להם? אנחנו קונים, חברות התרופות מרויחות , הרופאים מתוגמלים ע"י חברות התרופות, ואנחנו נשארים עם הרעל בגוף. למישהו עזר באמת רק טיפול אלטרנטיבי לשיפור הפיברו?

מיאה49

New member
הרופאים לא לוקחים את התרופות

האלה בעצמם. משום שהם יודעים על תופעות הלואי החמורות. הם גם לא נכנסים לטיפולים שהם עצמם ממליצים עליהם. יוצא שרופאים מתים מסיבוכים ממש קלים. איך אומרים? הסנדלר הולך יחף. שבת מנוחה מירה

tshgn

New member
ואולי...

הסנדלר רץ עם מגפי עור, בעוד שללקוחות מוכר סנדלים משוחזרות.

מיאה49

New member
אני מכירה כמה רופאים שידעו מה יש

להם ולא טיפלו בעצמם, בייחוד אם זה היה סרטן.

למעלה