אבל הרי זה ידוע, שחב´ התרופות
עושות את זה מאוד משתלם לרופאים ופסיכיאטרים לחלק כמעט "דוגמיות חינם"- אם כי כמובן הדגש הוא ממש לא על החינם... וכן, שרופא ממוצע לא ממש איכפת לו להרים את הראש- לקרוא מאמרים, ליידע לנזקים.. ובטח שלחברות התרופות אין אינטרס לידע את הציבור- ראי השוואה פשוטה לעניין חברות הטבק! וכן כמו שכתוב באתר- השתקת עניין האלימות והאובדנות שה-SSRI מעוררות. מי יודע כמה תביעות וקייסים הושתקו.. ובאילו עניינים, עד כמה אנחנו לא יודעים ומשאירים אותנו באפילה וחשופים לסכנה בכדי להגן על הכיס של חברות התרופות. אם זאת יש לשים לב, לעיניי שאלתך בעניין התפקוד- כתוב שם שיש אנשים רבים שזו קרן האור שלהם. שלא היו יכולים לתפקד אלמלא (נקודה שדודו הפנתה אותי אליה אחרי שקראתי והתרעמתי מאוד על כל העניין). אחד המרצים שלי טוען כי התופעות לוואי של התרופות הפסיכיאטריות, לרוב יותר גרועות ממה שהן אמורות היו לטפל בו מלכתחילה. אני מאמינה לו ב-100% סמסטר הבא אני לוקחת קורס בפסיכיאטריה ומשפט- כמה שזה רלוואנטי לנו פתאום.. דרך לגמילה היא עד כמה שאני יודעת להפחית בהדרגה, בכתבה על דכאון ותזונה מדובר על כך גם, אולי תמצאי בה טיפים לדברים שמפחיתים תופעות הגמילה הללו. וכל מקרה- תמיד אפשר לחפש עוד חומר- לשאול מומחים וכו´.