מחשב והוכחות

aryeh201444

New member
עכשיו אתה גם מתנשא?

כשאי אפשר להתמודד עם מישהו ברמה האינטלקטואלית האסטרטגיה הידועה של לוזרים היא לומר ש"אתה תקוע בנקודת המבט שלך" וכו' וללגלג.
גם אני, אני יודע שברגע שהתחלתי ללעוג למישהו בוויכוח (כשאני זה שהתחלתי) ולרדת לרמה האישית אני יודע שבאותו הרגע הודתי בתבוסה שלי. מבחינתי, בכל פעם שאתם תוקפים אותי באופן אישי, לועגים, מתנשאים וכו' (קרא לזה איך שאתה רוצה) במקום לענות עניינית למה שאמרתי אתם בעצם מודים בתבוסה שלכם ובחוסר היכולת שלכם להתמודד עם הטיעונים שלי, אז תחשבו טוב טוב לפני שאתם יורדים לרמה האישית.

dude101

New member
לא אמרת שתפסיק להגיב לי?

הצהרת ש"עד שלא תלמד לכבד את מי שאתה מדבר איתו הדיון הסתיים. אני נותן לך הזדמנות אחרונה להמשיך את הדיון בצורה מכובדת. אם ההודעה הבאה שלך לא תהיה עניינית לטענות שלי עדיף שלא תטרח כי לא תקבל מענה.", אבל דווקא כשאני *כן* מתנהל באופן ילדותי והאשמתי אתה ממשיך להגיב ולהחליף העלבות בשמחה, בעוד שעל הודעות ענייניות אתה מפסיק להגיב.
לא קראתי לך לוזר, רמזתי שאתה טיפש, קראתי לדעות שלך מגוכחות או הצהרתי ש"הבסתי" אותך. סה"כ העלתי אפשרות שאתה מבזבז זמן בכוונה (אגב, אני מודה שטעיתי), ושאתה לא רוצה או לא מסוגל להבין דברים שנאמרים מנקודת מבט אחרת (ואם אתה באמת ובתמים חושב שנקודת המבט שלך נכונה באופן וודאי ואובייקטיבי, זה לא היה אמור להיתפס בעיניך כירידה).
אני גם לא מכתיב לך הנחיות איך לומר וכיצד להתנהל ובוודאי שאני לא מצהיר ש"הבסתי" אותך או שאתה "מודה בתבוסה" (גם ביני לבין עצמי אני לא חושב ש"הודית בתבוסה". סה"כ הגענו לנקודה בה אתה מסרב להמשיך את השיחה באופן ענייני. זכותך). אתה תגיד מה שבא לך, אני אגיד מה שבא לי ושכל אחד יסיק את מסקנותיו בעצמו.

BravoMan

Active member
רק אנשים כמוך אריה, מסוגלים להתמודד ברמה אינטלקטואלית עם קיר

וזאת כמובן משום שלכם ולקיר שאתם מעריצים יש רמה אינטלקטואלית זהה שמאפשרת תקשורת...
&nbsp
אני אישית, מסוגל להתמודד ברמה אינטלקטואלית רק עם מי שמגיב על דברים שאני כותב.
קירות ואתה לא עושים את זה, אז אני מודה בפה מלא שחור ע"ג הפורום למען יראו כולם:
אני לא מסוגל להתמודד איתך ברמה אינטלקטואלית!
&nbsp
(אתה מוזמן להדפיס את ההודעה הזו ולנופף בה בגאוות ניצחון)

BravoMan

Active member
אפה וע"י מי בדיוק התבקשת להוכיח את האפשרות שיש אלוהים???

אתה פתחת את השרשור הזה והתחלת לדבר בו על מחשבים.
&nbsp
אף אחד בדיון לא אמר לך שאין שום אפשרות לקיום אלוהים.
אפשרות יש.
היא פשוט לא התממשה. אין אלוהים. מעולם לא היה אלוהים. ואתה בהחלט לא מסוגל להוכיח את ההפך.
&nbsp
אגב, אם זה מעניין אותך, המחשב שאני כותב לך ממנו אכן נוצר באקראי.
סיפור מצחיק משהו: השקעתי הרבה מאוד כסף כדי להזמין מחנות מחשב מתוכנן בקפידה עם החלקים הכי חדישים ועצמתיים.
&nbsp
נתתי לחנות תכנון תבוני מדויק של מה שאני רוצה.
&nbsp
אבל, כשקיבלתי את המחשב ופתחתי את המארז שלו, גיליתי שלמרות שהוא עובד, חלק מהדברים מחוברים לא נכון, והיעילות נפגעת.
כלומר - יש לי מחשב שנוצר כתוצאה מטעות אקראית, וכלל לא מתכנון מכוון.
&nbsp
למזלי, אני מספיק תבוני כדי לשנות אותו ולתקן אותו, ועדיין - המוצר המקורי שקיבלתי אינו היה תוצר של תכנון, ואת זה אני יודע בוודאות כי אני זה שתכננתי אותו, וראיתי זאת במו עיניי שהוא אינו תואם לתכנון שלי.
&nbsp
מעניין מה יש לך לומר על זה...

BravoMan

Active member
אתה טועה!

https://www.space.com/33336-nasa-juno-probe-jupiter-orbit-tonight.html
&nbsp
החללית האנושית המהירה ביותר טסה היום בסביבת 256 אלף! קמ"ש.
&nbsp
כמובן, היא האיצה למהירות הזאת בעזרת המנוע הכי יעיל שאיש לא המציא - כוח הכובד

(טוב, בעצם החבר הדמיוני של אריה המציא)

חנוך25

New member
אתה אמרת שיש בידך משהו שדומה למחשב.

עכשו אתה אומר שיש בידך משהו שדומה לקוקוריקו?
א. אשמח לדעת מה זה קוקוריקו.
ב. שאלתי בעינה עומדת - איך החלטת שזה דומה לקוקוריקו?

aryeh201444

New member
אני מזהה נסיונות התחמקות...

שאלתי ברורה מאוד, עיין בהודעתי הראשונה.

BravoMan

Active member
ההתחמקות היא שלך:

ידוע לכל שקוקוריקו נוצר מפיצוץ שיוצא מגרון תרנגול.
על כן, וודאי אי אפשר להוכיח כי קוקוריקו נוצר במפעל.
&nbsp
כשתספיק להתחמק ותחזור לדבר על דברים שנוצרים במפעל ולא מפיצוצים, ואלי תקבל עוד תשובות...

aryeh201444

New member
אתה מוזמן להתעלם....

לא באמת חשבתי שיש לכם תשובה למה ששאלתי...

BravoMan

Active member
לא, אבל אולי נצליח להוכיח לך ש:

1. המחשב נוצר ע"י התפתחות לא אקראית.
2. המשחב נוצר ע"י ישות לא תבונית.
3. המחשב פשוט נוצר בלי שום תהליך ובלי שום ישות.
4. המחשב לא נוצר בכלל אלא היה קיים תמיד.

BravoMan

Active member
את מה שרציתי כבר הוכחתי:

יותר נכון, גרמתי לך להוכיח - מעולם לא היה מעמד הר סיני, וכל האמונה שלך מבוססת על שקר אחד גדול.
&nbsp
על הדרך, הוכחת גם שאתה לא יודע לקיים דיון מתורבת ולהציג טענות כמו שצריך.

aryeh201444

New member
תגיד, מה אתה רוצה מהחיים שלי?

אתה הרי לא רוצה לקיים דיון. אז למה אתה לא מתעלם? מה דוחף אותך להמשיך ולענות לי את השטויות שלך?

BravoMan

Active member
זו בדיוק השאלה ששאלתי אותך בשרשור הקודם:

הבטחת הוכחה, בזבזת את זמני, ולא רק שלא הוכחת, לא התחלת אפילו להציג משהו שנראה כמו הוכחה.
&nbsp
הייתי רוצה את הזמן שבזבזתי עליך חזרה, אבל היות וזה לא אפשרי, אני הולך להשתעשע איתך קצת בפורום, מי יודע - אולי יתפוצצו כמה קופים ותלמד משהו על הדרך...

אולי זה דוקא להיפך...

יכול להיות שהקיום של אריה הוא חלק מהתוכנית האלוקית.
יש סיכוי שיהוה שם אותו (ואת שאר הבריאתנים) כאן בפורום רק כדי להציף פעם בכמה שנים את אותה שאלה, לקבל את אותן תשובות, להתלונן שאלו לא תשובות מספיק טובות, ולהאשים אחרים במגרעות שלו. ממש אפשר לעשות משחק של "מצא את ההבדלים" בין מה שאתה כתבת לו ב 2015 לבין מה שאני כתבתי לו היום...

BravoMan

Active member
אני מתחיל לחשוב שאתה לא התפתחת בתהליך טבעי!

אלא תוכננת ע"י התבונה המלאכותית הנעלה של Google, שכן היכולת שלך לחפור בפורום ולמצוא הודעות שבעצמי כבר שכחתי שכתבתי, היא בהחלט על אנושית!

&nbsp
אין סיכוי שנוצרת מפיצוצים וקופים!

האמת היא שהסיבה היחידה שמצאתי את מה שכתבת,

היא שמלכתחילה ניסיתי להמנע מלכתוב לאריה בשרשור של היום את כל מה שכתבתי כי זכרתי שכבר כתבתי את כל זה בעבר - זה פשוט נמצא באותו השרשור

&nbsp
הבעיה היחידה עם זה היא שאני מצוין בלזכור דברים חסרי חשיבות, אבל גרוע בלזכור דברים חשובים....

למעלה