מידע חשוב כולם כנסו

קפרי

New member
שפרה מאוסה על מי? אני לא קשורה לאנשים

רגשית וגנטית כמוך ולכן אין לי מה לבזבז כי אני משתדלת להתעסק גם במה שמביא לי תועלת למרות שלצערי יש בי התמכרות מסויימת. אני אפילו לא מצביעה, רק מביעה דיעה ונעה לפי מה שנראה לי על המסך, חושבת שאיכפת לי מי יזכה? מספיק לי לדעת את מי אני מעריכה יותר או פחות, מהפרס לא יוצא לי מאום לצערי כן? (..

לונה 2

New member
אם ככה, אז הכל בסדר ותודה על

היחוס המשפחתי. בזמנך החופשי בשלושה עותקים.

11MTN11

New member
מה לעשות

שאשר לא בבית והוא כבר נמאס לו להיות בבית שכבר בחר להדיח את עצמו שאפילו צבר לא יכול לנהל שיחה נורמלית איתו ``אני לא לוקח בזה חלק לא כאן(בחדר האח הגדול) ולא שם (בסלון) כאלה אנשים אם כזאת שחצנות צריך קודם להוריד להם תאף מהשמיים ולשקול בכלל אם להעלות אותם לטלויזיה

טלטוש

New member
אני האמא של הפרידמנים ועדיין נהנית מהבובלילים

כי זה המשחק בעיני אתה מתחבר לאנשים או שלא מתחבר אליהם. את שפרה בהתחלה אהבתי כי היא נראתה לי מאוד חמודה כזאת, לאט לאט הבנתי שהיא טוחנת במח ובכל פעם שהיא מדברת אני מעבירה תחנה. התמיכה שלי בה ירדה. מהבובלילים אני נהנית, הם מוסיפים לי קצת צבע לטלויזיה - צבע שלא שפרה לא צבר וגם לא איתי יכולים לספק לי. המשחק הזה קשור לאל מי אתה מתחבר תוך כדי צפיה, לא אל מי אתה רוצה להתחבר מחוץ למסך (וחבל שאני לא יודעת לנקד את המילים להתחבר כי הראשונה דגושה והשניה רפה והנה גם אני שפרה)

Jen74

New member
אז זהו, שלא כל כך נכונה התיאוריה הזאת

אין לי מושג למה אבל אמא שלי ה"פרידמנית" התאהבה בעינב ולא מוכנה לשמוע שהיא עוזבת את הבית וכמובן שאין מה לדבר על יוסי, מבחינתה יוסי בגמר. באופן אישי, אני מעדיפה לראות אנשים אחרים בגמר. לגבי יוסי - נראה לי שהגיע הזמן שילך הביתה בגלל שהוא נראה כבר עייף. עושה רושם שהשהייה בבית האח הגדול לא עושה לו טוב ככל שהזמן עובר וכואב לי לראות אותו שם, סובל. גם עינב מבחינתי יכולה ללכת, עכשיו כשאינה נכנסה, שלא מפסיקה לדבר. למרות שנראה לי שמהר מאוד גם היא תעוף. בכל אופן, מה שרציתי לומר זה שלדעתי, מי שעושה הכי הרבה רעש וצלצולים עשוי להישאר בבית עד הסוף ולזכות.

גם את עכשיו עם הביטוי הזה?

זה בדיוק מה שלא טוב בעינב.. מכניסה לצופים שטויות לראש.

כתוב/י רק קח/י בחשבון ש..............

חלק לא קטן מהאנשים פה בובלילונים לא קטנים בעצמם :) אז ניתן לצפות ל: קללות, נאצות, משפטים מטומטים וכו כתוגבה להודעות.

אכדית

New member
בכל אחד מאיתנו חבוי יוסי בובליל קטן

גם לשיפרה יש יציאות בובליות כמו לכולנו. זה בסדר

קפרי

New member
אז את מסכימה שגם בכל אחד מאיתנו חבויה גם

שיפרה קטנה? כי מי מאיתנו לא התנשא? מי מאיתנו לא הפיג שעמום עם משהו שטותי (לא בעיני), מי מאיתנו לא ריכל?

shy6

New member
ההפקה הצליחה

העלילות הכי מצליחות במדיה בין אם זה טלוויזיה או קולנוע -זה המלחמה בין הטובים והרעים, עד הפרק של יום ראשון הכל היה די אפור, לא הייתה חלוקה ברורה לטובים ורעים. באו ערוץ 2 ואמרו אנחנו נעשה את זה עכשיו, לפי העריכה שלנו לא יהיה יותר אפור, יהיה שחור או לבן,אנשים יבינו מי אלה הטובים ומי אלה הרעים. וכך היה, בפרק של ראשון ערוץ 2 בחר צד. זה היה הצד של שיפרה וצבר, אותם הוא בחר להפוך לטובים וטהורים. היה לו את הכוח גם לעשות ההפך, אבל לא כך הוא בחר,אין לדעת למה. כל קללה ודיבור לא יפה מצד יוסי ועינב שודרו לפני מליון צופים, בעוד הקללות והדברים המזעזעים ששיפרה וצבר אמרו הוצאו כלא היו. הרי הצופים בבית צריכים להזדהות עם מישהו, ואם נראה גם את שיפרה וצבר מקללים אז הצופים התבלבלו, לא יהיה להם את מי לאהוב וזה עלול לפגוע ברייטינג. ההפקה הצליחה,כמות הכתבות נגד יוסי ועינב בתקשורת הייתה גדולה. אנשים מצאו סוף סוף את מי לשנוא.

הרֵעוּת

New member
היא פשוט הבחורה הכי מושפלת בארץ.

אני חושבת שמי שמצביע לה צריך להתבייש. הוא תומך בקללות, בשקרים בשידור חי, בגזענות, בברוטליות, בחוסר התחשבות משווע ובאגוצנטריות. תכלס, כשהיא תצא מהתוכנית היא תהיה מסכנה. אף מקום שמכבד את עצמו לא יקבל אותה לעבודה, ובטלויזיה היא בחיים לא תשתלב. תמיד יזכרו אותה כשקרנית, נרקומנית מהאח הגדול.

עינת י

New member
אתם מדברים על שפרע כן?

לא יעזור כמה בלה בלה תמרחו כאן (בטח שני אנשים עם הרבה ניקים) הבחורה שיוצאת הכי מושפלת ושפלה מהבית היא שפרע, והיא תצא מהר מאוד.

עינבוש מלכה מלכה מלכה../images/Emo47.gif

הם אוכלים ת'לב שכל שבוע מדיחים אותה והיא חוזרת בבומרנג..

הרֵעוּת

New member
אני בטוחה שאת בת 12-13,

ולכן חושבת ככה. מעניין אותי מה תחשבי עוד עשר שנים. ועינב נשארת רק בגלל שמי שמצביע בsms הן פאקצות בנות 12, או מזרחים ממורמרים. ואני מזרחית, אגב.

למעלה