מידע חשוב כולם כנסו

קפרי

New member
ואהו כמה מוזר, המזרחי הפך לאשכנזי גאה והאשכנז

י הפך למזרחי גאה, פתאום כאן בפורום כולם יודעים מה זה מזרחי מסכן ומושפל או אשכנזי לא טוב, פתאום כולם כאן משכילים, חכמים ויודעים היטב מכל האחרים, בחיי, כאילו שאיש לא יודע שהרוב כאן הוא ממשפחת בובליל (הרוב) וזה נראה לפי התגובות הרבות הלא מבוססות ולא אובייקטיביות. פרט לכך, הלו לונה 2-בני 70-80 יש להם נסיון חיים גדול, וחוכמת רחוב לא קטנה כי זה לא כזה רחוק מהגיל של יוסי שהוא בן 57.

Jones

New member
ההערכות שלך כל כך נכונות ../images/Emo45.gif

סתם, אתה חי בסרט..

עינת י

New member
אני בת 12-13?

גברת אני מבוגרת הרבה יותר ויותר משכילה משפרה. תרגעי עם הפטרונות והגזענות שלך

../images/Emo6.gifשמתם לב - לגבי "נרקומנית מהאח הגדול"

הם שיחקו 5 אצבעות או משהו כזה ואז אינה אמרה - "מעולם לא עשיתי סמים" וכולם היו שלבים לעומת זאת שיפרה שלא השתתפה במשחק מיד קפצה "הי יכולת להפיל כאן אנשים על משהו לא כשר " חחח....... נראה שיש סיבה שרק היא קפצה

nuno12

New member
עינב ?? - מושפלת??? - ממה בדיוק? - דעתך נטרפה

עינב מלכה אמיתי צועקת כשצריך ומצליפה בלי צביעות

קמבילי

New member
היי אחות מספר אחת, שתיים, שלוש, ארבע, חמש

של שפרה. יש סימן בשפה העברית, "נקודה" שמו, וכותבים אותו בסוף משפט. לא משנה מה רצית לומר, צורת הכתיבה שלך דיברה במקומך ואמרה ההיפך.

michaly2003

New member
כן, בבקשה תמשיך - שזה יהיה כלל עם ועדה...

שכולם ידעו. וגם לגבי ה"לא פייר" שלה על כל דבר וענין, אפילו שימו לב - על השור שהעיף אותה - היא אומרת: "הוא עשה את זה בכוונה"
- ממש בדיחה מהלכת !

michaly2003

New member
ועכשיו היא שרה שיר לעג על "פרידמנים מתים"

אני מתביישת בה. - דחוף להדחה.

redflower1

New member
את חסרת חוש הומור

אם היית שם כבר היו מדיחים אותך. כולה היא צחקה עם איתי, אפילו הוא צחק. רק פה אנשים יבשים כמו צנון.

michaly2003

New member
אז כדאי שתקרא את זה - כי כנראה אתה חי בבועה

הבובלילית שלך בלבד !! בקישור המצורף - הכתבה "בשם האב" והאינטרנט מוצף בכתבות ואנשים שלא מפסיקים לדבר על הבושות שהיא עושה למגזר שלם.

Leeat1

New member
אם את תומכת בכתבה הזו זה אומר שאת חיה בבועה

כי הכתבה הזו נכתבה כפגיעה אישית. כאילו יוסי ועינב פגעו בתושבי אשקלון. אתם מושפעים ממה שהתקשורת עושה וכדאי מאד שתפנימו שכל מה שדייר עושה בבית או לא עושה בבית זה עניין שלו עם עצמו והוא לא בא לייצג עיר או עדה מסויימת. הוא מייצג את עצמו בלבד. הם מציגים את עצמם בלבד בתוך משחק מתוקשר מאד. כמו שאשר הוכתר לייצג את טבריה וכמו שרנין הוכתרה כמייצגת של הערבים. אתם לוקחים את מה שהתקשורת עושה לנושא אישי שמכוון אליכם. צאו מהסרט. ולפרסם כתבה כזו בשם תושבי אשקלון זה הסתה לשמה.

michaly2003

New member
באמת די ליפות את המציאות....

מבחינתה מזרחי שמתנהג כמו "פרידמן" או משתכנז - די להתייפיף - הבחורה דוחה - זה עובדה.

זו המציאות שלך

וחבל שאת ממציאה לעצמך מציאות משלך
עינב הסבירה היום לחגית <שמסרבת להבין בפעם המיליון> שפרידמן זה לא אשכנזי ושזה גם לא קשור לאשכנזי או מזרחי.

תפסיקו כבר לעוות שיר הפרידמנים מסביר

בדיוק מהו פרידמן מת: מישהו שקשה לשנותו ולא ישתנה "אהי פרידמן פרידמן שום דבר לא ישנה אותי פרידמן פרידמן אני אמות ואשאר פרידמן פרידמן" אין בו שום אמירה גזענית גם איתי מבין את זה גם הפרידמנים מבינים את זה כן כן גם נעמה פרידמן ולידיעתכם גם צבר מי שיחפש את עינב ויוסי יהפוך את המשמעות למשהו שלילי והאוביקטיבים יגידו את האמת. זה כמו להגיד "יורם" או "חנון" תעשו טובה ותקראו את הכתבה על מה הפרידמנים חושבים ותפנימו

michaly2003

New member
ציטוט של עינב: "פרידמנים זה אשכנטוזים"

על תנסי ליפות או לסובב את המציאות לנוחויות שלך. - המציאות של עינב מכוערת - וזה מה יש !

למעלה