מידע חשוב כולם כנסו

להגיד למישהו אשכנזי שהוא אשכנזי זו לא גזענות

להגיד "אני שונא אשכנזים" זו גזענות. היא אף פעם לא אמרה שהיא שונאת פרידמנים, היא אמרה שפרידמנים לא מתנהגים כמותנו ושהמנטליות שלהם שונה

michaly2003

New member
לזה קוראים להוציא דברים מהקשרם

אל תייפי את המציאות - היא מראה בדיבור ובהתנהגות שלה את השינאה והגועל שלה מי כל מי שהוא לא מהמנטליות שלה.

אני אשכנזית בעצמי אין לי מה ליפות אז

תתחיל לראות את האמת ולא את מה שמאכילים אותך בתקשורת

michaly2003

New member
אז את כנראה מהסוג שחיים בהכחשה

התקשורת לא מאכילה שום דבר - הדברים הם בדיוק כפי שאנו רואים אותם - והיא הכי טבעית שאפשר.

11MTN11

New member
כל הכבוד לעינב

שהיא יודעת לקחת את זה בהומור קצת היא להיות רצינית יותר מדי שלא יודעת לצחוק אלה החיים

michaly2003

New member
איתי נפגע ובצדק - "חודשיים אנחנו ביחד וכל מה

שיש לך להגיד שאני פרידמן" ?

נא לדייק

איתי לא נפגע, ההפך, הוא היה משועשע מזה וקיבל את זה ברוח טובה. מה שהוא אמר זה שהוא שמח שאחרי חודשיים זה כל מה שהיא מצאה להגיד עליו. וזאת לעומת אנשים אחרים בבית, שמצאו ולא סתמו מכאן ועד תאילנד גועל נפש להגיד עליו.

BEAUTY האחת

New member
איתי לא נפגע הוא מחבב אותה ולכן הוא צחק איתה

והיא שרה לו כך רק מתוך חיבה והוא יודע את זה וכיף להם הכי ישרים ואמיתיים

michaly2003

New member
למי שאין אינטלגנציה ריגשית קשה לראות את

הניואנסים הקטנים של הרגשות של האנשים - ואם את אוהבת את הבובלילית הזאת אני לא מתפלא שגם לך כמוה אין אינטלגציה ריגשית.

ההיפך ...

לעינב אין אולי השכלה גבוהה ושפה עשירה, אבל אינטילגנציה רגשית יש לה והרבה. תבדקי את המונחים שאת משתמשת בהם ותעשי אבחנה חוזרת.

michaly2003

New member
כל מה שכתבתי זה לאחר ההבחנה הדקה שלי !!

ושל החברים בבית , שגם מדברים על זה שהיא לא רואה מטר מעצמה.

Leeat1

New member
לא נכון

היא רואה את כל מה שקורה מסביבה ואת עצמה. לעומת הפרידמנים כמו שהיא מגדירה. והיא הראשונה שתבוא לעודד דייר עצוב, מתוסכל או שקשה לו, לעומת הפרידמנים שבתוכנית. היא תגיד בדיוק מה שהיא חושבת על אותו בנאדם ולא תסתתר מאחור ותלכלך עליהם. כל אחד שם יודע בדיוק מה היא מרגישה לגביהם.

../images/Emo45.gif באמת שנמאס מהגזענית הזאת.

נתתי לה צ'אנס בהתחלה..אבל עם כל הגזענות הזאת אני לא יכולה לסבול אותה. איך אפשר להצביע לבנאדם עם דעות כאלה?!

היא מצחיקה ולא ממש נוראית וליאון כפרה עליו...

עינב היא חלק מהדמיות שעושות את האח הגדול לטוב או לרע אז די לעשות ממנה מפלצת תנסו חהבין תרקע שלה ואז יהיה לכם יותר קל להקשיב לה אני הרבה דברים לא מסכימה איתה והיא קצת מגזימה אבל בסך הכל היא מצחיקה הרבה אנשים במדינת ישראל וגם ליאון המקסים וגם יוסי בובליל אין מה לעשות אלה לנסות בטח יוסי היה אומר חח יאלה צאו בנבינו

למעלה