מסע אגדי - Mythic Quest - עונה 4 🎮🕹️🧚‍♀️👾🐲

didalf

Well-known member
אם כי רייצ'ל כנראה הייתה מסתבכת גם אם היא לא הייתה אומרת כלום בועדה כי הסרטונים שהיא פירסמה לעוקבים שלה היו כל כך בעייתיים גם ככה.
לא בטוח. אולי אם היא הייתה סותמת לא היו מתעניינים בה וטורחים בכלל להראות את הקטעים האלה.

אבל זה מצחיק גם כי אם בכלל הם לא היו מרוויחים כלום אז לא היו יכולים להגדיר את זה כעבודת ילדים.
כן שזה עוד יותר מטומטמם ומבאס כלפי הילדים.

ובכלל הוא היה יחסית נורמלי ושפוי בפרק הזה. כלומר הוא רוצה להמשיך לעבוד עם פופי. היא יכלה בהמון שלבים לפני הפיצוץ להסביר לו שהיא רוצה להיות אמא נוכחת ולקחת חופשה מהעבודה. זה לא כזה מוזר שהוא לא הבין את זה בעצמו לאור זה שהוא מכיר אותה כוורקהולית.
וברור שזה שהוא קנה היצירה של סטורם זה מטופש ולא באמת פותר, אבל גם ממש אפשר להבין איך הוא חשב שזה עוזר. היא אמרה לו שהיא תעזוב להולנד כי סטורם צריך לעבוד בשביל להרוויח כסף. היא לא הסבירה לו את כל המורכבות מעבר לזה.
ממש היה לי עצוב בשבילו כשהיאאמרה שהיא אמרה שמה שהיא רוצה זה מרחק ממנו. היא אפילו לא מציעה שהם ישארו חברים גם כשהיא לא עובדת. אומנם אני לא בטוח איך איין היה מתמודד עם דבר כזה, אבל היאאפילו לא הציעה את זה.
גם אני מרחם עליו. ונכון ברור שהוא חושב כמעט רק על עצמו, אבל הוא כן מנסה לראות אותה ולעזור לה והיא ממש לא מקלה עליו (כמו שהסברתי למעלה)
יש בזה משהו קצת. כאילו היא מצפה שהוא יבין בין השורות דברים אבל איין גם מאד אנוכי ומגם מאד לוקח דברים מילולית בלבד. אז תמיד יש ביניהם קצר בתקשורת.

גם זכור לי שבפרק הקודם דיברו באופן די גלוי על כך שהם עובדים על ההרחבה. אולי לא בפני דייויד, אבל כן בפני אנשים אחרים.
נכון?8-*

נראה לי שזה לא החלק שמעניין אותם ממש.
אז מה יעשו עם זה?
הרחבה לכיף שלהם שאף אחד לא ישחק בה? (ויעריך את הגאונות שלהם?)

והיה הקטע המצחיק הזה שדיינה איימה להרוס אותו והיה ברור שפופי משקרת כשהיא אומרת שזה מגובה בהרבה מקומות.
חחחחחחח כן:-D
ואיך היא זינקה להגנתה ברגע שדיינה הניחה אותה:-D

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X08
Rebrand
דווקא חיבבתי את הפרק הזה למרות שהוא לא ממש קשור.
חזרנו לפוטי שו הילד החמוד של איין (המזניח) שכבר גדל קצת והוא בן 17 ורוצה להרגיש גדול ולשנות את שם המותג שלו לפוטי (בלי שו) ולהשתחרר בשביל זה מאיזה חוזה שיש לו וגם לקבל אמנציפציה חוקית מאמא שלו כדי להיות בשליטה על הכסף שלו.

* הבנתי בהתחלה למה הוא רוצה אמנציפציה כשאמא שלו לא נותנת לו לקנות מה שהוא רוצה (כמו למבורגיני), אבל אחרי שהיא מסכימה לאמנציפציה אז בשביל מה בעצם, היא יכולה פשוט לתת לו לעשות עם הכסף שלו מה שהוא רוצה.

* צ'ארלי דיי (עוד אחד מהחבר'ה של פילדלפיה זורחת) נורא הזכיר לי בתפקיד הזה את ג'ימי מק'גיל.

* האם זה היה בגדר "הפרק המיוחד" של העונה? כי אם כן אז אני לא הכי מרוצה, הוא היה חמוד מאוד, אבל לא בסטנדרט של הקודמים.

didalf

Well-known member
פרק 4X08
חזרנו לפוטי שו הילד החמוד של איין (המזניח) שכבר גדל קצת והוא בן 17 ורוצה להרגיש גדול ולשנות את שם המותג שלו לפוטי (בלי שו) ולהשתחרר בשביל זה מאיזה חוזה שיש לו וגם לקבל אמנציפציה חוקית מאמא שלו כדי להיות בשליטה על הכסף שלו.
הנה פוטי בשביל ניק, היחיד שדאג לו:-D

אני חושבת שהיה איזשהו עניין לא מזמן עם יוטיוברים שנלחמו או משהו. בכל מקרה לאדעת את מי להאשים בטמטום - אמריקאים או גברים או טינאייג'רס, אבל כולם מטומטמים שזה מלהיב אותם. פיכסה.

אהבתי את ההשקעה בהיסטוריית הסמסים שלו עם איין. ליאורה בטח מעריכה:-P:
איך כל שנה הוא אומר לו מזל טוב והוא אומר לו פאק אוף. דווקא חמוד מצד איין לנסות כל שנה.
ועוד יותר חמוד כשהוא בא כזה "באתי ללכת לך הזדמנות להגיד לי ללכת להזדיין פנים מול פנים":-D
הוא עדיין מעורער מהמצב עם פופי חמודי, אז הוא מנסה להוכיח שהוא לא אנוכי ולא לשפר בעיה עם כסף ע"י זה ש... הוא מוציא כסף על מאמן. אבל זה דווקא כן מה שהילד היה צריך הפעם אז נחמד. וכמובן מאד מרוצה מעצמו כמה לא אנוכי הוא:-D

אה אה חשוב מאד - בזירה שהם התאמנו היו דגלים של כל העולם והיה איזה פריים שראו את דגל ישראל לכמה שניות מאד ברורות! לא מובן מאליו בימים אלה.

סהכ הוא ילד עצוב מאד. אבל גם דוש בסוף.

* הבנתי בהתחלה למה הוא רוצה אמנציפציה כשאמא שלו לא נותנת לו לקנות מה שהוא רוצה (כמו למבורגיני), אבל אחרי שהיא מסכימה לאמנציפציה אז בשביל מה בעצם, היא יכולה פשוט לתת לו לעשות עם הכסף שלו מה שהוא רוצה.
זה לא רק הכסף. הוא ככ רצה לחשוב על עצמו כמבוגר ולהרגיש מבוגר וחלק מזה זה להפטר מאמא שלו. בסוף הוא הבין שאולי אין לו ככ לאן למהר וזה בסדר להיות בחזקת אמא שלו עוד קצת.

* צ'ארלי דיי (עוד אחד מהחבר'ה של פילדלפיה זורחת) נורא הזכיר לי בתפקיד הזה את ג'ימי מק'גיל.
זה המנהל שלו?
אהבתי את הפאנץ' בסוף שהוא הימר נגדו אחרי כל הנאום המרגש הזה חחח. אבל באמת איזה ילד פוטי זה בלי שום כבוד לחיים אישיים של אנשים ויום המנוחה.

* האם זה היה בגדר "הפרק המיוחד" של העונה? כי אם כן אז אני לא הכי מרוצה, הוא היה חמוד מאוד, אבל לא בסטנדרט של הקודמים.
נראה לי שכן.

Lhuna3

Well-known member
אני חושבת שהיה איזשהו עניין לא מזמן עם יוטיוברים שנלחמו או משהו. בכל מקרה לאדעת את מי להאשים בטמטום - אמריקאים או גברים או טינאייג'רס, אבל כולם מטומטמים שזה מלהיב אותם. פיכסה.
אכן "ספורט" מטומטם ביותר, ובעיקר עניין של גברים לדעתי.
אה אה חשוב מאד - בזירה שהם התאמנו היו דגלים של כל העולם והיה איזה פריים שראו את דגל ישראל לכמה שניות מאד ברורות! לא מובן מאליו בימים אלה.
נכון, התכוונתי גם לכתוב את זה ושכחתי!
למה דוש?
זה לא רק הכסף. הוא ככ רצה לחשוב על עצמו כמבוגר ולהרגיש מבוגר וחלק מזה זה להפטר מאמא שלו.
אבל אם היא מסכימה אז בשביל מה צריך בית משפט?
זה המנהל שלו?
כן.
אהבתי את הפאנץ' בסוף שהוא הימר נגדו אחרי כל הנאום המרגש הזה חחח. אבל באמת איזה ילד פוטי זה בלי שום כבוד לחיים אישיים של אנשים ויום המנוחה.
נשמע לי כמו טינאיינג'ר סטנדרטי.

didalf

Well-known member
לאדעת כל הפרסונה הזאת של פוטי שו היא של ילד קקה כזה ובסוף הוא נשאר אותו דבר רק בלי החסות שהציקה לו.
אבל אם היא מסכימה אז בשביל מה צריך בית משפט?
כי זה לא הכסף. זה זה שהוא רוצה להיות מבוגר שלא נמצא תחת חסות אמא שלו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 4X08
Rebrand
לשם שינוי ראיתי כבר היום
דווקא חיבבתי את הפרק הזה למרות שהוא לא ממש קשור.
אני ממש אהבתי את הפרק הזה. נראה לי הכי בעונה הזאת.
הנה פוטי בשביל ניק, היחיד שדאג לו:-D
נכון שגם באמת רציתי לדעת מה קורה איתו, אבל לא ציפיתי לאהוב את הפרק כל כך.
הוא כזה אדיוט גמור וכזאת מראה מצחיקה על כל תעשיית המשפיענים הצעירים האלו.
אולי אחת הסיבות שאני אהבתי את הפרק הזה היא כי לאורך השנים נחשפתי ללא מעט כאלו. בקושי אי פעם ממש עקבתי אחרי מישהו כזה.
*אולי הכי קרוב לזה היה עם charlieissocoollike שכמו אחרים כאלו קנה בית משלו בגיל ממש צעיר. וכמו אחרים בשלב מסוים עבר ריבראנד ונעלם. במקרה שלו הוא גם הפך להיא ואני עכשיו עוקב אחריה באינסטגרם
וזה העניין שהוא מוותר על האמנסיפציה.
זה היה מאוד נחמד לראות אותו. מצחיק כי אני שם לב לשם שלו בסוף כל פרק כי הוא אחד המפיקים.
אגב לי הוא במיוחד הזכיר את הסוכן מהסדרה הפמליה.
מרגיש לי כאילו כבר היו כמה פרקים מיוחדים בעונה הזאת. אבל כן בדרך כלל יש פרק שבו כמעט אף אחד מהדמויות הראשיות לא מופיע וזה כנראה זה.
זה לא מרגיש כמו אחד מהם כי הם לרוב הרגישו אמנותיים כאלו באופן מסויים. זה הרגיש כמו בדיחה מצחיקה.

כן. בחור בשם ג'ייק פול שהיה יו-טיובר מאוד מצליח (וממש מגעיל ברמות לדעתי) עשה סוג של ריבראנד והפך למתאבק. ואז החליט להלחם במייק טייסון שהוא מתאבק אמריקאי אגדי. וזה היה כזה עניין גדול שזה היה בנטפליקס. אבל החלק הכי אדיוטי בזה ובכך שמיליוני אנשים צפו בזה - מייק טייסון אומנם אגדה בתחום אבל הוא היה כבר בן 58. בעוד ג'ייק פול בן 27. אז ג'ייק פול ניצח אבל אני לא מבין איך זה לא מביך בטירוף שהוא ניצח בן אדם כמעט בן 60.
אהבתי את ההשקעה בהיסטוריית הסמסים שלו עם איין. ליאורה בטח מעריכה:-P:
זה היה מצחיק.
החל מההודעה שאיין כתב לו אחרי הקרב הוירטואלי (אגב מזל שהיה סוג של פלאשבק לזה כי לא ממש זכרתי את העניין)
איך כל שנה הוא אומר לו מזל טוב והוא אומר לו פאק אוף. דווקא חמוד מצד איין לנסות כל שנה.
ועוד יותר חמוד כשהוא בא כזה "באתי ללכת לך הזדמנות להגיד לי ללכת להזדיין פנים מול פנים":-D
הוא עדיין מעורער מהמצב עם פופי חמודי, אז הוא מנסה להוכיח שהוא לא אנוכי ולא לשפר בעיה עם כסף ע"י זה ש... הוא מוציא כסף על מאמן. אבל זה דווקא כן מה שהילד היה צריך הפעם אז נחמד. וכמובן מאד מרוצה מעצמו כמה לא אנוכי הוא:-D
אקסיוז מי?!? :rolleyes:
איך אפשר לצאת מהפרק הזה עם תחושה של איין חמוד?
חמוד שהוא מנסה פעם אחת בשנה (ופעם אחת גם בכריסמס) ליצור קשר עם הבן שלו דרך טקסט? ולא יותר מזה
חמוד שפעם אחת הוא בעצם בא אליו לראות אותו פנים מול פנים וגם זה רק אחרי שאמא שלו (שהוא עדיין בקשר איתה) ביקשה ממנו. ואפילו אז הוא מבהיר שזה במידה רבה נועד כדי להוכיח לפופי שהוא לא אנוכי (כי כמובן איין לא קולט שאם הוא עושה את זה בשביל להרשים את פופי אז זה לחלוטין אנוכי).
וגם למרות כל זה הוא עושה את הדבר הכי מפגר - הוא לא מנסה למנוע מהבן שלו להלחם בקרב שברור שהוא יפסיד בו ויפגע בו. הוא אפילו לא מציע לפוטי את הכסף שהוא צריך כי הדבר היחיד שבראש שלו זה מה שפופי אמרה לו (הגיוני שפוטי היה מסרב, אבל איין היה צריך לפחות להציע).
אז נכון שיצא מזה גם משהו טוב כי פוטי הרגיש רגש אבהי ממישהו לפחות (זה היה מאוד חמוד כשהמאמן הזה קרה לו son),
אבל בשום דרך איין לא יוצא בפרק הזה חמוד או נחמד.
וזה אגב משהו שהערכתי בפרק. כי לחלוטין חשבתי שינצלו את הפרק הזה כדי להראות לנו שאיין גדל ולמד באמת להיות אכפתי לגבי אדם אחר. אבל זה יפה שהפרק הזה הוכיח דווקא עד כמה הוא עדיין אותו איין ואפילו שנדמה לנו שהוא אדם טוב יותר בגלל שאנחנו רואים אותו באמת נלחם לשמור על קשר עם פופי, בפועל הוא עדיין אותו נרקסיסט אנוכי.
לאדעת כל הפרסונה הזאת של פוטי שו היא של ילד קקה כזה ובסוף הוא נשאר אותו דבר רק בלי החסות שהציקה לו.
הוא בהחלט ילד קקה אינפלואנסר כזה ומזויף לחלוטין.
אבל יחסית הפרק הזה ממש האניש אותו. שלא לדבר על זה שקשה שלא לרחם עליו לאור זה שהוא ננטש ככה על ידי אבא שלו.
ואם אני זוכר נכון (וייתכן מאוד שאני לא) בעונה 1 מגלים שהוא בכלל התחיל את הערוץ שלו כדי לנסות לקבל תשומת לב מאבא שלו.
ברור שהוא כזה שהוא לא יחשוב לכבד יום חופש של הבוס שלו.
מה שהפתיע אותי זה שהוא בעצם ספג וכיבד את מה שהמנהל שלו אמר לו. לחלוטין ציפיתי שאחרי כל הנאום הזה פוטי יגיד משהו שיבהיר שהוא לא קלא מזה שום דבר אמיתי וידרוש עדיין שהוא יטפל במה שהוא רוצה מיד.
מאוד אהבתי שפוטי קלט את מה שהמנהל אמר. ומעבר לזה שהוא אמר שיטפלו בזה ביום שני, הוא גם הבין שהוא לא צריך למהר כל כך להתבגר.
אז נכון שהוא עדיין משפיען רשת ועושה דברים מפגרים ודואג לכסף שלו וכל זה,
אבל הוא גם הראה יותר התבגרות בפרק אחד ממה שאיין עושה בעונה.

didalf

Well-known member
אני ממש אהבתי את הפרק הזה. נראה לי הכי בעונה הזאת.
אני אף פעם לא מבינה אותך8-*
הילד הזה באמת לא כזה מעניין.

אולי אחת הסיבות שאני אהבתי את הפרק הזה היא כי לאורך השנים נחשפתי ללא מעט כאלו. בקושי אי פעם ממש עקבתי אחרי מישהו כזה.
לא הבנתי את התחביר של המשפט הזה?8-*
נחשפת ללא מעט כאלה אבל בקושי עקבת אחריהם?

כן. בחור בשם ג'ייק פול שהיה יו-טיובר מאוד מצליח (וממש מגעיל ברמות לדעתי) עשה סוג של ריבראנד והפך למתאבק. ואז החליט להלחם במייק טייסון שהוא מתאבק אמריקאי אגדי. וזה היה כזה עניין גדול שזה היה בנטפליקס. אבל החלק הכי אדיוטי בזה ובכך שמיליוני אנשים צפו בזה - מייק טייסון אומנם אגדה בתחום אבל הוא היה כבר בן 58. בעוד ג'ייק פול בן 27. אז ג'ייק פול ניצח אבל אני לא מבין איך זה לא מביך בטירוף שהוא ניצח בן אדם כמעט בן 60.
אה זה מה שזה היה.

החל מההודעה שאיין כתב לו אחרי הקרב הוירטואלי (אגב מזל שהיה סוג של פלאשבק לזה כי לא ממש זכרתי את העניין)
וואי כן

חמוד שהוא מנסה פעם אחת בשנה (ופעם אחת גם בכריסמס) ליצור קשר עם הבן שלו דרך טקסט? ולא יותר מזה
חמוד שפעם אחת הוא בעצם בא אליו לראות אותו פנים מול פנים וגם זה רק אחרי שאמא שלו (שהוא עדיין בקשר איתה) ביקשה ממנו. ואפילו אז הוא מבהיר שזה במידה רבה נועד כדי להוכיח לפופי שהוא לא אנוכי (כי כמובן איין לא קולט שאם הוא עושה את זה בשביל להרשים את פופי אז זה לחלוטין אנוכי).
וגם למרות כל זה הוא עושה את הדבר הכי מפגר - הוא לא מנסה למנוע מהבן שלו להלחם בקרב שברור שהוא יפסיד בו ויפגע בו. הוא אפילו לא מציע לפוטי את הכסף שהוא צריך כי הדבר היחיד שבראש שלו זה מה שפופי אמרה לו (הגיוני שפוטי היה מסרב, אבל איין היה צריך לפחות להציע).
אז נכון שיצא מזה גם משהו טוב כי פוטי הרגיש רגש אבהי ממישהו לפחות (זה היה מאוד חמוד כשהמאמן הזה קרה לו son),
וזה אגב משהו שהערכתי בפרק. כי לחלוטין חשבתי שינצלו את הפרק הזה כדי להראות לנו שאיין גדל ולמד באמת להיות אכפתי לגבי אדם אחר. אבל זה יפה שהפרק הזה הוכיח דווקא עד כמה הוא עדיין אותו איין ואפילו שנדמה לנו שהוא אדם טוב יותר בגלל שאנחנו רואים אותו באמת נלחם לשמור על קשר עם פופי, בפועל הוא עדיין אותו נרקסיסט אנוכי.
אנד יט הוא חמוד:-P:
אני לא יודעת למה אבל אני מוצאת את כל הנסיונות הנואשים שלו להיות אדם טוב יותר ולהכשל בזה שוב ושוב בגלל הטבע שלו אדורבל.

אבל הוא גם הראה יותר התבגרות בפרק אחד ממה שאיין עושה בעונה.
כאילו כן ואז הרגשתי שהסצנה האחרונה שלו בסטרימינג כאילו מרסטת את הכל וחוזרים להתחלה ששום דבר בעצם לא השתנה.

Lhuna3

Well-known member
ניק:
לשם שינוי ראיתי כבר היום

שמתי לב שהיה לך הספק ממש מכובד היום.
הוא כזה אדיוט גמור וכזאת מראה מצחיקה על כל תעשיית המשפיענים הצעירים האלו.
*אולי הכי קרוב לזה היה עם charlieissocoollike שכמו אחרים כאלו קנה בית משלו בגיל ממש צעיר. וכמו אחרים בשלב מסוים עבר ריבראנד ונעלם. במקרה שלו הוא גם הפך להיא ואני עכשיו עוקב אחריה באינסטגרם
וואי אני גם עקבתי אחרי צ'ארלי הזה ונורא אהבתי במיוחד את השירים שלו, אני זוכרת אותם עד היום! היה לו גם אחד על דוקטור הו, שנקרא "דוקטור וואט" :-D
לא ידעתי שהוא הפך להיא!
וזה העניין שהוא מוותר על האמנסיפציה.
זה יותר הרגיש שהוא מוותר כי הוא כן עוד החליט שהוא רוצה להיות קצת ילד.
מרגיש לי כאילו כבר היו כמה פרקים מיוחדים בעונה הזאת. אבל כן בדרך כלל יש פרק שבו כמעט אף אחד מהדמויות הראשיות לא מופיע וזה כנראה זה.
זה לא מרגיש כמו אחד מהם כי הם לרוב הרגישו אמנותיים כאלו באופן מסויים. זה הרגיש כמו בדיחה מצחיקה.
לא הייתי אומרת שהוא הרגיש כמו בדיחה, בטח לא בסוף, אבל גם היה חסר ההרגשה של משהו אומנותי יותר.
אני נאלצת לקחת פה את הצד של ניק.
אני בעיקר הרגשתי שזה עצוב שזה כל מה שאיין מסמס לו, ושאם היה באמת אכפת לו הוא היה מנסה הרבה יותר ליצור קשר, וגם בסוף הוא שוב יצא אנוכי כשהוא רצה להשתמש בזה להרשים את פופי.
הוא בהחלט ילד קקה אינפלואנסר כזה ומזויף לחלוטין.
אבל יחסית הפרק הזה ממש האניש אותו. שלא לדבר על זה שקשה שלא לרחם עליו לאור זה שהוא ננטש ככה על ידי אבא שלו.
ואם אני זוכר נכון (וייתכן מאוד שאני לא) בעונה 1 מגלים שהוא בכלל התחיל את הערוץ שלו כדי לנסות לקבל תשומת לב מאבא שלו.
אני לא זוכרת את זה אבל בכל אופן אני לא כזה מבינה על מה אתם רואים בו דוש וילד קקה.
האם העבודה שלו מטופשת וגורמת לו להשמע דביל? כן, אבל אז מה? אני לא רואה משהו רע במה שהוא עושה. אולי אני מפספסת משהו שאתם ראיתם.

Lhuna3

Well-known member
צפיתי עכשיו בוידאו שהיא מסבירה על תהליך הגילוי העצמי שלה, וזה היה מעניין מאוד לדעתי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא הבנתי את התחביר של המשפט הזה?8-*
נחשפת ללא מעט כאלה אבל בקושי עקבת אחריהם?
כן. האלגוריתם של יו-טיוב גרם לכך שהיו צצים אצלי הרבה פעמים סרטונים של כל מיני משפיענים קטנים כאלו וכשהייתי אוהב את התוכן שלהם אז הייתי חוזר אליהם שוב או ביוזמתי או כשהיו מציעים לי סרטונים שלהם שוב.
לעיתים גם הייתי עוקב אחריהם לתקופה. חלק פשוט הפסיקו וחלק הפכו להיות משעממים ושמו יותר מידי תוכן ככה שזה עיצבן אותי ולכן הייתי עושה אנסאבקרייב.
אנד יט הוא חמוד:-P:
אני לא יודעת למה אבל אני מוצאת את כל הנסיונות הנואשים שלו להיות אדם טוב יותר ולהכשל בזה שוב ושוב בגלל הטבע שלו אדורבל.
אני גם חושב שהנסיונות של איין להיות אדם טוב יותר ולהכשל הם לרוב ממש חמודים. אני גם ממש הייתי בעדו בפרק הקודם עם מה שהוא ניסה לעשות עבור פופי.
אבל בפרק הזה הוא אפילו לא ממש עשה ניסיון להיות אדם טוב יותר. הוא עשה ניסיון למצוא משהו להרשים את פופי ולצאת ידי חובה מול היזיזה שלו.
אני נאלצת לקחת פה את הצד של ניק.
אני בעיקר הרגשתי שזה עצוב שזה כל מה שאיין מסמס לו, ושאם היה באמת אכפת לו הוא היה מנסה הרבה יותר ליצור קשר, וגם בסוף הוא שוב יצא אנוכי כשהוא רצה להשתמש בזה להרשים את פופי.
בדיוק.
והקטע עם פופי אפילו הופך את זה ליותר עצוב, כי אנחנו רואים כמה הוא מוכן להשקיע רגשית בשביל מערכת היחסים שלו עם פופי, והוא לא מוכן להשקיע אפילו שבריר מזה על קשר עם הבן שלו.
ומה שיכול להיות אפילו יותר עצוב זה אם בסופו של דבר יהיה לו אכפת מהתינוק של פופי.
לא הייתי אומרת שהוא הרגיש כמו בדיחה, בטח לא בסוף, אבל גם היה חסר ההרגשה של משהו אומנותי יותר.
כן. זה בהחלט היה יותר מסתם בדיחה.
אני לא זוכרת את זה אבל בכל אופן אני לא כזה מבינה על מה אתם רואים בו דוש וילד קקה.
האם העבודה שלו מטופשת וגורמת לו להשמע דביל? כן, אבל אז מה? אני לא רואה משהו רע במה שהוא עושה. אולי אני מפספסת משהו שאתם ראיתם.
יש משהו שמרגיש נורא מגעיל במשפיענים האלו. אני אפילו לא בטוח מה זה. כל ההומור הירוד, קולות פלוץ. אבל גם החשיבות העצמית. תכלס זה לא שהוא פחות טוב מאיין, אבל אצל איין זה בכל זאת מרגיש כאילו יותר קלאסי.
כאילו כן ואז הרגשתי שהסצנה האחרונה שלו בסטרימינג כאילו מרסטת את הכל וחוזרים להתחלה ששום דבר בעצם לא השתנה.
לא נראה לי. זה שהוא עכשיו אולי פחות מפונק, קצת יותר נותן לעצמו ליהנות מהחיים לא אומר שהוא צריך לוותר על הקריירה שלו.
נכון שזה מרגיש לי כמו עבודה קקית, אבל זאת עבודה והוא מרוויח הרבה כסף. יש הרבה דברים גרועים יותר.

וואי אני גם עקבתי אחרי צ'ארלי הזה ונורא אהבתי במיוחד את השירים שלו, אני זוכרת אותם עד היום! היה לו גם אחד על דוקטור הו, שנקרא "דוקטור וואט" :-D
לא ידעתי שהוא הפך להיא!
וואי הוא נראה כמו מיים ביאליק:
1741809588589.png
חחחח כן.
הסרטון יציאה מהארון שלה די מעניין. היא מדברת על כל הרמזים שהיו שם לגבי הזהות שלה שהיא בעצמה לא קלטה לאורך הרבה שנים.
מה שחבל זה שהיא העלימה מהערוץ הישן שלה את כל הסרטונים הישנים כי זה לא נעים לה להופיע באופן רחב כל כך באינטרנט בתור בחור.

Lhuna3

Well-known member
הסרטון יציאה מהארון שלה די מעניין. היא מדברת על כל הרמזים שהיו שם לגבי הזהות שלה שהיא בעצמה לא קלטה לאורך הרבה שנים.
בדיוק הבאתי אותו למעלה.
מה שחבל זה שהיא העלימה מהערוץ הישן שלה את כל הסרטונים הישנים כי זה לא נעים לה להופיע באופן רחב כל כך באינטרנט בתור בחור.
ממש ממש חבל!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
צפיתי עכשיו בוידאו שהיא מסבירה על תהליך הגילוי העצמי שלה, וזה היה מעניין מאוד לדעתי.
חחחחח
מצחיק שצפית בזה תוך כדי שאני כתבתי לך שכדאי לך לצפות בזה.
טוב שלא טרחתי למצוא את הלינק.

אגב, למרות שזה מעניין, היא לא ממש יצרה תוכן מעניין מאז.
היא עושה כל מיני סטרימינג לייב תוך כדי שהיא משחקת משחקים שזה נראה לי משעמם אז אני אפילו לא מנסה לראות את זה.
אבל אולי במקביל היא גם עובדת על משהו אחר.
היא בעצם יצרה סדרה בשלב מסויים שיצאה ברשת סטרימינג קצר הימים קוויבי

didalf

Well-known member
כן. האלגוריתם של יו-טיוב גרם לכך שהיו צצים אצלי הרבה פעמים סרטונים של כל מיני משפיענים קטנים כאלו וכשהייתי אוהב את התוכן שלהם אז הייתי חוזר אליהם שוב או ביוזמתי או כשהיו מציעים לי סרטונים שלהם שוב.
אה טוב זה כן הגיוני אני גם עוקבת בלי לעקוב אחרי אנשים ברשתות.
אני גם חושב שהנסיונות של איין להיות אדם טוב יותר ולהכשל הם לרוב ממש חמודים. אני גם ממש הייתי בעדו בפרק הקודם עם מה שהוא ניסה לעשות עבור פופי.
אבל בפרק הזה הוא אפילו לא ממש עשה ניסיון להיות אדם טוב יותר. הוא עשה ניסיון למצוא משהו להרשים את פופי ולצאת ידי חובה מול היזיזה שלו.
בדיוק.
והקטע עם פופי אפילו הופך את זה ליותר עצוב, כי אנחנו רואים כמה הוא מוכן להשקיע רגשית בשביל מערכת היחסים שלו עם פופי, והוא לא מוכן להשקיע אפילו שבריר מזה על קשר עם הבן שלו.
ומה שיכול להיות אפילו יותר עצוב זה אם בסופו של דבר יהיה לו אכפת מהתינוק של פופי.
טוב לא באמת אכפת לי מהילד המעצבן הזה וכן אכפת לי ממערכת היחסים שלו עם פופי אז זה שכל הנסיונות שלו מתרכזים בסוף בפופי זה חיובי לדעתי.
ואני אשמח ממש אם יהיה לו אכפת מהתינוק של פופי ועוד יותר אם הוא יהיה אבא בשבילו.
יש משהו שמרגיש נורא מגעיל במשפיענים האלו. אני אפילו לא בטוח מה זה. כל ההומור הירוד, קולות פלוץ. אבל גם החשיבות העצמית. תכלס זה לא שהוא פחות טוב מאיין, אבל אצל איין זה בכל זאת מרגיש כאילו יותר קלאסי.
כן זה.

limors2

Active member
ממש ממש לא זכרתי שפוטי הוא הילד של אייאן 😅

פרק בסדר, אני בצד שמאוכזב מזה שזה היה הפרק המיוחד. אבל כן, מאד הערכתי את זה שהייתה היסטוריה של הודעות😅

למעלה