מפגש?

AliceQueen

New member
ישרא שולט../images/Emo11.gif

נייס בלוגס אצל שתיכן

xXxHIMCRxXx

New member
lol

יש המווווון אנשים שנונים בישרא. המון!
ובכלל, אני לא מסתדרת עם הבלוגים כאן. פשוטו לא הולך לי

xXxHIMCRxXx

New member
ספרי לי על זה ../images/Emo4.gif

לקח לי דבוע, 4 חברות וססמא אחת כדי להבין איך אמורים הלגיב כאן בכלל

xXxHIMCRxXx

New member
|מסכימה|

אז מה אם מפגש ישרא הפך למפגש וואנבים. עדיין כייף שם

box 5

New member
../images/Emo45.gif לגמרי יאק ../images/Emo5.gif

נקלעתי לשם בטעות שנה שעברה בזמן מפגש של פורום אחר... תקשיבו, זה היה מפחיד!

LadySilkworm

New member
"הייתי" במפגש אחד והספיק לי.

גם הבנתי שהם נהיו ממש לא כיפיים, אז זה בכלל לא נותן לי חשק ללכת לעוד אחד.

הייתי ליד מפגש, פשוט אפשר לראות

שאנשים באים לשם כדי לעשות ונדליזם ופוזות, תכלס, יש גרעין אנשים טובים קטן שבא באמת ובתמים לראות חברים, ועוד קבוצה ענקית שמעכירה את המפגשים האלו והולכים לאנשים לבקש כסף\חיבוק כדי להתלהב מסיבה לא ברורה ולעשות תחרות עם החברים שלהם, ואז לקשקש על הרצפה וכאלה את הבלוג שלהם, זה פשוט מתסכל להסתכל על זה מהצד, כי לצערי המאוד רב, רק בגלל שמקשרים אותי לפריקים (כן, הכל חוזר לזה בסוף
) אז אני צריך לסבול את כל הסטיגמות שמלבישים עלי רק בגלל אנשים מטומטמים כמוהם, לפעמים בא לי לעשות רשיון לנשק רק בשביל לירות בהם, בחיי:\

xXxHIMCRxXx

New member
אתה ממש מגזים.

אולי אתה מסתכל על הפאנקיסטים שכל מה שהם עושים במפגשים זה למצוא כמה חברים מסטולים ולגנוב מהם LCD [לוסי אין דה סקיי וויס דיימונס
] ושיט. בעיקרון המוון.. מה המון? הרוב. רוב האנשיםש באים מפגש ישרא זה להכיר אנשים חדשים [דרך שיטת הצומי+חיבוק המוכר. או כשמבודר בי ובחברות שלי, דתרך צבע מאכל כחול בפה
. פאק זה נשמע רע.], עוד מספרי בלוגים, בקיצור להרחיב את מעגל החברים. זה כיף אם אתה חלק מזה

Cold Heritage

New member
אני דווקא בעד מה שג'ים אמר...

גם לי יצא לראות כמה מפגשי ישרא גם בדיזינגוף ובעזריאלי וזה בהחלט לא מחזה נעים, מעבר לעומס המטורף שיש על הקניון.. אבל אין לי בלוג ככה שזה לא כזה משנה X:

xXxHIMCRxXx

New member
מה, זה לא

בסדר שיהיו הרבה במפגשים?
כאילו, זה אחד האתרים הכי פופאלריים בישראל, אי אפשר לצפות לפחות מ.. לא ידועת, 100-200 אנשים?

Cold Heritage

New member
יותר X:

תקחי את מספר הבלוגים, פחות חצי שלא פעילים, פחות חצי מהחצי שלא מגיעים, ועוד נספחים וסתם נדחפים? לא מאה-מאתיים

למעלה