את רצינית?
את עוד לא מבינה על מה אנחנו מדברים? תני לי להסביר לך: "עונש לתלמידות חרדיות שעמדו בצפירה". אני אכתוב את זה עוד פעם למקרה שפספסת: "עונש לתלמידות חרדיות שעמדו בצפירה" ועוד כמה פעמים רק בכדי שתביני על מה אנחנו מדברים, ולא תכתבי שטויות כמו שעשית עד כה: "עונש לתלמידות חרדיות שעמדו בצפירה" "עונש לתלמידות חרדיות שעמדו בצפירה" "עונש לתלמידות חרדיות שעמדו בצפירה" "עונש לתלמידות חרדיות שעמדו בצפירה" "עונש לתלמידות חרדיות שעמדו בצפירה" עכשיו אחרי שזה אמור להיות ברור (למרות שממה שהפגנת עד כה, אני ממש לא מצפה), ננסה עם לוגיקה פשוטה, במידה ואת מצליחה להבין איך זה עובד: 1. "לפי ההלכה שלעמוד בצפירה זה חוקי הגויים" >. לפי ההגיון לעמוד בצפירה זה דרך ארץ וכבוד לאנשים גרידא. לא קשור לגויים או לא, החוצפה של הכנסת המילה גויים לכל מקום, היא פשוןט לעבור כל גבול. אני יודע שקשה לך להבין מה זה לכבד בני אדם, אבל אני מצטער - בשביל להמשיך בדיון הזה את חייבת להבין. "גוי" הוא לא זבל, "גוי" - זה בנאדם, ואם "גוי" יכול לכבד את המעמד והאנשים בגלל שיש לו איזשהו כבוד בסיסי לבני אדם, והוא לא מחלק אנשים לגויים ולא, אז אני לא רואה שום סיבה למנוע את זה מאדם כלשהו. 2. "אז החינוך הוא לשמוע להלכה היהודית ולא לעמוד במקום פרטי - ואותו דבר לשמוע להלכה היהודית ולעמוד במקום ציבורי בגלל שיכולים לפגוע" >. בית ספר, למי שלא יודע, זה מקום ציבורי. אני אחזור ואדגיש > בית ספר הוא מקום ציבורי. ופעם שלישית, רק בגלל שאני לא יודע אם את באמת מפספסת את כל מה שאני כותב: בית ספר הוא מקום ציבורי. 3. למקרה שעוד לא הבנת: המנהלת הענישה תלמידות על שעמדו בצפירה במקום ציבורי. אני אחזור: המנהלת הענישה תלמידות על שעמדו בצפירה במקום ציבורי. ופעם שלישית: המנהלת הענישה תלמידות על שעמדו בצפירה במקום ציבורי. מבחינתי, שאנשים בבית שלהם יעשו מה שהם רוצים בזמן הצפירה. אולם לא מדובר פה על הבית שלהם, אלא על מקום ציבורי (אני לא חושב עדיין שאת מבינה את זה, אבל קחי את הזמן עד שזה יתעכל).