משחקי הלילה...

לא צריך ללכת לרבי ולא לשנות שם

פשוט לעבור לקבוצה עם סיכויים לאליפות גבוהים יותר וזה מה שעשה אם נסתכל על העונה שעברה מה הנהלת קליבלנד עשו זה להביא את שאקיל הגמור ב20M דולר שבכסף הזה יכלו להביא כוכב אמיתי או 2 רול פליירים חזקים הביאו את אנטוני פרקר המזדקן שחקן בינוני מינוס וג'ימסון האוברייטד שגארנט לא הפסיק לחגוג עליו בפליאוף איפה לברון נכשל בפליאוף בשנים הקודמות ב2007 נגד סאן אנטוניו החזקים בגמר הNBA, באמת שלא יכל לעשות הרבה עם השחקנים ששיחקו סביבו נגד סאן אנטוניו שהייתה אז מאריות שבמערב ב2008 זה נגמר במשחק 7 נגד בוסטון המכונה המשומנת שבאותה שנה גם לקחה את האליפות ושוב צריך להזכיר עם איזה חבורה של סמרטוטים הוא שיחק ב2009 הפסיד לאורלנדו ב6 משחקים שבכולם באמת נתן הכל ולא היה מי שיעזור לו, תציץ בבוקס סקור תראה באיזה אחוזים מו ווליאמס קליע לאורך הסידרה ב2010 זה ידוע איך זה נגמר, אין מה לעשות בוסטון פשוט קבוצה חזקה עם הרבה יותר כלים שעולה על קליבלנד בכל עימדה חוץ מהסמול אין מה לעשות כל ההפסדים האלה בפליאוף לא היה מי שיעזור לו וגם לא היה משחק שניצח למרות יום קליע רע כמו 6-24 ושוב לא היה שחקן בהיסטוריה שלקח אליפות בלי עוד כוכב לידו בזה אני סיימתי שיהיה לילה טוב.

אשתקד

New member
מי היה הכוכב בדיטרויט?

הם זכו באליפות לא? ראשיד וואלאס, בן וואלאס, ריפ המילטון, טייסון פרינס וצ'ונסי בילאפס היו החמישיה. אתה טוב בדברים האלה, תבדוק מי היה הכוכב ומה קרה לסגל הזה כשכמה שחקנים עברו ממנו לשחק במקום אחר. או שבעצם... תמשיך להפריח כל מיני תאוריות... זה הרבה יותר מעניין מהמציאות.

eladf15

New member
דטרויט זה משהו אחר, אולי אין כוכב אבל כל שחקן

עשה את העבודה שלו בצורה מושלמת ולא יותר. ללברון היה פח אשפה, לא היה לו סיכוי נגד בוסטון עם 3 HOF. מה שהיה לו זה רכז שהוא בעצם sg נמוך שיודע רק לקלוע, sg מזדקן שיודע רק קאטצ אנד שוט, על הפרונט ליין אני בכלל לא רוצה לדבר. אחרי כל כוכב גדול עמדה קבוצה מצוינת ואחרי לברון עמדו כמה סוסים מתים ודי ליגרס בספסל.

אשתקד

New member
התייחסתי למשפט

"לא היה שחקן בהיסטוריה שלקח אליפות בלי עוד כוכב לידו" אני מת על כאלה הצהרות סוחפות וחד משמעיות... אז הזכרתי קבוצה שלא היה בה אף כוכב ובטח לא כזה שהנהיג קבוצה אחרת לאליפות או כזה שמנהיג כיום קבוצה אחרת. לגבי מה שהיה בקליבלנד... בזמן אמת אף אחד לא אמר את זה שמדובר בקבוצה שהיא פח... תירוצים בדיעבד אלה התירוצים הכי לוזריים בספר. עדיף כבר לומר שהשופטים ניצחו את המשחק.

go lakers go

New member
כולם כאן חסרי בושה.כולם כאן הימרו על קליבלנד

כפייבוריטית להביא טבעת [יש ארכיון,הכל מתועד] כל הליינים הלכו על קליבלנד כמספר 1 לזכייה קבוצת פח שסיימה שנתיים עם המאזן הטוב בליגה[ניצחה פעמיים ב2010 בסדירה את הלייקרס,מראה לך כמה הסדירה רלוונטית] קבוצת פח שכל הפאנל של ESPN הלך על קליבלנד הפח נגד בוסטון איך אמרת בדיעבד הם חכמים.שהתחיל הפלייאוף כולם כאן הימרו על קליבלנד ולברון עד הסוף.עכשיו שנה אחרי זה בטח שהיא הייתה קבוצת פח...

go lakers go

New member
אתה מודע לזה שאתה ופושקאש אחראים לפארסה הזו

עם לברון החדש? אתם היחידים שעוד קוראים אותו בכל מה שקשור ללברון.. תראה מה נהפך משרשור משחקי הלילה? ימשיך כבודו

אשתקד

New member
זה לא אני אשם!

יש המון הפסקות, פסקי זמן וכל מיני כאלה במשחקים... זה ה-NBA אשמים. היה לי משעמם וחלק מההתכתבות כאן שעשעה אותי. אבל מה שהכי הפליא אותי זה שיש עוד אחד כמוהו והוא כותב לאתר אינטרנטי על הליגה וגם מחזיק בדעה הזו.

lirandr

New member
ועם זאת...

לברון שחקן ענק שהוציא מקליבלנד יותר ממה שכל אחד אחר היה מוציא. אף קבוצה לא צריכה להפסיד 22 פעמים ברציפות, גם אם היא משחקת עם החמישייה השנייה שלה. "לב ענק" זה לשחק עם פציעות ולעשות הכל כדי לנצח, משום מה אני לא רואה את זה בקליבלנד לאחרונה גם לא אתמול. ולברון ממש לא שווה לנוביצקי, עם כל הכבוד לנוביצקי. קל לזכור ללברון את המשחק האחרון, אבל מה עם משחקים אחרים שהוא היה היחידי ששיחק שם ? מה עם אותה סדרה מול דטרויט ? לברון ממש ממש לא לוזר, ואני לא מבין למה להתעקש להטביע לו את זה בכח.

lirandr

New member
ועוד משהו...

חלק מההילה של שחקן ענק, זה שאחרים רוצים לשחק איתו. אם העזיבה של לברון גרמה לאחרים להרים ידיים ולעזוב גם, זה חלק ה"אפקט לברון", וזה לזכותו ולא לרעתו. זה גם לא ששאק משחק עכשיו בבוסטון ונותן 20-20-5, גם שם הוא פצוע, כמו שהיה בקליבלנד עם לברון... ואתה לא באמת חושב שאילגאוסקס היה משנה משהו.

המשתגר

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif

אפילו היום, אחרי שגארנט לקח אליפות, כואב לי הלב על השנים שהשחקן הזה בזבז במינסוטה! כואב לי הלב על שחקן שהיה יכול להיות אגדה, שידברו עליו באותה הנשימה עם בירד ומג'יק. שהעיף מעליו את תדמית ה"לוזר" שהדביקו לו כשהיה כבר אחרי השיא. גם היום גארנט הוא שחקן ענק, אבל היום היכולת הפיזית שלו על המגרש כבר לא באותה הרמה של הלב הענק שלו. הלב היה שם תמיד, רק שכשהיה צעיר היתה שם יכולת שעמדה בדיוק באותו המקום. כמה כאב לי הלב כל פעם ש"הסבירו" לי שדנקן נמצא כמה רמות מעל גארנט ה"לוזר"... לברון לא היה מתקדם עם קליבלנד לשום מקום! וטוב שהבין את זה לפני ששרף שם את כל הקריירה שלו. לאן בדיוק קובי הגיע כשלא היו לידו שאק או פאו? תסלחו לי אבל הוא הגיע לרמות שפל אחרות לגמרי כשחקן. אז גם אני לא הכי אהבתי את העובדה שהוא הלך למיאמי, וגם אני ממש לא התלהבתי ממסיבת העיתונאים הטיפשית. אז מה?

lirandr

New member
רק שלא תחשוב שאני במחנה כזה או אחר...

אני גם לא חושב שהמשתגר שייך לאחד. לא אהבתי את הצורה שבה לברון "לקח את הכישרון שלו לסאות' ביץ'", ולא את כל ההילה סביבו. אני גם לא כ"כ אוהב שהוא יושב בתוכניות אירוח וקורא לעצמו "קינג ג'יימס" (קוראים לך לברון ! טמבל). אני כן חושב שהוא שחקן גדול, ואחד שיודע לבנות לעצמו פרסום, גם אם לא תמיד הוא עושה את זה נכון. אני לא חושב שהוא לוזר. ממש לא. אני חושב שהוא שחקן מעולה ואני אוהב לראות אותו משחק. ככה זה צריך להיות. אני לא משווה אותו לאחרים בכל רגע, ולא חושב שהוא טוב או לא טוב מקובי. כשכל מה שכתבתי מעלה נאמר, חשוב לי גם לומר שלפעמים ההתעקשות על לומר שהוא הכי טוב מוציאה ממני את ה"נגד" שלי. אני לפעמים קורא הודעות שלך (כמו גם הודעות של אוהדי קובי למיניהם) שגורמות לי אוטומטית לקחת את הצד השני. המחנאות של קובי ולברון צריכים להבין שגם הם טועים לפעמים. רק אלוהים לא טועה, ואפילו הוא עשה טעויות, רק שהוא עשה אותן כשהוא הפך לGM.

אשתקד

New member
אם מודדים הישגים (ויש כאלה שמודדים רק הישגים)

אז לברון = נוביצקי נקודה. גם נוביצקי נתן הצגות וקליעות בקלאץ'. הוא פשוט עושה את זה בדרך הרבה יותר צנועה ולא מזמין סדרת אנימציה בכיכובו של עצמו בכל הדמויות! (נרקסיזם זה מונח שקטן על לברון!). אז אין את אותו ההייפ על נוביצקי כמו על לברון. אולי כי נוביצקי לא ישב כמו טמבל מול אלפים והבטיח 7 אליפויות. אולי כי נוביצקי לא עסוק בלפאר את שמו ולהמציא כינויים שמשווים בינו וקבוצתו לביטלס. אולי כי נוביצקי מקצוען שמתעסק בכדורסל. נוביצקי גם זכה להיות MVP וגם להוביל את הקבוצה למאזן הכי טוב בליגה. נוביצקי גם הוביל את הקבוצה לגמר ה-NBA והיה קרוב מאוד (יותר מלברון) לזכות באליפות. לברון פרט להמון דיבורים לא הוכיח עדיין כלום. נער הייתי וגם זקנתי וראיתי המון הבטחות וכישרונות גדולים עוברים בליגה ולא מצליחים להבשיל. וינס קארטר היה כזה וגראנט היל היה כזה ויש עוד... ההבדל היחידי בין וינס ללברון שוינס נשאר צנוע ולא פצח בפולחן אישיות מטורף ומגלומני ואותו הדבר גם היל ומקגריידי ואייברסון ועוד המון שחקנים. בשורה התחתונה - לברון עדיין לא הוכיח כלום ברמת ההישגים שנוביצקי לא הוכיח. הוא רק מוביל על דירק בתחום יחסי הציבור וההתרברבות. ואני מדבר איתכם ברמה של עובדות ולא ספקולציות. אז נא לרדת מהענן של לברון ותצטרפו למציאות. אחרי שלברון ייקח אליפות יהיה אפשר לדון בזה שוב. עד אז... לא מלך ולא נעליים.

lirandr

New member
זה היופי, אם נוביצקי היה יוצא ואומר שהוא

יקח 7 אליפויות, כולם היו חושבים שהוא אידיוט. איכשהו כשלברון אומר את זה, זה נשמע בסדר. נוביצקי הלך לישון בסדרת הגמר שלו, את זה בטח אי אפשר למנות לו כהישג. לברון הגיע לשם עם בובי גיבסון כרול פלייר
כן,כן, בובי גיבסון ! אני חושב שכבר עכשיו לברון יזכר כגדול מנוביצקי בהכל. אבל אני חושב שזה מגוחך להשוות שחקן על כמו לברון לשחקן טוב מאוד כמו נוביצקי. אני לא רואה נקודות להשוואה, ואם לדבר על הישגים נטו, אז וייד גדול משניהם ? אני חושב שהפרובוקציה של לברון=נוביצקי קצת יצאה מפרופורציות. אז נסכים שאנחנו לא מסכימים.

halfdink

New member
אפילו היום, כשנוביצקי כבר לקראת סוף הקריירה

אין למעשה הבדלים ביעילות בינו לבין לברון, כך שלא ברור לי מאיפה אתה לוקח את ה"שחקן על" מול "שחקן טוב". בריבאונדים ונקודות לדקה הם כמעט זהים. ללברון יש יותר אסיסטים, אבל זה זניח מול העובדה שנוביצקי קולע באחוזים טובים יותר מכל המרחקים. אם אני צריך לבחור מי אני רוצה שייקח זריקה אחרונה, אני הולך על נוביצקי.

למעלה