משחקי הלילה...

lirandr

New member
אין ספק שנוביצקי קלעי טוב יותר.

אבל אי אפשר להשוות בינו לבין לברון. לברון מנהל משחק מדהים, וגם יכול לקלוע מכל נקודה במגרש. עזוב אותך זריקה אחרונה, אתה בא להגיד לי שהיית לוקח את נוביצקי לפני לברון אם היית בונה קבוצת NBA ? אני מאוד מקווה ששנינו מסכימים על התשובה... אגב, עוד לא נכנסנו להגנה, ששם לברון לדעתי לוקח בגדול. אל תשכח גם שעד לפני שנתיים נוביצקי קיבל ביקורות קוטלות על כך שהוא רך מידי. לאחרונה דווקא אני שומע לא מעט אנשים שאומרים שג'ינובילי הוא האירופאי הטוב מבין נוביצקי-ג'ינובילי (הוא אירופאי בשביל האמריקאים)

halfdink

New member
למה לעזוב את הזריקה האחרונה?

בפלייאוף זה אחד הדברים הכי חשובים. ואם אני צריך לקחת היום למיאמי-של-וויד את לברון השחצן והבול-הוג או את נוביצקי, אני הולך על נוביצקי. התוצאה תהיה אפקטיבית יותר. במיוחד אם במקום בוש היו לוקחים איזה שחקן פנים שלא מפחד לקחת ריבאונדים ולהתלכלך ברחבה, מישהו כמו לאב, רנדולף, נואה או בוגוט.

אין הבדלים באמת אאה?

אתם מדברים מתוך שינאה ולא מתוך הגיון בריא ושלא נדבר שזה מספרים שלברון מספק ליד וויד ובוש בנתיים הוא הMVP של הליגה , תירצו או לא תירצו

halfdink

New member
שמת לב למה שכתבתי?

בוא נבדוק שוב את הדברים. ציטוט: > "אין למעשה הבדלים ביעילות בינו לבין לברון" ההוכחה כאן. לברון עם EFF48 של 34.7, נוביצקי עם 33.1. זה לא ההבדל בין "שחקן על" מול "שחקן טוב", אלא ההבדל חסר כל משמעות. קווין לאב עם 38.1 נמצא לפני שניהם אגב, ואני די משוכנע שאם אתה שם אותו במיאמי במקום לברון התוצאה תהיה יותר מאוזנת ויותר קטלנית. > "בריבאונדים ונקודות לדקה הם כמעט זהים." ההוכחה מצורפת. בנירמול לכמות הדקות של לברון, נוביצקי קולע 0.4 נק' פחות, ולוקח 0.2 ריב' יותר. > "ללברון יש יותר אסיסטים, אבל זה זניח מול העובדה שנוביצקי קולע באחוזים טובים יותר מכל המרחקים." גם את זה אפשר לראות בטבלה. על החשיבות הסטטיסטית המוגזמת שנותנים לאסיסטים כבר כתבתי לפני כמה ימים בדיון אחר. זה נכון לא פחות במקרה הזה, שבו נוביצקי מגיע לאותה כמות נקודות לדקה כמו לברון אבל עם פחות פוזשנים, מה שאומר שבהנתן כמות פוזשנים דומה, לחברים שלו לקבוצה יש יותר אפשרויות לזרוק לסל בעצמם. זה שאין לידו שחקנים כמו וויד ובוש לא משנה את העובדה שהוא תורם יותר מאשר לברון.

תפסיקו כבר לרמות!

רק מלראות את ההשוואה הזאת בין נוביצקי ללברון מביא לי קריז לברון מוסר יותר 5 אסיסטים למשחק= 10 נקודות יותר חוטף פעם אחת יותר= 2 נקודות קלות בהתקפות מתפרצות אבל עזוב אין לי כוח כבר להשוואות הדבליות האלה שלכם, מרוב שינאה אליו אתם מזכרים לי את הפלסטנים בעולם שיוצאים למסע שקרי נגד ישראל בכל הזדמנות שיש להם נוביצקי קולע באחוזים גובהים לא רק מלברון אלה מקובי וויד רוז ועוד כל מי סופר סטארים בליגה שוב אני אומר נוביצקי קולע יותר טוב ובזה זה נגמר, כל אספקט אחר של המשחק לברון לא רואה אותו אבל שוב אתה תחזור על עצמיך כמו תוכי ש2 אחוז יותר מהשדה שווה כמו 5 אסיסטים

ואם כבר דברת על EFF

לברון בממוצע עולה עליו ב4 נקודות כמעת שזה הבדל עצום לברון עם 27.67 נוביצקי עם 23.83

לפי החשיבה שלך

קווין לאב ודירק נוביצקי עדיפים על לברון, אני חושב שאתה לא שפוי ואין טעם להתווכח איתך

halfdink

New member
וויד+לאב+נוביצקי > וויד+בוש+לברון

אין לי צל של ספק בכך.

Puskas

New member
ומי משחק הגנה?

לאב ונוביצקי שניהם PF ואף אחד מהם הוא לא מטרייה.. זו שלישייה בעייתית לדעתי.

halfdink

New member
לברון משחק יותר דקות. זה הכל.

אל תדאג, בפלייאוף דאלאס ישתמשו בנוביצקי כמה שצריך. אין שום סיבה לשחוק אותו עכשיו כשהקבוצה גם כך משחקת מצויינת ומנצחת מספיק משחקים כדי להיות שניה במערב. אגב, גם את מיאמי הם ניצחו בכל המפגשים שלהם העונה.

halfdink

New member
5 אסיסטים שווים 10 נקודות. של שחקנים אחרים.

כמות הנקודות של לברון באותן התקפות היא 0 עגול. חטיפה אחת יותר? אז מה. לברון מאבד כמעט שני כדורים יותר. עוד יתרון לנוביצקי.

תקשיב

5 אסיסטים שווה 10 נקודות, מאותה סיבה שלא כל זריקה שנזרקת לסל נכנסת, יש מלא פעמים שלברון יוצר מצבים לשחקנים, מסדר להם מצב פנוי מול הסל והכדור לר נכנס אז האסיסט לא נחשב דבר שני ברור שללברון יש יותר איבודים, מן הסתם הוא פליי מייקר עושה משחק והוא מחזיק הרבה בכודר בניגוד לנובצקי שמקבל בידודים על הפוסט וכדורים לקליע מקיד אל תמשיך איתי בוויכוח הזה כי אתה מוציא את עצמיך מגוכח, עשה טובה לעציך רד מזה

Or Amit

New member
מי שמוציא את עצמו מגוחך זה אתה

ואתה גם בדרך הבטוחה להוציא את עצמך מהפורום. אני מציע לך להרגיע עם ההתנסחויות אם בא לך להמשיך לכתוב כאן.

מה כבר אמרתי?

לא דברתי בשפה גסה ולא קליללתי אותו, אבל אם אתה חושב שמה שאמרתי מצדיק כדי להוציא אותי מהפורום תעשה את זה אין לי בעיה עם זה

chaiel49

New member
גם לי אין בעיה...אני אפילו אשמח...

ואם זה לא יקרה סיכוי טוב שאני זה שלא ישאר בפורום הזה...

כנל

הרסת תפורום הנפלא הזה,זה הפך לפורום של פקאצות מה שמעצבן אותי זה שהחכמים פה נגררים לרמה האפסית שלך.יש כלל ידוע "לעולם אל תתווכח עם אדיוט,הוא יגרור אותך לרמתו וינצח בזכות הנסיון"

אשתקד

New member
יש לך פשוט היגיון צרוף!../images/Emo106.gif

מצד אחד כאשר מדברים על איבודי הכדור של לברון אתה מתרץ זאת כך: "דבר שני ברור שללברון יש יותר איבודים, מן הסתם הוא פליי מייקר עושה משחק והוא מחזיק הרבה בכודר בניגוד לנובצקי שמקבל בידודים על הפוסט וכדורים לקליע מקיד" ומצד שני מהלל את זה שללברון יש יותר אסיסטים... שם אתה לא מדגיש את העובדה ש... "מן הסתם הוא פליי מייקר עושה משחק והוא מחזיק הרבה בכודר בניגוד לנובצקי שמקבל בידודים על הפוסט וכדורים לקליע מקיד" וזאת הדוגמא הכי מובהקת להתנהלות שלך בכל הדיון הזה! אתה מתחשב בעובדות שנוחות לך ומזניח אחרות ולעיתים את אותן העובדות כשהן לא עולות בקנה אחד עם הטיעון שלך. מה שאתה עושה כאן עונה להגדרה של תעמולה! וזה מעבר לדיון או ויכוח אובייקטיבי. וזאת הבעיה שלך. חוץ מהבעיה שאתה לא מצליח להוכיח שלברון עדיף על נוביצקי בשום רמה. הפער בינהם נובע בעיקר מדקות משחק וכתוצאה ישירה מהתפקידים שהם משחקים על המגרש.

ההשוואה בניהם בכלל לא במקום

אלה שני שחקנים עם סגנון משחק שונה לגמרי נוביצקי מוגבל מלברון, הוא לא מסוגל להוביל כדור אין לו מהירות ואין לו את הכוח של לברון, ההיתרון שלו זה שהוא גובה עם יד מקסימלית מה שלברון יכול לעשות הוא לא יכול לעשות, אבל הדבר הספיצפי שנובצקי יכול לעשות לברון יכול לעשות אבל פחות טוב וזאת הסיבה שלברון שחקן יותר טוב שמכפיל פי 5 באסיסטים ולא נופל ממנו בשאר הדברים, התשובה הייתה מספקת? ובכדורסל זה ברור שיש שני צדדים למגרש, אי אפשר לשכוח שלברון הוא שחקן דומיננטי בהגנה והתרומה שלו בהגנה גדולה מאוד מנוביצקי

אשתקד

New member
מוזר...

כשאתה מדבר על לברון אתה מסוגל לבצע ראיה היקפית וחיתוך עומק לגבי התכונות שלו והיכולות שלו. אבל כשמדובר בכל נושא אחר במשחק הכדורסל בין אם שחקנים אחרים או קבוצות ואפילו אוהדים אתה בוחן בצורה שיטחית ופשטנית מאין כמוה.. לגבי הטיעונים שהבאת. צודק, אני האחרון להכחיש את היתרונות של לברון. אבל עדיין בעיני נוביצקי הוא יותר מנהיג. ובהעדר מילה אחרת אגדיר אותו יותר מענטש. הוא לא ברח ולא בורח מאחריות. נכון הוא פישל במעמד גדול אבל הוא גם זה שהיה שם על מנת לאסוף את השברים. נוביצקי זה שחקן שגם לא שכח מהיכן הוא הגיע ותמיד חזר לשחק בנבחרת וזאת על אף ולמרות הדעה של קיובן. נוביצקי גם שחקן שהקבוצה אוהבת ברמה של מאמנים שחקנים ובעלי קבוצה. אז הוא לא מוביל כדור, משום שהוא לא צריך להוביל כדור. אבל כשהכדור אצלו הוא יודע מה לעשות איתו ועושה את זה ברמה של השחקנים הכי טובים בעולם. וכך גם לברון. לא טענתי שנוביצקי טוב מלברון אלא שהם אותו הדבר מבחינת הישגים בסופו של דבר. ואני נוטה לכיוונו של נוביצקי ברמה האישית. אגב, יש מצב שמיאמי עם ווייד נוביצקי ובוש (בתוספת בשר בצבע) היו מצליחים יותר מאשר המצב הנוכחי.

למעלה