משחקי הלילה...

יכול להיות שאתה צודק

נוביצקי במיאמי היו מצליחים יותר, בדיוק נפתח דיון על טריו ועלה לי לראש שקובי עם מו ווליאמס ווירז'או יכולים להופוך את קליבלנד לקבוצה לאליפות ואיפה לברון ישחק? אאה מי זה לברון נוביצקי עדיף עליו יש לי הרגשה לפי דעתך לברון שחקן די ליג

אשתקד

New member
ממש לא!

אם לברון היה משחק בניקס או שיקאגו... איזה קבוצות מלהיבות אלו יכלו להיות? לא מעומדות לאליפות השנה אבל עם עוד חיזוק שיגיע (לדוגמא נאש שיגיע לניקס להתאחד עם דאנטוני סטאדמייר ולברון או מה שמדברים עליו כיום כמעבר של כרמלו לניקס שיצטרף ללברון ולסטאדמייר אילו היה בוחר בניקס במקום במיאמי. או דווייט שיעבור מאורלנדו לשיקאגו להצטרף לרוז וללברון וכל שאר החברה...) רק תחשוב על האפשרויות... ואף אחד לא היה בא אליו בטענות אם היה עושה את הצעד הזה בלי לעשות תשדירים ובלי לשמור את ההחלטה בסוד פרק זמן כזה... היה מסביר שהוא מרגיש שהוא צריך שינוי אוירה ובלי מסיבות ותשדירים וכל ההו הא! עובר קבוצה. לכן תמיד אטען כנגדו שהוא קיבל החלטה גרועה שעוד עלולה לדפוק לו את הקריירה.

off shekel

New member
לברון ממש לא השחקן הגנה שהוא אמור להיות

הוא השתפר מאוד מתחילת הקריירה, אז הוא היה קלעי חלש במיוחד מחוץ לקשת ושחקן הגנה גרוע. הוא הצליח לשפר את עצמו בשני התחומים, אבל עדיין לפחות בכל מה שקשור להגנה, הוא נחות משחקנים כמו ג'ורדן וקובי ואפילו מוייד וכריס פול, למשל.

off shekel

New member
אז חבל שככה אתה מתמודד עם המציאות

במצב של היום כל כוכב מקבל יתרונות בונוס כי הוא סופרסטאר, זה מה שלברון מקבל "על הדרך" בגלל שהוא סופרסטאר, שהוא בתור שומר בינוני נבחר לחמישיית ההגנה של הליגה כשיש לך על העמדה שלו שחקנים כמו בטייר, ארטסט (לא השנה) ואפילו לואל דנג וג'וש סמית. באמת שאין לי שום דבר נגד לברון, אני אוהב לראות אותו משחק. אבל אתה היחיד שתגיד שמגיע לו להיבחר לחמישיית ההגנה כי הוא לא קרוב להיות הטוב בליגה בעמדה שלו.

בענייך לברון שומר בינוני

לפי דעתך קובי שומר גדול אבל וויד עשה לו בית ספר עם חיתוכים מימן ומשאל קובי שומר גדול כמו שהוא שחקן קלאץ שזה הכל אשליה אחת גדולה וגם אמרתי שאני עם הווכוחים פה סיימתי

off shekel

New member
אם אתה אומר...

אז סבבה אחי אני איתך, כל מה שעושה את קובי לשחקן גדול זאת אשליה אחת גדולה ואילו כל החסרונות של לברון הם רק בעיני ולא בעינייך ובעיני שאר מביני הכדורסל האדירים שכדי להיקרא כאלה כמובן צריכים להיות בדעות דומות לשלך. יש דברים שאתה יכול להתווכח עליהם, על זה שקובי השומר הכי טוב בליגה בעמדה שלו אתה לא.

אתה עושה פה עוול ללברון

אתה מזלזל בוא ובממוצעים שלו ומשווה אותו לנוביצקי תביא לי פה שחקנים מההיסטוריה שהעמידו ממוצעים כאלה נקודות אסיסטים וריבאונד שקרוב לטריפל דאבל לאורך הקריירה ואז נבין על איזה לייבל של שחקן מדובר

אשתקד

New member
ואתה עושה עוול

לקבוצה שלמה בשם קליבלנד... ואתה יודע מה... לא הכל נמצא במספרים. יש שחקנים גדולים ששלטו במשחק ועשו דברים שלא נכנסו לסטאטיסטיקה. סטאטיסטיקה זאת דרך שיטחית להסתכל על מה שקורה על המגרש. מה זה יעזור לקבוצה אם השחקן קולע 40 נקודות בכל משחק אבל היא מפסידה בכל משחק? מה זה יעזור אם שחקן לוקח המון זריקות וגורם לכך שכל שאר הקבוצה ממורמרת ומשקיעה פחות בהגנה ובהתקפה? סטאטיסטיקה אישית הפכה למטרה כיום על ידי שחקנים ובעיקר על ידי שחקנים כמו לברון ואפילו רונדו שעושה הכל על מנת להגיע לסטאטיסטיקה גבוהה של אסיסטים ולכן גם אם יש לו ליי אפ חופשי אחרי חטיפה הוא יחפש למסור אסיסט לשחקן אחר. ויש המון משחקים בהם ראית את לברון "עובד" עבור הסטאטיסטיקה שאתה מזכיר כאן. לעיתים גם בגארבג' טיים של המשחק ולעיתים על חשבון המשחק הקבוצתי. אז אני לא אומר שצריך להתעלם מהסטאטיסטיקה אבל זה בהחלט לא תחליף לצפיה והתרשמות ישירה משחקן ותרומתו למשחק ולקבוצה על ידי צפיה במשחקים. העניין הוא שכרגע אתה יכול להתפתל כמה שאתה רוצה... מבחינת הישגים לברון נמצא באותה הליגה עם נוביצקי ולא עם ג'ורדן, קובי או מג'יק ובירד ואפילו ווייד. יכול להיות שזה זמני... יכול להיות שהוא יתחיל ללבלב ולטפס לליגה של הגדולים באמת.. אבל בינתיים בשלב זה, הוא באותה הליגה עם נוביצקי. ויש לך לפחות עוד חצי עונה להתרגל לקונספט הזה...

טוב אמרת את דעתך ואני את שלי

אני עם השירשור הזה סיימתי אין טעם בלהמשיך להתווכח שהיה יום טוב

המשתגר

New member
אתה מתווכח בשביל הויכוח???

כי לא נראה לי שאתה בעצמך מאמין במה שאתה רושם? סטאטיסטיקה היא דרך שיטחית להסתכל על מה שקורה על המגרש - צודק במאה אחוז! להסתכל "מבחינת השיגים" כמו שאתה עושה כאן זה הרבה גרוע משטחי - ממבט כזה רוברט הורי לא רואה, לא את לברון ולא את קובי ממטר. אם הייתי חושב שאתה רציני במה שאתה רושם הייתי מניח שאתה סתם טיפש, אבל אתה רושם את הדברים פשוט כדי להרגיז את הבחור, ועל זה כל מה שיש לי להגיד הוא - תתבגר.

אשתקד

New member
אולי אני באמת צריך...

להתבגר. אבל אם תסתכל טוב טוב בכל הודעה שלי כתבתי שמי שבוחן את העולם דרך הישגים (ורק דרך הישגים) יכול לומר שנוביצקי = ללברון... וזאת הדרך שלי לומר לכל מי שבוחר לראות משחקים באמצעות שורות סטאטיסטיות או לשפוט שחקנים על פי הישגים אישיים שהוא מחמיץ המון בהסתכלות שלו על ספורט בכלל או על ספורטאים. והישגים אישיים או קבוצתיים הם לא השורה התחתונה. צר לי שהחמצת את זה שציינתי את הנקודה הזו בכל פעם ... או שטרחת לקרוא רק את ההודעה האחרונה בשירשור ומייד רצת להגיב? גם זה בסדר... אבל זה קצת כמו להתערב באמצע שיחה מבלי להבין על מה משוחחים. עכשיו אני אלך לי להתבגר בפינה.

webber44

New member
אם אתה הולך בדרך הזאת אז

לנוביצקי אין אליפות. ללברון אין אליפות. יוצא מזה: לברון=נוביצקי. אז גם לברון=נוביצקי=נאש=אמארה=כרמלו=טפירו. הבנת את הנקודה אני מקווה. בעצם לא, לטפירו יש איזה גביע או שניים אז הוא מעל המשוואה.

reem077

New member
אני גם חושב שטפירו עדיף על לברון

הוא גם זכה בגביע הליגה בצרפת...

אשתקד

New member
נגעת בנקודה!

יש כאן כל מיני אנשים שמתרברבים בכל מיני הישגים שלברון השיג עם קליבלנד ומשווים למצב בו קליבלנד נמצאת כעת תוך כדי התעלמות מכל שאר הנתונים. ואם משווים אך ורק הישגים (והדגשתי את זה) אז לברון = נוביצקי. וזאת כמובן השוואה לא נכונה בגלל שמתעלמים מכל שאר הגורמים. אז שמי שמשווה יחליט האם הוא משווה רק שורות תחתונות או שהוא משווה מיכלול נסיבות וכל שאר הפקטורים. כי אם ההבדל בין קליבלנד של השנה שעברה לזו של היום זה רק שלברון עזב. אז באותה המידה לברון = נוביצקי. אם לוקחים בחשבון את המעבר של שאר השחקנים + הפצועים והחולים. אז המצב הוא שונה... וזה מה שבאתי לומר בהודעות שלי. נ.ב בלי שום קשר מסיבות של העדפה אישית אני מעדיף את נוביצקי. יש כאלה שיקראו לו לוזר לוזר אבל אם כך אז איזה לוזר לתפארת!

כבר כתבת שלברון=נוביצקי

למה אתה חוזר על עצמיך? תחדיש קצת אתם חוזרים על עצמכם כל הזמן על אותו תירוצים ואותם השוואות ולא מסוגלים לענות בצורה ישרה על שאילות הגיוניות ששאלתי ושוב אתם חוזרים על אותם הדברים והתרוצים

קיר קמט

New member
מצחיק שאתה מכולם מדבר על אנשים שחוזרים

על עצמם. אתה לא תהיה מסוגל לבקר את לברון גם אם חייך יהיו תלויים בכך...

תתפלא אני גם מבקר אותו שצריך

כבר רשמתי שבמשחק נגד הניקס שהוא לא פגע שהוא ביום קליע מזעזע אני לא מסתיר כלום אבל אני רוצה להכניס את האנשים לפורפורציות, יש פה אנשים שמסתכלים על לברון כלוזר ולפי מספר טבעות ושוכחים שכדי לקחת טבעת צריכים יותר מי להיות השחקן הטוב בעולם, צריך גם קבוצה ראויה לזה ושחקנים שיכולים לגרום לזה לקרות, מה לעשות שבקליבלנד לא היה את זה שיסתכלו על החצי הכוס המלאה, שיחשבו שאולי מה שלברון הזה בקליבלנד זה הישג בפני עצמו ולהביא טבעת לקבוצה כזאת זה מופרח לגמרי

עושים שם רע לחלטורה

משווים לי את לברון לנובציקי בדיחה גרוע לברון הוא השחקן הכי טוב ודומיננטי בעולם, הוא אול הראונד פלייר הכי טוב בעולם, הוא עושה הכל על המגרש ההיתרון היחדי של נוביזקי על לברון זה שיש לו קליע טובה יותר ובזה זה נגמר, אין שום אספקט אחר של המשחק שהוא יותר טוב ממנו, גם לדורון ג'מצי הייתה קליע יותר טובה מלברון זה עושה אותו יותר טוב הוא שווה איתו? בנתיים כל המפגשים העונה מול הסופר סטאר הגדולים לברון הראה שהוא רמה אחת מעליהם אם זה קובי או דוראנט או הווארד, שלא נדבר שקובי נראה כמו סמרטוט ריצה משומש במצב טוב לידו לברון היה כל כך דומיננטי בקליבלנד שבלעדיו הקבוצה הזאת פשוט קרסה וכנראה שיקח לך 5-6 שנים כדי לנסות להשתקם

למעלה