נאמנות למדינה.

אתה טועה, עשן סיגריות הוא מפגע

לכן יש לאסור עליו במקומות ציבוריים, כפי שאסור לחרבן ברחוב, אלא רק במקומות המיועדים לכך

yonatan31

New member
גם לדעת החרדים אוכל לא כשר הוא מפגע

ואם תשאל מעשנים רבים הסיכויים שהם יאמרו שעישון בציבור הוא זכותם.

ולדעתי ללכת עם שחור זה מפגע

לא מקשיבים לכל מה שאנשים חושבים, במיוחד כשהמחשבות שלהם זו פגיעה בזכויות של אנשים. במקרה הזה יש התנגשות של שתי זכויות: החופש של האדם לעשן איפה שהוא רוצה מול החופש שלי לא הליפגע פגיעה פיזית מעישון (כי לבינתיים המחקרים טוענים שעישון פסיבי פוגע). כאשר יש התנגשות של חופש של אחד מול הביטחון של השני, הביטחון לרוב מנצח. לעומת זאת בדוגמא האווילית שאתה הבאת יש התנגשות בין החופש של אנשים לעשות מה שהם רוצים לעומת זכות הכבוד (הם מרגישים שפוגעים להם בכבוד כאשר הם רואים בשר חזיר בסופרים, זו הזכות הכי קרובה לתאר את מה שאמרת), ובמקרה הזה זכות הכבוד נרמסת על ידי החופש מדת. אחרי הכל, כל המהות של החופש מדת היא לאפשר לאנשים להיות לא חלק מהדת, אם כל פעולה שהם היו עושים הייתה נפגעת על ידי הזכות לכבוד, אז לא הייתה משמעות לחופש מדת.

yonatan31

New member
תריץ מפלגה נגד שחורים

אני לא שמח על עשרות פגיעות חוקיות בזכויותיי, זה לא גורם לי להגדיר אותם כלא דמוקרטיות משום שהן התקבלו על ידי הכנסת. לדעת הרבה אנשים אוכל לא כשר זה מפגע, לבוש לא צנוע זה מפגע, נסיעה בשבת זה מפגע (כן מפגע ולא כבוד). הדת המוסלמית אוסרת על עישון, האם זה אומר שאיסור עישון במקומות ציבור זו פגיעה בחופש מדת?

StrengthHonor

New member
בקשר לחרדים שלא מתגייסים

זה אני מסכים איתך , אבל בקשר לכפייה הדתית , והגיוס חביבי זה המדיניות שבחרו פה והמפלגה שיצאה נגד זה לא הצליחה לגייס רוב קואליציוני בכנסת ה16 וה15 , לא טוב לך אתה מוזמן לעוף למרות שזה עדיין לא מהגזע האנושי אבל זה מספיק טוב בשבילי באמת שאין פה הבדל (למרות שאתה לא רואה שום קשר בין כלום פרט לטענות הספגטי שלך) בין זה לבין "אני לא מחליט מה לעשות כאן אז זה לא דמוקרטיה"

antreprize

New member
במודקרטיה לא כופים דת ודעה גם אם הרוב

רוצה לעשות את זה. אני רוצה שהבית שלי יהיה דמוקרטיה, אם זה לא טוב לך, אתה מוזמן לעוף לאיראן. איך זה שלאדם בן 18 יש רמה של הבנת הנקרא שזהה לרמה של ילד בן 5? אני לא אומר שישראל היא לא דמוקרטיה בגלל שבישראל עושים דברים שאני לא רוצה, אני אומר שישראל היא לא דמוקרטיה כי היא לא עומדת בהגדרה של דמוקרטיה. ובאמת, אני לא רואה הבדל בין מה שאתה אומר ובין "אני לא מסוגל להבין את מה שאנטפרייז אומר לי, אז אנטרפרייז טועה".

StrengthHonor

New member
בעקרון ככה

קודם כל אם הבנת הנקרא שלך הייתה גרועה כמו שלי היית קורא ויקיפדיה ולא מתנהג כמו ליצן דבר שני אני מבין על מה אתה מדבר , הרעיון שלך לדמוקרטיה זה שלטון שופטים או אליטה "ליברלית" כשזכות הבחירה לוקחת חשיבות משנית בעקרון מה שהלך בטורקיה עד הבחירות האחרונות שהאיחוד האירופי לחץ עליהם לפתוח את הבחירות באופן הוגן יותר בעקרון גם באיראן שאתה מדבר עליה בצורה נבערת דמוקרטית יותר במתכונת הנוחכית שלה משלטון השאה שחשב כמוך הכריז משטר צבאי וירה במפגינים , הוא גם היה ליברל גדול , אבל מה לעשות שבשביל "הפרדת דת ומדינה" הוא הורה לצבא לירות במפגינים . זה כמובן המקרה הקיצוני אבל מדובר באותו צבע של אותו נושא. דמוקרטיה היא קודם כל שלטון העם למען העם וקודם כל בחירת העם. דמוקרטיה אתונאית היא הישום הטוב ביותר שלה בהיסטוריה. והיא הייתה נקייה מכל השטויות ששופטים שוטרים ועוד מיני דיקטטורים המציאו בשביל הדמוקרטיה "made in china" הנפוצה כיום , למרות שיש מקרים שמתקרבים לדוגמה שוויץ. השטויות הליברליות מיועדות לכך שתוכל להביא את דעתך בלי שיקרה לך משהו כמו במדינות שהזכרתי , הם לא יכולות להיות בסיס לפגיעה בזכויות הרוב בשום פנים ואופן.

StrengthHonor

New member
ועוד משהו

http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_in_the_World_%28report%29#Middle_East_.26_North_Africa אגב הסיבות שישראל לא נמצאת למעלה הן בגלל המיסים הענקיים של ה"סוציאליזם" הפלשתינאים בשטחים הגיוס והאקטיביזם השיפוטי שלך אבל עדיין במציאות שלנו בנינו את המדינה החופשית באזור כפי שאתה רואה הירוק היחידי בטבלה.

antreprize

New member
תגיד, אתה מעוות את מה שאני אומר בכוונה?

אני לא אמרתי כלום על אליטה, שלטון או שופטים, אני אמרתי שדמוקרטיה זה לא רק בחירות, אני אמרתי שדמוקרטיה זה בחירות ועוד כמה דברים. אני יודע מה זה דמקורטיה(אולי לא כמו פרופסור למדע המדינה, אבל יותר ממך זה בטוח), אז אל תלמד אותי עליה, אתה זה שמתעקש שכל מדינה שיש בה בחירות היא מדוקרטיה.

StrengthHonor

New member
אז מה זה העוד משהו?

האם כל מדיניות שמישהו לא אוהב היא לא דמוקרטית??

antreprize

New member
איך הבנת ממה שאמרתי שישראל היא לא דמוקרטיה

בגלל שאני לא אוהב את הצורה שבה היא מתנהלת?

StrengthHonor

New member
ישראל היא דמוקרטיה רשמית

אתה יכול למחות על מה שבא לך שנראה לך מדיניות אוטריטנטית באופן לגיטימי כפגיעה בדמוקרטיה הקיימת , אבל קו קיצוני של שחור לבן לא יביא אותך לשום מקום דבר שני אתה לא יכול למחות על דעה פופולארית כלא דמוקרטית.

antreprize

New member
אז מה אם היא דמוקרטיה רשמית?

זה לא משנה את העובדה שהיא לא עומדת בהגדרה של דמוקרטיה. אני זה שנוקט בקו קיצוני של שחור ולבן? אני? לא אתה, אני?
על מי אתה מנסה לעבוד? אתה קורא את מה שאתה כותב?

StrengthHonor

New member
רשמית לא עצמית

ז"א מומחים שהיו בחול דירגו מלא מדינות וישראל המדינה הכי דמוקרטית במזרח התיכון. ואני קורא מה שאני כותב , קיבינימט למה אתה מתעקש כ"כ להתעלם מהעובדות? למה אתה לא מסכים לראות איך ההצהרות שלך עבדו בהיסטוריה? אתה כמו חרדי קיביינימט אי אפשר לדבר איתך תראה את כל התגובות שלך אני מביא לינקים ומיקיפדיה סיכומין ועובדות ואתה מצהיר ומהצהיר כמו איזה צ'ה גווארה

antreprize

New member
מדינת ישראל היא המדינה הכי דמוקרטית

במזה"ת בגלל שהיא מוקפת בדיקטטורות, לא בגלל שהיא דמוקרטית. אם אתה קורא את מה שאתה כותב, איך זה שכתבת שאני זה שנוקט בקו שחור לבן? מה הקשר בין ההצהרות שלי להסטוריה? אני אמרתי שמדינת ישראל בהווה לא עומדת בהגדרה של מדינה דמוקרטית. אני כמו חרדי שאי אפשר לדבר איתו? התגובה הכי טובה לזה תהיה ציטוט: " אני? לא אתה, אני?
על מי אתה מנסה לעבוד? אתה קורא את מה שאתה כותב?"

StrengthHonor

New member
מדינת ישראל

"לא דמוקרטית מספיק" כמו שאתה חשב לפי ההפשטה האוניברסלית שלך בגלל שהיא מוקפת בדיקטטורות שהתקיפו אותה לא פעם אחת עם המטרה לחסל אותה ולעשות ניסויים בהידרודינאמיקה ועם התושבים ואין לה מספיק אנשים כדי להחזיק צבא חזק מספיק ללא גיוס , FFS הגיוס אפילו לא עומד פה על המאזנאיים שקודם ידברו על המילואים אתה פאקינג moonbat

antreprize

New member
אתה מוזמן להסביר איך הכפייה הדתית

עוזרת לישראל להתמודד מול אויביה. תאמין לי, לא יהרוג אותך לדבר רק בעברית.

למעלה