נאמנות למדינה.

antreprize

New member
לא שאלתי על הממים, שאלתי למה התכוונת

כשכתבת את המשפט שציטטתי. אז מה אם בהולנד אחוז המעשנים נמוך יותר מבארץ? לא אמרתי כלום על סמים. אני חוזר: לא אמרתי כלום על סמים, ציטטתי משפט שכתבת וביקשתי לדעת למה התכוונת כשכתבת. קשר לסמים אינו ידוע לי(ואולי לא קיים). אז יש לי רעיון טוב בשבילך: נבטל את הביטוח הלאומי ונקצץ את המיסים(בגלל שאין ביטוח לאומי). אגב, למה שאותו היפי יצטרך ביטוח לאומי?

StrengthHonor

New member
נכון שלא דיברת על סמים

ואני לא הגבתי אליך אלא ליונתן והיפי מסומם צריך ביטוח לאומי כי במקום ללמוד הוא עישן כל היום.

antreprize

New member
אז תלמד לשרשר.

אז בגלל זה אני אומר שנבטל את הביטוח הלאומי ואז ההיפים יוכלו לעשן כמה שהם רוצים.

StrengthHonor

New member
סבבה

משום מה אני מתקשה לשים אליה לב ולא הייתי יודע שהיא קיימת אם לא היו מזכירים אותה. ככה שכל הדמגוגים של ה"איראן חושך לילה ימי ביניים" יכולים לקפוץ לי לא רק החרדים(והערבים) מקרבים את המדינה "למצב איראן"

princes15

New member
ובגלל זה אתה לא אני.

ובגלל זה להבא אל תחשוב, כי זה לא התחום שלך.

antreprize

New member
אאני לא אופתע אם בחדר שלך

יש סטיקר שכתוב עליו "תיאוקרטיה שליטה!!!1".

tixi

New member
קשה לי להאמין שאת מתכוונת לזה, יכול להיות שאת

פשוט אוהבת לעשות רעש? את רוצה לספר איך הגעת למסקנה הזו?

StrengthHonor

New member
בסופו של דבר

נסביר את זה באופן מעורפל כדי לא להעיר את שדי הפוליטיקלי X=Y כשאקס שואף למינוס אינסוף Y שואף לבוגד.

princes15

New member
אין לי בעיה להסביר.

כשלמישהו אין בעיה להחזיר שטחים כמו רמת הגולן, ועוד לאויבים שלנו, זה קצת בעיה. אני לא מגדירה את זה כנאמנות. אני לא מגדירה כנאמנות מישהו שמפחד מטרור ולכן מוסר את המדינה שלו.פשוט לא.

Caraya

New member
תראי

מילא שאת קוראת לכל מצביעי ותומכי השמאל בוגדים. לא נעלבתי. באמת. אבל לדעתך גם מנחם בגין, יצחק רבין, שמעון פרס, ביבי נתניהו אהוד ברק ואריק שרון הם כולם בוגדים? בגין נתן את סיני, רבין ופרס חתמו על אוסלו, ביבי הסכים לסגת מחברון וחלק מהגדה, ברק הסכים לתת יותר מ-90% מהשטחים כולל פשרות בירושלים ושרון יצא מעזה. אני לא יודע מה איתך, אני חושב שכל החמישה האלה תרמו למדינה הזו הרבה יותר ממה שאני תרמתי וכנראה שיותר ממה שאני אי פעם אתרום. בגין שפיקד על האצ"ל, רבין הרמטכ"ל, רא"ל אהוד ברק שהוא החייל עם הכי הרבה עיטורים אי פעם בצה"ל, וגם ביבי ש'רק' שירת בסיירת מטכ"ל. ועוד בכלל לא דיברתי על אבי דיכטר ועמי איילון ופואד בן-אליעזר ומתן וילנאי ודני יתום ואפרים סנה ושאול מופז... מה אני אגיד לך, אני מאחל למדינה שלנו עוד הרבה 'בוגדים' כאלה.

למעלה