גם אם חלק קטנטן
ממה שפורסם עליו בוו נט היה נכון, הוא כבר היה מועמד לדין פלילי חמור. תראה מה כתוב שם: "לטענת המשטרה הוא הודה בחלק מהחשדות נגדו. נציג המשטרה סיפר: "לפני מספר שבועות התקבלו מספר תלונות על כך שפרופסור בן ארי איש בעל שם בינלאומי סחט דוקטורנטיות שלו". התלונות שהגיעו היו אנונימיות והמשטרה פתחה בחקירה שממנה עלה חשד כי בן ארי אילץ את הדוקטורנטיות שלו לקיים איתו יחסי מין בארץ ובחו"ל. עד כה מסרו עדות בפרשה מעל עשר נשים וחלקן הגישו תלונה. מדבריהן עולה, כי בן ארי איים על הדוקטורנטיות שאם לא יסכימו לקיים עמו יחסי מין הוא יפסיק את המלגות שלהן ולא יאפשר את המשך לימודיהן לתואר דוקטור. לטענת המשטרה, בן ארי הודה כי ניהל רומן עם חלק מהנשים. מהחקירה עלה עוד כי בן ארי נהג לתת לדוקטורנטיות מתנות באופן לא סביר. החשד הוא שאת הכסף הוא לקח מתקציבי האוניברסיטה או מקרנות שעמד בראשן." היכן ההודאה שלו? היכן אותן עשר נשים שהעידו ושחלקן הגישו תלונה? היכן המתנות מכספי האוניברסיטה? אנחנו מדברים על מערכת משפט שהעמידה לדין שר שנישק מישהי שהוא חשב שהיא מפלרטטת איתו. אנחנו מדברים על תביעה שהכניסה בכתב אישום חיבוק שנתן הנשיא קצב ביום ההולדת שלו ל-ה' אשר בחקירתה התעקשה כי זה היה חיבוק תמים וכי היא כלל לא הוטרדה. אותה משטרה ואותה תביעה שבכזאת קלות מעמידה אנשים לדין על עבירות מין, שלוחצת על הנחקרות שימציאו עבירות מין יש מאין (כמו שהיא עשתה ל-ה' מפרשת קצב) נתנה לדג שמן כמו פרופסור באוניברסיטה סתם כך ללכת? מאחר ואני יודע על סמך איזה חומר ראיות קלוש מעמידה התביעה (וגם מרשיעה) אנשים בעבירות מין, אני סמוך ובטוח שאם תיק החקירה נגד בן ארי נסגר אזי הוא צח כשלג. ובאמת אני נדהם כיצד כתבות בתקשורת יכולות סתם כך להרוס חיים של אדם עד שגם אחרי שמוברר שאין כלום, עדיין אנשים ממשיכים להאמין כי בלי אש אין עשן. ואני שוב שואל אותך, איזה דברים אסורים הוא עשה? כל התחושות שלך שמשהו לא כשר היה שם, נובעים ממה שכתוב בתקשורת. אבל אם אתה מסתמך על התקשורת ועל הפרסומים החמורים בה, איך יכול להיות שבכלל לא הוגש נגדו כתב אישום? ואיזה סיטואציה קפקאית עבור אדם שמצד אחד לא מעמידים אותו לדין ולא נותנים לו להוכיח כי הכל כשר במעשיו אבל מצד שני, מעקמים כלפיו את האף כי בעיתונות פורסמו נגדו דברים כל כך חמורים. זה לא הוגן, לא צודק ואפילו קפקאי.