טוב, עכשיו תעשו גם לי מקום ../images/Emo211.gif
הניק שלי הוא הנשנוש האהוב עלי ביותר , ורצוי שהאגוזים יהיו בו שלמים ת.ל. 29.12.47 , אוטוטו מחליפה קידומת , אבל מרגישה בת 20 ..מהו גיל בעצם? סתם נתון בת.ז. גרה באיזור המרכז , נשואה בשנית , אני עם 3 + שלישית נכדים מדהימים, הוא הביא קונטיינר עם עוד 3 + נכד כמעט שבט , אבל לא צריך לדאוג לנו איך נגמור את החודש כי כל היורשים כבר מחוץ לבית
עוסקת במגוון תחומים כאשר העיקרי שבהם תחום המשלב הפקת ארועים, תרבות, ומופעים עיסוק מהנה ומאתגר. תחביבים שאלתם? המון..... אמנה כמה טיולים, אהבתי הגדולה אחרי הנכדים... גם בארץ גם בחו"ל קניות ושווקים כבר ציינתי? הכי הרבה אוהבת לשוטט במקומות חדשים, לא תמיד אולי כדי לקנות , בדרך כלל קונה כאשר מזהה מציאות שוות או מפתות . ספרים תאטרון בישול מוזיקה ...מוזיקה...מוזיקה..... שרתי שנים בחבורת זמר .אולי אחזור מתי שהוא ...בנתיים מחוברת אליה בכל מקום ביממה. גידול צמחים גלישה באינטרנט ויש עוד איזה 100 נוספים שפשוט אין מקום בדף לציינם ...... אני מוצאת את עולם האינטרנט כעולם מרתק ואין סופי , כלי אדיר שמאפשר גישה בלתי אמצעית לאנשים מענינים ומרתקים שספק רב אם הייתי פוגשת אותם בדרך אחרת. שמחה שהרעיון שלי קרם עור וגידים ואתם שותפים לו ,אני מקווה שכל אחד ואחת מכם יתרום כאן לקהילה שנוצרה , יתנהל כאן דיאלוג מפרה בכל התחומים באוירה טובה בהבנה ובידידות. שלכם שוקלד