נעים מאוד...אני חדשה כאן ויש לי

n i k k i 2 3

New member
אני מבינה את הבחור..בהנחה שהוא לא ק

אם הוא קמצן...אז אל תצאי איתו..אבל אם תמשיכי לצאת איתו תשאלי אותו למה הוא לא שילם עלייך. ולכל הפמיניסטיות...זה מה שרציתן...קיבלתן...גבר עם שוויון...מי אמר שגבר צריך לשלם על הפגישה הראשונה? אני לא יודעת מה איתך אבל במקומך לא ההיתי יוצאת איתו...אם יש משהו בעולם שמגעיל אותי אצל גברים זה שהם קמצנים. מה ז"א אין לו רכב בגלל שזה הוצאות גדולות...ומה יהיה אם תתחתנו.. לא יודעת..תעשי מה שאת מרגישה לנכון...בהצלחה!!!

עצובה6

New member
בהחלט לא !!!!

לברוח מהר מהר !!!! הבחור קמצן ושיפסיק לספר תירוצים

myrav

New member
גם אני חושבת שזה קצת פוגע אולי בגלל

שאני גם מהדור הישן אין לי בעיה לשלם עליו בהמשך אם יש לו בעיות כלכליות או גם אם אין . העניין שאם אני צריכה לשלם על המיץ תפוזים שלי (וזה לא שאני חס וחלילה אזמין גם עוגה) זה נותן לי תחושה של עלבון ואי רצון לראות אותו שוב למרות שנתתי סיכוי גם לגברים כאלו. גבר שלא משלם בפגישה הראשונה זה מראה על טיפוס שלא ממש חשוב לו איך אני מרגישה עם זה, אז בטח לא יהיה לו חשוב בעתיד איך אני מרגישה בכלל. בד"כ האנשים ששילמו עליי גילו בהמשך הקשר איכפתיות והתחשבות ונתנו הרבה חום ורגש לקשר . ודווקא האנשים שלא שילמו היו מהסוג הקר המחושב האינטרסנטי והתועלתי , יותר בעניין - מה אני אקח מהקשר ולא מה אתן . אני בעד שהגבר ישלם בפגישה הראשונה אם הוא התחיל עם הבחורה והיא מוצאת חן בעיניו . אבל אם זה פגישות עיוורות והיא לא לטעמו אז אני יכולה להבין . מדוע שבחור נניח בקופידון קובע בחודש עם 10 בנות ונניח שכולן נפילה , אז למה שהוא יוציא כל פעם כסף על קפה 12 ש"ח כפול 10 בנות 120 ש"ח בחודש הוצאה על בנות שהוא לא מעוניין בהן.

hey sexy lady

New member
ברווור אין ספק שבפגישה עיוורת זה

אחרת!!! זה לא היה בליינדייט אלא הוא התחיל איתי באיזה מועדון כשהייתי עם חברים... זה לא מצדיק איכפתיות והתחשבות?

והפוך?

אם בחורה "מתחילה" עם גבר, אז היא משלמת עליו בדייט הראשון? או שבאופן עקרוני בחורות לא משלמות בדייטים ראשונים כדי להעביר את הבחור את מבחן הקמצנות?

ליאת ס

New member
אפס מאופס!!

לדעתי גבר שמסודר ועומד על הרגליים בייחוד בגיל כזה ולא מציע לשלם על בחורה אפילו מתוך כבוד עצמי והיותו "ג'נתלמן" (שלצערי כבר קשה למצוא בימינו כאלה) לא שווה לכבוד ממך. אני אישית הייתי חותכת, זה אומר הרבה על האופי שלו. ושלא תבינו אותי לא נכון, אני שונאת שמשלמים עליי אבל בחיית.. כבוד מינימלי... בתור התחלה לפחות... ובמידה והיה מציע לא היית צריכה לענות להצעתו הנחמדה והיית צריכה לשלם על עצמך.

hey sexy lady

New member
קודם כל זה הנכונות לשלם-זה הרי מה

שבאמת חשוב!!! זה מראה על כבוד, ג'נטלמניות (יש עדיין כמה כאלו...) ורצון לקשר בהמשך. לא מדובר בכך ש"אין לי כסף ואני צריכה עזרה", ממש לא.

כתום

New member
מסכים איתכן, ג'נטלמנים קשה למצוא...

אולם עם זאת, פקאצות מסתובבות בשטח כמו חרא ברפת... קשה, קשה...

cku

New member
אני במצבך בערך , הנה תגובתי...

אני בת 24 ויוצאת עם בחור בן 30 שגר עם הוריו ואין לו רכב גם לא מההורים! בהתחלה התחלחלתי שאני אאסוף אותו כל הזמן?! אבל זה מה שקורה כבר 5 חודשים . אבל! שימי לב... אוי ואבוי אם הוא לא ישלם עלי רוב הזמן ובטח בפגישה הראשונה הוא שילם . שגם אני אאסןף אותו וגם יתן לי לשלם זה נשמע לי שיא החוצפה , מוריד מהגבריות , ומאד נצלני . אם את מאד רוצה לתת לזה עוד צ'אנס , ואני לא ממש חושבת שמגיע לו אחרי שהוא נתן לך לאסוף אותו וגם לשלם ובטח שהוא עובד ומרוויח טוב , אז תראי איך הוא יתנהג בפעם הבאה . אם שוב תאספי אותו וסביר להניח שזה מה שיקרה , ושוב הוא ירצה חצי חצי (את אפילו יכולה לבחון אותו ולעשות כאילו את מוציאה את הארנק) אם הוא יתן לך לשלם , לפח!!!!

hey sexy lady

New member
אין לך בעיה עם זה שאת אוספת

אותו? לא הבנת שזה מה שיקרה כבר בהתחלה? בקשר אליו...מי יודע מתי בכלל יצא ל להיפגש ואם בכלל... אוףףף

"מוריד מהגבריות"../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

מי קבע שלשלם בדייט הראשון זה "גברי"?-> סטריאוטיפים שוביניסטיים. מי קבע שאם הגבר לא משלם ואין לו אוטו אז הוא קמצן וזה "לא גברי"?-> גם כן סטריאוטיפים שוביניסטיים. למה שלנשים לא יהיה אוטו והן לא ישלמו על עצמן זה "נשי"? תסלחו לי אבל ההגדרות שלכן ל"נשי" ו"גברי" ממש מוטעות.. בחייכם, איפה אתן חיות? הלוווW אנחנו בשנת 2004 ולא 1704 . רק למקרה שא שמתן לב.

Cadillac

New member
מעצבנת !!!!

אז מה אם אין לו רכב ???? לא, באמת ... ? אני חייב לדעת ! אין לי רכב !!!! אין לי .... פעם כשהייתי בצבא היה לי (הייתי סמ"פ משכורת נחמדה) היום אני סטודנט ו.. לא אין לי רכב. זה הופך אותי לסוג ב' ? וכן ... מישהיא באה ואספה אותי .... היה שינוי מרענן. הרגשתי קצת נבוך מודה. אבל זה עבר מהר והעסק המשיך ממש בכייף. לא קרה כלום. אבל להזמין ... תמיד. אני יעלב עם לא יתנו לי .... לפחות בתחילת הקשר.

hey sexy lady

New member
יפה שלגבי ההזמנה לפחות אתה מסכים

איתי!!! ואגב אמרתי שרק בדייט הראשון אני מצפה שישלם עליי!!! אח"כ כבר מתחלקים!!! לגבי הרכב-הוא לא סטודנט ולא נעליים הוא כבר עבר את זה ומזמן... מסטודנט לא הייתי מצפה לרכב, למרות שלרבים יש כיום

Cadillac

New member
אז מה אם הוא לא סטודנט ...

הוא לא מוצא לנכון להחזיק רכב. יכול להיות ... שיקול שלו. זה הופך אותו לסוג ב' ? אני ממש לא מדבר על ההזמנה .... זה ... כל אחד לטעמו / דעתו / השקפת חייו / בלה בלה בלה .... (מחק את המיותר) אני אישית לא רואה אפשרות אחרת ... אבל רכב .... ? למה את חושבת שצריך שיהיה לו רכב ? ולמה את מעלה את זה בכלל ????? כן, הוא בן 30 ... ולא צריך רכב. הוא מעדיף לעשות דברים אחרים בכספו ..... אני חייב להבין את עיניין הרכב.

בעיקרון מסכים

אני רואה את הפגישה הראשונה כפגישת היכרות, ולכן אם הוא לא מעוניין לשלם זה כמו שהוא לא רוצה לפנק אותך. אני לא יודע אם הוא "יוצא סדרתי", ועם כאלה יש לי בעיה, שיוצא עם כמה בנות בחודש, ואם כן- זב"שו בעניין התשלום. לדעתי זה חצי כיף לגבר לשלם בפגישה הראשונה, (הוא יצא ג'נטלמן אבל זאת הוצאה...) אבל זה משרה אווירה נוחה. כן, יש ג'נטלמנים מהדור המנומס, במיוחד שהרושם הראשוני כאן מאאאד קובע. אם בת הזוג תציע לשלם- מבחינתי רק, אבל רררקקק את הטיפ. אם היא תתעקש נורא- אז סבבה. אבל לא ליצור מצב שבו היא נאלצת לשלם. אם בת הזוג בעצמה "יוצאת סדרתית"- אז אני לא בא לממן את אחת מארוחות הערב של השבוע שלה. אבל אם זה מיוחד לשנינו- מה יש? אני אפנק אותה עד הסוף! ולכל אלה שירדו באלימות מילולית על התפישה הישנה- תחשבו טוב! היא לא ביקשה שיממן אותה כל הזמן- רק שיראה אכפתיות, במיוחד שזאת לא פגישה עוורת, והוא התחיל איתה! והקללות שלכם לא ממש מוסיפות, ובטח שגם יוצרות לי, כגבר, שם רע בגלל טמבלים בעלי פה גדול (אם לא לומר חסר סינון בעזרת קצת חומר אפור ופ-ע-י-ל!)!! אם היא באה להתיעץ כי לא היה לה נוח והיא הרגישה שהיא צריכה כתף או אוזן- זה לא המקום ללכלך! תנו עצה או לא, אבל תנו לה טיפת כבוד!

lilaaa1

New member
מורידה ת'כובע...../images/Emo140.gif

שירבו כמוך... לאן? לאן הם נעלמו??

hey sexy lady

New member
../images/Emo124.gifלסיכום-מה כדאי לעשות?../images/Emo12.gif

תודה רבה ל התגובות-הרציניות יותר והרציניות פחות... אבל מה אתם ממליצים לי לעשות בשורה התחתונה בעניין הזה?
תגובות ענייניות בלי התחכמויות זה דחוף אני חייבת את ה
שלכם
ולילה טוב

קצת מצחיק לשאול אותנו את לא חושבת?

הרי בשורה התחתונה ההחלטה היא שלך ורק שלך! ואם למשל הרוב המכריע פה יאמר לך לנסות שנית ולך לא ממש בא להיות ה"נהגת מונית" שלו שוב אז את תלכי על זה רק בגלל שאנחנו אמרנו? נו באמת... אני חושבת שאת צריכה לשבת עם עצמך ולחשוב קצת כי רק את תתני לעצמך את התשובה הכי טובה שיכולה להיות יותר מאלף תשובות שיכולות להיות כאן. ובנימה כללית יותר אני מבינה את הצורך בשיתוף שקיים אצל כל אחד מאיתנו ואצל חלקנו גם קיימת איזו תלות (לא בטוחה שזו המילה הנכונה) קטנה בעולם הוירטואלי אבל אנשים תתעוררו! אתם הופכים את עצמכם לרובוטים בכך שאתם מצפים לתשובה שתכתיב לכם את המשך חייכם (במובן כזה או אחר). פעם היינו חושבים עם עצמנו ומגיעים לתשובה ובמקרה ה"רע" מתייעצים עם כמה חברים קרובים וגם אז עושים בסופו של דבר מה שאנחנו רוצים. תנסו לחזור לזה תראו כמה טוב יהיה לכם. לילה טוב

espreso girl

New member
תראי... תשמעי...

שלא יקשקש ויגיד שרכב זה ביזבוז- רכב זה נוחיות! ואם הוא רואה רכב כביזבוז אז או שהוא קמצן, או שאין לו מספיק כסף כדי להחזיק רכב. לדעתי- קמצן. איפה נשמע דבר כזה שגבר לא יציע לשלם בפגישה הראשונה?? אני לא טוענת שגברים "צריכים" או "מחוייבים" לעשות כן ובפגישות ראשונות אצלי, אני אף פעם לא אתן להם לשלם לבד, אבל הכוונה- זה מה שמשנה פה. ואם מראש הוא לא התכוון לשלם על שניכם... מצטערת אולי אם זה בוטה- אבל תני לו בעיטה בתחת...

למעלה