נשים וולדניות סובלות פחות ממחלות לב ושבעות רצ

פולספגן

New member
קבל את מילתי שתקבל מענה ענייני -

אני לא אטפל לא לכתיב, לא לסגנון ואשיב לך בצורה מדעית נטו. אם תרצה גם אשים קישור לתגובתי זאת לחברך הוירטואלי deathcaster שבדיוק עכשיו אנו מתדיינים בנושא ההתחמקות שלך מהדיון בכדי שתראה את רצינותי וכוונתי הטהורה לקיים דיון מדעי בכימיה. נו, איזה תירוץ תביא עכשיו?

פולספגן

New member
המאמר לא מתייחס לשאלה ששאלתי אותך -

להזכירך, ביקשתי דיון ברמת הכימיה באורגנית או האי אורגנית לבחירתך.

פולספגן

New member
לא התרשמתי, כי לא קיבלתי דיון ענייני כפי

שביקשתי וטענת שאתה מסוגל

דיון ענייני?

את מבקשת ממני דיונים ענייניים, אבל אני לא רואה אותך משתתפת בהם. כשאני כותב משהו ענייני, את נתפסת לשגיאות הקלדה לפרטים שוליים, ולא מתייחסת לתוכן. למה שאני אחשוב שבמקרה הזה זה יהיה שונה? אמרתי לך, תני לי אינדיקציה שאת מעוניינת לנהל דיון ענייני, ולא רק לגרום לי לבזבז זמן על התגובות שלי ואז להתקיף אותי על שטויות ותוך שימוש בשפה שמתאימה לגן ילדים. כשאני אראה משהו כזה, אני אגיב בהתאם. תעשי צעד אחד לקראתי.

פולספגן

New member
ההבדל בין שנינו זה שאתה כל הזמן מנסה לסחוט

אותי. כשאני מציעה לעשות משהו, אני לא מבקשת תמורה כמוך וכמו קודמך. הצעתי לך לעשות הפסקת אש ושכוח מהעבר ולנהל דיון ענייני בנושא כספית בחיסונים ברמת הכימיה האורגנית והאי אורגנית לבחירתך. המאמר שהצגת לי לא דן בזה ואני יכולה באותה מידה לשלוח אותך לקרוא על האינקה, כי זה קשור באותה מידה לדיון שלנו. בסה"כ בקשתי ממך תשובה לשאלה פשוטה מילולית שאם היה לך את הידע להשיב לי, היה לוקח לך פחות זמן מאשר לכתוב את כל התגובות המחזוריות שלך בנסיונות התחמקות ילדותיים שלא מוסיפים לכבודך
חוזרת על הצעתי להפסקת אש (בפעם הקודמת זה שרד תקופה ומקווה שהפעם זה ישרוד יותר) ואין לי שום בעיה שתצרף את חברך לפורום שיעזרו לך, כי מטרת הדיון שלי איתך היא לא להראות כמה אתה יודע או לא יודע, אלא אולי תתנ/ו לי כיווני ראיה חדשים, כי מכל דיון אפשר ללמוד.

,אולי די עם ה"חבר" הזה?

אני לא מכיר את הבנאדם ואין לי איתו קשר. את המלחמות שלך איתו תנהלי מולו, לא איתי. כפי שכתבתי לך, אין לי כוונה להכנס איתך לדיון מדעי נוסף לפני שתוכיחי לי רצינות מינימלית. זאת בגלל שבמקרים שעברו שבהם ניסיתי לנהל איתך דיון מבוסס-תוכן, את עשית כל מאמץ כדי לא להתייחס לתוכן, ורק התחלת שוב עם הירידות האישיות. בינתיים, אני לא מאמין לך שקראת את המאמר. לפי הידע שהוכחת עד עכשיו, יש לי ספק שאת בכלל מסוגלת לקרוא אותו. אשמח להתבדות. בכוחך לשנות את זה.

פולספגן

New member
ממש לא "די", כי זה דפוס סדרתי של כאלו שאין

להם את הבגרות להודות בחוסר ידע וממציאים תירוצים שלא הולמים אפילו את הפעוטות שלי.

ולמה זה אמור לעניין אותי?

את נשמעת כמו אחת מהאימהות האלה שכשאחד מהילדים עושה משהו, אז כולם חוטפים, כי "הילדים" הרגיזו אותך. אני מאמין, תמים שכמוני, שכל אדם אחראי על הדברים שהוא עושה, כולל הטעויות, ואין טעם לבוא בטענות אל אדם אחד בגלל משהו שעשה אדם אחר.. את יכולה לצעוק "כולם אותו הדבר!" כמה שבא לך, אבל זה לא נכון. אני והאיש השני שאת לא אוהבת - אנחנו שני אנשים שונים לגמרי, והעובדה שאנחנו מרגיזים אותך באותה הצורה לא נותנת לך את הזכות להתייחס אלינו כאל איזוהי ישות מקובצת. אמרתי עלייך הרבה דברים בשרשורים הללו, אבל מעולם לא פניתי אלייך בלשון רבים, וזה כי אני לא עשוה את הדברים הללו לאנשים. יש לי את ההגינות הבסיסית להתייחס לאדם כאל אינדיבידואל ולא כאל חלק מאיזה גוש אמורפי של "אנשים שחושבים ככה". אום את מדברת על אנשים ואל אנשים בלשון רבים - אז זה חבל מאד. קבלי את זה כביקורת בונה. רצית ללמוד משהו מהשרשור הזה - אז הנה, זה שיעור חשוב לחיים.

פולספגן

New member
כי הזהות היא מוחלטת

אם זה היה רק דמיון, אז ניחא, אך הזהות מוחלטת ואני לא המצאתי את ההסתכלות על דפוסי התנהגות. למשטרה אפילו יש אנשים שזה תפקידם הבלעדי.

אז כנראה שהמבט שלך קצת פשטני.

אם את לא מצליחה לזהות את ההבדלים בין שני אנשים שונים, הבעיה אינה בהם אלא בך. את כנראה לא מסתכלת כמו שצריך. אני יודע שלא המצאת את ההתבוננות על דפוסי התנהגות. יש אנשים שזה מקצועם, אבל את לא אחד מהם, אז אל תנסי לעשות את זה. את לא עושה את זה כל-כך טוב. ואת יודעת, אפילו אם את לא מצליחה לזהות, זו לא סיבה להתייחס לזה כל הזמן. במה זה אמור לעזור, שאת צועקת על אחד שהוא בדיוק כמו השני? למה שזה יעניין אותו? אם הייתי אומר לך שיש בפורום הזה משתמשת נוספת שמגיבה בצורה שמאד דומה לזו שלך - אז מה את אמורה לעשות עם המידע הזה?

לא נורא, כל טיפה עוזרת.

את צדקתך צריך לתמוך בכל בדל עדות, אחרת הכל יקרוס. אם שני אנשים נשמעים לך דומים, במשהו מיד מתחילים לדבר עליהם כאילו הם אותו הבנאדם - כי זה מה שצודק לעשות.

פולספגן

New member
שאם יהיה לך עוד סאגה עם מישהו אחר, אז יהיה

אפשר להפנות אותו לתגובות אלו בכדי לקצר לו תהליכים וזמן מיותר לבזבז.

למעלה