אתה תלוי בי? אפשר לשאול את אשתך מה היא אומרת על כך?
פ פולספגן New member 18/12/11 #255 אתה בטח חושב שאתה מצחיק, אז זהו שלא אתה פשוט עוד פעם חושף את הפרצוף שלך ולא נותן לאנשים לשכוח את זה.
ר רוקד עם שבלולים New member 18/12/11 #256 אני לא זה שיקבע מה מצחיק את מי. אני יודע שני דברים בוודאות: 1) יש אנשים שמה שאני כותב כן מצחיק אותם. 2) הרבה ממה שאת כותבת מצחיק אותי. שזה טוב מאד, כי הצחוק יפה לבריאות.
אני לא זה שיקבע מה מצחיק את מי. אני יודע שני דברים בוודאות: 1) יש אנשים שמה שאני כותב כן מצחיק אותם. 2) הרבה ממה שאת כותבת מצחיק אותי. שזה טוב מאד, כי הצחוק יפה לבריאות.
פ פולספגן New member 19/12/11 #257 אותם אנשים גם יצחקו אם מישהו יחליק על הריצפה- זה בדיוק הפלח שוק שאתה שייך והמבין יבין.
ר רוקד עם שבלולים New member 19/12/11 #258 אני רואה שעכשיו את גם מומחית להומור. ברשותך, אני לא אתייחס ברצינות לביקורת סגנונית ממישהי שחושבת שלהגיד "חיתולים" ולצייר אייקונים עם כובע טמבל זה שיא התיחכום.
אני רואה שעכשיו את גם מומחית להומור. ברשותך, אני לא אתייחס ברצינות לביקורת סגנונית ממישהי שחושבת שלהגיד "חיתולים" ולצייר אייקונים עם כובע טמבל זה שיא התיחכום.
פ פולספגן New member 19/12/11 #259 לא עושה את זה בשביל תחכום, אלא שיהיה יותר יפה לעין ואני מקווה שעל המראה שלך, אתה כן מקפיד שיהיה לאנשים יפה בעין להסתכל עליך.
לא עושה את זה בשביל תחכום, אלא שיהיה יותר יפה לעין ואני מקווה שעל המראה שלך, אתה כן מקפיד שיהיה לאנשים יפה בעין להסתכל עליך.
ר רוקד עם שבלולים New member 19/12/11 #260 יפה שאת מקפידה על האסתטיקה של ההודעות שלך. אם רק היית מקדישה את אותה תשומת הלב גם לתוכן שלהן, המצב בכלל היה נפלא.
יפה שאת מקפידה על האסתטיקה של ההודעות שלך. אם רק היית מקדישה את אותה תשומת הלב גם לתוכן שלהן, המצב בכלל היה נפלא.
D deathcaster New member 11/12/11 #59 בדיוק השבלול לא עשה את הטעות שאני וגידי עשינו.. לא נראה לי שהוא צריך להודות בטעות שלא עשה
פ פולספגן New member 12/12/11 #113 ומה לגבי הטעות על רפואה ששייכת לפקולטה למדעים (שוב, בלה בלה, מבלי בגרות להודות בטעותך)