נשים וולדניות סובלות פחות ממחלות לב ושבעות רצ

פולספגן

New member
העם לא קונה את זה

אם זאת היתה הטעות היחידה שלך, אז הייתי קונה את זה שזה שגיאת הקלדה, אך כאשר זה צורף גם לזיהוי מוטעה של השאלה שאתה הצגת כ"סטויכומטריה" (העתק והדבק ממך
), במקום ככימיה פיזיקלית זה כבר אומר הכל שלא הבנת מה המשמעות של זה ואולי רק ידעת לקלם מה הוא אומר, אם היית נשאל על כך
אין שום קשר לכך שלא עניתי לשגיאות ההבנתיות שלך וכתבתי לך בצורה בוגרת בדיוק את הסיבה שלא השבתי ואחזור עליה גם כאן, כי אני לא זוכרת את המשוואות.

העם לא קונה?

את אדם אחד. במקרה הטוב שניים. אני רואה שעכשיו את עונה לי "בצורה בוגרת". הקטע של "ראש כרוב" ו"משתין במכנסיים" גם הוא שייך לפאזה הבוגרת שלך, או שזה עניין אחר? אם את לא זוכרת את המשוואות בכימיה פיזיקלית, ואת ממש לא רוצה לפתור שאלות מתוך ספרי לימוד, אז בסדר. אני שמח שהבהרנו את העניין ונוכל לרדת מעניין הבחינות.אז אם את יכולה להציץ במאמר שקישרתי אותך אליו - הוא רלוונטי מאד לנושא הדיון בחיסונים, כמובן - אני אשמח. תודיעי לי כשקראת אותו ומה יש לך להגיד עליו.

פולספגן

New member
המאמר לא מדבר על השאלה שהצגתי לך -

להזכירך, אני רוצה דיון ברמת הכימיה. אגב, אני רואה שהפנמת את ה"משתין במכנסיים"
להביא לך חיתול? איזה מידה אתה? העם זה ציבור הגולשים אם
לא הבנת.

איזה צירוף מקרים!

גם אני רוצה דיון ברמת הכימיה. אבל בינתיים, כפי שכבר כתבתי לך, אין לי שום אינדיקציה לכך שאת בכלל מסוגלת לנהל דיון כזה. ואני לא חושב שיהיה נבון מצידי לענות לך תשובה מפורטת, כשכל מה שאני יודע עלייך עד עכשיו מצביע על כך שאת בעצם לא מתמצאת במדע בכלל, ורק מהתלת בבני-שיחך. משרשורים קודמים אני רואה שאת לא מכירה מושגים בסיסיים בביולוגיה, לא יודעת מה זה גנטיקאי, לא יודעת מה ההבדל בין תאריך כתיבת מאמר ובין תאריך העלתו לרשת, וכן הלאה וכן הלאה. ייתכן שאת דווקא כן יודעת כימיה ברמה סבירה - אבל אני רוצה לקבל על כך איזושהי אינדיקציה לפני שאנחנו מתחילים, כי כבר ראיתי אותך הרבה פעמים מסרבת לענות על שאלות כשהן לא מצאו חן בעינייך. אני חושב שזו דרישה מאד לגיטימית מבחינתי - רק שתקראי את המאמר ששלחתי לך. זה הכל. להבדיל ממך, אני משתדל שלא מתאים את עצמי לרמת המגיב, לכן לא אגיב על ההערות שלך בנושא חיתולים וכיו"ב.

פולספגן

New member
ברור שלא תגיב על חיתולים, כי כולך בושה -

משקיע אלף פוסטים בשביל להראות "שאין" לי ידע, אך פוחד (יותר נכון, לא מסוגל) לכתוב תגובה אחת עניינית שתוכיח זאת. זה בסדר, כידוע לך, אני זוכרת הכל ואצרף קישורים בשעת הצורך בכדי להראות מי אתה ... לפחות, אני מתנחמת שאתה לא בארץ, כך יש פחות לוזר בארצינו ומשלם המיסים לא צריך לממן אותך.

אני צריך להוכיח שאת יודעת משהו?

איך אני יכול להוכיח שאין לך ידע? זו הנחת המוצא שלי, המתבססת על כל מה שאת אומרת על מדע - ועל כל מה שאת נמנעת מלהגיד - בפורום הזה. את יכולה להמשיך לדבר על חיתולים ועל לוזרים ועל חו"ל כמה שאת רוצה. את הצעד הבסיסי של לקרוא מאמר רלוונטי - עדיין לא עשית. לענות על שאלה - שביקשת שיציבו לך - לא ענית. רמת הידע שלך בסטטיסטיקה ובמדע - כבר הוצגה פה במערומיה שוב ושוב. אני לא מתכוון להשקיע עוד מאמצים בנסיונות-סרק להוציא ממך איזשהו שביב של ידע, רק בשביל להוכיח בפעם העשרים שאין לך אותו. את יכולה להמשיך לקרוא לי באיזה שמות שאת רוצה. בזה כבר הוכחת פעמים רבות שאת מאד טובה.

פולספגן

New member
כן, כי נכון לעכשיו כולם רואים שאתה שפן בדיוק

כמו קודמך. כולך פקה פקה ומה שיוצא מהמקלדת שלך זה רק בלה בלה בלי שום קבלות. האם כבר למדת קצת לדקלם את החומר? כי בזה אין שני לך

מי זה ה"כולם" הזה שאת כל הזמן מדברת בשמו?

כשתגרמי לחשוב שאת מייצגת איזה ציבור עלום של קוראים, וכשתתני לי תשובה פשוטה לשאלה פשוטה ורלוונטית, נוכל שנינו להפסיק עם מה שאת קוראת לו "פקה פקה". הכדור במגרש שלך.

קוראים לזה "שגיאת הקלדה"

זה שיכול אותיות פשוט, גברתי עורכת הדין (שהיא גם פסיכיאטרית, כמסתבר). כיוון שאני כותב מהר ועל-גבי מקלדת ללא אותיות עבריות, אני עושה שגיאות כאלה לעתים מזומנות. אם תביטי בהודעות שלי (לא רק אלייך) תוכלי למצוא הרבה כאלה - וכיוון שאת נהנית להיטפל לשגיאות ההקלדה שלי, מזומנות לך שעות רבות של הנאה. אבל לא, זו לא "טעות פרוידיאנית". אין דבר כזה. פרויד דיבר על פליטות פה. ואגב, פרויד טעה בהרבה מאד דברים. וכמו שאמר מישהו חכם*: "לפעמים סיגר הוא רק סיגר". אז מצטער, ד"ר עו"ד פולספגן, כל מה שעשית היה להוכיח פעם נוספת עד כמה את נהנית להיטפל לפרטים ולאנשים. *זה היה פרויד

אני מדבר.

אני יודע שזה מאד לא מוצא חן בעיניך שמישהו ממשיך להתווכח איתך למרות כמויות הרפש המגעילות שאת שופכת על כל מי שמעז לחלוק עלייך. אין לי בעיה שזה ימשיך לא למצוא חן בעינייך, וגם אם תקראי לי שבעים פעם "זבל" ומאתיים פעם "שקרן" - אני עדיין אהיה פה.

למעלה